Τούβλα χαλί χέρια

Φορητά ελαφρά μαγγάλια είναι καλής φύσης και κοντά στο σπίτι ή στη ντάκα θέλετε περισσότερη άνεση και αισθητική. Όλα αυτά μπορούν να δώσουν χαλίκι τούβλου. Λόγω της πλαστικότητας του υλικού, μπορεί να είναι μικρές - καταλαμβάνουν περίπου ένα τετράγωνο της περιοχής και μπορεί να υπάρχουν αξιοπρεπή γωνιακά συμπλέγματα με τζάκι, εστία και ακόμη και νεροχύτη και νερό / αποχέτευση. Το πιο απλό χαλίκι από τούβλα από τα χέρια τους μπορεί να βάλει ακόμη και έναν εντελώς άπειρο τοιχοποιία. Ένα τέτοιο έργο θα περιγραφεί λεπτομερώς παρακάτω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό έργο πριν κτίσει κάτι πιο σοβαρό.

Ένα απλό μπρασελέ από τούβλα

Κάθε δομή τούβλου απαιτεί θεμέλια. Και ακόμη και ένα τέτοιο μικρό ποτήρι, όπως παρουσιάζεται παρακάτω, είναι πολύ ανεπιθύμητο να τοποθετηθεί απευθείας στο έδαφος. Το ίδρυμα θα πρέπει να πληρωθεί. Μπορείτε να κάνετε ταινία ή πλάκα. Η πλάκα είναι πιο αξιόπιστη: το χειμώνα δεν θα οδηγήσει και η τοιχοποιία δεν θα καταρρεύσει.

Αυτό το απλό μπράντι από τούβλα μπορεί ακόμη και να διπλωθεί από έναν αρχάριο

Αυτό το απλό μπράντι από τούβλα μπορεί ακόμη και να διπλωθεί από έναν αρχάριο

Το μέγεθος του θεμελίου κάτω από το μπρούντζινο τούβλο είναι 10-15 cm μεγαλύτερο από τις διαστάσεις του. Αρχικά αφαιρείται το φυτικό στρώμα, αν χρειαστεί, η τάφρος βαθαίνει κατά 10-15 εκατοστά. Ο πυθμένας της είναι ισοπέδωσε και γκρεμίστηκε. Ένα στρώμα από τα ερείπια χύνεται 10 εκατοστά και στη συνέχεια συμπιέζεται ξανά. Σε αυτή την περίπτωση συνιστάται να χρησιμοποιήσετε έναν συμπιεστή πλάκας: με το χέρι με το χέρι δεν συμπιέζετε αρκετό έδαφος. Το ύψος της ταινίας είναι 20-30 cm, το πάχος της βάσης πλάκας είναι 10 cm.

Ανάλογα με τον τύπο του επιλεγμένου ιδρύματος, κατασκευάζεται αντίστοιχος ξυλότυπος. Για μεγαλύτερη αντοχή, γίνεται ενίσχυση με ράβδο διαμέτρου 10-12 mm. Για την ταινία - δύο κλωστές τοποθετούνται κατά μήκος της περιμέτρου, ο "κλωβός" είναι κατασκευασμένος για την πλάκα: βάζετε τις ράβδους κατά μήκος και κατά μήκος σε βήματα των 20 εκ. Χύνεται με όλο το σκυρόδεμα της μάρκας όχι χαμηλότερο από το M200.

Εάν η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της κατασκευής διατηρείται κοντά στους + 20 ° C, μετά από περίπου μία εβδομάδα είναι δυνατό να συνεχιστεί η εργασία: το σκυρόδεμα έχει κερδίσει περισσότερο από το ήμισυ της αντοχής. Είναι τοποθετημένες δύο σειρές στεγάνωσης (ruberoid, στέγες, σύγχρονη στεγανοποίηση με κυλίνδρους), επιχρισμένα με ασφαλτικά μαστίχα ή άλλη υγρή υδατοστεγανωτική λύση. Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε.

Διαστάσεις και υλικά

Αυτό το μικρό τούβλο τούβλου με τα χέρια του μπορεί να διπλωθεί ακόμα και χωρίς να έχει εμπειρία. Είναι μια δομή με τη μορφή του γράμματος "P". Υπάρχουν δύο μέρη: η πραγματική μπαστούνι και ένα κοντινό τραπέζι. Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύκολα τροποποιημένος. Μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη ενότητα κοντά, να την κάνετε ευρύτερη ή πιο στενή, βαθύτερη ή μικρότερη. Μπορείτε να κάνετε δύο άκρα κάτω από τις ράβδους - αυτό είναι αν προετοιμάσετε ένα μεγάλο αριθμό σέβιτς.

