Έπιπλα σε ένα μικρό διάδρομο (διάδρομος)

Μακριά από όλα στη χώρα μας μπορεί να καυχηθεί για τη στέγαση μια μεγάλη περιοχή. Βασικά, τα διαμερίσματα είναι μικρά και δεν είναι εύκολο να πάρεις την κατάσταση μέσα σε αυτά. Πολλά προβλήματα προκύπτουν κατά τον εξοπλισμό του διαδρόμου. Στην κανονική διάταξη θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα μικρό διάδρομο, αλλά στα σπίτια παλαιού στυλ μια τέτοια έννοια δεν είναι. Επειδή πολλοί αποφασίζουν να τοποθετήσουν μικρούς διαδρόμους στο διάδρομο. Πάρτε ένα πολυλειτουργικό δωμάτιο. 

Πώς να βρείτε έπιπλα σε ένα μικρό διάδρομο στο διάδρομο

Ένα από τα πιο "εκμεταλλευόμενα" μέρη στο διαμέρισμα είναι το διάδρομο. Αυτός είναι ο τόπος που βλέπει το πρώτο άτομο σε ένα διαμέρισμα ή σπίτι. Η πρώτη εντύπωση του σπιτιού σας γίνεται στο διάδρομο. Επειδή ο σχεδιασμός πρέπει να δώσει προσοχή. Στα διαμερίσματα της παλιάς διαρρύθμισης, δεν υπάρχει κανένα διάδρομο. Υπάρχει μόνο ένας διάδρομος. Εδώ χρησιμοποιείται ως χώρος όπου ξετυλίγονται και φορούν. Σε αυτό το χώρο, μόνο τα μικρά, ειδικά επιλεγμένα έπιπλα θα σηκωθούν.

Μικροί διάδρομοι στο διάδρομο - ευκολία και λειτουργικότητα

Μικροί διάδρομοι στο διάδρομο - ευκολία και λειτουργικότητα

Σε αυτό το συνήθως μικρό δωμάτιο αποθηκεύει εποχιακά ρούχα, και μερικές φορές εκτός εποχής, αφήστε τα παπούτσια και τα εξωτερικά ενδύματα. Και γι 'αυτό πρέπει να φροντίζετε για λειτουργικότητα και ευκολία. Αν θεωρήσουμε ότι η περιοχή του διαδρόμου στα τυποποιημένα διαμερίσματα δεν φουσκώνει πολύ, γίνεται σαφές ότι η εργασία δεν πρόκειται να είναι εύκολη. Υπάρχουν τρεις δυνατότητες για τον εξοπλισμό μικρών διαδρόμων στο διάδρομο. Ας μιλήσουμε για κάθε μία με περισσότερες λεπτομέρειες.

Προσαρμοσμένη είσοδος

Παραγγείλετε την κατασκευή επίπλων στο διάδρομο σύμφωνα με το μέγεθος, τις απαιτήσεις σας - μια θαυμάσια επιλογή, η οποία, όταν διατεθεί σωστά, θα βελτιστοποιήσει τη χρήση του διαθέσιμου χώρου. Μπορείτε να παραγγείλετε το στυλ που χρειάζεστε - Ιαπωνικά, πατάρι με craquelure, versal, κλπ.

Παραγγείλετε ένα διάδρομο - μια καλή επιλογή, αλλά αξίζει τα χρήματα

Παραγγείλετε ένα διάδρομο - μια καλή επιλογή, αλλά αξίζει τα χρήματα

Το μειονέκτημα είναι ότι το κόστος αυτών των επίπλων είναι πολύ αρκετά μεγάλο και περιμένετε μέχρι τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα, έχουμε μερικές εβδομάδες, ίσως και μερικά mesyatsev.Est και μια άλλη παγίδα - τη σταθερή επιλογή. Εάν υπάρχει εμπειρία - υπήρξε ήδη μια παραγγελία και η ποιότητα σας ταιριάζει, ή υπάρχουν συστάσεις από φίλους / γνωστούς, είναι όλα ευκολότερα. Διαφορετικά, ελπίζουμε ότι η φινέτσα δεν θα σας αποτύχει.

