Τι και πότε να χρησιμοποιείτε προφίλ για γυψοσανίδες (GKL)

Όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε κατασκευή από γυψοσανίδα, χρειάζεστε ένα πλαίσιο - πλαίσιο, στο οποίο είναι προσαρτημένα τα φύλλα GKL. Το πλαίσιο αυτό συναρμολογείται με τεχνολογία από ειδικά προϊόντα - προφίλ. Σχετικά με το τι μπορεί να είναι το προφίλ για το γυψοσανίδα, τους τύπους και τα μεγέθη του, το πεδίο εφαρμογής - σε αυτό το άρθρο. 

Υλικά: τι κάνει τα προφίλ για το GCR

Το προφίλ για χαρτόνι γύψου οποιουδήποτε είδους είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και αλουμίνιο. Οι συνηθέστεροι είναι ο χάλυβας (κανονικός ή γαλβανισμένος), δεδομένου ότι το αλουμίνιο, αν και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, είναι πολύ ακριβό.

Αυτοί είναι οι κύριοι τύποι προφίλ για το GCR

Αυτοί είναι οι κύριοι τύποι προφίλ για το GCR

Ο χάλυβας μπορεί να είναι συνηθισμένος ή με προστατευτικό στρώμα - γαλβανισμένο. Συμβατικά - από μαύρο χάλυβα - έχουν χαμηλότερο κόστος, κατάλληλο για χώρους με κανονικές συνθήκες λειτουργίας. Με τη βοήθειά τους κάνουν μια ψευδοροφή, τοίχους και χωρίσματα, αψίδες σε σαλόνια, διαδρόμους. Σε δωμάτια με υψηλή υγρασία - μπάνια, κουζίνες, κλπ. - είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε γαλβανισμένο ατσάλι ή αλουμίνιο.

Τύποι και μεγέθη προφίλ για γυψοσανίδα

Σε οποιοδήποτε σημείο που πωλεί υλικά για το GKL, υπάρχουν προφίλ διαφορετικών τύπων και μεγεθών. Για να επιλέξετε και να μην κάνετε λάθη, πρέπει να ξέρετε πώς διαφέρουν.

Προφίλ για γυψοσανίδας: πρέπει να γνωρίζετε τα μεγέθη, τύπους, σκοπό

Προφίλ για γυψοσανίδας: πρέπει να γνωρίζετε τα μεγέθη, τύπους, σκοπό

Για να δημιουργήσετε σκελετούς

Υπάρχει ένα προφίλ για γυψοσανίδας των ακόλουθων τύπων:

  • Ο οδηγός. Καταχωρήθηκε ως UD (αποκρυπτογράφηση - καθοδήγηση προφίλ). Η διατομή είναι σε σχήμα U, με λείους πλευρικούς τοίχους. Χρησιμοποιείται ως βάση στήριξης για ράφια και μπαστούνια. Είναι συνδεδεμένο γύρω από την περίμετρο της δομής, τότε όλα τα άλλα στοιχεία του συστήματος είναι εγκατεστημένα σε αυτό. Διαστάσεις: