Φράχτη από μεταλλικό φράκτη (φράχτη ευρώ) με τα χέρια τους

Η επιλογή της περιφράξεως για την περιοχή δεν είναι εύκολη υπόθεση - πρέπει να είναι αξιόπιστη, ανθεκτική, όμορφη. Όλες αυτές οι απαιτήσεις ικανοποιούνται από έναν φράκτη κατασκευασμένο από μεταλλικό φράκτη (φράχτη ευρώ). Ανεβείτε είναι προβληματική - όχι η ακαμψία. Το σπάσιμο αυτό "βαρετό" - συνήθως, ο χουλιγκανισμός των ερασιτεχνών περιορίζεται στο γεγονός ότι κάποιες λουρίδες είναι λυγισμένες. Ομορφιά, φυσικά, είναι ένα υποκειμενικό κριτήριο, αλλά τέτοιου είδους φράκτες φαίνονται καλύτερα από τον ίδιο στερεό φράχτη από κυματοειδές χαρτόνι. Επιπλέον, δεν υπόκεινται τόσο σε ανεμογεννήτριες, που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τους πυλώνες. Επιπλέον συν - καθαρίζονται. Σε γενικές γραμμές, μια καλή επιλογή. 

Τι είναι ένα μεταλλικό φράχτη

Μεταλλικό φράχτη κατασκευασμένο από γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα. Το ανάγλυφο σχηματίζεται στο φύλλο, μετά το οποίο κόβεται σε ράμματα, καλύπτεται με προστατευτικές ενώσεις, βαμμένο. Λάβετε ιμάντες ορισμένου ύψους. Τυπικά ύψος -. 150-180 cm για το συγκρότημα φράκτη χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη στήλες (συνήθως 60 * 60 * 2 mm), το bowstring (δύο ή τρία εγκάρσια μέλη τα οποία κινούνται μεταξύ των πόλων) και συνδετήρες.

Φαίνεται αρκετά στερεό

Φαίνεται αρκετά στερεό

Τύποι, σχήματα, προφίλ

Το πάχος του μετάλλου μπορεί να κυμαίνεται από 0,4 έως 1,5 mm. Το πιο συνηθισμένο είναι ο χάλυβας με πάχος 0,5 mm. Το πλάτος της ράβδου είναι από 80 mm έως 128 mm, το μήκος είναι μέχρι 2 μέτρα.

Π και Μ σχήματος προφίλ μεταλλικών περιφράξεων

Π και Μ σχήματος προφίλ μεταλλικών περιφράξεων

Υπάρχουν μεταλλικοί φράχτες με διαφορετικό προφίλ: P (ορθογώνιο), M σχήμα και ημικυκλικό. Το σχήμα Μ έχει περισσότερες νευρώσεις, αντίστοιχα, έχουν μεγαλύτερη ακαμψία. Υπάρχουν όμως και σχήματος U, που έχουν αυλακώσεις στο "πίσω". Εδώ στην περίπτωση αυτή είναι ήδη δύσκολο να πούμε ποιο θα είναι πιο σκληρό. Πιθανότατα, το τελευταίο, ειδικά αν οι άκρες του είναι τυλιγμένες.

Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της προφίλ

Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της προφίλ

Τα ημικυκλικά έχουν επίσης μεγαλύτερη ακαμψία, αλλά είναι δυσκολότερο να σχηματιστούν και συνήθως έχουν υψηλότερη τιμή. Για μεγαλύτερη αντοχή, επιπλέον αύλακες μπορούν επίσης να σχηματιστούν κατά μήκος της μακράς πλευράς.

Σε γενικές γραμμές, όσο μεγαλύτερες είναι οι αυλακώσεις των ακαμψιών, τόσο καλύτερη είναι η αντίσταση που στρογγυλεύει η σανίδα κατά μήκος. Αλλά με την επιπλοκή του εδάφους, η τιμή γίνεται υψηλότερη. Δεδομένου ότι το ίδιο είναι αρκετά μεγάλο, πρέπει κανείς να αναζητήσει έναν συμβιβασμό. Σε κάθε περίπτωση, η μπάρα πρέπει να αντέχει τις προσπάθειές σας να την κάμψετε.

Τι να ψάξετε κατά την επιλογή

Όταν επιλέγετε ένα μεταλλικό φράκτη, καλό είναι να κοιτάξετε την παρτίδα που σας προσφέρεται για να ζήσετε. Δηλωμένο μπορεί να είναι το ίδιο πάχος του μετάλλου, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται ότι η άκρη της ράβδου από μια παρτίδα μπορεί να κάμπτεται με ένα δάκτυλο, με το άλλο μέρος να αποτύχει μια τέτοια εστίαση. Και αυτό είναι από έναν κατασκευαστή. Η υπόθεση ως μια παρτίδα μετάλλου, αλλά είναι σπάνια σταθερή.

Τυλίξτε την άκρη, μερικά στρώματα προστατευτικών επιστρώσεων - αυτά είναι τα σημάδια ενός καλού μεταλλικού φράκτη

Τυλίξτε την άκρη, μερικά στρώματα προστατευτικών επιστρώσεων - αυτά είναι τα σημάδια ενός καλού μεταλλικού φράκτη

Ακόμα φροντίστε να δώσετε προσοχή στις άκρες - είναι καλύτερα αν τυλίγονται. Πρώτον, είναι πιο ελκυστική εμφάνιση και, δεύτερον, η ακαμψία του φράχτη, τρίτον, η αιχμηρή άκρη είναι λυγισμένη και είναι αδύνατο να πληγωθεί. Το μειονέκτημα ενός πύργου με κύλιση είναι ένα - μια υψηλότερη τιμή, δεδομένου ότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός και πρόσθετος χρόνος επεξεργασίας.

Αν μιλάμε για την παραγωγή των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, η δημοφιλής evroshtaketnik Μεγάλο γραμμής ( «Μεγάλο Line "), Barrera Grande, "Nova"," TPK Metallokrovli Κέντρο», FinFold, UNIX ( «Unix»).

Μέθοδοι χρωματισμού

Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε και στη μέθοδο του χρωματισμού. Υπάρχει σιδερένιος φράκτης με ζωγραφική με δύο όψεις και μονόπλευρη. Σε μονόπλευρη πλευρά, η πίσω πλευρά καλύπτεται με ένα στρώμα εδάφους χωρίς χρώση. Έχει, συνεπώς, ένα γκρι χρώμα. Το φράχτη του μεταλλικού φράχτη ζωγραφισμένο στη μία πλευρά, το εσωτερικό του τμήματος είναι γκρι. Αυτό δεν είναι τόσο κακό - δεν το βλέπει κανείς. Εάν δεν σας αρέσει αυτή η επιλογή, ή αγοράστε με δύο όψεων ζωγραφική, ή βαφή εαυτό σας. Η βαφή λαμβάνεται "για στέγες", επιλέγοντας την κατάλληλη σκίαση. Σημειώστε ότι το βαμμένο μέταλλο φαίνεται ... όχι πολύ. Εάν υπάρχει ένα πιστόλι ψεκασμού, η εμφάνιση θα είναι καλή, αν και δεν είναι τέλεια.

Αυτό μοιάζει

Έτσι δημιουργείται η "αντίστροφη πλευρά" ενός φράχτη ζωγραφισμένου από τη μια πλευρά ενός μεταλλικού φράκτη

Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι υπάρχουν δύο τύποι χρώσης μεταλλικών περιφράξεων:

  1. πολυμερική επικάλυψη;
  2. Βαφή σε σκόνη.

Η πρώτη μέθοδος είναι πολύ πιο αξιόπιστη, καθώς η τεχνολογία εφαρμογής απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και αυστηρή τήρηση της τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα, ένας τέτοιος φράκτης μπορεί να αντέξει αυξημένη μηχανική καταπόνηση. Ακόμη και αν υπάρχει μια γρατσουνιά στην επίστρωση (αν και πρέπει να δοκιμαστεί), το μέταλλο δεν σκουριάζει, καθώς υπάρχουν ακόμα προστατευτικές επικαλύψεις που εμποδίζουν την εμφάνιση σκουριάς.

