Μπεζ μπάνιο – τη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού σας

Μπεζ μπάνιο - τη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού σας

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο μπάνιο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο μπεζ χρώμα, το οποίο θεωρείται κλασική επιλογή, απαλλαγμένη από έντονες κραυγές.

Ψυχολογική επίδραση του μπεζ χρώματος

Οι μπεζ αποχρώσεις βοηθούν στην αντιμετώπιση της επιθετικότητας, της νευρικότητας και δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Αυτό το χρώμα έχει θετική επίδραση στη διάθεση ενός ατόμου, επειδή συνδέεται με την ηρεμία και την ηρεμία.

Οι μπεζ αποχρώσεις επιλέγονται από ανθρώπους που έχουν κλασική γεύση, για την οποία η οικογενειακή άνεση έρχεται πρώτη. Είναι οι αποχρώσεις αυτού του χρώματος που δημιουργούν μια καλή διάθεση, χαρίζουν χαρά και σας θυμίζουν καλοκαιρινή ξεκούραση.

Ανοιχτό μπεζ μπάνιο

Πλεονεκτήματα

Όταν επιλέγετε το βασικό χρώμα του εσωτερικού χώρου για το μπάνιο, μία από τις καλύτερες επιλογές είναι ένα μπεζ χρώμα, καθώς είναι ουδέτερο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριος τόνος και να συμπληρώσει άλλα χρώματα.

Πολλοί πιστεύουν ότι το μπεζ δεν είναι πολύ φωτεινό και ως εκ τούτου άπλετο, αλλά αυτή η πρόταση δεν μπορεί να θεωρηθεί δίκαιη, καθώς η παλέτα από μπεζ αποχρώσεις καταπλήσσει με την ποικιλομορφία της και όλα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και με άλλα χρώματα.

Μπεζ μπάνιο μικρό

Λόγω του γεγονότος ότι το μπεζ θεωρείται μια ζεστή σκιά, ακόμη και ένα δωμάτιο μικρού μεγέθους θα φαίνεται ευρύχωρο και γεμάτο φως. Σε γενικές γραμμές, αυτό το χρώμα είναι πολύ ευχάριστο για τα μάτια, και είναι μπεζ αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα για να δημιουργήσετε ένα άνετο και άνετο μπάνιο.

Μπεζ μπάνιο γεμάτο με φως

Όμορφο μπεζ μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με ντους

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας σχετικά με το σχεδιασμό ενός μικρού μπάνιου.

Μειονεκτήματα

Με τα μείγματα του μπεζ χρώματος μπορεί να αποδοθεί το γεγονός ότι σηματοδοτεί. Ως εκ τούτου, καθαρισμός στο μπάνιο είναι αρκετά συχνά.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τη χρήση των μπεζ τόνων για τη διακόσμηση του εσωτερικού με μια κακοποιημένη έκδοση, αλλά αυτό το μείον μπορεί εύκολα να διορθωθεί εάν κερδίσετε το μπεζ χρώμα με άλλες ενδιαφέρουσες αποχρώσεις.

Μπεζ φωτεινούς τοίχους μπάνιου

Συνδυασμοί χρωμάτων

Το μπεζ συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα, από το ελαφρύτερο έως το πιο σκοτεινό. Για παράδειγμα, για μπάνιο μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς λευκό με μπεζ. Αυτή η επιλογή θα επεκτείνει το χώρο και θα την γεμίσει με φως.

Μπεζ με λευκό μπάνιο

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας σχετικά με το λευκό μπάνιο.

Εάν επιλέξετε μπεζ, μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό μόνο σε μπεζ αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι ένα κλασικό εσωτερικό ή συνδυάζοντάς το με άλλα χρώματα για να δημιουργήσετε ένα ζωντανό και ασυνήθιστο σχέδιο.

