Ισπανικά λουτρά – πρώτης κατηγορίας άνεση και υψηλή ποιότητα

Ισπανικά λουτρά - πρώτης κατηγορίας άνεση και υψηλή ποιότητα

Τα λουτρά της ισπανικής κατασκευής είναι ποιοτικά και άνετα προϊόντα υγιεινής, οι καλύτεροι εμπειρογνώμονες των επιχειρηματικών εργασιών στην κατασκευή τους. Ένα ισπανικό λουτρό σε οποιοδήποτε εσωτερικό θα δώσει άνεση. Η χρήση ποιοτικών πρώτων υλών παρέχει ευκολία στη λειτουργία.

Μπανιέρα μπανιέρα γύρω

Γυάλινο μπάνιο Bathos

Μπάνιο από φυσική πέτρα

Κύριες μάρκες

Η Ισπανία στην παραγωγή ειδών υγιεινής είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς, παρακάμπτοντας με βεβαιότητα πολλούς άλλους κατασκευαστές. Λουτρά της Ισπανίας - ένας επιδέξιος συνδυασμός τιμής, ποιότητας και άνεσης. Ο πολυτελής σχεδιασμός των ισπανικών λουτρών θα σας κάνει να νιώσετε σαν βασιλιάς. Η ζήτηση για αυτό το προϊόν στη Ρωσία είναι αρκετά μεγάλη. Απαιτείται ιδιαίτερη απαίτηση από λουτρά από χυτοσίδηρο που κατασκευάζονται στην Ισπανία.

Ισπανικό γωνιακό μπάνιο με υδρομασάζ

Ρόκα

Μια αρκετά γνωστή στη Ρωσία ισπανική εταιρία παραγωγής λουτρών. Λουτρά από χυτοσίδηρο, ακρυλικό και χάλυβα κατασκευάζονται. Είναι πολύ δημοφιλή, επειδή συνδυάζουν δύναμη, ανθεκτικότητα και ομορφιά. Τα λουτρά της Roca είναι δημοφιλή σε τριάντα χώρες του κόσμου. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη σε αυτήν την εταιρεία.

Η παραγωγή ξεκίνησε σχεδόν πριν από 100 χρόνια, το 1917. Η εταιρία κατέχει με σθένος ηγετική θέση μεταξύ των ανταγωνιστών της. Η δημοτικότητα των προϊόντων φέρθηκε από σμάλτο, το οποίο χρησιμοποιείται σε λουτρά επικάλυψης. Η στιλπνότητα και το χρώμα του λουτρού Roca είναι πολύ σταθερό. Ως εκ τούτου, η αρχική εμφάνιση αυτών των προϊόντων παραμένει αρκετά μεγάλη.

Βάρος χάλυβα και ακρυλικά λουτρά είναι λιγότερο από 30 κιλά, χυτοσίδηρο - 130 κιλά.

Bath Ισπανία

Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με προσκέφαλα και λαβές, γεγονός που καθιστά τη λειτουργία τους πολύ βολική και ασφαλής. Για τις χαλύβδινες μπανιέρες χρησιμοποιείται ένα φύλλο πάχους 1,5 mm. Η εσωτερική μορφή ενός τέτοιου λουτρού είναι συνήθως κυρτή εσωτερικά (μοντέλο Princess Roca). Πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση του λουτρού Contessa. Έξω, ένα τέτοιο λουτρό είναι ένα ορθογώνιο, και μέσα του είναι ένα ωοειδές.

Ακρυλικά λουτρά από την Roca εξοπλισμένο με διάφορες εγκαταστάσεις, παρέχοντας μέγιστη άνεση: υδρομασάζ, πίνακα ελέγχου, ραδιόφωνο. Για τα λουτρά αυτά κατασκευάζεται ειδικό μεταλλικό πλαίσιο με έξι ή δώδεκα σημεία στήριξης.