Επικάλυψη από πολυμερές - η καλύτερη επιλογή για σήμερα

Επικάλυψη από πολυμερές - η καλύτερη επιλογή για σήμερα

Σκόνη επίστρωση, θεωρητικά, όχι χειρότερα. Αλλά μόνο εάν έγινε σύμφωνα με τους κανόνες: για ασταρωθεί μετάλλου προκάλεσε μια προστατευτική επικάλυψη, και πάνω από αυτό - επιχρίσματος πούδρας και ψήνεται το σε ειδικούς θαλάμους. Αλλά το θέμα είναι ότι μπορείτε να εφαρμόσετε το χρώμα στο «γκαράζ», και κατά κάποιο τρόπο είναι δυνατό να καεί εκεί. Το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Επιπλέον, υπάρχουν έτοιμα φύλλα κινέζικης προέλευσης. Σε αυτά, η βαφή εφαρμόζεται στο κατάστημα, αλλά, συχνά, απευθείας στην επιφάνεια του χάλυβα που δεν έχει προετοιμαστεί. Εξωτερικά, δεν μπορείτε να ορίσετε όλες αυτές τις αποχρώσεις, και μετά την παραμικρή γρατσουνιά, εμφανίζεται σκουριά. Έτσι, η επικάλυψη πολυμερούς είναι πιο "ασφαλής".

Τι μπορεί να είναι ένας φράχτης από μεταλλικούς φράχτες

Μεταλλικά περίφραξη μπορεί να αρέσει ή όχι, επειδή τα γούστα δεν υποστηρίζουν. Αλλά από την άποψη της πρακτικότητας, σίγουρα επωφελούνται από ξύλινα αναλόγια. Μόλις διαπιστώσετε, δεν θυμάστε το φράκτη για χρόνια. Δεν χρειάζεται να είναι βαμμένο για να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, δεδομένου ότι η καλής ποιότητας βαφή διαρκεί για χρόνια χωρίς ορατές αλλαγές. Και αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που κάνουν κάποιον να σκεφτεί για την εγκατάσταση ενός τέτοιου φράχτη.

Επιλογή χωρίς θεμέλια

Επιλογή χωρίς θεμέλια

Φράχτη από μεταλλικό φράκτη σε θεμέλιο λωρίδας

Στη βάση της κορδέλας

Φράχτη κατασκευασμένη από ευρω-βαρέλι με θεμέλια και κολώνες από τούβλα κλίνκερ

Με θεμέλια και πυλώνες από τούβλα κλίνκερ

Τρόποι εγκατάστασης

Υπάρχει ένας τρόπος μονής γραμμής και δύο σειρών (διπλής όψεως, σκακιέρα) για την τοποθέτηση των λωρίδων μεταλλικού φράκτη. Όταν δύο σειρές, οι ράβδοι τοποθετούνται και στις δύο πλευρές της χορδής και έτσι ώστε να επικαλύπτονται μεταξύ τους κατά ένα εκατοστό. Ως εκ τούτου, η απόσταση μεταξύ των πτερυγίων πρέπει να είναι ελαφρώς μικρότερη από το πλάτος του μίσχου. Με αυτήν την εγκατάσταση, το πηχάκι ανά μέτρο φράχτη θα απαιτηθεί κατά 55-60% περισσότερο. Αλλά το φράχτη φαίνεται σχεδόν αόρατο - μόνο σε μια ορισμένη γωνία μπορείτε να δείτε ένα μικρό μέρος της περιοχής. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το φράχτη δεν θα είναι συνεχές και όλες οι "γοητείες" ενός συμπαγούς φράκτη δεν θα σας επηρεάσουν.

Μέθοδοι τοποθέτησης του μεταλλικού φράκτη: σε μία και δύο σειρές

Μέθοδοι τοποθέτησης του μεταλλικού φράκτη: σε μία και δύο σειρές

Τις περισσότερες φορές, οι ιμάντες είναι ασφαλισμένοι κάθετα, αλλά υπάρχει και μια οριζόντια μέθοδος εγκατάστασης - μπορεί επίσης να είναι μονής σειράς ή διπλής σειράς. Ο οριζόντιος φράκτης φαίνεται πιο "εξωτικός". Με διπλή όψη (διπλής όψης), οι ράβδοι είναι γενικά αδιαφανείς.

Οριζόντια περίφραξη σιδερένιου φράχτη

Οριζόντια περίφραξη σιδερένιου φράχτη

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου εγκατάστασης είναι ότι απαιτούνται ειδικοί πόλοι και ενδιάμεσοι πόλοι, οι οποίοι θα παρέχουν την απαιτούμενη ακαμψία της κατασκευής. Μια άλλη αποχρώσεις: οι ράβδοι παράγονται συνήθως σε μήκη μέχρι 180 cm, θα χρειαστεί να παραγγελθούν μεγαλύτερες και αυτό κοστίζει επιπλέον χρήματα. Έτσι είτε θα πρέπει να δημοσιεύσουμε συχνότερα, είτε να πληρώσουμε υπερβολικά για ένα προσαρμοσμένο μέγεθος.

Διαστάσεις και αποστάσεις

Κατά την εγκατάσταση σε μια μόνο σειρά, τα κενά μεταξύ των πτερυγίων μπορεί να είναι διαφορετικά. Η ακριβής απόσταση επιλέγεται αυθαίρετα, ανάλογα με το πόσο "διαφανές" θέλετε να φτιάξετε. Τις περισσότερες φορές, η απόσταση μεταξύ των ακίδων είναι 35-50% του πλάτους της ράβδου. Αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας, υπάρχουν τόσο μικρότερα όσο και μεγαλύτερα κενά.

Κατά την εγκατάσταση του "σκάκι", αν δεν θέλετε να δείτε την αυλή σας υπό γωνία, οι ράβδοι θα πρέπει να καλύπτουν το 50% του πλάτους του padding ή περισσότερο. Αν η "ορατότητα" δεν είναι σημαντική, μπορείτε να τις ορίσετε έτσι ώστε οι άκρες να επικαλύπτονται μόνο 1 cm.

Το ύψος του φράχτη επιλέγεται ανάλογα με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών. Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την αυλή ήταν κλειστή από τα αδιάκριτα μάτια, το μήκος των ιμάντων πρέπει να είναι 180 εκ. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι ελαφρώς αυξημένα πάνω από το έδαφος, είναι αρκετά για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι σε θέση να εξετάσει την περιοχή σας.

Το ύψος είναι προαιρετικό

Το ύψος είναι προαιρετικό

Εάν δεν σας ενδιαφέρει, θα δείτε κάτι μέσω του φράκτη ή όχι, μπορείτε να πάρετε και 1250 mm και 1500 mm. Στην πρώτη περίπτωση, ο φράκτης θα καταλήξει κάπου στο επίπεδο περαστικούς στήθος, κατά το δεύτερο - στο ύψος των ματιών ή ελαφρώς κάτω (κατά προσέγγιση ευθυγράμμιση, βλέπε παρακάτω), και είναι χωρίς θεμέλια.

Το πλάτος της διόδου κάθετης φραχτη του μετάλλου -. 200-250 cm Είναι σε τέτοια απόσταση σκαμμένα πόλους, και κατόπιν στερεώνεται μεταξύ δύο και τριών εγκάρσια μέλη. Αυτές οι οριζόντιες ράβδοι ονομάζονται "υστερήσεις" ή "βέλη". Για έναν φράκτη με ύψος έως 150 cm, είναι επαρκή δύο διασταυρώσεις, για τα υψηλότερα τρία είναι καλύτερα.

Τύποι γεμάτων

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες διαστημάτων πληρώσεως (η απόσταση μεταξύ των πυλώνων). Ο ευκολότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε μια ευθεία μέθοδο είναι όταν όλες οι ταινίες έχουν το ίδιο μήκος. Στην κορυφή αυτού του φράχτη μπορείτε να βάλετε μια ράβδο σχήματος U κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό (που πωλείται στην ίδια θέση με το euro-bar). Εκτός από το αισθητικό φορτίο, καλύπτει επίσης τμήματα από μέταλλο, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φράκτη.

