Χειροτεχνία για το σπίτι: ιδέες για διακόσμηση και εσωτερικό

Κάθε οικοδέσποινα και ιδιοκτήτης θέλει να κάνει το σπίτι τους όμορφο και άνετο. Αυτό το άρθρο περιέχει μια ποικιλία από ιδέες για το σπίτι, που σας επιτρέπουν να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα με λίγο χρόνο, χρήμα και προσπάθεια. 

Διακόσμηση των τοίχων

Πρόσφατα, τα πολύ δημοφιλή είναι βαμμένα ή καλύπτονται με μονοφωνικό χαρτί τοίχου. Ναι, χρησιμεύουν ως ένα εξαιρετικό σκηνικό για αξεσουάρ, έπιπλα κ.λπ. Αλλά μεγάλοι κενές θέσεις απαιτούν ορισμένες προσθήκες. Πώς να διακοσμήσετε έναν κενό τοίχο; Υπάρχουν πολλοί τρόποι, απλά επιλέξτε το σωστό.

Εάν ξέρετε πώς να σχεδιάσετε, μπορείτε να μετατρέψετε μια βραδιά παιδιού σε ένα υπέροχο μέρος. Απλά έχετε ειδικές φθορίζουσες μελάνες

Εάν ξέρετε πώς να σχεδιάσετε, μπορείτε να μετατρέψετε μια βραδιά παιδιού σε ένα υπέροχο μέρος. Απλά έχετε ειδικές φθορίζουσες μελάνες

Γεωγραφικοί χάρτες στους τοίχους

Εξαιρετικά απλή και πολύ αποτελεσματική ιδέα για το σπίτι για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος των κενών τοίχων - κολλημένο ένα χάρτη. Όχι σε κάθε δωμάτιο και να μην σε κάθε εσωτερικό είναι κατάλληλο, αλλά για ένα παιδικό δωμάτιο, ένα γραφείο, ένα μπαλκόνι ή χαγιάτι, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και για ένα υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό, μπορείτε να βρείτε τις επιλογές. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό κάρτα για το εσωτερικό, και δεν είναι μόνο «κανονική» - γεωγραφική. Υπάρχουν εκλεκτής ποιότητας, πλοήγηση, στυλιζαρισμένη, κ.λπ.

Πού να αναζητήσετε παρόμοιες κάρτες; Γεωγραφικοί χάρτες μπορούν να βρεθούν σε βιβλιοπωλεία ή καταστήματα χαρτικών. Στυλιζαρισμένο ή vintage δεν θα βρείτε. Ορισμένες επιλογές υπάρχουν στα καταστήματα με ταπετσαρία. Εκεί είναι με τη μορφή φωτογραφιών ταπετσαρίες. Πολλά διαφορετικά από τα αγαπημένα σας πολλά Alyexpress, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αλλά υπάρχει και άλλη επιλογή: βρείτε την κάρτα που σας αρέσει στο Internet, αποθηκεύστε την σε έναν φορέα και εκτυπώστε την σε μια εταιρία που ασχολείται με την εξωτερική διαφήμιση. Η μόνη απαίτηση είναι μια μεγάλη μορφή κάρτας. Φυσικά, θα είναι σε θέση να την αυξήσουν, αλλά όχι στο άπειρο. Έτσι, η αρχική εικόνα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και υψηλή.

Κάνοντας αρθρωτά έργα ζωγραφικής

Η ιδέα ενός σπιτιού - φωτογραφίες και φωτογραφίες στους τοίχους - δεν είναι καινούργια και βαρεθεί με πολλούς. Ναι, αυτό είναι ένα κλασικό, αλλά θέλω κάτι νέο και ασυνήθιστο. Μια από τις επιλογές - μια αρθρωτή εικόνα. Αυτή είναι μια εικόνα, χωρισμένη σε διαφορετικό αριθμό θραυσμάτων. Τα θραύσματα μπορούν να έχουν διαφορετικό μέγεθος ή ίσο μέγεθος. Συχνά αυτά τα "κομμάτια εικόνων" καλούνται "ενότητες", εξ ου και το όνομα "αρθρωτή εικόνα".