Ακρυλικό λουτρό Roca

Ισπανική ακρυλική μπανιέρα Roca

Μοντέλα χυτοσιδήρου όχι λιγότερο ελκυστική. Έχουν πολλά ενδιαφέροντα σημεία, τα οποία θα δώσουν ευχάριστη ευχαρίστηση στους ιδιοκτήτες. Έτσι, για παράδειγμα, το μοντέλο Malibu. Οι σχεδιαστές το έδωσαν με μια λοξή πλάτη.

Μπανιέρα Malibu από τη Roca

Και η πιο οικονομική από πλευράς κατανάλωσης νερού είναι το μοντέλο χυτοσιδήρου Αϊτή.

Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία από λουτρά:

  • γωνιακό.
  • οβάλ?
  • ορθογώνιο;
  • χωρίς συμμετρία.

Τα πιο ακριβά λουτρά ανήκουν στην κατηγορία premium. Για έναν αγοραστή μέσου εισοδήματος, προτείνεται πρότυπο. Ένα λουτρό χαμηλού περιπτέρου ανήκει στην οικονομική θέση.

Μεταλλικό λουτρό Contessa

Μπάνιο Continental

Λουτρό από χυτοσίδηρο Malibu

Bolu Bolu

Τα λουτρά αυτής της εταιρείας μπορούν να χαρακτηριστούν ως ποιοτικά, απλά και ασφαλή. Με όλα αυτά, ανατίθεται σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό των μοντέλων. Το εργοστάσιο παραγωγής βρίσκεται στη Βαρκελώνη. Δεν κατασκευάζονται μόνο μπάνια, αλλά και καμπίνες ντους, οι οποίες περνούν αρκετές δοκιμές και δοκιμές προτού φθάσουν στον καταναλωτή. Η εταιρεία είναι γνωστή για την παραγωγή λουτρών που έχουν σχεδιαστεί για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα λουτρά από το Bolu Bolu έχουν αρκετές προσαρμογές που ανυψώνουν τον κύριο τους στην κορυφή της ευδαιμονίας. Τα μοντέλα μπορούν να περιλαμβάνουν υδρομασάζ για διάφορα μέρη του σώματος: πλάτη, πόδια, κλπ. Τα πόδια αυτών των λουτρών μπορούν σίγουρα να ρυθμιστούν στο επιθυμητό ύψος. Η μπανιέρα είναι εξοπλισμένη με ντους, προσκέφαλο και αντιολισθητικό κάλυμμα.

Bolu καθιστικό λουτρό

Novial

Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή λουτρών από χυτοσίδηρο.

Οι κατασκευαστές εργάστηκαν για την τεχνολογία για πολύ καιρό, μέχρι να φτάσουν στο ιδανικό:

  1. Πρώτα το λουτρό είναι χυτευμένο σε ειδική μορφή, τότε καλύπτεται με ένα ειδικό στρώμα έτσι ώστε να μην διαβρωθεί.
  2. Ο φούρνος υπερύθρων ολοκληρώνει την επιχείρηση που ξεκίνησε.
  3. Στην έξοδο, αποκτάται ένα λουτρό με λεία, ανθεκτική λευκή επιφάνεια.

Η όλη διαδικασία κατασκευής ελέγχεται προσεκτικά από έναν υπολογιστή. Συνήθως το μέγεθος αυτού του λουτρού κυμαίνεται από 1 m έως 1 m 80 cm και το βάθος είναι 40-50 cm.

Μπάνιο Novial κόκκινο

Bath Consuelo

Bath Melissa από την μάρκα Novial

ESPA

Σε αντίθεση με το Novial, η ESPA παράγει κυρίως ακρυλικές μπανιέρες και είναι εξοπλισμένες με μονάδες υδρομασάζ. Οι αντλίες αυτής της εταιρίας διαφέρουν από το χαμηλό επίπεδο θορύβου τους, εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και χαρακτηρίζονται από συμπαγή. Η ασφάλεια είναι πάνω απ 'όλα. Και στην περίπτωση της θέρμανσης, μια τέτοια αντλία αποσυνδέεται αμέσως από την παροχή ρεύματος.