Έτοιμο σετ

Αυτή η επιλογή προϋπολογισμού - μικρούς διαδρόμους στο διάδρομο είναι μερικές φορές όχι οκτώ χιλιάδες (αλλά υπάρχει πολύ πιο ακριβό, όλα εξαρτώνται από το μέγεθος και τη σύνθεση των επίπλων στο κιτ). Τα εργοστάσια παράγουν μια σειρά έτοιμων σετ / σετ επίπλων γραφείων για μικρούς διαδρόμους. Περιλαμβάνουν συνήθως ένα ντουλάπι με καθρέφτη, μια κρεμάστρα, ένα ντουλάπι με πόρτες ταλάντευσης ή συρόμενες. Σε συναρμολογημένη μορφή, είναι στα παράθυρα των καταστημάτων επίπλων, θα σας φέρουν ακριβώς το ίδιο, αλλά με τη μορφή σανίδων. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για τη συναρμολόγηση ή να το φτιάξετε μόνοι σας.

Έτοιμοι μικρούς διαδρόμους στο διάδρομο

Έτοιμοι μικρούς διαδρόμους στο διάδρομο

Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε τέτοια έπιπλα όλη την ημέρα. Είδαν, πλήρωσαν, αγόρασαν. Θα παραδοθεί το κιτ την ίδια μέρα ή την επόμενη ημέρα. Μειονεκτήματα - στάνταρ σχεδιασμός, σταθερό χρώμα, σχεδιασμός, αδυναμία αλλαγής οτιδήποτε ανάλογα με τα γούστα σας.

Αρθρωτός προθάλαμος

Πρόκειται για έτοιμα έπιπλα, η μόνη διαφορά είναι ότι το εργοστάσιο παράγει μια σειρά επίπλων σε ένα στυλ. Όλα τα στοιχεία συνδυάζονται σε μέγεθος, στυλ, χρώμα. Για παράδειγμα, αρκετές ανοιχτές κρεμάστρες διαφορετικού πλάτους / ύψους, με ελαφρώς διαφορετική απόδοση. Για αυτούς πολλά βάθρα διαφορετικών μεγεθών, με μία, δύο πόρτες, με συρτάρια και χωρίς αυτά, με καθρέφτες διαφορετικών σχημάτων. Αρκετά ντουλάπια, ίσια και γωνιακά, διαφορετικά σε μέγεθος, τύπος ανοίγματος πόρτας, παρουσία / απουσία καθρέφτη στην πρόσοψη. Αρκετά τραπέζια, παπούτσια, συρταριέρες, παγκάκια. Και όλα αυτά συνδυάζονται μεταξύ τους.

Κατά προσέγγιση σύνολο δομοστοιχειωτών διαδρόμων

Κατά προσέγγιση σύνολο δομοστοιχειωτών διαδρόμων

Από αυτά τα στοιχεία, όπως από τον σχεδιαστή, καλείται ο διάδρομος του μεγέθους και της σύνθεσης που χρειάζεστε. Χωρίς περιορισμούς. Θέλετε δύο κρεμάστρες - δεξιά σας. Χρειάζεται μόνο μια ντουλάπα και ένα συμπόσιο - επίσης, παρακαλώ. Από αυτό το σετ μπορούν να συλλεχθούν μικρούς διαδρόμους στο διάδρομο σε οποιοδήποτε μέγεθος και επιθυμία. Όλα αυτά είναι στην τελική μορφή (συσκευασμένα σανίδες) στην αποθήκη. Θα παραδώσετε αρκετά τέτοια πακέτα με τα επιλεγμένα θραύσματα.

Δεν είναι κακή επιλογή και φθηνή. Τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο, αποτελούνται από κενά του ίδιου σχήματος και μεγέθους, γεγονός που μειώνει το κόστος της παραγωγής του. Επειδή οι σπονδυλωτές προθήκες είναι φθηνές. Επιπλέον, δημοφιλή κυβερνήτες μπορούν να είναι σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε ακόμη να πάρετε στοιχεία διαφορετικών χρωμάτων. Αν θέλεις ...

Τι συμβαίνει

Τα έπιπλα για το διάδρομο είναι κατασκευασμένα από πολυστρωματικές μοριοσανίδες. Αυτή είναι η πιο κοινή και πιο φθηνή επιλογή. Από τα χαρακτηριστικά απόδοσης, είναι εξαιρετική για τους ξηρούς χώρους. Αν ανησυχείτε για τις πιθανές εκπομπές φορμαλδεΰδης, ζητήστε πιστοποιητικό εάν προσδιορίζεται η τάξη αποστολής Ε1, τότε η ουσία απελευθερώνεται με την ίδια ένταση με το ξύλο. Έτσι, αυτός ο μικρός διάδρομος στο διάδρομο είναι απόλυτα ασφαλής.