Διαχωρίστε την εικόνα σε αποσπάσματα

Διαχωρίστε την εικόνα σε αποσπάσματα

Ως αντικείμενο, μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε αφίσα, αφίσα, ταπετσαρία φωτογραφιών. Μπορείτε, πάλι, να απολαύσετε την εικόνα που θέλετε να εκτυπώσετε σε διαφημιστικό πρακτορείο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε ακόμα και τη φωτογραφία σας ή τους στενούς φίλους σας, το αγαπημένο σας τοπίο, κλπ. Με βάση τη σύνθεση της εικόνας, χωρίζεται σε πολλά κομμάτια, κομμένα. Κάτω από τα θραύσματα κάνουν το πλαίσιο. Οι διαστάσεις των πλαισίων πρέπει να είναι 3-5 cm μικρότερες από τα θραύσματα, έτσι ώστε η μονάδα να μπορεί να τυλιχτεί και να στερεωθεί στην πίσω πλευρά.

Τα πλαίσια μπορούν να είναι κατασκευασμένα από ξύλινες σανίδες που καλύπτεται με λεπτό κόντρα πλακέ ή fiberboard. Αλλά ο ευκολότερος τρόπος για να ληφθούν επαρκείς πυκνότητα αφρού (300-350 g / m³) του 4-5 mm ή περισσότερο. Κοστίζει λίγο, μπορεί να κοπεί με ένα σιδηροπρίονο υπάρχουν, δεν θα βλάψει το χαρτί, ζυγίζει μόλις σαχλαμάρα, έτσι στερεώστε τις ενότητες μπορεί ακόμη και ταινία διπλής όψης. Συνδέστε εικόνες στις πλάκες μπορεί να είναι με τη βοήθεια του συγκολλητικού (βρέθηκε κατάλληλος), ή χρησιμοποιώντας το βασικό πυροβόλο όπλο, και συνδετήρες.

Διακοσμητικά κάτοπτρα

Οι ιδέες για ένα σπίτι που χρησιμοποιεί καθρέφτες δεν είναι καινούριες. Τα πρώτα δείγματα αυτού του μαγικού γυαλιού εμφανίστηκαν πριν από την εποχή μας και ήταν εξαιρετικά ακριβά και σπάνια. Και δεν είναι εκπληκτικό. Ο ίδιος ο καθρέφτης είναι ένα εξαιρετικό εξάρτημα και αν έχει ασυνήθιστο σχήμα ή εκπληκτικό πλαίσιο, θα γίνει σίγουρα ένα στολίδι του εσωτερικού.

Τέτοιες συνθέσεις μπορούν να γίνουν όχι μόνο από ένα κανονικό καθρέφτη - γυαλί με μια επίστρωση. Υπάρχει ακρυλικό καθρέφτη στην αγορά. Είναι ευέλικτο και απολύτως ασφαλές υλικό. Δεν δίνει μια τέτοια ιδανική αντανάκλαση ως έναν «κανονικό» καθρέφτη, αλλά γι 'αυτές τις συνθήκες δεν απαιτείται. Χρειάζεστε ένα πλαστικό υλικό, το οποίο είναι εύκολο να εργαστείτε. Πουλήστε σύνολα τεμαχίων διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, στο πίσω μέρος των οποίων είναι κολλημένη κολλητική ταινία διπλής όψης. Τοποθέτηση ενός τέτοιου καθρέφτη είναι απλή: αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη από την αυτοκόλλητη ταινία, εφαρμόστε και πιέστε. Αυτό είναι όλο.

Δημιουργία αξεσουάρ για διακόσμηση σπιτιού

Πολλές ιδέες για το σπίτι αφορούν τη δημιουργία μοναδικών βιοτεχνών του συγγραφέα που κάνουν το σπίτι μας αξέχαστο και ζεστό. Αυτά τα πράγματα δημιουργούν την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Και δεν είναι απαραίτητο να περάσετε ένα απίστευτο ποσό χρόνου και χρήματος στη δημιουργία τους. Υπάρχουν πολύ απλές ιδέες που χρησιμοποιούν τα πιο κοινά, και μερικές φορές, και τα σκουπίδια πράγματα.

Ιδέες για το σπίτι - αυτό είναι μια ολόκληρη θάλασσα των ευκαιριών για τη βελτίωση του εσωτερικού ή πιο άνετη ζωή ... και μερικές φορές, και στη συνέχεια, και τα άλλα μαζί

Ιδέες για το σπίτι είναι μια ολόκληρη θάλασσα των δυνατοτήτων βελτίωσης του εσωτερικού ή ενός πιο άνετου τρόπου ζωής ... και μερικές φορές και οι δύο

Διακόσμηση αγγείων και μπουκαλιών με δαντέλα

Οι εκπληκτικοί μετασχηματισμοί μπορεί να πάρουν πολύ λίγο χρόνο. Για παράδειγμα, από ένα συμβατικό αγγείο, μπουκάλι ή βάζο, μπορείτε να φτιάξετε ένα μοναδικό αγγείο ομορφιάς. Και η ίδια η διαδικασία θα διαρκέσει 10-15 λεπτά. Αυτό είναι εάν έχετε τα πάντα στο χέρι. Και χρειαζόμαστε, εκτός από τα αντικείμενα διακόσμησης, μόνο δαντέλα, κόλλα PVA, ψαλίδι και ένα πινέλο.

Είναι ακριβώς όπως νομίζατε. Απλά τυλίξτε το δοχείο με δαντέλα, κόψτε το σε μέγεθος, κολλήστε το, περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Αυτό είναι όλο. Αλλά το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει.

Δαντέλα μπορεί να αγοραστεί ή δεμένη. Η δεύτερη επιλογή σας επιτρέπει να διακοσμήσετε βάζα πολύπλοκων σχημάτων, τα οποία μπορούν να διακοσμηθούν με συνηθισμένη δαντέλα με μεγάλη δυσκολία. Εάν δεν μπορείτε να πλέκει, αλλά θέλετε να διακοσμήσετε ένα αγγείο ασυνήθιστο σχήμα, αναζητήστε ένα τέντωμα. Υπάρχουν τέτοια και σε αρκετά ευρύ φάσμα. Με τη βοήθεια του τράβηγμα azhura, τα περισσότερα από τα προβλήματα έχουν αφαιρεθεί.

Sad Zen

Αν ψάχνετε για πρωτότυπες ιδέες για ένα σπίτι, σκεφτείτε ένα μικροσκοπικό Zen κήπο. Κάνοντας είναι εύκολο, φαίνεται υπέροχο και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μετά από μια δύσκολη μέρα. Μόνο αυτό το αξεσουάρ δεν απευθύνεται σε οικογένειες με μικρά παιδιά .... Θα καταλάβετε γιατί.

Το Zen-Zen στο πρωτότυπο είναι ένα αρκετά περίπλοκο σύστημα, αλλά η στυλιζαρίωση μπορεί να γίνει από ένα διαφανές στρογγυλεμένο δοχείο ή ακόμα και από ένα γυάλινο πιάτο καραμέλα, ένα βάζο, ένα μικρό ενυδρείο. Θα χρειαστείτε περισσότερη άμμο για σχεδιασμό τοπίου, terrariums ή ενυδρεία και ένα παχύρρευστο ή κάκτος φυτό.

Πρώτον, θα μάθουμε πώς να χειριστούμε το εργοστάσιο. Μπορεί να φυτευτεί σε μια μικρή κατσαρόλα και να το θάψει στην άμμο. Αντί για μια κατσαρόλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάλτσα με ένα αστάρι (για να δέσετε μια κάλτσα). Ορισμένα φυτά (κάκτοι) μπορούν να φυτευτούν απευθείας στην άμμο. Σε γενικές γραμμές, επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο, αλλά με την άμεση προσγείωση στην άμμο, πρέπει να φροντίσετε για την κανονική αποστράγγιση - βάλτε το κάτω μέρος των βότσαλα.

Η άμμος χύνεται στο δοχείο, τοποθετείται ένα δοχείο του φυτού ή οι ρίζες του, όλα καλύπτονται με άμμο σε ένα ορισμένο επίπεδο. Όλα είναι έτοιμα. Τώρα η επιφάνεια της άμμου ισοπεδώνεται και τοποθετείται σε αυτά τα σχέδια. Για το σχέδιο υπάρχει μια ειδική μεταλλική ράβδος, αλλά είναι κατάλληλη για την αρχή και ξύλινη.

Αν θέλετε να πλησιάσετε το πρωτότυπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκδοχή γραφικών ενός ιαπωνικού κήπου από ένα μικρό κουτί. Το πλαίσιο του κουτιού συλλέγεται από ξύλινες ράβδους ή μπαμπού κορμούς, ο πυθμένας συνήθως κατασκευάζεται από κόντρα πλακέ ή καλά τοποθετημένα και επεξεργασμένα ξύλινα πηχάκια. Μπορείτε ακόμα να κάνετε τα πόδια.

Το δοχείο που προκύπτει είναι επίσης γεμάτο με λεπτή άμμο, αλλά τι άλλο να προσθέσετε είναι η επιχείρησή σας. Μπορείτε να φυτέψετε μερικά φυτά, να πετάξετε πέτρες, βότσαλα, να βάλετε κεριά, ένα αγαλματίδιο του Βούδα. Σε γενικές γραμμές, εδώ όλοι ήδη δημιουργούν το δικό του Zen))

Μίνι κήπος στο σπίτι

Υπάρχουν δύο τύποι μικροσκοπικών κήπων που μπορούν να κατασκευαστούν για να διακοσμήσουν το εσωτερικό ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος: ανοιχτό και ημι-κλειστό. Ανοίξτε το mini-do σε μεγάλες επίπεδες γλάστρες, παλέτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικροσκοπικά φυτά όπως "μπονσάι", χυμούς και κάκτους μικρού μεγέθους.

Εξωτερικό μίνι κήπο σε διαμέρισμα ή σπίτι

Εξωτερικό μίνι κήπο σε διαμέρισμα ή σπίτι

Όταν επιλέγετε φυτά, προσέξτε όχι μόνο το μέγεθος αλλά και το έδαφος στο οποίο αναπτύσσονται τα φυτά. Με μια επαρκώς μεγάλη περιοχή του minisade, μπορεί να χωριστεί σε ζώνες με διαφορετικές οξύτητες εδάφους, αλλά αυτό θα απαιτήσει φυσικό διαχωρισμό, καθώς και διαφοροποίηση με τη βοήθεια φυσικών χωρισμάτων από πλαστικό, έτσι ώστε τα εδάφη να μην αναμειγνύονται.

Οι ημι-κλειστοί κήποι τραπέζι φαίνονται εκπληκτικοί

Οι ημι-κλειστοί κήποι τραπέζι φαίνονται εκπληκτικοί

Σε αυτή τη διακόσμηση για το εσωτερικό αναδημιουργία ενός πραγματικού κήπου. Με μονοπάτια, πάγκους, βράχια, κλπ. Μπορείτε να βάλετε ένα σπίτι παιχνιδιών, να κάνετε μια λίμνη. Όλα αυτά που σας λέει η φαντασία σας.

Οι ημι-κλειστοί μίνι κήποι είναι κατασκευασμένοι σε γυάλινα δοχεία. Πολύ ενδιαφέρουσα ματιά: ενυδρεία, αγγεία. Έριξαν χώμα ή πέτρες, φυτεύτηκαν φυτά. Αλλά σε τόσο περιορισμένη ποσότητα είναι απαραίτητο να επιλέγουμε φυτά όχι μόνο από τον τύπο των εδαφών, αλλά και από τον βαθμό φωτισμού, το καθεστώς άρδευσης κλπ. Οι διαφορετικοί τρόποι φροντίδας των φυτών στην τράπεζα δεν θα λειτουργήσουν.

Σε τέτοια δοχεία είναι δυνατό να αναπτυχθούν διαφορετικοί τύποι βρύου. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ όμορφα και μόνο σε τέτοιους μικροσκοπικούς κήπους και μπορείτε να τα εξετάσετε με τη μικρότερη λεπτομέρεια. Μερικοί από αυτούς μοιάζουν με δέντρα ή θάμνους, άλλοι είναι περισσότερο σαν ποώδη φυτά. Από τα βότσαλα και τα βρύα δημιουργούν μια ποικιλία συνθέσεων που αναπαράγουν πραγματικά τοπία ή μας μεταφέρουν σε μια παραμυθένια χώρα.

Μαξιλάρια με τα χέρια τους

Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων, μπορείτε να δείτε ότι στα περισσότερα από αυτά η δόση δίνεται στο μαξιλάρι. Με τη βοήθειά τους, το βαρετό εσωτερικό γίνεται ζωντανό και αξέχαστο. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός μαξιλαριών σας επιτρέπει να χαλαρώνετε άνετα. Μια τέτοια ιδέα μακρύ σπίτι σας επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα τη "διάθεση του εσωτερικού" με την προσθήκη άνεσης στο σπίτι.

Στην περίπτωση της χρήσης υφασμάτων, όλα είναι ξεκάθαρα - επιλέγουμε το χρώμα και την υφή για το εσωτερικό. Υπάρχουν όμως και σπιτικά μαξιλάρια, από τα οποία αναπνέει ηρεμία. Ένα ζωντανό παράδειγμα είναι τα πλεκτά μαξιλάρια. Πολύ διαφορετικά μοτίβα, χρώματα, σχήματα. Αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα - θέλουν πραγματικά να αγκαλιάσουν, να συμπιέσουν. Είναι πολύ ασυνήθιστο.

Τι εάν δεν μπορείτε να πλέκει; Δεν έχει σημασία. Υπάρχουν παλιά πουλόβερ. Δικός σου ή δικός σου. Κάνουν πολύ ενδιαφέροντα και τακτοποιημένα μαξιλάρια. Κόψτε παλιά πλεκτά προϊόντα κατά μήκος των μανικιών, βάλτε ένα μαξιλάρι στην ημιτελική μαξιλαροθήκη, ράψτε και στις δύο πλευρές. Όλα, το μαξιλάρι σχεδιαστών είναι έτοιμο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δαντέλα, fleecy ύφασμα, παλιά τζιν, ακόμη και πιτζάμες. Όλα πάνε σε δράση. Και όσο πιο περίεργο είναι το χρωματισμό, τόσο πιο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα.

Ιδέες για το σπίτι: διαφορετικές μικροδουλειές με τα χέρια τους

Η ατμόσφαιρα και η οικειότητα στο σπίτι δημιουργούνται όχι μόνο από τα παγκόσμια πράγματα. Πολλά μικρά πράγματα που μπορούν να γίνουν από αυτοσχέδια υλικά, φέρνουν όχι λιγότερο αλλά, και μερικές φορές, περισσότερη ευχαρίστηση και όφελος. Είναι = χρησιμοποιείτε συχνά. Και οι ίδιες εικόνες ή οι καθρέφτες ένα μήνα αργότερα και δεν φαίνονται ήδη. Ορισμένες ιδέες για τη μετατροπή του σπιτιού σε ένα ζεστό και βολικό μέρος έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό το τμήμα.

Ευκαιρίες - η θάλασσα

Ευκαιρίες - η θάλασσα

Παπούτσι με βότσαλο

Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών πρέπει να βγουν στην αυλή παρά τον καιρό. Ως εκ τούτου, τα παπούτσια δεν λάμπουν πάντα με καθαρότητα. Πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν την κατάσταση τοποθετώντας ένα καουτσούκ στο χέρι κοντά στην πόρτα ή τοποθετώντας μια ελαστική παλέτα. Ναι, η βρωμιά δεν εξαπλώνεται, αλλά η θέα δεν είναι η πιο ελκυστική. Σημαντική βελτίωση της κατάστασης, μπορείτε απλά να χύσετε βότσαλα στο δίσκο. Το νερό θα ρέει κάτω από τα βράχια, στάγδην πάνω τους δεν είναι ορατά, βρωμιά πάρα πολύ. Περιοδικά θα είναι απαραίτητο να απολαύσετε τα βότσαλα στο νερό και να ξεπλύνετε - για να αφαιρέσετε τη συσσωρευμένη βρωμιά, αλλά τα βότσαλα είναι ένα επαναχρησιμοποιούμενο υλικό και απλά δεν μπορεί να "σβηστεί".

Ιδέες για την αποθήκευση παπουτσιών στο σπίτι

Ιδέες για την αποθήκευση παπουτσιών στο σπίτι

Εάν δεν υπάρχει παλέτα από καουτσούκ, μπορείτε να κατεβάσετε ένα ξύλινο κουτί με ύψος των πλευρών περίπου 10 εκ. Βότσαλα βρίσκονται στην όχθη του ποταμού, της θάλασσας κλπ. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα σχεδιαστών ή όπου πωλούνται προϊόντα για ενυδρεία. Αλλά η αγορά αυτής της "γοητείας" είναι δαπανηρή.

Αποθήκευση κασκόλ

Κασκόλ, μαντίλια και άλλα παρόμοια προϊόντα συνήθως σε κάθε οικογένεια. Πώς να τα αποθηκεύσετε έτσι ώστε να μην καταλαμβάνουν πολλά meta, ήταν πάντα κοντά, και όμως δεν δίσταζαν; Υπάρχουν πολλές lifhakas που μπορείτε εύκολα να κάνετε μόνοι σας.

Πρώτα. Στη συνηθισμένη κρεμάστρα προσαρμόζονται μεταλλικοί δακτύλιοι. Δαχτυλίδια μπορεί να είναι πλαστικό ή μέταλλο. Και οι δύο μπορούν να βρεθούν στα τμήματα που πωλούν αγγεία. Υπάρχουν μόνο μερικά από αυτά, σε σχήμα, μέγεθος και υλικό. Στα ξύλινα κρεμάστρες / ώμους / τρίμπελ, τα δαχτυλίδια μπορούν να καρφωθούν, να συρραφτούν από το συρραπτικό, σε πλαστικά - κολλημένα ή δεμένα με σπείρες. Και όλοι, η συσκευή αποθήκευσης κασκόλ που έχετε.

Ιδέες για το σπίτι: Πώς να αποθηκεύσετε κασκόλ

Ιδέες για το σπίτι: Πώς να αποθηκεύσετε κασκόλ

Η κατάσταση με τη δεύτερη συσκευή είναι λίγο πιο περίπλοκη. Θα χρειαστείτε ένα επεξεργασμένο χαρτόνι και δώδεκα ή δύο μανταλάκια. Οι ακίδες στη ράβδο είναι σταθερές με τη μία πλευρά. Μπορούν να είναι καρφωμένα, βιδωμένα με βίδες, κολλημένα. Επίσης, θα υπάρχουν ακόμη βρόχοι για να στερεωθεί η ίδια η δομή στον τοίχο.

Μια άλλη κρεμάστρα από σπιτικό μαντήλι

Μια άλλη κρεμάστρα από σπιτικό μαντήλι

Και οι δύο ιδέες για το σπίτι είναι πρακτικές, απαιτούν ελάχιστα κεφάλαια και λίγο χρόνο. Και εκτιμήστε τον εαυτό σας. Ειδικά την άνοιξη-φθινόπωρο περίοδο, όταν υπάρχουν πολλά κασκόλ, κασκόλ, γλάστρες στο ράφι.

Αντί για ένα ράφι

Βιβλιοθήκες - ένα καλό πράγμα, αλλά όχι παντού που είναι κατάλληλες, και τα χρήματα πολύτιμα αντίγραφα αξίζουν πολλά. Αλλά τα βιβλία πρέπει να αποθηκευτούν κάπου. Έξοδος - μεταλλικά τιράντες. Όταν τα εγκαθιστάτε, το κάτω βιβλίο χρησιμεύει ως υποστήριξη για 4-5 κομμάτια, τα οποία απλά χωράνε σε αυτό.

Κάτοχος βιβλίων - όλοι οι έξυπνοι είναι απλοί

Κάτοχος βιβλίων - όλοι οι έξυπνοι είναι απλοί

Το κενό είναι προφανές - το κάτω βιβλίο δεν είναι διαθέσιμο. Η διέξοδος είναι η κατάργηση του πιο δημοφιλούς ή όχι.

Κάτοχοι κλειδιών και άλλα μικρά αντικείμενα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι πού να κρεμάσει κλειδιά ώστε να μπορούν να βρεθούν γρήγορα και να κρεμαστούν ή να αφαιρεθούν αμέσως. Μία από τις καλές επιλογές είναι μια μαγνητική κάρτα, αλλά πού να ψάξω είναι μια ερώτηση. Αλλά μπορείτε να κάνετε αστεία κάτοχοι μπάλες για το τένις. Κόβουν περίπου το ένα τρίτο της διαμέτρου. Αυτό είναι όλο. Η θήκη είναι έτοιμη. Θα πρέπει να οριστεί μόνο κάπου. Μπορείτε να - στον τοίχο με καρφιά, μπορείτε να επισυνάψετε μερικά κομμάτια σε ξεχωριστή σανίδα, και να συνδέσετε ήδη το διοικητικό συμβούλιο σε έναν τοίχο, ένα ντουλάπι, κλπ.

Αντί της οικονόμου - χαριτωμένα πρόσωπα

Αντί της οικονόμου - χαριτωμένα πρόσωπα

Για να φτιάξετε αυτό το καπάκι για μικρά κομμάτια είναι δυνατό για μερικά δευτερόλεπτα. Ψάξτε για μπάλες του τένις περισσότερο. Και για να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, τα μάτια είναι κολλημένα στην μπάλα. Αποδεικνύεται ένα τόσο χαρούμενο χαμόγελο πρόσωπο.

Καλάθι από πλαστικές γλάστρες και γάντζους

Στο αγρόκτημα μέτωπο είναι γεμάτο από πλαστικά δοχεία από τρόφιμα, αλλά ιδέες για ένα σπίτι με τη συμμετοχή τους είναι σπάνιες. Βρήκαμε μια τέτοια επιλογή, στην οποία ο ήρωας είναι ένα κιβώτιο λίτρα μαγιονέζας. Κατ 'αρχήν, κάθε τράπεζα με μεγάλη διάμετρο και χαμηλό ύψος μπορεί να πλησιάσει. Διαφορετικά, το "καλάθι" θα είναι ακατάλληλο για χρήση.

Απορρίμματα σε εισόδημα - ένα καλάθι πλαστικών δοχείων

Απορρίμματα σε εισόδημα - ένα καλάθι πλαστικών δοχείων

Με τη βοήθεια μιας γενικής κόλλας κόβουμε το δοχείο με μανταλάκια. Όταν η κόλλα στεγνώνει, καλύψτε την επιφάνεια με βερνίκι ή λάδι ξύλου. Καλύπτουμε το εσωτερικό με ένα κάλυμμα από βαμβάκι ή λινό. Το κάνουμε λίγο περισσότερο από το αναγκαίο, ώστε να μπορείτε να κρύψετε το άσχημο άκρο πίσω από ένα πέτο.

Η λαβή είναι κατασκευασμένη από χαλύβδινο σύρμα διαμέτρου 3-4 mm. Λυγίζουμε το τόξο από αυτό. Στο ένα άκρο, δημιουργήστε ένα βρόχο, στο πλευρικό τοίχωμα με ένα θερμαινόμενο καρφί στη φωτιά, δημιουργούμε δύο διαγώνια τοποθετημένες τρύπες (το ένα απέναντι από το άλλο). Σε μία οπή περάσαμε τον διαμορφωμένο βρόχο στη λαβή. Στη δεύτερη πλευρά λυγίζουμε το σύρμα, διέρχεται από τη δεύτερη τρύπα και στη συνέχεια σχηματίζεται ο βρόχος. Διακοσμούμε τη λαβή με σχοινί κάνναβης. Από αυτό μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα για το καλάθι. Αν ξέρετε πώς να πλέξετε macrame - υπέροχο, όχι - θα πάει και το συνηθισμένο pigtail, υφασμένα από διάφορα νήματα.

Σταθείτε για καναπέ ή καρέκλες για φλιτζάνια / ποτήρια / εφημερίδες

Έχοντας ένα φλιτζάνι τσάι στην αγαπημένη σας καρέκλα είναι μια μεγάλη ιδέα. Αλλά δεν υπάρχει πουθενά να βάλει ένα φλυτζάνι, το τηλέφωνο πέφτει πάντα μεταξύ του καθίσματος και των "κατοίκων". Τα υποβραχιόνια των μοντέρνων μοντέλων είναι μαλακά, δεν μπορείτε να τα βάλετε σε τίποτα. Αυτοί είναι έξυπνοι άνθρωποι που ήρθαν με μια στάση για φλιτζάνια / ποτήρια (εικόνα). Εξαιρετικά απλό και πολύ βολικό πράγμα. Λίγες ιδέες για το σπίτι θα σας φέρουν πιο ευχάριστα λεπτά.

Πολύ βολικό πράγμα. Σταθείτε για μια πολυθρόνα ή έναν καναπέ για ένα φλιτζάνι, ένα ποτήρι

Πολύ βολικό πράγμα. Σταθείτε για μια πολυθρόνα ή έναν καναπέ για ένα φλιτζάνι, ένα ποτήρι

Θα χρειαστούν τρεις πίνακες με ελάχιστο πλάτος 25 cm. Μπορούν να χτυπήσει το γράμμα «Ρ» (ένωση μπορεί να ενισχυθεί με τη βοήθεια των γωνιών ξυλουργός). Χώρος για το κεφάλι - λίγο περισσότερο από το ύψος της υποβραχιόνιο, για την εκτέλεση πίνακα δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το 1/3 του πλάτους του καθίσματος, ή απλά δεν κάθονται σε μια καρέκλα. Η κατασκευή είναι τοποθετημένη πλευρικά, το κάτω μέρος πιέζεται κάτω από την καρέκλα. Χρησιμεύει ως έμφαση και δεν επιτρέπει τη δομή να κυλήσει. Για λόγους βεβαιότητας, το κάτω μέρος είναι πολύ μεγαλύτερο από το "τραπέζι". Παρόλα αυτά, η κινητικότητα, μπορείτε να ορίσετε τους τροχούς, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι τα πόδια έχουν μοντέρνα επίπλωση χαμηλά και απαιτούν μικρές ρόδες, καθώς και την ανάγκη να ενισχυθεί η πλευρά. Διαφορετικά, το περίπτερο δεν θα βρίσκεται κάτω από την καρέκλα.

Πού να κρύψετε κύπελλα για σκύλους

Οι ιδιοκτήτες σκύλων ξέρουν πώς να βρουν ένα μέρος για μπολ μπολ. Τα σκυλιά που ζουν σε ένα διαμέρισμα ή σπίτι τροφοδοτούνται συνήθως στην κουζίνα. Εκεί βάζουν κύπελλα. Χρειάζονται όμως μισή ώρα την ημέρα και έπειτα μπερδεύονται όλη την ημέρα κάτω από τα πόδια τους στο πάτωμα. Λύστε το πρόβλημα που μπορείτε και κομψό. Μπολ τοποθετούνται σε ένα από τα συρτάρια. Χρειαζόμαστε - ανοίξαμε το κουτί, χύσαμε το φαγητό. Η σίτιση τελειώνει - τα κύπελλα πλένονται, τοποθετούνται στη θέση τους, το συρτάρι πιέζεται. Όλα είναι τέλεια και δεν ενοχλούν κανέναν.

Πού να βάζετε κύπελλα για ένα σκυλί

Πού να βάζετε κύπελλα για ένα σκυλί

Αυτή η ιδέα απαιτεί μια μικρή αναβάθμιση του πλαισίου. Στην περίμετρο υπάρχει μικρή εγκάρσια διατομή ή γωνία. Ένα ορθογώνιο ορθού μεγέθους κόβεται από κόντρα πλακέ, μοριοσανίδες ή άλλο υλικό φύλλου. Σε αυτό, κόβουμε τρύπες για μπολ, τότε ζωγραφίζουμε (αν είναι απαραίτητο). Αυτό είναι, η ιδέα πραγματοποιείται. Παραμένει να συνηθίσετε τα κατοικίδια ζώα σας.

Ιδέα για την αποθήκευση παντόφλες

Σε κάθε σπίτι ή διαμέρισμα με πληθυσμό δύο ή περισσοτέρων, οι παντόφλες χάνουν συνέχεια, συγχέονται και εξαφανίζονται κάπου. Μια από τις ενδιαφέρουσες ιδέες για την επίλυση του προβλήματος είναι τέτοιες σωλήνες / κατόχους για τα πάνινα παπούτσια. Κάτω από κάθε ζεύγος έχει το δικό του σωλήνα. Η παραγγελία είναι εγγυημένη.

Χειροτεχνία για το σπίτι: ιδέες για διακόσμηση και εσωτερικό

Οι σωλήνες μπορούν να κατασκευαστούν από ανοξείδωτο χάλυβα, μπορείτε να τις κόψετε από πλαστικούς σωλήνες μεγάλης διαμέτρου. Θα χρειαστεί μόνο να επεξεργαστείτε την κοπή καλά - για να είστε άνετοι και όμορφοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 64 =