Ποια θα πρέπει να είναι η απόκλιση των λυμάτων

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το λύμα γίνεται βαρύτητα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αποχετεύσεις αφήνουν μόνα τους, υπό την επίδραση των βαρυτικών δυνάμεων. Αλλά ότι κινούνται, οι σωλήνες δεν πρέπει να τοποθετούνται ακριβώς, αλλά με μια κλίση και με ένα συγκεκριμένο. Ποια θα είναι η κλίση των σωλήνων αποχέτευσης και θα συνεχίσει να μιλάει. 

Οι σωλήνες αποχέτευσης δεν μπορούν να καθοριστούν με ακρίβεια

Οι σωλήνες αποχέτευσης δεν μπορούν να καθοριστούν με ακρίβεια

Ποια είναι η κλίση του σωλήνα αποχέτευσης;

Όλοι πιθανόν να ακούσει ότι οι σωλήνες αποχέτευσης πρέπει να τοποθετηθούν με μια κλίση, και ακόμη και με ορισμένους κατασκευαστικούς κανόνες - SNiPom. Γιατί; Επειδή είναι απαραίτητο ο ρυθμός μετακίνησης των λυμάτων μέσα από τους σωλήνες να είναι τέτοιος ώστε το νερό και τα στερεά σωματίδια να κινούνται μαζί.

Όταν αυτο-εγκαθιστώ ή επισκευάζω υπάρχοντα συστήματα αποχέτευσης, κάνω συχνά δύο λάθη:

 • Κάνετε λιγότερο από την συνιστώμενη κλίση. Στην περίπτωση αυτή, το νερό πηγαίνει πολύ αργά, συχνά μέρος του αγωγού είναι φραγμένο. Ακόμη και αν πρόκειται για το μπάνιο, τα συσσωρευμένα σωλήνες ίζημα, το οποίο προκαλεί το σχηματισμό μπλοκαρίσματα. Αν μια μικρή προκατάληψη που σωλήνα από την τουαλέτα, τότε στην πρώτη θέση, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με το φλος, δεύτερον, πρόσθεσε η μυρωδιά της σήψης αποβλήτων.

  Ο αγωγός αποχέτευσης πρέπει να τοποθετηθεί με κάποια κλίση

  Ο αγωγός αποχέτευσης πρέπει να τοποθετηθεί με κάποια κλίση

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 66 = 70