Στη βασική έκδοση, οι διαστάσεις είναι:

  • πλάτος 180 cm.
  • βάθος 90 cm.
  • το ύψος του μπάρμπεκιου είναι 100 εκατοστά.

Για την τοποθέτηση αυτού του βραστήρα κήπου, μπορείτε να πάρετε ένα στερεό κεραμικό τούβλο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Chamotte ShA-8. Για αυτήν την παραγγελία χρησιμοποιήθηκαν 202 τούβλα.

Για το κάτω μέρος - μέχρι την 5η σειρά - η λύση χρησιμοποιείται τσιμεντοκονία 1: 3 ή με την προσθήκη ενός μέρους του ασβέστη. Περαιτέρω, όπου η θέρμανση ήδη λαμβάνει χώρα, χρησιμοποιείται ένα αμμώδες διάλυμα πηλού. Οι αναλογίες του επιλέγονται με βάση τις ιδιότητες του πηλού (λιπαρές, κανονικές, άπαχες). Σύμφωνα με την πυκνότητα - δεν πρέπει να είναι πολύ υγρό, αλλά όχι πάρα πολύ παχύ. Ακριβώς όπως μια καλή χοντρή ξινή κρέμα.

Παραγγελία και σειρά εργασίας

Αυτό το χαλίκι dacha αποτελείται από τούβλα που "βρίσκονται στο κρεβάτι". Δύο προεξέχουσες σειρές (τα τούβλα τοποθετούνται απέναντι) χρησιμεύουν ως στήριγμα για το φύλλο του φούρνου και του δίχτυ σχάρας. Εδώ μπορείτε να βάλετε σε ένα κουτάλι (τοποθετείται σε ένα στενό μέρος), τότε το φύλλο θα αυξηθεί λίγο ψηλότερα. Στο κάτω μέρος μπορείτε να προσθέσετε καυσόξυλα ή να χρησιμοποιήσετε για άλλες οικιακές ανάγκες.

Οι σειρές τοποθετούνται σε ένα ντύσιμο - με μια στροφή, γι 'αυτό χρειαζόμαστε το μισό από τα τούβλα. Μπορούν να κοπούν σε βουλγαρικό. Οι πρώτες έξι σειρές σχηματίζουν τη λεκάνη και το τραπέζι στα δεξιά. Ξεκινώντας από την 7η σειρά, η τοιχοποιία πηγαίνει μόνο στο τμήμα όπου θα βρεθεί η ίδια η λεκάνη.

Το πάχος της ραφής είναι 5-8 mm. Θα πρέπει να είναι το ίδιο.

Η σειρά ενός μικρού χαλκού χώρα από τούβλα

Η σειρά ενός μικρού χαλκού χώρα από τούβλα

Για να μην διαταραχθεί η γεωμετρία κατά τη διάρκεια της κατασκευής, μπορείτε να τραβήξετε τα καλώδια και να ευθυγραμμίσετε όλες τις σειρές μαζί τους. Αλλά κάθε τούβλο και κάθε σειρά ελέγχει το επίπεδο για οριζόντια. Συνεχώς πρέπει να ελέγξετε την κατακόρυφη τοιχία και τις γωνίες. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια γραμμή κατασκευής (καλώδιο με φορτίο στο τέλος). Μπορείτε να ελέγξετε την κατακόρυφη και το επίπεδο, αλλά έχει ένα λάθος, ειδικά αν δεν είναι επαγγελματίας, αλλά ένα ερασιτεχνικό όργανο. Έτσι με αυτό το τεστ υπάρχει μια ισχυρή ευκαιρία να πάρετε μια μπρουζ με λοξούς, γεμάτους τοίχους.

Η σειρά αυτής της τούβλας είναι απλή και δεν απαιτείται καμία πρόσθετη εξήγηση. Μπορεί να υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την ξήρανση. Αν ο καιρός είναι στεγνός, αφήστε τον ψεκαστήρα να στεγνώσει για τρεις ή τέσσερις ημέρες. Στη συνέχεια, μπορείτε να χτίσετε σταδιακά μια φωτιά. Λίγες μέρες, πνιγμού με απαλή τρόπο, χρησιμοποιώντας λεπτό καυσόξυλο και σιγά-σιγά. Στη συνέχεια, μπορείτε να τηγανίζετε την πρώτη παρτίδα σβύσσου.