Μικροί διάδρομοι στο διάδρομο είναι συνήθως κατασκευασμένοι από μοριοσανίδες

Μικροί διάδρομοι στο διάδρομο είναι συνήθως κατασκευασμένοι από μοριοσανίδες

Δεν εκπέμπει φορμαλδεΰδη σε επικίνδυνες ποσότητες MDF. Αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε μια ενορία για ένα μικρό διαμέρισμα από αυτό το υλικό. Προϋπολογισμός δεν θα είναι, επειδή το υλικό είναι πολύ πιο ακριβό. Και να έχετε κατά νου ότι "MDF λόμπι" - τότε μόνο οι προσόψεις, δηλαδή, οι πόρτες, τα μπροστινά πλαίσια των κιβωτίων. Όλα τα άλλα μέρη της θήκης είναι κατασκευασμένα από το ίδιο μοριοσανίδα. Και εδώ είναι απαραίτητο να ζητήσετε πιστοποιητικό υγιεινής, καθώς φτηνές μοριοσανίδες με υψηλή τάξη εκπομπών χρησιμοποιούνται συχνά για τη μείωση του κόστους.

Ποια έπιπλα χρειάζονται στο διάδρομο

Πρόκειται για μικρούς διαδρόμους ή διαδρόμους. Υπάρχει ένα τμήμα του τοίχου όπου μπορείτε να βάλετε κάτι, ίσως μόνο ένα μέτρο με μικρό πλάτος. Εάν αυτή είναι μόνο η επιλογή σας, χρειάζεστε ένα μίνι προθάλαμο. Μια κρεμάστρα με μια μικρή κομοδίνα και ένα συρταριέρα με καθρέφτη. Τα μοντέλα των μίνι-διαδρόμων είναι ίσια και γωνιακά. Μερικοί καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο - 45 cm από τη γωνία.

Μίνι διάδρομοι για το διάδρομο

Μίνι διάδρομοι για το διάδρομο

Αν το μέρος για να αποθηκεύσετε τα πράγματα στο διαμέρισμα είναι πολύ κακό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο πάνω από την πόρτα, κάνοντας κάτι σαν μεσοπάτωμα. Τα συναισθήματα στην είσοδο θα είναι παράξενα, αλλά εδώ δεν εξαρτάται από τις λεπτές αποχρώσεις.

Εάν η περιοχή είναι ελαφρώς μεγαλύτερη, μπορείτε να προσθέσετε ένα ντουλάπι. Δεν θα είναι περιττό. Και είναι ωραίο να έχετε έναν πάγκο, ο οποίος μπορεί να χαμηλώσει και να υποχωρήσει. Ένα ανοικτό ράφι είναι επιθυμητό για τις κεφαλές, ένα μεγάλο συρτάρι είναι επιθυμητό για γάντια, κασκόλ και άλλα παρόμοια πράγματα. Και ότι στο κουτί τα πράγματα δεν είναι συγκεχυμένα και μικτά, είναι καλύτερα να τα χωρίσουμε σε τμήματα.

Σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο διάδρομο μπορεί να γίνει ακόμα μια καμπίνα

Σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο διάδρομο μπορεί να γίνει ακόμα μια καμπίνα

Εάν υπάρχει ακόμη χώρος, βάλτε ένα παπούτσι. Μπορεί να έχει τη μορφή στενής τουαλέτας με πτυσσόμενα συρτάρια ή με τη μορφή κομοδίνου με κεκλιμένα ράφια από σύρμα. Και τα δύο είναι καλά. Αυτή η διάταξη δύσκολα μπορεί να ονομαστεί συμπαγής διάδρομος στο διάδρομο, αλλά αυτό δεν είναι ένα πολύ μεγάλο σετ.

Επίσης, σημειώστε ότι τα έπιπλα στο διάδρομο μπορεί να είναι γωνία. Στη γωνία είναι συνήθως μια ντουλάπα, αλλά μπορείτε να βάλετε ένα ράφι παλτών ή το στήθος, και κρεμάστε έναν καθρέφτη πάνω τους. Αυτή η επιλογή - με ένα γωνιακό συρτάρι συρταριών - είναι ακριβώς για διαδρόμους σπονδυλωτού τύπου. Στις τελικές εκδόσεις, δεν θα βρείτε αυτό.

Ο γωνιακός διάδρομος κάνει την ορθολογική χρήση της περιοχής

Ο γωνιακός διάδρομος κάνει την ορθολογική χρήση της περιοχής

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η γωνιακή αίθουσα εισόδου μπορεί επίσης να είναι της κατηγορίας "μίνι". Εάν έχετε μόνο μια ελεύθερη γωνία μεταξύ δύο θυρών και το μέγεθος των ελεύθερων τοίχων δεν είναι περισσότερο από ένα μέτρο, σκεφτείτε τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός ακτινικού γωνιακού διαδρόμου. Είναι κατασκευασμένα μόνο με συρόμενες / συρόμενες πόρτες ή τελείως χωρίς αυτά.

