Διώροφα κρεβάτια για παιδιά

Ένα παιδικό δωμάτιο με ένα κρεβάτι κουκέτα είναι βολικό. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, εξοικονομεί χώρο. Και ακόμη και όχι πάντα σε μια μικρή περιοχή, αν και αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα. Μετά από όλα, ακόμα και σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο, είναι επιθυμητό να αφήνετε όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο για κινητά παιχνίδια και παιχνίδια. Δεύτερον, είναι πιο ομαλή η οργάνωση του χώρου: τραβήξτε κουτιά στο κάτω μέρος, συνδέστε ένα ντουλάπι ή συνδέστε ένα ντουλάπι. Τρίτον, τα παιδιά αρέσουν στην κατάσταση αυτή. Και τα κορίτσια και τα αγόρια. Επιπλέον, το παιδικό κρεβάτι είναι χτισμένο για μερικές ημέρες.

Παιδικό δωμάτιο με κουκέτα

Παιδικό δωμάτιο με κουκέτα

Κατασκευές

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες παιδικών κουκέτων. Και δεν είναι σε μέγεθος, αλλά σε σχέδια. Ας ξεκινήσουμε με τις αρχές της κατασκευής:

 • Η βάση του σχεδίου είναι ένα πλαίσιο ενός μπαρ, στο οποίο προστίθενται όλες οι άλλες λεπτομέρειες: τόξα, κιγκλιδώματα. Οι ράβδοι πρέπει να είναι υψηλότερες από το ύψος της κορυφαίας ξαπλώστρας στο ύψος της πλάτης ή των πλευρών. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, το ύψος πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 cm από την επάνω άκρη του στρώματος.

  Η κατασκευή βασίζεται σε τέσσερις κάθετες δοκούς, στις οποίες έχουν ήδη συνδεθεί όλα τα άλλα μέρη

  Η κατασκευή βασίζεται σε τέσσερις κάθετες δοκούς, στις οποίες έχουν ήδη συνδεθεί όλα τα άλλα μέρη

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  24 − 20 =