Κάνουμε χόρτα και ξύλο με τα χέρια μας

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας θερμαίνεται από ξύλινους κλιβάνους. Εάν δεν είστε στο σπίτι, τότε στη νάτσα ή στη σάουνα, τα καυσόξυλα είναι ακριβώς απαραίτητα. Αλλά το ξύλο αγοράζεται ωμά και πρέπει να στεγνώσει κάπου. Για να γίνει αυτό, στοιβάζονται σε συσσωρευτές ή κατασκευάζουν ειδικά καλύμματα - ξύλινα ή κούρνια (λένε διαφορετικά σε διαφορετικές περιοχές). Ο σχεδιασμός είναι απλός και κάνοντας μια μηχανή καύσης ξύλου από τον εαυτό του είναι ένα απλό έργο.

Τι είναι

Ένα φύλλο από μέταλλο θα προστατεύει τους τοίχους από ξύλα (ξύλινα, φυσικά)

Ένα φύλλο από μέταλλο θα προστατεύει τους τοίχους από ξύλα (ξύλινα, φυσικά)

Εάν δεν δίνετε προσοχή στο μέγεθος, υπάρχουν δύο τύποι τέντες για καυσόξυλα - που συνδέονται με τον τοίχο ενός κτιρίου ή στέκονται ξεχωριστά. Είναι σαφές ότι είναι ευκολότερο και ταχύτερο να επισυνάπτεται, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να γίνει αυτό. Μάλλον, όχι με όλα τα κτίρια: είναι επικίνδυνο να συνδεθεί με ξύλινους τοίχους. Και όχι μόνο όσον αφορά την πυρασφάλεια. Με καυσόξυλα, "έρχεται" ένας στρατός των σκαθάρια, ξυλώδη, που θα πάρει με χαρά το σπίτι σας. Ως εκ τούτου, σε ξύλινες κατασκευές, ακόμη και με ξύλο που έχει υποστεί επεξεργασία με βιοασφάλεια, είναι καλύτερο να μην κατασκευάσετε ξύλινα κούτσουρα, και αν θέλετε πραγματικά, στη συνέχεια να συνδέσετε ένα φύλλο σιδήρου στον τοίχο. Όπως στη φωτογραφία. Θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος του πείρου. Τότε όλα τα σφάλματα (τα περισσότερα από αυτά - σίγουρα) θα παραμείνουν στο ξύλο.

Οι ξεχωριστοί κηπουροί μπορεί να είναι αρκετά ανοιχτοί - πολλοί πυλώνες, ένα ζευγάρι jumper και μια στέγη. Το κύριο πράγμα είναι ότι η στέγη είναι αρκετά μεγάλη: είναι επιθυμητό να κάνουμε προεξοχές. Και τα υπόλοιπα θα τελειώσουν τον αέρα και τον ήλιο. Λένε ότι δεν στεγνώνει ούτε χειρότερα από ό, τι σε πιο κλειστά κτίρια. Σε περιοχές με έντονη χιονόπτωση, το χιόνι δεν σφυρηλατείται στο εσωτερικό για το χειμώνα στα φύλλα με κόντρα πλακέ. Αφαιρούνται την άνοιξη.

Ποια είναι τα τείχη

Οι περισσότεροι κηπουροί οικοδομούνται με πλέγματα ή τείχη σχισμών. Καλύτερα, αν τα φύλλα είναι γεμισμένα με κάποια γωνία - σαν τυφλός. Στη συνέχεια, ακόμη και με λοξό άνεμο, η βροχόπτωση δεν εισέρχεται πολύ μέσα. Αλλά ακόμα κι αν οι σανίδες είναι γεμάτες με κάποιο κενό, όλα στεγνώνουν καλά.

Το πλαίσιο καλύπτεται με σανίδες / σανίδες κυρίως οριζόντια, μερικές φορές κάθετα, ή αλλιώς - οι σχάρες κατασκευάζονται από λεπτές πλάκες ή τοποθετούνται λοξά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχουν πολλές ρωγμές για τον αερισμό.

Οι κάθετα γεμισμένοι ιμάντες είναι σπάνιοι. Ένα τέτοιο δρόμο με κεκλιμένη στέγη

Οι κάθετα γεμισμένοι ιμάντες είναι σπάνιοι. Ένα τέτοιο δρόμο με κεκλιμένη στέγη

Η ταχύτητα της ξήρανσης εξαρτάται από τη μέθοδο τοποθέτησης των σχισμών; Δεν έχουν γίνει συγκρίσεις, επομένως είναι δύσκολο να το πεις αξιόπιστα. Αλλά ένας ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι αν γεμίσετε τις σανίδες πλάγια (έχει 10 cm με σχισμή 2 cm), με κάθε τοίχο προς την άλλη κατεύθυνση, στεγνώνει πιο γρήγορα: σε ένα μήνα.