Μια από τις επιλογές για ένα απλό μπάρμπεκιου τούβλα. Από τη βασική έκδοση διαφέρει από το γεγονός ότι υπάρχουν δύο σειρές προεξέχοντων τούβλων

Μια από τις επιλογές για ένα απλό μπάρμπεκιου τούβλα. Από τη βασική έκδοση διαφέρει από το γεγονός ότι υπάρχουν δύο σειρές προεξέχοντων τούβλων. Μια άλλη διαφορά είναι ότι ο πίνακας έχει μικρότερες διαστάσεις

Εάν προβλέπονται οι βροχοπτώσεις και δεν υπάρχει κουβούκλιο πάνω από τη λεκάνη, καλύψτε το με ένα πετσέτα. Μετά από περίπου μια εβδομάδα, μπορείτε να αρχίσετε σιγά-σιγά να στεγνώσει: φωτιά αραιώνεται λίγο και όχι για πολύ. Η ξήρανση θα διαρκέσει επίσης 2-3 ημέρες. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε το μπρασελέ από τούβλα, κατασκευασμένο με τα χέρια σας.

Ίσως θα σας ενδιέφερε να διαβάσετε "Πώς να φτιάξετε το μέταλλο με τα χέρια σας"

Παραγγελία βίντεο από το μπάρμπεκιου με φούρνο

Για όσους αντιλαμβάνονται καλύτερα την οπτική γκάμα από τις λέξεις, θα είναι πιο βολικό να παρακολουθήσετε παρά να διαβάσετε την περιγραφή. Για εσάς, λεπτομερείς εξηγήσεις για το πώς να χτίσετε ένα μπράτσα από τούβλο με τα χέρια σας σε μορφή βίντεο.

Αυτό το κτίριο είναι πιο μνημειώδες - και η οροφή του φούρνου είναι στρογγυλή και η σόμπα είναι κοντά. Δεν έχει καμία εμπειρία καθόλου δεν θα είναι εύκολη.

Βραχώδης από τούβλα στο κιόσκι

Εάν εγκαταστήσετε ένα μπάρμπεκιου τούβλο στο κιόσκι, οι παραπάνω επιλογές δεν θα λειτουργήσουν - ο καπνός θα είναι όλα κάτω από τη στέγη, που δεν θα είστε ευχαριστημένοι. Για τα περίπτερα χρειάζεστε ένα χαλί με καμινάδα. Αυτή η δομή είναι πιο περίπλοκη, αλλά μπορείτε να το κάνετε και εσείς οι ίδιοι. Η σειρά του μπρελόκ από τούβλο για ένα εξοχικό σπίτι με τα χέρια σας δεν είναι πολύ δύσκολο να προσθέσετε επάνω. Επίσης, όπως και ο πρώτος, έχει μια αρμονική καμάρα, η οποία είναι πολύ πιο εύκολη από την απουσία εμπειρίας.

Διαστάσεις και υλικά

Αυτό το μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου έχει μέσο μέγεθος:

  • πλάτος 150 cm.
  • βάθος 75 cm.
  • το συνολικό ύψος πριν την έναρξη της καμινάδας είναι 217,5 cm.
Εμφάνιση και κομμάτια της σχάρας μπάρμπεκιου από τούβλα. Μπορεί να γίνει ανεξάρτητα στο κιόσκι

Εμφάνιση και κομμάτια της σχάρας μπάρμπεκιου από τούβλα. Μπορεί να γίνει ανεξάρτητα στο κιόσκι

Για πλίνθους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεραμικά πλήρη τούβλα. Για τη ζώνη όπου η φωτιά θα καεί, μπορείτε (αλλά όχι απαραιτήτως) να χρησιμοποιήσετε τούβλα πυροπροστασίας. Στο σχήμα, σημειώνεται με ανοικτό κίτρινο χρώμα.

Η "κρύα" ζώνη του συμπλέκτη - έως και 11 σειρές συμπεριλαμβάνεται - μπορεί να κατασκευαστεί σε κονίαμα τσιμέντου-άμμου (1: 3). Στη συνέχεια πρέπει να χρησιμοποιήσετε πηλό άμμο. Το πάχος της ραφής είναι σε κάθε περίπτωση 5-7 mm. Μπορεί να αντέξει ακριβώς.

