Εικόνες για το εσωτερικό – πρωτότυπα αριστουργήματα από τα χέρια σας

Η δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας στο σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν και υπάρχουν πολλά υλικά τελειώματος, έπιπλα, στυλ, δεν είναι μοναδικά. Και θέλω μόνο κάτι δικό μου, προσωπικό, προσωπικό, έτσι που κανένας άλλος δεν είναι. Υπάρχει, φυσικά, διέξοδος. Ακόμη και δύο. Το πρώτο είναι να παραγγείλετε ένα έργο τέχνης από τον πλοίαρχο. Το δεύτερο - το κάνετε μόνοι σας. Και κανείς δεν έχει βρει μια καλύτερη εσωτερική διακόσμηση απ 'ό, τι οι πίνακες, αλλά δεν μπορούν όλοι να τραβήξουν. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να κάνετε πίνακες από ασυνήθιστα υλικά. Τέτοια έργα σίγουρα θα είναι μοναδικά και αναπάντητα. 

Από αισθητή και αισθητή

Πολύ συχνά βλέπουμε εικόνες και πίνακες από αισθητή. Σε γενικές γραμμές τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια περιέργεια, καθώς και τα προϊόντα από αυτό. Τα καπέλα και κάποια άλλα μικρά πράγματα γίνονται αντιληπτά κανονικά, αλλά τα αισθητά σχέδια είναι σπάνια. Έτσι, όταν περιγράφουμε εικόνες από ασυνήθιστα υλικά, ας αρχίσουμε, ίσως, με τσόχα. Για αρχή, μπορείτε να κάνετε ένα τοπίο, λουλούδια. Είναι ευκολότερο να εφαρμοστούν. Με την εμπειρία μπορείτε να κάνετε πιο ενδιαφέροντα πάνελ.

Αυτά τα ασυνήθιστα μοτίβα μπορούν να γίνουν από μαλλί χρησιμοποιώντας τεχνικές συγκόλλησης

Αυτά τα ασυνήθιστα μοτίβα μπορούν να γίνουν από μαλλί χρησιμοποιώντας τεχνικές συγκόλλησης

Για το πέτασμα χρησιμοποιείται ειδικό μαλλί. Κατά τη δημιουργία των έργων ζωγραφικής, τοποθετείται σε στρώσεις και στη βάση (καπλαμά), σχηματίζοντας το επιθυμητό σχέδιο. Κατά τη δημιουργία ζωγραφικής από μαλλί, η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε διάφορα στάδια. Πρώτα ανέθεσε το φόντο, το ανάγλυφο, τότε όλο και περισσότερες μικρές και μικρές λεπτομέρειες.

Κάνοντας το φόντο

Πρώτα, πάρτε εκείνες τις αποχρώσεις του μαλλιού που δημιουργούν το φόντο. Τους εξάπλωσαν στο τρίχωμα, προσπαθώντας να μην αφήσουν κενά. Συνιστάται να δημιουργήσετε δύο λεπτά στρώματα. Το υπόβαθρο που προκύπτει μεταφέρεται σε υπόστρωμα ελαστικού αφρού (πάχους 5 cm ή περισσότερο). Στη συνέχεια, παίρνουμε μια ειδική βελόνα (για αρχειοθέτηση). Κρατώντας το κατακόρυφα, συχνά τρυπώνουμε το κομμένο μαλλί. Με αυτό προσπαθούμε να το συνδέσουμε με τη βάση. Αν κοιτάξετε την οπίσθια πλευρά της τρίχας, θα πρέπει να δείτε τα κλωστές κλωστές.

Ξεκινώντας με τη δημιουργία φόντου

Ξεκινώντας με τη δημιουργία φόντου

Στη συνέχεια, το πρόπλασμα τοποθετείται σε πολυαιθυλένιο (το μέγεθος της είναι περισσότερο από ό, τι το ίδιο το βάψιμο), μαλλί διαβρέχεται με διάλυμα σαπουνιού (για 1 λίτρο ζεστού νερού μία κουταλιά τριμμένο σαπούνι μωρών) και ξεκινά, στην πραγματικότητα, η διαδικασία felting. Αρχικά, βγάζετε το μαλλί με τα χέρια (πιέστε προς τα κάτω, αυξάνοντας σταδιακά την πίεση). Τα υγρά μάλλινα νήματα αλληλοσυνδέονται με ένα σωρό, σχηματίζοντας μια ενιαία επιφάνεια - αυτή είναι η διαδικασία της υγρής επίστρωσης. Το αποτέλεσμα γίνεται αισθητό. Μόνο για εικόνες δεν χρειάζεται να επιτύχουμε υψηλή πυκνότητα. Σταματάμε όταν η βάση είναι αρκετά πυκνή. Απολαύστε την υπερβολική υγρασία με μια πετσέτα.

Προσθέτοντας μικρότερες λεπτομέρειες

Προσθέτοντας μικρότερες λεπτομέρειες

Προσθήκη λεπτομερειών

Τώρα πρέπει να προσθέσετε τις λεπτομέρειες της εικόνας στο φόντο: δέντρα, λουλούδια, πέτρες, κλπ. Με τα στεγνά χέρια (βρεγμένα βρεγμένα μαλλιά) απλώνουμε κορμούς δέντρων, θάμνων, πέτρες. Για τις νέες λεπτομέρειες περνάμε καλά μέσα από τη βελόνα, βρεθείτε, βουρτσίζουμε τα χέρια. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε πιο άκαμπτο μέσο - μια ξύλινη τροχαλία. Περάσαμε την υγρή εικόνα απαλά προς τα εμπρός και πίσω με ξύλινη ράβδο.

Το τελευταίο στάδιο της τοποθέτησης από μαλλί μικρά εξαρτήματα

Το τελευταίο στάδιο της τοποθέτησης από μαλλί μικρά εξαρτήματα

Βάλτε τις τελευταίες τρισδιάστατες μικρές λεπτομέρειες: τα λουλούδια, τα σύννεφα, πέτρες, λεπτά κλαδιά, μίσχους, φύλλα ... Αυτό ήταν ογκώδη, χρησιμοποιούν μέχρι και οκτώ στρώσεις από μαλλί, πέταλα κάνουν μπάλες, κλαδιά - στριμμένα καλώδια. Η διαδικασία είναι η ίδια: τοποθετημένη, προφίλ (βελόνα σπασμένη), εμποτισμένη, πετάμενη, απομακρύνεται τα υπολείμματα υγρού. Εάν το τμήμα δεν είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Φωτογραφίες έργων: πίνακες από μαλλί (τσόχα)

Πίνακες / πίνακες από νήμα

Ο περισσότερος, ίσως, ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να δημιουργήσετε πίνακες από χρωματιστά νήματα είναι το κέντημα. Αλλά αυτή είναι μια πολύ επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, αν και οι ειδικευμένοι εργάτες την απολαμβάνουν. Αλλά υπάρχουν τρόποι ταχύτερης. Πολύ πιο γρήγορα. Αυτά είναι κολλημένα μοτίβα νήματος και τέντωμα (τύλιγμα). Έτσι δεν μπορείτε να πείτε ότι αυτές οι εικόνες είναι κατασκευασμένες από ασυνήθιστα υλικά. Αλλά οι τεχνικές είναι ακριβώς ασυνήθιστες.

Σύνδεση

Λαμβάνουμε οποιαδήποτε θέματα, είναι δυνατό για το πλέξιμο. Οι πίνακες είναι κατασκευασμένοι σε σκληρή βάση: σε χαρτόνι, πλαστικό, γυαλί. Η τεχνολογία είναι απλή. Κατ 'αρχάς, το περίγραμμα του σχεδίου εφαρμόζεται στη βάση. Στο χαρτόνι και το αδιαφανές πλαστικό είναι σχεδιαστεί, δεν μπορείτε να αντλήσετε από το γυαλί και το διαφανές πλαστικό, αλλά βάλτε την εικόνα προς τα κάτω. Περαιτέρω κατασκευή αρχίζει:

 • Το περίγραμμα λιπαίνεται με κόλλα PVA, το νήμα του επιθυμητού χρώματος κολλά πάνω του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι σε αντίθεση (μαύρο, για παράδειγμα), σε άλλες - με τον τόνο της λεπτομέρειας.

  Στο σχεδιαζόμενο περίγραμμα αρχίζουμε να κόβουμε τα νήματα

  Στο σχεδιαζόμενο περίγραμμα αρχίζουμε να κόβουμε τα νήματα

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  90 − = 82