Είδη περιφράξεων από μεταλλικούς φράχτες

Είδη περιφράξεων από μεταλλικούς φράχτες

Όλα τα "κύματα" απαιτούν την κοπή των περισσότερων ράβδων σε μια ορισμένη απόσταση. Ένα "κύμα" στο άνοιγμα γίνεται σε βήματα των 50 ή 25 mm. Σε ένα βήμα των 50 mm, η διαφορά ύψους μεταξύ των βραχέων και των μακρύτερων στρωμάτων είναι σημαντική, αλλά ο φράχτης φαίνεται πιο λεπτός. Στην περίπτωση ενός "κύματος" με βήμα 25 mm ή με ένα "διπλό κύμα", η διαφορά είναι μικρότερη. Οι επάνω ράβδοι δίνονται πολύ λιγότερο συχνά, αλλά μπορούν επίσης να εγκατασταθούν. Μόνο στη θέση του θραύσματος του "κύματος" θα πρέπει να κόψει τις πλευρές και να λυγίσει.

Χαρακτηριστικά και κανόνες εγκατάστασης

Κατά τη συναρμολόγηση ενός φράχτη από μεταλλικό φράκτη στη μεσαία λωρίδα της Ρωσίας, συνιστάται η τοποθέτηση πόλων από σωλήνα 60 * 60 mm (μπορεί να είναι 60 * 40). Για τα εγκάρσια κομμάτια είναι πιο βολικό να ληφθεί ο ίδιος σωλήνας με προφίλ, αλλά με ένα τμήμα 40 * 20 mm. Σε αυτή την περίπτωση, ο φράκτης θα αντέξει τα φορτία ανέμου και χιονιού.

Κατά την εγκατάσταση του βήματος εγκατάστασης, οι κολόνες είναι 2 μέτρα. Εάν δύο διαδοκίδες, οι συνημμένες έτσι ώστε οι λωρίδες ακμής πριν ήταν 25-35 cm από shtaketiny Αν το ύψος του ή περισσότερων 150 cm, απόσταση 30-35 cm, μικρότερη -. 25 cm, με το ύψος του φράκτη πάνω από 1,5 m. είναι καλύτερα να κάνουμε τρεις καθυστερήσεις, και όχι μόνο σε περιοχές με ισχυρούς ανέμους. Απλά με δύο καθυστερήσεις, επιτυγχάνεται μεγάλη απόσταση μεταξύ των συνδετήρων, λόγω της οποίας μπορούν να ανοίξουν εύκολα τα πηχάκια.

Περίπου σε αυτή την απόσταση είναι απαραίτητο να σταθεροποιήσετε τις υστερήσεις κατά την εγκατάσταση ενός φράχτη από μεταλλικές περιφράξεις

Περίπου σε αυτή την απόσταση είναι απαραίτητο να σταθεροποιήσετε τις υστερήσεις κατά την εγκατάσταση ενός φράχτη από μεταλλικές περιφράξεις

Υπάρχουν δύο τρόποι στερέωσης των ταινιών: στις βίδες με αυτοκόλλητη τομή και στα πριτσίνια. Οι βίδες και τα πριτσίνια είναι τοποθετημένες και στις δύο άκρες της ράβδου σε κάθε μία από τις εγκάρσιες ράβδους. Δηλαδή, εάν οι διασταυρώσεις είναι δύο, για κάθε μπάρα χρειάζεστε 4 βίδες / πριτσίνια με αυτοκόλλητη τοποθέτηση, αν τρία, τότε συνδετήρες χρειάζεστε 6 κομμάτια ανά ράβδο. Μπορείτε βεβαίως να στερεώσετε μια βίδα ή ένα πριτσίνι στην εγκάρσια δοκό, τοποθετώντας τη στη μέση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, πιέζοντας τις καρφίτσες με τα χέρια σας είναι εύκολη - και δεν χρειάζεται να ανεβείτε πάνω από το φράχτη.