Στο μέγεθος των σχισμών: κατασκευάζονται από 2 έως 10 εκατοστά, αλλά εξαρτάται και από το πλάτος του χαρτονιού. Αν αφήσετε τις ρωγμές πολύ μεγάλες, το χιόνι στεγνώνει πολύ. Αν υπάρχει λίγο χιόνι ή δεν νοιάζεται για τον αριθμό του, μπορείτε να γεμίσετε τις σανίδες λιγότερο συχνά. Είναι επίσης πιο οικονομικό.

Ένα όμορφο πείρο για μια καλοκαιρινή κατοικία

Ένα όμορφο πείρο για μια καλοκαιρινή κατοικία

Δεν έχουν όλοι οι ξυλουργοί πόρτες (με τις πόρτες ονομάζονται επίσης "υπόστεγα ξύλου"), όπως στην έκδοση της φωτογραφίας. Συχνά δεν υπάρχει ούτε μπροστινό τοίχωμα: αερίζεται πιο ενεργά. Ο μπροστινός τοίχος και οι πόρτες χρειάζονται, αν στην περιοχή σας κλέβουν, αλλά γενικά μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτούς.

Θέση των αρχείων καταγραφής

Τώρα λίγο για τη δομή του γυψοσανίδας. Αν είναι μικρό, και όλα τοποθετούνται σε μια σειρά, τότε δεν υπάρχουν ειδικά προβλήματα - όλα είναι διαθέσιμα. Αν όμως φορτωθούν μεγάλες ποσότητες, είναι καλύτερο να διαιρέσετε την περιοχή σε τομείς στους οποίους θα φορτωθούν πολλά καυσόξυλα. Έτσι εισαχθεί νωρίτερα και ήδη στεγνώσει δεν θα μπλοκάρει φρέσκο.

Η περιοχή είναι καλύτερα να χωριστεί σε τμήματα, τόσο πολύ ώστε να μπορείτε να πάτε μέσα

Η περιοχή είναι καλύτερα να χωριστεί σε τμήματα, τόσο πολύ ώστε να μπορείτε να πάτε μέσα

Αν το ξύλο είναι τετράγωνο, κανονίστε τα τμήματα έτσι ώστε να μπορείτε να εισέλθετε μέσα, βγάζοντας τα πιο στεγνά κορμούς. Για αυτό, ένα πέρασμα μένει στη μέση. Σε βάθος δεν θα πρέπει να είναι μέχρι τον τοίχο, αλλά είναι επιθυμητό να έχουν διαχωριστεί από το τοίχωμα είναι μόνο ένα, κατ 'ανώτατο όριο - δύο σειρές των κορμών (και γενικά εξαρτώνται από τον όγκο) - έτσι θα είναι προσβάσιμα. Με ορθογώνιο απλούστερο: απλά δεν χωρίζονται από διαμέρισμα. Για παράδειγμα, όπως στη φωτογραφία.

Μια τέτοια μεγάλη θόλο για καυσόξυλα - σε κάθε τμήμα τοποθετείται ένα αυτοκίνητο - περίπου 4 κύβους

Μια τέτοια μεγάλη θόλο για καυσόξυλα - σε κάθε τμήμα τοποθετείται ένα αυτοκίνητο - περίπου 4 κύβους. Ο πίσω τοίχος δεν είναι σταθερός, αν κοιτάξετε προσεκτικά, υπάρχουν τρύπες.

Και λίγο για το ύψος. Drovnik στο εξοχικό (εποχιακό) μεγάλο δεν χρειάζεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι ότι ένας ή δύο κύβοι ανά κανάλι το φθινόπωρο / άνοιξη, και στη συνέχεια μόνο για το Σαββατοκύριακο. Αλλά αν πρέπει να θερμαίνετε το σπίτι, ακόμα και τη σάουνα, θα χρειαστεί να χτίσετε κάτι σταθερό. Στη συνέχεια, ανεξάρτητα από τη διάταξη - μακρύ ή τετράγωνο, το ύψος είναι περίπου 2 μέτρα. Με μεσαία ανάπτυξη μπορείτε να κατεβάσετε σχεδόν το ανώτατο όριο. αλλά πρέπει να υπάρχει μια έξοδος στην κορυφή.