Δομικά αυτό το μπαστούνι αποτελείται από τρία "κρύα" διαμερίσματα, στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε καυσόξυλα και να χρησιμοποιήσετε για οικιακά trivia. Η "ζεστή" ζώνη αρχίζει με τη 12η σειρά. Εκεί κάνουν πυρκαγιά, εγκαθιστούν μια σχάρα μπάρμπεκιου ή σχάρες για μπάρμπεκιου.

Ένα παράδειγμα ενός ξύλινου περιπτέρου περιγράφεται εδώ, και μια από τις πιθανές επιλογές για μια καλοκαιρινή κουζίνα είναι σε αυτό το άρθρο.

Παραγγελία και εξηγήσεις

Η σειρά της τούβλας τούβλου είναι λίγο πιο περίπλοκη, επομένως απαιτούνται εξηγήσεις. Η πρώτη σειρά βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο κιόσκι. Εάν το ίδρυμα που αποδείξατε ότι είναι χαμηλό, μπορείτε επίσης να το αυξήσετε με τούβλα, που τοποθετούνται πάνω στο τσιμέντο.

Η σειρά της σχάρας ψησταριάς για κιόσκι

Η σειρά της σχάρας ψησταριάς για κιόσκι

Οι επόμενες τέσσερις σειρές τοποθετούνται με επίδεσμο. Θα είναι ξύλο-καταγραφέας - μια περιοχή όπου είναι βολικό για την αποθήκευση καυσόξυλων. Στην πέμπτη σειρά τοποθετούνται τρεις μεταλλικές λωρίδες με πάχος 3 mm και πλάτος 50 mm. Θα χρησιμεύσουν ως υποστήριξη για τα τούβλα της επόμενης σειράς. Η έκτη και η έβδομη σειρά τοποθετούνται σύμφωνα με το σχέδιο.

Στην 8η σειρά αρχίζει ο σχηματισμός δύο θαλάμων για οικιακά μικροσκοπικά. Προσέξτε προσεκτικά τη θέση των ραφών. Αυτό είναι σημαντικό: κανείς δεν πρέπει να συμπίπτει με τη ραφή της κάτω σειράς. Μόνο έτσι ο τοίχος από τούβλα θα είναι αρκετά ισχυρός. Όπου απαιτείται από το σχέδιο, τα τούβλα αποκόπτονται: χρησιμοποιούν μισά και ακόμη και τρίμηνα.

Στην 11η σειρά, ο μεσαίος τοίχος δεν είναι πλέον καρφωμένος, αλλά οι μεταλλικές λωρίδες τοποθετούνται και πάλι επάνω τους: η επόμενη σειρά που επικαλύπτει το οικονομικό διαμέρισμα θα στηρίζεται πάνω τους. Η 12η σειρά είναι ελαφρώς μεγαλύτερη σε μέγεθος από τα άλλα: στο πίσω τοίχωμα όλα πάνε ομαλά και μπροστά από τα τούβλα προεξέχουν περίπου 3 cm.

Η 13η σειρά βρίσκεται επίσης σταθερά. Θα εγκαταστήσει ένα μπρελόκ. Σε μέγεθος, είναι ακόμα ελαφρώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο.

Το μεσαίο τμήμα της τάξης: σχηματίζουμε τη ζώνη της εστίας

Το μεσαίο τμήμα της τάξης: σχηματίζουμε τη ζώνη της εστίας

Οι επόμενες σειρές σχηματίζουν μια "ζεστή" ζώνη - εδώ θα καεί η φωτιά. Με το μέγεθος αυτής της ζώνης είναι μικρότερη από όλες τις υποκείμενες σειρές. Για να γίνει πιο ανθεκτική στις επιπτώσεις της πυρκαγιάς, καλύπτεται με τούβλα από σίδερο, τοποθετημένο σε στενή πλευρά. Σε μέγεθος, δεν συμπίπτει με το κεραμικό και το ύψος των σειρών και των ραφών θα είναι διαφορετικό. Μην το προσέχετε, εξαπλώνεται ανεξάρτητα από το κεραμικό. Απλά ακολουθήστε την εναλλαγή, όπως υποδεικνύεται στα διαγράμματα.

Στην 21η σειρά, τοποθετείται χαλύβδινη γωνία. Η χρήση μπορεί να γίνει από μαύρο ή ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 3-4 mm. Οι διαστάσεις της γωνίας είναι 40 * 40 mm ή 50 * 50 mm. Το μήκος είναι από τη μέση του τούβλου στα δεξιά μέχρι το μέσο του αριστερού. Ο μπροστινός τοίχος του σωλήνα καπνού θα στηρίζεται σε αυτή τη γωνία.