Γι 'αυτό τοποθετήστε ταχύτερα, αλλά αυτό

Γι 'αυτό τοποθετήστε γρηγορότερα, αλλά αυτό είναι ένα "καθαρά διακοσμητικό" φράχτη

Ποιο είδος συνδετήρων πρέπει να επιλέξετε; Οι αυτοκινούμενες βίδες είναι εύκολο να εγκατασταθούν - αυτό είναι το πλεονέκτημα τους. Αλλά είναι επίσης εύκολα στριμωγμένα, τα οποία, υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί να είναι μείον. Οι πριτσίνια χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εγκατασταθούν, αλλά και για να τους αφαιρέσετε είναι πολύ πιο δύσκολο. Τι να επιλέξετε; Στο μπροστινό τμήμα του φράχτη ή αν ο φράκτης παραμείνει αφύλακτος για μεγάλο χρονικό διάστημα (δίνοντας μια εποχική επίσκεψη), αξίζει σίγουρα να βάλει τα πριτσίνια. Φυσικά, εάν οι επιτιθέμενοι έχουν ένα στόχο, θα αντιμετωπίσουν τα πριτσίνια, αλλά θα είναι πιο δύσκολο. Όταν εγκαθιστάτε έναν φράκτη μεταξύ γειτόνων στα σπίτια μόνιμης κατοικίας, είναι πολύ πιθανό να στερεώσετε το μεταλλικό φράκτη στις βίδες αυτόματης κοπής.

Πώς να φτιάξετε τα χέρια σας

Όπως πιθανώς παρατηρήσατε, ο μεταλλικός φράκτης παράγεται σχεδόν στην ίδια τεχνολογία με το κυματοειδές φύλλο και το φύλλο είναι φθηνότερο. Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι έχουν μια ιδέα, να κάνουν ένα φράχτη, με το σπάσιμο του προφίλ φύλλο σε λωρίδες. Κατ 'αρχήν, αυτό μπορεί να γίνει αν είστε σε θέση να κόψετε αυστηρά κατά μήκος της γραμμής χωρίς εμφανείς αποκλίσεις. Αλλά για την κοπή είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ψαλίδι για κοπή ή χέρι. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ είναι αδύνατο να κοπεί σε κάθε περίπτωση, καθώς καίγεται το προστατευτικό κάλυμμα. Έτσι το έργο δεν είναι εύκολο και χρειάζεται πολύ χρόνο. Αν δεν σας τρομάξει, μπορείτε να δοκιμάσετε.

Για μικρούς φράκτες, μπορείτε να βρείτε υποβαθμισμένες αποθήκες ή κατασκευαστές

Για μικρούς φράκτες, μπορείτε να βρείτε υποβαθμισμένες αποθήκες ή κατασκευαστές

Ποια είναι η έλλειψη ενός αυτο-κατασκευασμένου φράχτη από τον proflist; Όλα είναι προφανή: η άκρη σπάνια είναι ομοιόμορφη, καθώς είναι δύσκολο να το κάνεις με το χέρι. Επιπλέον, η τομή είναι απροστάτευτη και μπορεί να αρχίσει να σκουριάζει. Φυσικά, είναι δυνατό να κηλιδώσετε τα τμήματα με αστάρι / μπογιά, αλλά για να εξασφαλίσετε ότι όλα τα στρώματα βρίσκονται τέλεια, απαιτείται μια απόλυτα καθαρή επιφάνεια. Δηλαδή, οι χώροι των τεμαχίων πρέπει πρώτα να ξεσκονιστούν (όχι τόσο δύσκολο, αλλά χρειάζεται χρόνος), και στη συνέχεια να απολιπανθούν. Μόνο στην περίπτωση αυτή, η προστατευτική επίστρωση θα είναι πραγματικά ποιοτική.

Είναι επιθυμητό να καλύπτονται οι άκρες - αυτό θα δώσει στον σπιτικό φράκτη μεγάλη ακαμψία, επειδή στον προφίλ είναι σπάνιο να σχηματίζονται επιπλέον ανάγλυφα. Κρατάει το σχήμα λόγω του μεγέθους του και της εναλλαγής των κυμάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 81