Μπάνιο Bordovy – αρμονία και φινέτσα

Μπάνιο Bordovy - αρμονία και φινέτσα

Μερικές φορές, όταν επιλέγετε το χρώμα για το μπάνιο, δεν θέλετε τους συνήθεις και ήδη βαριεσμένους συνδυασμούς. Αν ψάχνετε για ένα επιτυχημένο, ελκυστικό και πρωτότυπο χρώμα για το εσωτερικό του μπάνιου, σκεφτείτε για τη διακόσμηση του δωματίου σε μπορντό χρώματα. Αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα μπορντό χρώμα στο σχεδιασμό του μπάνιου; Πώς θα επηρεάσει η ατμόσφαιρα το μπάνιο από καρυδιές; Τι είδους φίλους λουλουδιών αξίζει να προσθέσετε στο μπορντό; Ας καταλάβουμε.

Χαρακτηριστικά

Στο χρώμα του κόκκινου, οι αποχρώσεις του καφέ και του κόκκινου μείγματος, που επηρεάζουν τις ιδιότητές του:

  • Οι κόκκινοι ήχοι θεωρούνται φλογεροί, αναφέρονται στα σύμβολα της ζωής, της αγάπης, του θάρρους, της εξουσίας. Η κόκκινη κλίμακα χαρακτηρίζεται από ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.
  • Σε καφέ, αντίθετα, σημειώστε ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Αυτό το χρώμα συμβολίζει την παράδοση και την εμπιστοσύνη.

Ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων σε μπορντό σας επιτρέπει να προσθέσετε στο εσωτερικό όλα τα οφέλη του κόκκινου, αλλά ταυτόχρονα να αποφύγετε το συναρπαστικό αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο εσωτερικό θα είναι επίσημο και εορταστικό. Είναι σαν το κόκκινο, φαίνεται εκπληκτικό και πολυτελές, αλλά χάρη στους καφέ τόνους είναι πιο ήρεμο και ώριμο.

Μπεζ και μπεζ κεραμίδια στο μπάνιο

Το χρώμα του Bordeaux δεν θα προκαλέσει παρορμητικές ενέργειες, αλλά δεν θα χαλαρώσει άσκοπα. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, μπορείτε να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να αυξήσετε τον τόνο σας.

Σημειώστε επίσης ότι το μπορντό στο εσωτερικό σχέδιο αποδίδεται στις ελίτ αποχρώσεις. Για πολύ καιρό στα σπίτια και τα ρούχα τους, αυτή η σκιά χρησιμοποιήθηκε μόνο από ανθρώπους που είχαν εξουσία και απαγορευόταν να εφαρμόζουν αυτό το χρώμα στους απλούς θνητούς.

Μπάνιο κρασιού με μπεζ

Μπάνιο στο μπάνιο

Μπάνιο Bordello με άλλα λουλούδια

Ψυχολογική επίδραση

Το μπορντό μπάνιο δεν κατάφερα να χαλαρώσετε πλήρως, αλλά μπορείτε να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, γιατί η ψυχολογική επίδραση του χρώματος αυτού είναι η παραγγελία των ιδεών, ο σχηματισμός της φιλοσοφικής στάσης, την ελευθερία από την βιασύνη και νευρικότητα στις αποφάσεις και αποφάσεις.

Μπάνιο Bordo - εντυπωσιακό κεραμίδι

Συμβουλές σχεδιασμού

Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορντό μπορεί να ονομαστεί ένα πολύ διαφορετικό χρώμα, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε προσοχή όταν το χρησιμοποιείτε.

Κεραμίδι κεραμίδι στο μπάνιο

Ο συνδυασμός με διαφορετικές αποχρώσεις οδηγεί σε μια ποικίλη απεικόνιση των μπορντό τόνων:

  • Δεδομένου ότι η μπορντό αναφέρεται σε μια ζεστή κλίμακα, έτσι ώστε ο συνδυασμός της με άλλα ζεστά χρώματα θα είναι η καλύτερη επιλογή για το φινίρισμα κάθε δωματίου.
  • Μην ξεχνάτε ότι η υπερβολική μπορντό μπορεί να πιέσει και τελικά να ερεθίσει. Έτσι, σχεδιάζοντας ένα μπορντό εσωτερικό μπάνιο, μην ξεχνάτε για μετριοπάθεια.
  • Παρέχετε ένα μπάνιο σε μπορντό χρώματα μια αισθητική εμφάνιση, επιλέγοντας ως αξεσουάρ έναν καθρέφτη με ένα όμορφο πλαίσιο, ψάθινα καλάθια, χνουδωτό χαλί και πετσέτες.
  • Για να μαλακώσει τον μπορντό τόνο των τοίχων θα βοηθήσει έπιπλα από το φως ξύλο.