Σχετικά με το πώς να φτιάξετε όμορφα και ανέξοδα μονοπάτια στον κήπο ή στον ιστότοπο διαβάστε εδώ. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τη συσκευή μιας σπιτικής λίμνης σε αυτό το άρθρο, αλλά για το πώς να την μετατρέψετε σε ένα σιντριβάνι, εδώ.

Δημιουργώντας ένα ξύλινο καυστήρα με τα χέρια μας

Σε αυτή την ενότητα, περιγράφουμε τον τρόπο κατασκευής ενός ξύλινου σπιτιού κοντά στο σπίτι. Σχετικά με την κατασκευή με τη ζωγραφική χρειάστηκαν τρεις μέρες "χωρίς τέντωμα". Χτίστηκε σαν ένα υπόστεγο καλωδίων.

Υλικά

Οι εσωτερικές διαστάσεις του 1,8 * 3,7 m, ύψος 2,45 m εμπρός γόνατα, πίσω -. 2,2 m Ο συνολικός όγκος στράφηκε προς 13 κυβικά μέτρα, αλλά το πλοίο ένα μέγιστο των δύο αυτοκινήτων - όχι περισσότερο από 10 κυβικά μέτρα. Και μέσα στα κομμάτια των αδειών - για να είναι βολικό να πάρετε, στην κορυφή δεν φορτώνουν - δεν είναι όλα στην οικογένεια είναι υψηλά. Αν η λήψη είναι πλήρης, συνιστάται να τοποθετήσετε επιπλέον ράβδους: ότι τα καυσόξυλα με το βάρος τους δεν πιέζονται έξω από το σανίδωμα σανίδων.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ράβδο - οι στύλοι, οι κάτω και άνω ιμάντες κατασκευάζονται από ράβδο 100 * 100 mm. Η ράβδος είναι προ-εμποτισμένη με χρησιμοποιημένο λάδι κινητήρα. Όλα πήγαιναν σε άκρη, καρφιά, ενισχυμένες γωνίες στις βίδες. Για υποστήριξη, αγοράστηκαν τυπικά μικρά τεμάχια θεμελίωσης 200 * 200 * 600 mm σε αριθμό 6 τεμαχίων.

Κατασκευή βήμα προς βήμα

Η έναρξη της κατασκευής του κηπουρού είναι στάνταρ - η ισοπέδωση της περιοχής και η εξομάλυνση των μπλοκ. Εάν τα εδάφη είναι ιξώδη (αργιλώδης αργίλου, chernozem), είναι καλύτερο να δημιουργήσετε ένα μαξιλάρι άμμου-χαλικιού. Βγάλτε τα μικρά κοιλώματα 20-25 cm βαθιά, ρίξτε μέσα και παραποιείτε με τα ερείπια, εγκαταστήστε μπλοκ στην κορυφή.

Η ισοπέδωση του χώρου είναι το πρώτο βήμα για την κατασκευή ενός ξύλου

Η ισοπέδωση του χώρου είναι το πρώτο βήμα για την κατασκευή ενός ξύλου

Τα μπλοκ τοποθετούνται σε δύο στρώματα ruberoid, και ένα μπαρ τοποθετείται στην κορυφή. Η περιτύλιξη δεν ταιριάζει με την υποστήριξη. Εάν υπάρχει μια επιθυμία, μπορείτε να τρυπήσετε τρύπες και να σφυρίσετε τα καρφιά.

Πρώτα τοποθετήθηκαν οι δοκοί της κάτω ταινίας, τους στερεώθηκαν με καρφιά (80 * 3 mm). Στη συνέχεια βιδώνονται οι βίδες στις γωνίες. Το επόμενο βήμα είναι η εγκατάσταση των ράφια. Βάζουν τις γωνίες και πάνω από την ενδιάμεση υποστήριξη. Οι πίσω θέσεις είναι μικρότερες από τις μπροστινές, έτσι ώστε η οροφή να είναι κεκλιμένη. Επίσης, εκτέθηκαν για πρώτη φορά κατακόρυφα (ελεγχθείσα με μια γραμμή επιπέδου), καρφωμένα λοξά - δύο σε κάθε πλευρά. Μετά την ενίσχυση με γωνίες στις βίδες - δύο στο ράφι. Εάν υπάρχουν ανησυχίες, μπορείτε ακόμη και να στερεώσετε την πλάκα / καρφί σε κάθε ράφι από το εξωτερικό.

Τα ράφια είναι προσαρτημένα στη ράβδο των κατώτερων ταινιών

Τα ράφια είναι προσαρτημένα στη ράβδο των κατώτερων ταινιών

Η είσοδος στο dower είναι κεντρική. Εξαιτίας αυτού, οι δοκοί μετατοπίζονται και τοποθετούνται όχι πάνω από το μπλοκ στήριξης. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια μικρή παραμόρφωση. Για να το εξαλείψετε, βάλτε τέσσερα μπλοκ στην πρώτη σειρά, λαμβάνοντας υπόψη ότι η μέση θα καταλαμβάνεται από την είσοδο. Ειδικά αν υπάρχουν πόρτες: φορτώνουν αξιοπρεπώς τα ράφια, έτσι χρειάζονται στήριξη.

Πριν από τις ενδιάμεσες στάσεις δεν βρίσκονται πάνω από τον πυλώνα

Πριν από τις ενδιάμεσες στάσεις δεν βρίσκονται πάνω από τον πυλώνα

Αφού εκτεθούν τα ράφια, ήρθε η ώρα να συγκεντρωθεί η οροφή. Πρώτα καρφώνει τα μπουφέδες στην κορυφή. Τοποθετούνται σε ένα σετ σε ένα επίπεδο με την κορυφαία πλεξούδα πίσω, μικρότερο μέρος (βλέπε στην παρακάτω φωτογραφία). Αυτά και τα δοκάρια είναι κατασκευασμένα από σανίδα 50 * 100 mm, ένα κιβώτιο από μια σανίδα 30 * 100 mm.

Ως υλικό κατασκευής σκεπής χρησιμοποιημένο προφίλ φύλλο, βάλτε το επίπεδη σε αυτό. Οι στεφάνες της οροφής είναι περίπου 35 cm, οι πλευρικές προεξοχές είναι περίπου ίδιες. Το μέγεθος της στέγης επιλέχθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν αποκόμματα: ακριβώς τέσσερα φύλλα τοποθετήθηκαν.

Κάτω από το κυματοειδές φύλλο ruberoid - για να αποφευχθεί το συμπύκνωμα να στάζει πάνω στο ξύλο: το κόστος είναι μικρό, αλλά υπάρχει ένα όφελος. Το ruberoid άρχισε να τοποθετείται από κάτω, κατά μήκος των στεκαριών. Η επόμενη με προσέγγιση 10 εκ. Αποδείχθηκε ότι η σταγόνα που έπεφτε στην κορυφή απλά ρέει κάτω, χωρίς να εισέλθει μέσα.

Έτσι, μοιάζει με ένα στεγνό καθάρισμα με τελική οροφή

Έτσι, μοιάζει με ξηρό ξύλο με τελική οροφή

Το επόμενο βήμα είναι να το πάτωμα. Κατασκευάστηκε από σανίδα 100 * 40 mm. Τοποθετούνται με σχισμές 2-3 cm. Στη συνέχεια καρφώστε τους τοίχους. Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα κενό ίσο με το πλάτος της σανίδας (100 mm). Οι σανίδες ήταν καρφωμένες, δύο σε κάθε άκρη. Ο σχεδιασμός αποδείχθηκε ότι είναι καλά αεριζόμενος, ωστόσο, με έναν πλευρικό άνεμο είναι πολύ φραγμένος από το χιόνι.

Το Drovenik με τα χέρια του είναι σχεδόν έτοιμο

Ο ξυλοκόπος είναι σχεδόν έτοιμος

Το τελευταίο στάδιο είναι η ζωγραφική. Εδώ, πάρτε οποιαδήποτε σύνθεση για ξύλο με βιοπροστατευτικές ιδιότητες: ότι τα σφάλματα είναι λιγότερο ερυθρελάτης. Σε αυτή την έκδοση είναι βαμμένο με Biotext, χρώμα "rosewood".

Μετά τη βαφή έτοιμο για χρήση

Μετά τη βαφή έτοιμο για χρήση

Όλα τα ξύλινα κτίρια είναι χτισμένα. Μπορείτε να το επαναλάβετε: τίποτα περίπλοκο. Ξυλουργική εργασία σχετικά με την πολυπλοκότητα - στο επίπεδο των μαθητών γυμνασίου. Οι πιο σύνθετοι κόμβοι είναι η οροφή, αλλά γίνεται πολύ απλά.