Δημιουργία ενός σωλήνα για την εκτροπή του καπνού από το φούρνο

Δημιουργία ενός σωλήνα για την εκτροπή του καπνού από το φούρνο

Στην 22η σειρά εξακολουθεί να υπάρχει τούβλο από σίδερο, και φαίνεται και ο μπροστινός τοίχος της καμινάδας, που στηρίζεται στη γωνία. Όσον αφορά το μέγεθος, αυτή η σειρά είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες: μπροστά από τα τούβλα κρέμονται πάνω από τη γωνία κατά 3 εκ. Η επόμενη σειρά γίνεται ακόμη ευρύτερη και στη συνέχεια υπάρχει μια σταδιακή μείωση. Η σειρά από τη σειρά του καναλιού καπνού γίνεται πιο περιορισμένη. Ένας σωλήνας σχηματίζεται στην 30η σειρά. Ανυψώνεται πάνω από την οροφή του κιόσκι τουλάχιστον 50 εκ. Με την κατασκευή του εναλλάσσονται εναλλάξ 30η και 31η σειρά. Σε αυτό, το μπρελόκ από τούβλα από τα χέρια μας μπορεί να θεωρηθεί χτισμένο. Τώρα θα πρέπει να το στεγνώσει χωρίς ημέρες φωτιά 5-7, και στη συνέχεια μερικές ημέρες λίγο φωτιά, εξάτμιση το νερό από την τοιχοποιία.

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτιάξετε ένα φούρνο από έναν κύλινδρο αερίου. Όπως διαβάζουμε στο άρθρο "Πώς να φτιάξετε ένα μπρουζέ από έναν κύλινδρο αερίου, βαρέλια, σωλήνες"

Χάλκινο τούβλο για τοποθέτηση: ένα άλλο έργο

Μια άλλη έκδοση μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου από τούβλα στο κιόσκι παρουσιάζεται στο βίντεο. Δεν υπάρχουν εξηγήσεις, αλλά όλα είναι αρκετά σαφή και δεν υπάρχουν δυσκολίες σε αυτό το έργο. Ίσως να πρέπει να πούμε ότι ξεκινώντας από 52 δευτερόλεπτα, τοποθετούνται τέσσερα τεμαχισμένα τούβλα. Το μπροστινό άνω τμήμα τους κόβεται σε γωνία 45 °. Στο βίντεο, τα πριονισμένα μέρη έχουν μια ελαφρύτερη σκιά.

Επίσης στο δεύτερο λεπτό (1:35) βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχηματισμός του θησαυρού. Είναι πιο εύκολο να το κάνετε αυτό αν κόψετε και στερεώσετε το μοτίβο από το γυψοσανίδας και βάλτε τούβλα πάνω του.

Μπάρμπεκιου με πέτρα από τούβλο

Μια άλλη έκδοση του μπάρμπεκιου, αλλά πιο περίπλοκη: ένα καζάνι με μια σόμπα. Η βιντεο-διδασκαλία είναι λεπτομερής, υπάρχουν εξηγήσεις στο πλαίσιο από τον συγγραφέα.

Η κατασκευή κιόσκι από τούβλα περιγράφεται εδώ. 

Γωνιακό μπρελόκ από τούβλα

Μερικές φορές απαιτείται να γράφει ένα manga από ένα τούβλο σε μια γωνία. Για να γίνει αυτό, υπάρχει μια ειδική μορφή καυστήρα, αν και κανείς δεν παρεμβαίνει με μια από τις επιλογές που προσφέρθηκαν νωρίτερα, και μια γωνία για να συνδέσετε την οικονομική επιφάνεια. Ένα από τα γωνιακά μπράτσα του τούβλου έχει σχεδιαστεί με την παρακάτω σειρά. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό έργο, με πόρτες, μάνδαλα και άλλα χαρακτηριστικά της επιχείρησης σόμπα.

Γωνιακό μπρελόκ από τούβλα: το πρώτο μέρος της παραγγελίας

Γωνιακό μπρελόκ από τούβλα: το πρώτο μέρος της παραγγελίας

Το δεύτερο μέρος της παραγγελίας

Το δεύτερο μέρος της παραγγελίας

Οι τελευταίες σειρές της τοποθέτησης ενός γωνιακού βραχίονα από τούβλα

Οι τελευταίες σειρές της τοποθέτησης ενός γωνιακού βραχίονα από τούβλα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =