Wicket: ξύλινο, μέταλλο

Σε κάθε φράκτη πρέπει να υπάρχει είσοδος. Για να εισέλθουν τα αυτοκίνητα κάνουν μια πύλη, για τη διέλευση των ανθρώπων - wickets. Είναι κατασκευασμένα σε πλαίσιο από ξύλο ή μέταλλο, η πλήρωση επιλέγεται όπως στο φράχτη ή κάτι πρωτότυπο. Εάν η είσοδος μεταξύ δύο τοίχων από τούβλα, η πλήρωση μπορεί να επιλεγεί ανάλογα με τη γεύση σας. Και να φτιάξετε μια πύλη με τα χέρια σας δεν είναι τόσο δύσκολη, τουλάχιστον, μερικές απλές επιλογές. 

Συσκευή

Το wicket αποτελείται από στύλους και ένα φύλλο πόρτας στο πλαίσιο, το οποίο είναι στερεωμένο στους στύλους με τη βοήθεια βρόχων. Οι θέσεις μπορούν να είναι τούβλο (πέτρα), ξύλο ή μέταλλο. Στην πλινθοδομή, μικρά κομμάτια παχύμετρου ή παχιά μεταλλική ράβδος είναι ενσωματωμένα στο τούβλο, στο οποίο το πλαίσιο συγκολλείται στη συνέχεια.

Ασυνήθιστα wickets με ξύλινο πλαίσιο και αρχική γέμιση

Ασυνήθιστα wickets με ξύλινο πλαίσιο και αρχική γέμιση

Οι μεταλλικοί στύλοι είναι κατασκευασμένοι από στρογγυλό ή προφίλ σωλήνα με χοντρά τοιχώματα. Οι στρογγυλοί σωλήνες χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο: είναι πιο δύσκολο να συγκολληθούν, να στερεωθεί κάτι. Ένα προφίλ σωλήνα με την ίδια διατομή (διαγώνια σε σχέση με τη διάμετρο) και πάχος τοιχώματος να αντέχει υψηλά φορτία ανέμου, στις επίπεδες όψεις ευκολότερη συγκολλημένο ή στερεωμένο με βίδες, μπουλόνια. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για τις συσκευές wickets. Μια άλλη επιλογή είναι η συγκόλληση μιας μεταλλικής γωνίας στο πλαίσιο ενός σωλήνα προφίλ. Στην περίπτωση αυτή, η πλήρωση θα είναι σαν να είναι πλαισιωμένη.

Η συσκευή των wickets με ξύλινο και μεταλλικό σκελετό είναι ίδια

Η συσκευή των wickets με ξύλινο και μεταλλικό σκελετό είναι ίδια

Οι ξύλινοι πόλοι συνήθως χρησιμοποιούνται αν ο φράκτης είναι ξύλινος. Τις περισσότερες φορές, οι κολόνες είναι μια ακτίνα πεύκων, επεξεργασμένη με προστατευτικούς εμποτισμούς. Αποτρέπουν (ή επιβραδύνουν) την καταστροφή του ξύλου. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου οι στύλοι είναι κατασκευασμένοι από μέταλλο και η πύλη και ο φράχτης είναι ξύλινες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ξύλο στο έδαφος διασπάται γρήγορα, ακόμη και μετά από προστατευτική επεξεργασία.

Λίγο για το σχεδιασμό του πλαισίου στήριξης. Μπορεί απλά να είναι οι δύο πυλώνες έσκαψαν στο έδαφος - μια καλή επιλογή, αν το έδαφος δεν είναι διατεθειμένοι να σηκώνω (άμμο, αμμοπηλώδη, γόνιμα, αλλά όχι αργιλώδη εδάφη).

Οι πυλώνες οδήγησαν. Εάν υπάρχουν jumpers στο πάνω και στο κάτω μέρος (στην περίπτωση αυτή μπορείτε να κάνετε μια αψίδα στην κορυφή), η πιθανότητα αυτού του προβλήματος θα είναι πολύ χαμηλότερη

Οι πυλώνες οδήγησαν. Εάν υπάρχουν jumpers στο πάνω και στο κάτω μέρος (στην περίπτωση αυτή μπορείτε να κάνετε μια αψίδα στην κορυφή), η πιθανότητα αυτού του προβλήματος θα είναι πολύ χαμηλότερη

Για τα σαθρά εδάφη (πηλό, αργίλιο) είναι επιθυμητό οι κολόνες να συνδέονται στο πάνω και στο κάτω μέρος. Σε αυτή την περίπτωση, η πιθανότητα να σκαρφαλώσει το wicket μετά το χειμώνα είναι πολύ μικρή. Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια πόρτα στο άνοιγμα, ο κάτω βραχίονας μπορεί να χαμηλώσει κάτω από το επίπεδο του εδάφους (με μπαγιονέτα και μισό). Θα πρέπει να επιχριστεί προσεκτικά με αντιδιαβρωτική ένωση, γεμάτη και βαμμένη σε διάφορα στρώματα. Και για να αποφύγετε το κούμπωμα, είναι απαραίτητο να ενσταλάξετε τους πόλους κάτω από το επίπεδο κατάψυξης, τουλάχιστον κατά 15-20 cm.

Το πλαίσιο της wicket είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σωλήνα ή ξύλινες ράβδους. Το ξύλο χρησιμοποιείται για ξύλινους φράκτες, μέταλλο - σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.

Με σκελετό από σωλήνα προφίλ με μεταλλικό φύλλο, μέταλλο ...

Η πιο, ίσως, καθολική έκδοση του wicket - με ένα πλαίσιο από ένα σωλήνα προφίλ ή μια μεταλλική γωνία. Επί της μεταλλικής βάσεως μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε υλικό πλήρωσης: ξύλο, μέταλλο, κυματοειδή, μεταλλικό φράκτη, επίπεδη πλάκα, πολυανθρακικό, δίχτυ, πλέγμα, μεταλλικές ράβδους, πλαστά ή κεκαμμένα στοιχεία ... κάνουμε ένα συνδυασμό διαφόρων υλικών. Πολλές επιλογές, αν θέλουν να κάνουν μια πύλη, που συνήθως σημαίνει ότι είναι ένα τετράγωνο σωλήνα, και ο σχεδιασμός επιλέγονται στο ίδιο στυλ με ένα φράχτη.

Πλαίσιο από το σωλήνα προφίλ. Πλήρωση - κρύο σφυρηλάτηση και ξύλο

Πλαίσιο από το σωλήνα προφίλ. Πλήρωση - κρύο σφυρηλάτηση και ξύλο

Διαστάσεις και υλικά

Για πριτσίνια με συνεχή πλήρωση (ξύλο, λαμαρίνα, κυματοειδές χαρτόνι, κλπ.), Για τους πόλους λαμβάνεται διατομή σωλήνα 60 * 60 * 3 mm. Μπορούν να ληφθούν παχύτεροι τοίχοι, πιο λεπτές - καλύτερα δεν είναι απαραίτητες. Για το πλαίσιο χρησιμοποιείται συνήθως ένας ορθογώνιος σωλήνας 40 * 20 * 2,5 mm. Η αντοχή αυτού του σωλήνα είναι επαρκής για τα μέσα φορτία ανέμου. Με μικρά φορτία ανέμου, μπορείτε να πάρετε τοίχο 2 mm, αλλά θα είναι πιο δύσκολο να μαγειρέψετε. Το μόνο που είναι λεπτότερο 2,5-3 mm για συγκόλληση είναι απαραίτητο σε ένα ειδικό τρόπο και δεν είναι εύκολο. Αν οι άνεμοι είναι ισχυρότεροι, μπορείτε είτε να αυξήσετε το πάχος τοίχου είτε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερη διατομή: 40 * 30 ή 40 * 40, ακόμα και 40 * 60.

Το ύψος της πύλης με την άνω εγκάρσια δοκό είναι τυπικά από περίπου δύο μέτρα, χωρίς η διαγράμμιση -. 1.2 m χαμηλό γίνονται συνήθως στα εσωτερικά φράχτες που οριοθετούν τμήμα χαμηλής ή ημιδιαφανές εξωτερικό τοίχωμα. Για κωφούς ψηλούς φράκτες από προφίλ, ξύλο, επίπεδη σχιστόλιθο, το ύψος στο επίπεδο του φράχτη είναι πιο χαρακτηριστικό. Πλάτος ραφής - ελάχιστο 90 cm, βέλτιστο 100-110 cm.

Ακόμα πρέπει να μιλήσουμε για το βάθος να σκάβουμε στους πυλώνες. Πρότυπη λύση - 15-20 cm κάτω από το βάθος ψύξης. Με βάση αυτόν τον αριθμό και το ύψος του wicket, κατασκευάζονται πόλοι.

Οι πρόσθετες δοκοί αυξάνουν την ακαμψία

Οι πρόσθετες δοκοί αυξάνουν την ακαμψία

Με τη βοήθεια ενός τρυπανιού στο έδαφος κάνετε μια τρύπα στο κάτω μέρος της οποίας ένας κάδος από τα ερείπια του μεσαίου κλάσματος κοιμάται. Κατόπιν ο πυλώνας είναι τοποθετημένος, εκτεθειμένος κάθετα, καλυμμένος με τα ερείπια (μπορεί να σπάσει τούβλο και άλλα συντρίμμια κατασκευής), χτυπάται και χύνεται με διάλυμα σκυροδέματος. Όταν το διάλυμα συλλέγει τουλάχιστον 50% αντοχή (μετά από 7 ημέρες σε θερμοκρασία +20 ° C), είναι δυνατή η τοποθέτηση του πλαισίου στους στύλους. Εάν θέλετε να κάνετε την πύλη σωστά, απλά το κάνετε.

Παράδειγμα αυτοπαραγωγής: αναφορά φωτογραφιών με εξηγήσεις

Φράχτη - από το προφίλ με φύλλα τούβλου, αντίστοιχα, και την πύλη από το προφίλ φύλλο. Στους πυλώνες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κατασκευής, μεταλλικές πλάκες συγκολλημένες με ένα σωλήνα στη μέση ήταν ασφαλισμένες. Αποφασίστηκε να γίνει ένα wicket με πρόσθετες ράβδους - έτσι ώστε το κυματοειδές φύλλο να στερεωθεί πιο άκαμπτα και επίσης να ενισχυθεί η περιοχή στερέωσης της κλειδαριάς. Η κλειδαριά είναι παλιά μέχρι τώρα, είναι δυνατή η αντικατάσταση.

Τέλος αποτέλεσμα

Τέλος αποτέλεσμα

Το πλαίσιο του πλέγματος μαγειρεύεται με τη χρήση μηχανής συγκόλλησης με αντιστροφέα από σωλήνα προφίλ 40 * 20 * 3 mm. Θα βάλουμε "στη θέση", συγκολλημένα στην υποθήκη. Κόψτε το τεμάχιο εργασίας:

  • δύο διασταυρώσεις σε μήκος από τη μια στήλη στην άλλη (αποδείχθηκε 108 cm),
  • δύο ράφια - ύψος 185 cm.

Δημιουργούμε πλαίσιο

Οι σταυροί δεν είναι συγκολλημένοι, αλλά μόνο "αποσπασμένοι" στις υποθήκες - για να κρατήσουν. Κυριολεκτικά δύο σημεία συγκόλλησης στο σημείο προσάρτησης. Πριν από τη συγκόλληση της δεύτερης πλευράς, ελέγξουμε ότι η εγκάρσια δοκός είναι οριζόντια. Βάζουμε το επίπεδο του κτιρίου, διορθώνουμε την κατάσταση, τότε το αρπάξουμε. Έτσι, φαίνεται ότι υπάρχουν δύο οριζόντιες γέφυρες στο άνοιγμα.

Λαμβάνουμε cross-μέλη στην υποθήκη από δύο σημεία

Λαμβάνουμε cross-μέλη στην υποθήκη από δύο σημεία

Στα εγκατεστημένα εγκάρσια τμήματα συγκολλούμε κάθετα ράφια. Πρέπει να είναι κάθετοι - στη διασταύρωση με τα έδρανα η γωνία είναι αυστηρά 90 °. Ελέγξτε κατά τη σύνδεση, αν είναι απαραίτητο, να διορθωθεί. Ακόμα: η ραφή πρέπει να είναι καλή, ισχυρή, ζεματισμένη από όλες τις πλευρές, κατά μήκος της περιμέτρου του σωλήνα.

Και από την άλλη

Και από την άλλη

Το αποτέλεσμα είναι ένα πλαίσιο που συνδέεται με τις θέσεις. Για άλλη μια φορά ελέγχουμε τις γωνίες, αλλιώς μπορεί να είναι λοξή, η πύλη θα σταματήσει να κλείνει / ανοίγει.

Βάζουμε τους βρόχους

Στη συνέχεια, η πιο σημαντική στιγμή είναι η συγκόλληση των μεντεσέδων. Πήραμε τυπικούς μεταλλικούς μεντεσέδες για πύλες ταλάντευσης, οι οποίες είναι γεμάτες σε οποιοδήποτε κατάστημα κατασκευών και στην αγορά. Πρέπει να εγκαθίστανται αυστηρά κατακόρυφα, και επιπλέον στον ίδιο άξονα. Διαφορετικά, η πύλη δεν θα ανοίξει.

Συγκολλούμε τους βρόχους.

Πύλη με πλαίσιο με σκελετό από προφίλ - διάταξη και διαστάσεις

Πύλη με πλαίσιο με σκελετό από προφίλ - διάταξη και διαστάσεις

Αρχικά συγκολλείστε τον κάτω βρόχο, επανελέγχοντας επανειλημμένα το επίπεδο της κάθετης. Το δεύτερο προσπαθούμε να καθορίσουμε τον ίδιο άξονα. Αρχικά το παίρνουμε στην υποθήκη, το ελέγξουμε και μόνο τότε, αν όλα έχουν συμπέσει, συγκολλήστε προσεκτικά τη ραφή. Εάν όλα υπολογίζονται σωστά, ο βρόχος είναι δίπλα στον σωλήνα πλαισίου, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία εργασία για συγκόλληση.

Ο βρόχος είναι συγκολλημένος στην πύλη

Ο βρόχος είναι συγκολλημένος στην πύλη

Όταν εγκαθίστανται οι μεντεσέδες, αφαιρέστε τα "στηρίγματα" που συγκρατούν την πόρτα. Είναι μαγικά ανοίγει / κλείνει τώρα. Στη συνέχεια, εναπόκειται στους μικρούς ανθρώπους να συγκολλήσουν τα ακροδάκτυλα. Η λειτουργία είναι απλή: τα κομμάτια κομμένα σωλήνων ίσου μήκους, ισχύει για την προβλεπόμενη θέση εγκατάστασης, κιμωλία σήμα, όπως είναι απαραίτητο για να κοπεί. Πάρτε μια άγρια ​​μύλοι με την κοπή μετάλλων, διακόπτει, ελέγξτε αν είναι απαραίτητο, να τροποποιήσει (μύλος ή ένα αρχείο - ανάλογα με την αξία του «υπερύψωσης»). Όταν το κούτσουρο "έγινε", το συγκολλούμε.

Δεν είναι δύσκολο να συγκολληθούν τα άγκιστρα

Δεν είναι δύσκολο να συγκολληθούν τα άγκιστρα

Ομοίως ολοκληρώνουμε τον οπλισμό κάτω από την κλειδαριά στην πόρτα. Για να τοποθετήσετε την παλιά μεταλλική κλειδαριά στην κορυφή ήταν απαραίτητο να συγκολλήσετε ένα κομμάτι γωνίας, διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατό να το στερεώσετε.

Για να φτιάξετε μια πύλη, πρέπει επίσης να συγκολλήσετε μια κλειδαριά

Για να γίνει μια πύλη είναι επίσης να συγκολλήσετε την κλειδαριά (όταν είναι βαμμένο, θα φαίνεται καλύτερα)

Η τελευταία συγκολλημένη εργασία - είναι απαραίτητο να κλείσετε ανοικτά τμήματα σωλήνων, τα οποία κατευθύνονται προς τα πάνω και προς τα πλάγια. Αν δεν είναι κλειστά, νερό βροχής και χιόνι θα πέσουν σε αυτά, οι σωλήνες θα αρχίσουν να σκουριάζουν από το εσωτερικό, γεγονός που θα επιταχύνει το θάνατο του σφαγίου. Η συγκόλληση σε αυτό το στάδιο δεν είναι απαραίτητη, μπορεί να σφραγιστεί με σιλικόνη ή να βρεθούν πλαστικά καλύμματα κατάλληλου μεγέθους.