Θεαματικοί συνδυασμοί

Με λευκό

Το λευκό και το μπορντό συνδυάζονται τέλεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο, και ειδικά στο μπάνιο με λευκά υδραυλικά. Χάρη στη γειτονιά με άσπρο, η μπορντό θα φανεί πιο χαρούμενη. Οι λευκοί τοίχοι με λευκόχρυσο τοίχο και μια λευκή κουρτίνα ντουζιέρας θα παράγουν μπορντό φινίρισμα με μια μαγευτική και ενεργητική εμφάνιση, αφαιρώντας την "βαρύτητα" και την "αλαζονεία".

Ένας από τους επιτυχημένους συνδυασμούς αυτών των χρωμάτων είναι η προσθήκη λευκού μαρμάρου από μπορντό. Μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο με μια οπτική διαίρεση σε δύο μέρη - μια φωτεινή μπορντό σκιά από κάτω και μια ελαφριά μαρμάρινη κορυφή των τοίχων. Χάρη σε αυτή τη μέθοδο, τα ανώτατα όρια θα αυξηθούν οπτικά.

Λευκό μαρμάρινο μπάνιο

Bordovy και μπεζ - μπάνιο

Λευκό και μπορντό στο μπάνιο

Με καφέ

Η προσθήκη μπορντό καφέ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς. Αν και αυτό το εσωτερικό μοιάζει όχι πολυτελές, αλλά μέτριο. Το μπορντό φινίρισμα είναι κατάλληλο για ένα υπερμεγέθη μπάνιο και για ένα αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο. Με την ευκαιρία, το εσωτερικό σε μπορντό-καφέ χρώματα χρησιμοποιείται συχνά για διακόσμηση στο ύφος της χώρας.

Κρασί καφέ μπάνιο

Κοκτέιλ και καφέ μπάνιο

Κρασί καφέ μπάνιο

Με μπεζ

Ένωση από μπορντό και μπεζ θα προσφέρει ένα πιο ήπιο εσωτερικό του μπάνιου. Η Harmony θα μοιάζει επίσης και με συνδυασμό μπορντό και τερακότα. Δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακό το καστανό μπάνιο, με το χρώμα του συνοδού στο οποίο εμφανίζεται γαλακτώδης.

Μπεζ και καστανό μπάνιο

Μπεζ μπάνιο και καφέ λουτρό

Βουργουνδίας και μπεζ

Με άλλα χρώματα

Συνδυασμός "μπορντό + μαύρο" θα προσθέσει ένα άγγιγμα της σοβαρότητας και θα δείξει την καλή σας γεύση. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ τολμηρός, έτσι λύνει μόνο τους λάτρεις των πειραμάτων, αλλά σπάνια παραμένουν απογοητευμένοι. Επιπλέον, εφαρμόζοντας αυτά τα χρώματα, μπορείτε εύκολα να κάνετε ζωνισμό. Εάν για ένα υπνοδωμάτιο ή ένα καθιστικό ένα τέτοιο συνδυασμό δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχές, τότε στο μπάνιο το μπορντό-μαύρο φινίρισμα φαίνεται πολύ καλό.

Bordeaux νεροχύτη με λευκά έπιπλα

Γκρίζο κοκκινίλα στο μπάνιο

Burgundy μπεζ στο μπάνιο

Μπάνιο στο μπάνιο

Μπεζ και καστανό μπάνιο

Μπάνιο στο μπάνιο

Αν μιλάμε για άλλες σκοτεινές αποχρώσεις, τότε με ένα μπορντό, το πράσινο είναι τέλεια συνδυασμένο. Δεδομένου ότι ένας τέτοιος συνδυασμός σκούρων τόνων αναφέρεται ως γρήγορο ενοχλητικό, δεν συνιστάται για δωμάτια όπου ένα άτομο παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι για το μπάνιο, αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά κατάλληλος.

Συμπληρώνοντας το μπορντό ροζ, θα πάρετε μια ζεστή και ήπια ατμόσφαιρα, καθώς οι ροζ αποχρώσεις θα μαλακώσουν το κορεσμένο μπορντώ. Μια άλλη καλή προσθήκη στο μπορντό θα είναι η ηπιότερη σκιά ροδακινί. Αν θέλετε να προσθέσετε αυστηρότητα στο εσωτερικό, το claret μπορεί επίσης να συμπληρωθεί με ένα ανοιχτό γκρι χρώμα. Αλλά συνδυάζοντας μπορντό και χρυσό ή ασήμι, θα κάνετε το εσωτερικό του μπάνιου πιο πολυτελές.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε το άρθρο μας: κόκκινο μπάνιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 21