Δείτε ένα άλλο βίντεο στο βίντεο.

Μπορείτε να διαβάσετε πώς και τι να διακοσμήσετε τον ιστότοπο σε αυτό το άρθρο.

Σπιτική κηπουροί: φωτογραφία

Υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια κτίρια. Οι διαφορές είναι μικρές, η αρχή είναι η ίδια: το πλαίσιο σφυροκοπείται από μια σανίδα με διαφορετικά κενά. Υπάρχουν πολλά δείγματα που έχτισαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών ή των ιδιωτικών κατοικιών.

Ο Dvarik επισυνάπτεται στο υπόστεγο στο εξοχικό σπίτι

Για την κατασκευή του χρειάζονταν μόνο δύο σωλήνες, οι οποίοι έσκαψαν στο έδαφος και σκυροδέθηκαν. Στη συνέχεια, έδωσαν δύο ράβδους. Παρόμοιες ράβδοι στερεώθηκαν στον τοίχο του αχυρώνα. Μεταξύ τους πλέκονται σανίδες, σταθεροποιούν την οροφή (κόψιμο του προφίλ). Ότι το καυσόξυλο δεν βρισκόταν στο έδαφος, έβαζε τούβλα και επάνω τους - ένα φύλλο από παλιά κόντρα πλακέ. Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο κουβούκλιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα μετά την κατασκευή ή να αγοράσετε παλέτες και να τα αποσυναρμολογήσετε. Απλά ταιριάζει σε μέγεθος.

Απλή ξυριστική μηχανή για θερινή κατοικία

Απλή ξυριστική μηχανή για θερινή κατοικία

Ο δεύτερος θόλος κατασκευάζεται από τον ίδιο τύπο. Διαχωρίζεται περαιτέρω σε τομείς, στους οποίους εντοπίζονται διαφορετικά καυσόξυλα. Η βάση για αυτή την κατασκευή δεν έγινε επίσης, η γόνιμη στρώση απομακρύνθηκε, καλύφθηκε με άμμο και συμπιέστηκε. Βάλτε την πλακόστρωση. Σε αυτό - μπαρ, που χρησιμεύουν ως στήριγμα για τα crossbars, πάνω στο οποίο βρίσκονται τα καυσόξυλα του κατώτερου διαμερίσματος. Αποδείχθηκε τακτοποιημένα.

Μικρό ξύλο για εξοχική κατοικία με διαίρεση σε τομείς

Ένα μικρό εξοχικό σπίτι για μια εξοχική κατοικία με διαίρεση σε τομείς

Αυτόνομο

Υπάρχει μια ασυνήθιστα οργανωμένη κλίση στέγης: οι μπροστινές κολόνες γίνονται υψηλότερες, σε αυτό δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο. Αλλά σε αυτά είναι κομμένα αυλάκια που κρατούν τα δοκάρια μιας σέλας. Δηλαδή, η οροφή δεν στηρίζεται στην επάνω ζώνη, όπως συνήθως, αλλά στα πλαϊνά ράφια. Με ένα μικρό φορτίο χιονιού, αυτός ο σχεδιασμός είναι αρκετά βιώσιμος, με το βαρύ χιόνι η στέγη είναι απίθανο να επιβιώσει.

Αυτά είναι δύο σχετικά με τις φωτογραφίες που εξηγούν τη διαδικασία κατασκευής

Αυτά είναι δύο σχετικά με τις φωτογραφίες που εξηγούν τη διαδικασία κατασκευής

Και αυτό συνέβη. Η πρώτη σοβαρή κατασκευή είναι μια μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια της

Και αυτό συνέβη. Η πρώτη σοβαρή κατασκευή είναι μια μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια σας, και ήδη ήδη!

Ίσως θα σας ενδιέφερε να διαβάσετε "Πώς να φτιάξετε ένα δέντρο". Μπορεί να κατασκευαστεί με το ίδιο στυλ με το ξύλινο υπόστεγο, οπότε όλα θα μοιάζουν με ένα ενιαίο σύνολο.

Σχετικά με το τι μπορεί να είναι ένας ξύλινος φράκτης, μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο.

Πώς να διπλώσετε ένα γύρο αρχείο καταγραφής

Επανειλημμένα, κατά πάσα πιθανότητα είδε καυσόξυλα, διπλωμένα σε κυλινδρική μορφή ξύλου (ή φωτογραφίας). Φαίνονται καλά, και, το πιο σημαντικό, το ξύλο στεγνώνει γρήγορα σε αυτά.

