Αυτο-πότισμα από τα χέρια σας

Φροντίδα του χώρου κοντά στο σπίτι - κήπος, θερμοκήπιο, κήπος, γκαζόν, παρτέρια - παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια, και πολλά προβλήματα παρέχουν πότισμα. Εάν αυτοματοποιήσετε τόσο τις δυνάμεις όσο και τον χρόνο, θα είναι μικρότερο και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο: λιγότερα νερό θα πάει μακριά, η απόδοση και η εμφάνιση των φυτών θα είναι καλύτερη. Πρόκειται για την κανονικότητα και την ομοιομορφία του ποτίσματος. Αυτά τα συστήματα αναπτύσσονται από εξειδικευμένες επιχειρήσεις, αλλά αυτόματη πότισμα μπορεί να γίνει από τα χέρια κάποιου.

Είδη αυτόματων συστημάτων ποτίσματος

Το πότισμα σε αυτόματο τρόπο μπορεί να φυτευτεί, φυτεμένο με οποιοδήποτε τρόπο: στο ανοιχτό έδαφος, στο θερμοκήπιο, ακόμη και στο μπαλκόνι ή στο περβάζι. Μόνο οι κλίμακες και οι τρόποι θα είναι διαφορετικοί. Το νερό μπορεί να σερβιριστεί με διάφορους τρόπους:

 • Ψεκαστήρες. Μέσω ειδικών συσκευών το νερό πιτσιλίζει στην επιφάνεια, προσομοιάζοντας τη βροχή. Αυτή η μέθοδος αυτόματης άρδευσης χρησιμοποιείται συχνότερα για άρδευση γκαζόν. Το γρασίδι ανταποκρίνεται καλά στην επιφανειακή εισαγωγή νερού. Η εφαρμογή άλλων φυτειών μπορεί να περιοριστεί λόγω της πιθανότητας εμφάνισης ασθενειών.

  Ένας τρόπος αυτόματης πότισμα των φυτών είναι με ψεκασμό νερού

  Ένας τρόπος αυτόματης πότισμα των φυτών είναι με ψεκασμό νερού

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  86 + = 93