Radial διαδρόμους από την κατηγορία

Ακτινικές αίθουσες από την κατηγορία "μίνι"

Τα κακά νέα είναι ότι τα ακτινικά έπιπλα δεν ανήκουν στην επιλογή οικονομίας. Κατασκευάζεται στην τάξη. Στις τελικές ή αρθρωτές κατηγορίες δεν θα το βρείτε.

Πώς να επιλέξετε ένα χρώμα

Σε ένα μικρό διάδρομο φαίνεται οπτικά περισσότερο, τα έπιπλα είναι επιθυμητά για να αγοράσουν φως. Μπορεί να είναι λευκό και οι αποχρώσεις του, ανοιχτό μπεζ, ανοιχτό γκρι, ελαφρώς ροζ, μπλε. Υπάρχουν επιλογές στις οποίες ορισμένα τμήματα είναι βαμμένα σε σκούρο χρώμα. Τέτοια έπιπλα, ακόμη και με το πρότυπο, γενικά, το dizyane είναι πιο ενδιαφέρον εξωτερικά.

Είναι επιθυμητό το χρώμα των θυρών και των επίπλων να συμπίπτει ή να υπάρχουν τουλάχιστον στοιχεία με παρόμοιο χρώμα

Είναι επιθυμητό το χρώμα των θυρών και των επίπλων να συμπίπτει ή να υπάρχουν τουλάχιστον στοιχεία με παρόμοιο χρώμα

Όταν επιλέγετε ένα ακουστικό στο διάδρομο, είναι λογικό να βρείτε τέτοια έπιπλα, στα οποία τουλάχιστον μερικές από τις λεπτομέρειες θα έχουν το ίδιο χρώμα με τις πόρτες που εισέρχονται σε αυτό το δωμάτιο. Τότε όλα θα μοιάζουν με ένα ενιαίο σύνολο. Εάν οι πόρτες είναι σκοτεινές, αναζητήστε ελαφρά έπιπλα με τα στοιχεία του χρώματος της πόρτας.

Ένα μικρό διάδρομο θα φαίνεται μεγαλύτερο εάν τα έπιπλα θα έχουν ελαφριά γυαλάδα. Οι πλαστικές προσόψεις ταιριάζουν απόλυτα σε μοντέρνο στυλ, σύγχρονο ή υψηλής τεχνολογίας. Εάν δεν σας αρέσουν τέτοιες οδηγίες, επιλέξτε ένα κλασικό σχέδιο σε ένα από τα ανοιχτά χρώματα. Γενικά, όταν επιλέγετε χρώματα, πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα έπιπλα σε ένα μικρό διάδρομο θα πρέπει να έχουν ελαφριά απόχρωση.

Κόλπα

Ο σχεδιασμός και η επιλογή των επίπλων σε ένα μικρό δωμάτιο είναι παρόμοια με την τέχνη. Είναι απαραίτητο να γίνει έτσι ώστε στο ελάχιστο χώρο όλα να ταιριάζουν, ήταν βολικό, επιπλέον φαινόταν καλό. Οι διάδρομοι - αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο, επειδή ο χώρος έχει περάσει και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ακολουθούν ορισμένα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • Εάν σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε μια ντουλάπα στο διάδρομο, οι πόρτες του μπορούν να κατασκευαστούν με ένα καθρέφτη διαμήκους ένθετο, το οποίο κατά κάποιο τρόπο το διασχίζει σε δύο μέρη. Αυτή η λωρίδα καθρέφτη θα κάνει οπτικά το στενό δωμάτιο ευρύτερο, και η καμπίνα δεν θα φαίνεται τόσο περίπλοκη.
 • Οι θύρες του ντουλαπιού μπορούν να κατασκευαστούν από έναν καθρέφτη. Ακόμη και ένα μεγάλο ντουλάπι με τέτοιες πόρτες δεν φαίνεται δυσκίνητο. Λόγω της αντανάκλασης, βελτιώνει τον φωτισμό, αυξάνει οπτικά το χώρο.

  Η γωνιακή αίθουσα χρησιμοποιεί βέλτιστα ακόμη και ένα μικρό χώρο στην πόρτα

  Η γωνιακή αίθουσα χρησιμοποιεί βέλτιστα ακόμη και ένα μικρό χώρο στην πόρτα

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  7 + 2 =