Στρογγυλά κορμούς για ξήρανση ξύλου

Στρογγυλά κορμούς για ξήρανση ξύλου

Είναι πολύ απλό, αλλά χωρίς να γνωρίζει το μυστικό, δεν είναι καλό να το κάνουμε. κάτω από την έκθεση φωτογράφησης, η οποία δείχνει βήμα προς βήμα πώς να προσθέσετε ένα γύρο μισό ξύλο από ψιλοκομμένο ξύλο.

Αρχικά σκάβετε ασφαλώς να στερεώσετε τον πόλο περίπου 2 μέτρα ύψος. Γύρω χρυσή chukki μικρή διάμετρο. Η απόσταση από το κέντρο είναι διπλάσια από το μήκος του καυσόξυλου (εάν το καυσόξυλο είναι 40 cm, στο κέντρο περίπου 80 cm).

Το πρώτο βήμα της συσκευασίας ενός στρογγυλού ροδιού

Το πρώτο βήμα για την τοποθέτηση ενός γύρου κορμών

Στη συνέχεια, απλώστε το ψιλοκομμένο ξύλο. Στο ένα άκρο βασίζονται σε χαραγές, το δεύτερο βρίσκεται στο έδαφος. Στοίβα έτσι ώστε στην εσωτερική άκρη όλων να βρίσκονται σχεδόν από άκρο σε άκρο (με μικρές σχισμές). Τα εξωτερικά κενά αποκτώνται. Δεν είναι φοβισμένη - η δεύτερη σειρά θα τα χωρέσει.

Διαδώστε την πρώτη σειρά

Διαδώστε την πρώτη σειρά

Η δεύτερη σειρά βρίσκεται στην πρώτη. Προσπαθώντας να γεμίσω τα κενά όσο το δυνατόν περισσότερο. Γύρω από τον πόλο αρχίζουμε να διπλώνουμε το καυσόξυλο που στέκεται όρθιο.

Συνέχιση: ορίστε τη δεύτερη σειρά, αρχίστε να γεμίζετε τη μέση

Συνέχιση: ορίστε τη δεύτερη σειρά, αρχίστε να γεμίζετε τη μέση

Συνεχίζουμε να τοποθετούμε καυσόξυλα σε έναν κύκλο και να γεμίζουμε τη μέση

Συνεχίζουμε να τοποθετούμε καυσόξυλα σε έναν κύκλο και να γεμίζουμε τη μέση

Μόλις παρατήρησαν ότι η εξωτερική άκρη του καυσόξυλου άρχισε να κλίνει προς τα κάτω, σε έναν κύκλο έβρισκαν μια σειρά που θα τους άφηνε. Στη συνέχεια, συνεχίστε να στοιβάζετε το ξύλο επίσης: σε έναν κύκλο έως το μισό του ύψους του καυσόξυλου (20 cm), στη συνέχεια γεμίστε τη μέση. Η δεύτερη σειρά στη μέση δεν είναι απλώς τοποθετημένη, αλλά κολλάει στις ρωγμές. Προσπαθήστε να εισάγετε κομμάτια ξύλου σφιχτά.

Συνέχιση της διαδικασίας

Συνέχιση της διαδικασίας

Προβολή του αρχείου καταγραφής από πάνω

Προβολή του αρχείου καταγραφής από πάνω

Η στοίβαξη ολοκληρώθηκε

Η στοίβαξη ολοκληρώθηκε

Η ίδια διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί με πολλά καυσόξυλα. Τοποθετήστε δύο ή και τρεις σειρές σε έναν κύκλο. Το μέγεθος αυτών των κηπουθών είναι τεράστιο. Στη συλλογή φωτογραφιών υπάρχει ένα παράδειγμα για το πώς να διπλώσετε μια μεγάλη μνήμη cache.

Δεδομένου ότι έχετε αναλάβει τη ρύθμιση του ιστότοπου, μπορεί να χρειαστείτε ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας κομματιών (από το ίδιο δέντρο, για παράδειγμα) ή παγκάκια.

Ιδέες στη μορφή φωτογραφίας

Όλα αυτά τα μοντέλα είναι εύκολα κατασκευασμένα, μερικά απλά μια τροποποίηση αυτών που περιγράφονται παραπάνω. Ελπίζουμε ότι τώρα μπορείτε να φτιάξετε μια μηχανή καύσης ξύλου με τα χέρια σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 48