Ένα αντιβακτηριακό πρόσθετο προστίθεται στο ακρυλικό φύλλο. Τα υλικά κατασκευής χρησιμοποιούνται μόνο από την υψηλότερη ποιότητα, φιλικά προς το περιβάλλον και παρέχονται από εταιρείες από όλο τον κόσμο. Ακρυλικό δεν φοβάται τις γρατσουνιές διάβρωση. Η θερμική αγωγιμότητα τέτοιων λουτρών μπορεί μόνο να ονειρευτεί. Το νερό σε ένα τέτοιο λουτρό για μισή ώρα θα κρυώσει μόνο ένα βαθμό.

Ακρυλικό λουτρό με υδρομασάζ ESPA

Ποικιλία μορφών

Από ποια μορφή θα έχει το μπάνιο σας, εξαρτάται ολόκληρη η θέα της αίθουσας. Το μπάνιο θα φέρει μια συστροφή, και ίσως θα το κάνει έτσι ώστε να αναθεωρήσετε ριζικά το σχεδιασμό του μπάνιου σας, και θα παίξει σε τελείως διαφορετικά χρώματα. Και από την άποψη αυτή, ο κατασκευαστής προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων και σχημάτων: από γωνιακά έως τυποποιημένα σχήματα.

Μπάνιο για δύο με υδρομασάζ

Ασύμμετρη ισπανική μπανιέρα

Ορθογώνια μπανιέρα από την μάρκα Banos 10

Όταν επιλέγετε το κύριο σημείο είναι η εξοικονόμηση χώρου. Μετά από όλα, εκτός από το ίδιο το μπάνιο, πρέπει να τοποθετήσουμε και άλλα εξαρτήματα του δωματίου: νιπτήρα, ντουλάπια, ράφια κλπ. Ως εκ τούτου, το κύριο πράγμα στην επιλογή είναι ακόμα η ευκολία, η οποία περιλαμβάνει το μέγεθος και το σχήμα.

Από αυτή την άποψη, η Ισπανία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων και τις πιο ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λύσεις. Για παράδειγμα, έχοντας επιλέξει ένα λουτρό σε στυλ ρετρό (αποσπασματικό λουτρό) με τα πόδια που καλύπτονται με επιχρύσωση, προσθέτοντας στο σχέδιο μερικά πράγματα με τον ίδιο τρόπο - εδώ είναι το πραγματικό βασιλικό μπάνιο έτοιμο.

Ξεχωριστή παραγωγή μπάνιου Ισπανία

Κομψά μοντέλα

Η πολυτελής μπανιέρα μπορεί πραγματικά να ονομαστεί η ενσάρκωση του στυλ, της ομορφιάς και της φινέτσας. Θα τονίσει την ατομικότητα και θα αναζωογονήσει κάθε μπάνιο. Μπορεί να φέρει άνεση σε κάθε περίπτωση. Ο συνδυασμός της εργονομίας, του σχήματος και του σχεδιασμού - αυτό χαρακτηρίζει, όσο το δυνατόν καλύτερα, ένα τέτοιο προϊόν. Το ισπανικό λουτρό είναι κομψό, ακριβό και ποιοτικό, είτε είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο, χάλυβα ή ακρυλικό.

Bath Solei

Μπάνιο από την ισπανική μάρκα Volle

Μπάνιο αποσπασμένο από τον ισπανό κατασκευαστή Volle

Οι Ισπανικοί κύριοι είναι ειδικοί στον τομέα τους. Προσφέρουν πραγματικά κομψά μοντέλα μεγάλης ποικιλίας σχημάτων και διαμορφώσεων, χρησιμοποιώντας έναν επιδέξιο συνδυασμό στοιχείων και στοιχείων σχεδίασης. Μερικές φορές τα λουτρά έχουν ασυνήθιστες, κάποιες φορές παράξενες μορφές, αλλά αυτό δεν μειώνει τη φινέτσα και την άνεσή τους. Αρχικά στη φύση, θα σας βυθίσουν σε έναν κόσμο ευδαιμονίας και ειρήνης.

Μπάνιο από ισπανούς σχεδιαστές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2