Δονητική υποβρύχια αντλία “Kid” – ανασκόπηση

Βουτήξτε έναν κήπο λαχανικών, αντλήστε νερό στη δεξαμενή από ένα πηγάδι, ποτάμια, λίμνες ή ακόμα και από ένα πηγάδι - όλα αυτά μπορεί να είναι μια υποβρύχια αντλία Baby. Αυτό που είναι ωραίο, είναι αρκετά ένα κομμάτι, είναι αλήθεια και τα χαρακτηριστικά είναι μέτρια, αλλά για το πότισμα στον κήπο ή την παροχή νερού ένα ζευγάρι γερανών θα είναι αρκετό.

Έχει ένα μέτριο μέγεθος και βάρος

Έχει ένα μέτριο μέγεθος και βάρος

Πεδίο εφαρμογής

Υποβρύχια αντλία Το μωρό έχει χαμηλή τιμή, κατάλληλο για άντληση καθαρού νερού. Υψηλά μολυσμένο νερό, καλύτερα να μην ταλαντεύεται - γρήγορα καίγονται. Εφαρμόστε το στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • για πότισμα στον κήπο.
 • για την πρόσληψη νερού σε δεξαμενές αποθήκευσης.
 • για την παροχή νερού στο σπίτι, αλλά με ορισμένους περιορισμούς (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Η αντλία μπορεί να αντληθεί από πηγάδι, φυσική πηγή - λίμνη, ποτάμι, λίμνη. Είναι κατάλληλο για διανομή νερού από δοχεία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πηγάδια, αλλά με επιφυλάξεις. Καθώς ο τύπος της αντλίας δονείται, δημιουργεί ταλαντώσεις στη στήλη του νερού, αυξάνοντας τα μικρότερα σωματίδια (λάσπη, πηλό, άμμο) από τον πυθμένα και απορροφώντας τα. Εάν στην περίπτωση του φρέατος αυτό δεν είναι τίποτα αλλά το αδιαφανές νερό δεν απειλείται, τότε όταν χρησιμοποιείτε την αντλία Kid στο φρεάτιο, μπορεί γρήγορα να γίνει σιλικόνη. Εν πάση περιπτώσει, πρόκειται για κοινή άποψη.

Για να διασφαλιστεί ότι στο πηγάδι ή το πηγάδι της υποβρύχιας αντλίας το Kid δεν παλεύει ενάντια στους τοίχους, τα αμορτισέρ από καουτσούκ

Για να διασφαλιστεί ότι στο πηγάδι ή το πηγάδι της υποβρύχιας αντλίας το Kid δεν παλεύει ενάντια στους τοίχους, τα αμορτισέρ από καουτσούκ

Οι κατασκευαστές στις συστάσεις για τη χρήση δείχνουν την ελάχιστη διάμετρο του πηγαδιού ή πηγάδια - 90-100 cm, ορισμένα μοντέλα (Kid 3) μπορεί να λειτουργήσει στις πηγές της διαμέτρου 70-75 εκατοστών, ωστόσο, τα χρησιμοποιούν σε πολύ στενά φρεάτια .. Το κυριότερο είναι ότι πήγε εκεί. Αλλά κτύπησε στον τοίχο του πηγαδιού, δημιουργώντας πρόσθετες δονήσεις, και απειλεί να χτυπήσει το περίβλημα ή ζημιά στο ίδιο το σώμα σας. Για να μειώσετε τις κτυπήσεις στο σώμα, φορέστε τους ελαστικούς δακτυλίους (που απεικονίζονται παραπάνω). Λύγουν το πρόβλημα.

Κατασκευαστές

Το όνομα "Kid" και "Rucheyk" έχει γίνει από καιρό νοικοκυριό. Έτσι σήμερα αποκαλούμε μικρές υποβρύχιες δονητικές αντλίες. Αρχικά, παράγονται αποκλειστικά στη Ρωσία ή στο εγγύς εξωτερικό, αλλά σήμερα υπάρχουν πολλά κινέζικα "μικρά" στην αγορά. Γενικά στη Ρωσία υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές παρόμοιων αντλιών:

 • Στην πόλη Livny στην περιοχή Orel και στην Bavlenah του Βλαντιμίρ αφήσει το μωρό. Οι περισσότεροι έρχονται με το ανώτερο φράχτη νερού, Babies M - με το κάτω μέρος.
 • Τα μωρά παράγονται στο Klimovsk της Μόσχας.
 • Στο Kursk και στο Kirov (εργοστάσιο Lepse) παράγονται αντλίες του ίδιου τύπου, αλλά με διαφορετικά ονόματα - Υδροχόος.
 • Στο Bryansk (επιχείρηση Topol) παράγουν Rodnichki. Με το ίδιο όνομα, οι υποβρύχιες αντλίες παράγονται στο Chelyabinsk, αλλά και στο Zubr.
 • Aggregates Brook παράγεται στο Mogilev (Λευκορωσία).

  Διαφορετικά ονόματα και επιχειρήσεις, μερικές διαφορές στα χαρακτηριστικά, αλλά όλα αυτά είναι υποβρύχιες δονητικές αντλίες όπως Kid

  Διαφορετικά ονόματα και επιχειρήσεις, μερικές διαφορές στα χαρακτηριστικά, αλλά όλα αυτά είναι υποβρύχιες δονητικές αντλίες όπως Kid

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  54 − = 53