Τελική εργασία

Αυτό είναι όλο. Η πύλη είναι σχεδόν τελειωμένη. Στη συνέχεια - τυποποιημένες εργασίες για τη στίλβωση μετάλλων, την προετοιμασία, τη βαφή του πλαισίου και το τελευταίο στάδιο - τη στερέωση της γέμισης. Σε αυτή την περίπτωση, δεν διαφέρει από την τοποθέτηση του προφίλ φύλλου στο φράκτη.

Στην USM (βουλγαρική) βάζουμε έναν τροχό γύρω από το μέταλλο, καθαρίζουμε όλους τους χώρους συγκόλλησης, αφαιρούμε τη σκουριά κ.λπ. Με την ευκαιρία, είναι πιο βολικό να το κάνετε αυτό όταν η πύλη είναι στη θέση της. Αν το αφαιρέσετε, δεν θα είναι τόσο βολικό για εργασία, θα πρέπει να το γυρίσετε, να το περπατήσετε σε κύκλους ...

Πλέγμα μετά από αστάρι

Πλέγμα μετά από αστάρι

Στο πλαίσιο του wicket για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν κολλήσει, τη θεραπεία με ένα μετατροπέα σκουριάς, στη συνέχεια, ένα αστάρι. Στη συνέχεια, μπορείτε να διορθώσετε το κυματοειδές φύλλο. Θα πρέπει να κοπεί σε μέγεθος, δοκιμάστε.

Και αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα: αποφάσισαν να κάνουν ένα wicket, έκανε ...

Και αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα: αποφάσισαν να κάνουν ένα wicket, έκανε ...

Σίγουρα πρέπει να κοπεί κάπου, έτσι ώστε όλα να ανοίξουν. Ως εκ τούτου, για πρώτη φορά, το κομμένο φύλλο είναι προσαρτημένο σε τέσσερις βίδες με αυτοκόλλητη τομή - στις γωνίες, σήμανση - πού πρέπει να κόψετε, να αφαιρέσετε, να κόψετε, να δοκιμάσετε ξανά. Όταν έχετε επιτύχει μια κανονική δουλειά, μπορείτε να κολλήσετε "για αιώνες".

Ξύλινη πύλη για εξοχική κατοικία

Οι περιφράξεις σε σπίτια σπάνια αντιπροσωπεύουν ένα εμπορεύσιμο εμπόδιο. Συνήθως δεν είναι πολύ ψηλοί ξύλινοι φράχτες. Για ένα τέτοιο φράχτη έχει νόημα να φτιάχνεται ένα ξύλο. Υπάρχει ένα πολύ απλό, χωρίς κόλπα. Απαιτούνται μόνο ξηρές σανίδες (υπό την προϋπόθεση ότι οι πόλοι είναι ήδη εκεί).

Εάν δεν υπάρχουν μηχανές επεξεργασίας ξύλου (πάστα, φρέζες), είναι ευκολότερο να αγοράσετε μια σανίδα καπλαμά με τις απαιτούμενες παραμέτρους. Το πλάτος / το πάχος των σανίδων είναι αυθαίρετο, όπως και οι αποστάσεις μεταξύ των πτερυγίων. Η πιο συνηθισμένη σανίδα πεύκου είναι 6-10 cm πλάτος και πάχος περίπου 2 cm, η απόσταση μεταξύ των στρωμάτων είναι 2-6 cm. Είναι πιθανό ότι όλο και λιγότερο εξαρτάται από τον επιθυμητό βαθμό "διαφάνειας".

Μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές

Μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές

Είναι επιθυμητό να στεγνώσουν οι σανίδες. Η ξήρανση των φωτογραφικών μηχανών είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί, αλλά ηλικία για μερικά χρόνια ή τουλάχιστον για μισό χρόνο ή χρόνο (υγρασία περίπου 25%) - αυτό είναι ήδη εξαιρετικό. Για να διασφαλιστεί ότι το ξύλο δεν θα επιδεινωθεί περισσότερο, πρέπει να το επεξεργαστείτε με προστατευτικό εμποτισμό. Τώρα υπάρχουν ενώσεις που προστατεύουν ακόμα και το ξύλο που βρίσκεται στο έδαφος (προστατευτικός εμποτισμός για ένα δέντρο που βρίσκεται σε άμεση επαφή με το έδαφος). Αλλά μερικοί από αυτούς δίνουν στο ξύλο μια ξένη σκιά (συνήθως πρασινωπή, ελιά). Εάν η πύλη πρόκειται να ζωγραφίσει, δεν είναι τρομακτικό. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια λαμπερή λάκα, δώστε προσοχή σε αυτό το σημείο.

Μια απλή πύλη στον κήπο

Αυτή είναι η πιο απλή πτέρυγα που μπορεί να κάνει ένας συνηθισμένος άνθρωπος, όχι ένας ξυλουργός. Εάν ξέρετε πώς να δείτε, κρατήστε ένα σφυρί στα χέρια σας, σφυρί τα νύχια, όλα θα αποδειχθούν. Τίποτα πιο δύσκολο να μην χρειαστεί.

Παίρνετε δύο ράβδους ή δύο ράβδους (οι παράμετροι εξαρτώνται από το βάρος του πλέγματος). Σε μήκος είναι ίσα με το πλάτος της μελλοντικής wicket. Αυτές οι ράβδοι είναι απέναντι. Η απόσταση μεταξύ τους είναι ελαφρώς μικρότερη από το ύψος της πύλης. Έχει νόημα να τα κανονίσουμε στην ίδια απόσταση όπως και η κορνίζα στο παρακείμενο φράχτη (όπως στην παραπάνω φωτογραφία). Στη συνέχεια η πύλη θα μοιάζει με μέρος του συνόλου.

Η συσκευή μιας ξύλινης πύλης

Η συσκευή μιας ξύλινης πύλης

Οι επεξεργασμένες και αποξηραμένες σανίδες-εξακολούθησαν να διαδίδονται με μια δεδομένη απόσταση στα εγκάρσια μέλη. Για να διατηρήσετε την απόσταση ήταν ευκολότερη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μοσχεύματα του ίδιου μήκους, τα οποία τα τοποθετήσατε μεταξύ των σανίδων (μπορείτε και το κουτί, αν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθός του). Παίρνουμε τα νύχια (δύο στη ράβδο στην κορυφή και δύο στο κάτω μέρος) και στερεώνουμε τις σανίδες σε κάθε εγκάρσιο τεμάχιο.

Αφού καρφωθούν όλες οι σχάρες, γυρίζουμε το πανί του wicket, δοκιμάζουμε την τσάντα, περιγράφουμε τις γραμμές με τις οποίες είναι απαραίτητο να κόβουμε το μπουφάν. Το μαχαίρι κόβει την περίσσεια, τοποθετείται, στερεώνει - δύο ή τρία καρφιά και στις δύο πλευρές. Τώρα διορθώνουμε κάθε σκάφος στην περικοπή. Αυτό δίνει στο wicket πρόσθετη ακαμψία.

Πώς να κάνετε ένα απλό wicket από ένα δέντρο για μια καλοκαιρινή κατοικία

Πώς να κάνετε ένα απλό wicket από ένα δέντρο για μια καλοκαιρινή κατοικία

Οι βρόχοι επιλέγουμε μέταλλο, είναι δυνατόν - σιταποθήκες. Είναι μικρού μεγέθους, μόνο για γηπέδες. Εάν είναι επιθυμητό, ​​να τους συνδέσετε στο μπροστινό μέρος του πλέγματος - δίνουν μια σφραγίδα. Με την ίδια επιτυχία μπορείτε να τα διορθώσετε από την πίσω πλευρά.

Πώς να κάνει ένα wicket των σανίδων: το σωστό σχέδιο

Η απλή παραλλαγή garden-dacha περιγράφεται παραπάνω, αλλά υπάρχει ένας πιο περίπλοκος και αξιόπιστος σχεδιασμός. Αυτό θα απαιτήσει ελάχιστες ικανότητες ξυλουργικής: πρόκειται να ενταχθεί στην ακίδα / αυλάκωση. Αυτή η ξύλινη πύλη αποτελείται από δύο δέσμες μεγαλύτερου πάχους, δύο ράβδους (πάνω και κάτω) και ένα στύλο. Το πάχος των άνω ράβδων και των ράβδων (κάθετες ράβδοι) είναι το ίδιο, και το πάχος των δοκών είναι τρεις φορές παχύτερο (παχύτερο, λεπτότερο - όχι). Για παράδειγμα, οι καρφίτσες, οι εγκάρσιες δοκοί και οι κλίσεις έχουν πάχος 20 mm, ιμάντες ταινίας - 60 mm.

Πώς να φτιάξετε ένα ξύλινο πλέγμα με ένα πλαίσιο

Πώς να φτιάξετε ένα ξύλινο πλέγμα με ένα πλαίσιο

Στα λουριά της ταινίας, κόβεται μια αυλάκωση, στα άκρα των ράβδων υπάρχει μια ακίδα. Η έγχυση είναι επικαλυμμένη με συγκολλητική ύλη σε κουφώματα, στερεωμένη σε αντικολλητικό. Η κλίση μπορεί επίσης να ρυθμιστεί - στο αγκάθι και αυλάκι, αλλά φαίνεται να είναι ένα πολύπλοκο σχήμα, είναι απαραίτητο να συνδεθεί. Ως εκ τούτου, πιο συχνά απλά στερεώνεται στα νύχια - είναι πιο εύκολο. Μετά τη συναρμολόγηση του πλαισίου, τα νύχια πιέζονται. Μπορούν να καρφωθούν από την πλευρά της αυλής ή από την πλευρά του δρόμου. Αντί για τα καρφιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν βιδωτές συνδέσεις, οπότε οι συνδετήρες χρησιμεύουν επίσης ως διακοσμητικά. Έχει νόημα να βάζετε πριτσίνια από ανοξείδωτο ή χαλκό.

Φωτογραφία από όμορφες πύλες

Κάντε την πύλη όχι συνηθισμένη, αλλά όμορφη - δεν είναι τόσο δύσκολη. Και δεν είναι πάντα δαπανηρά υλικά που απαιτούνται για αυτό. Αυτό που είναι πάντα απαραίτητο είναι μια φαντασία. Στη συνέχεια, ακόμη και ένα ποδήλατο, ένα φτυάρι, ένας κόμπος ή ένα pickax είναι το υλικό για ένα αποκλειστικό σχέδιο.

Για κατοικίδια ζώα))

Για κατοικίδια ζώα))

Για σπίτια με μοντέρνο στυλ, τα wickets χρειάζονται κατάλληλα

Για σπίτια με μοντέρνο στυλ, τα wickets χρειάζονται κατάλληλα

Από μια ποικιλία υλικών ... ακόμη και από κόμβους

Από μια ποικιλία υλικών ... ακόμη και από κόμβους

Τα ξύλα και τα πλαστά στοιχεία είναι ένας συνδυασμός win-win

Τα ξύλα και τα πλαστά στοιχεία είναι ένας συνδυασμός win-win

Το κύριο συστατικό είναι η φαντασία

Το κύριο συστατικό είναι η φαντασία

Το stencil τροποποιεί ακόμη και τον πιο απλό φράχτη

Το stencil τροποποιεί ακόμη και τον πιο απλό φράχτη

Κάντε ένα ζευγάρι των εγκοπών στις σανίδες ... η αρχική ξύλινη πύλη είναι έτοιμη!

Κάντε ένα ζευγάρι των εγκοπών στις σανίδες ... η αρχική ξύλινη πύλη είναι έτοιμη!

Σε μια επίσκεψη στα παραμύθια

Σε μια επίσκεψη στα παραμύθια

Ποδήλατο, τροχοί, φτυάρι - όλα τα υλικά για την κατασκευή πύλης

Ποδήλατο, τροχοί, φτυάρι - όλα τα υλικά για την κατασκευή πύλης

Στο φράχτη του φράχτη του ευρώ

Στο φράχτη του φράχτη του ευρώ

Ένα μικρό κομμάτι είναι μια κόντρα πλακέ ...

Ένα μικρό κομμάτι είναι μια κόντρα πλακέ ...

Αρχικό σχέδιο ... από την αυλή

Αρχικό σχέδιο ... από την αυλή

Ακόμη και το wicket από κυματοειδές χαρτόνι μπορεί να είναι πρωτότυπο

Ακόμη και το wicket από κυματοειδές χαρτόνι μπορεί να είναι πρωτότυπο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 66 =