Καμπίνα, ράφι, συρταριέρα για παπούτσια … επιλέξτε ένα παπούτσι

Οι πόλεμοι για παραγγελία στο διάδρομο προκαλούνται συχνότερα από ξαπλωμένα παπούτσια. Κάθε μέλος της οικογένειας δεν έχει συνήθως ένα ζευγάρι, γεγονός που οδηγεί σε προβλήματα. Λύστε το πρόβλημα μπορεί το παπούτσι στο διάδρομο. Είναι διαφορετικών τύπων και τύπων, οπότε υπάρχει κάτι από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε. 

Τύποι επίπλων για την αποθήκευση παπουτσιών

Η διατήρηση των υποδημάτων είναι ένα παλαιό πρόβλημα. Σε προθάλαμοι δεν είναι συνήθως τόσο ευρύχωρο όσο θα θέλαμε, επομένως είναι απαραίτητο να τοποθετήσουμε τα πάντα συμπαγή, αλλά έτσι ώστε η πρόσβαση να είναι ελεύθερη. Για να αντιμετωπίσετε την εργασία, βοηθήστε τα παπούτσια διαφορετικών τύπων και τύπων. Αν προσπαθήσετε να ορίσετε, μπορείτε να πείτε ότι το παπούτσι είναι ένα ανοιχτό ή κλειστό ράφι για παπούτσια. Κλειστά ονομάζονται ένα στήθος παπουτσιών ή ένα περίφραγμα, ανοιχτά - αποκαλούν "ράφι" ή "περίπτερο". Εάν δεν προσδιορίζεται το σχέδιο, χρησιμοποιείται η γενικευμένη έννοια "παπουτσιών".

Το παπούτσι διάδρομο μπορεί να είναι ανοικτού ή κλειστού τύπου

Το παπούτσι διάδρομο μπορεί να είναι ανοικτού ή κλειστού τύπου

Το σύστημα αποθήκευσης υποδημάτων κλειστού τύπου μπορεί να κατασκευαστεί με διάφορους τρόπους. Όλα τα μοντέλα μπορούν να χωριστούν σε διάφορες ομάδες:

 • Με πτυσσόμενα ράφια. Το παπούτσι στην αίθουσα με ράφια με κλίση συνήθως έχει μικρό βάθος, σε ύψος και πλάτος είναι διαφορετικά - χαμηλά και φαρδιά, στενά και ψηλά. Το χαρακτηριστικό τους χαρακτηριστικό είναι το ράφι, είναι προσαρτημένο στην πόρτα και αυτό το σχέδιο είναι στερεωμένο στους μεντεσέδες. Εάν τραβήξετε τη λαβή στην πόρτα, θα ενεργοποιήσει τους μεντεσέδες, ανοίγοντας την πρόσβαση στα περιεχόμενα του συρταριού.

  Αυτός είναι ο τρόπος ένα συρταριέρα για ένα πτυσσόμενο τύπο

  Αυτός είναι ο τρόπος ένα συρταριέρα για ένα πτυσσόμενο τύπο

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  72 + = 78