Μπεζ με μπρούτζινο μπάνιο

Χρησιμοποιώντας απαλές αποχρώσεις του μπεζ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φρέσκο ​​και ρομαντικό εσωτερικό, το οποίο θα απευθύνεται σε νεαρά κορίτσια και ρομαντικές γυναίκες. Και αν αραιώσετε τις αποχρώσεις του μπεζ σκούρου, για παράδειγμα, μπεζ-καφέ ή άμμο, τότε το μπάνιο θα φαίνεται πολύ διαφορετικό - κλασικά και αυστηρά.

Διαβάστε περισσότερα για το καφέ μπάνιο στο άρθρο.

Μπεζ και καφέ μπάνιο

Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον να συνδυάσετε το μπεζ με το μπλε. Ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων θα δώσει στο μπάνιο ευκολία και ελαφρότητα. Το μπλε χρώμα θα δώσει έμφαση στον κλασικό σχεδιασμό του δωματίου.

Το μπλε προσθέτει ζωντανό μπάνιο, το δωμάτιο γίνεται βαρετό.

Μπάνιο μπεζ μπλε

Μπλε-Μπεζ Μπάνιο

Μπεζ-μπλε μπάνιο

Διαβάστε σχετικά με αυτό το συνδυασμό στο άρθρο μας σχετικά με το μπλε μπάνιο.

Εσωτερικό σε γκρι-μπεζ τόνους επίσης, θα φανεί καλό, με τη βοήθεια μιας πλούσιας γκρίζας απόχρωσης, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρόσθετη προφορά στο μπάνιο. Ένα δροσερό γκρι χρώμα θα τονίσει τον ζεστό τόνο του μπεζ.

Επίσης κατάλληλο για χρώματα όπως το ροζ, το ροδάκινο, το ασήμι και ακόμη και το κόκκινο.

Πιστεύεται ότι αξίζει να αποφευχθεί ο συνδυασμός με φωτεινό πράσινο και μπλε αποχρώσεις, η οποία, ενόψει των παστέλ τόνων, θα φανεί πολύ επιτηδευμένη και αγενής.

Μπεζ με μπλε λουτρό

Συνδυασμός με μαύρο

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μαύρο χρώμα στο εσωτερικό, αλλά φοβούνται ότι αυτή η σκιά είναι πολύ ζοφερή και βαρύ, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με μπεζ, που θα βοηθήσει να μαλακώσει το μαύρο χρώμα.

Μπεζ με μαύρο μπάνιο

Μπεζ και μαύρο μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με μαύρα έπιπλα

Η παρουσία μαύρου στο μπάνιο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή, εάν δώσετε σε αυτό το χρώμα το ρόλο του συμπληρώματος με τις κυρίαρχες μπεζ αποχρώσεις. Οι λεπτομέρειες του μαύρου για το συνολικό μπεζ φόντο θα φαίνονται πολύ εντυπωσιακές.

Συνδυασμός με καφέ

Η χρήση ενός συνδυασμού δύο φυσικών φυσικών αποχρώσεων, μπεζ και καφέ στο εσωτερικό του μπάνιου, θα δημιουργήσει μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα. Στην ουσία, αυτά τα δύο χρώματα θεωρούνται παρόμοια, και ο συνδυασμός τους βοηθά να δούμε το μπάνιο σε ένα νέο φως.

Το δωμάτιο, όπου χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός από μπεζ και καφέ, θα φανεί κομψό και ευγενές, είναι ένας παγκόσμιος συνδυασμός, σχεδόν σαν ένα λευκό και μπεζ εσωτερικό. Σε γενικές γραμμές, το καφέ χρώμα θεωρείται σύμβολο εμπιστοσύνης και σταθερότητας και, σε συνδυασμό με μπεζ αποχρώσεις, δεν μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για τη δημιουργία ενός μπάνιου με το στυλ ενός κλασικού.

Μπεζ σε συνδυασμό με ένα καφέ μπάνιο

Μπεζ με καφέ μπάνιο

Μπεζ και καφέ μπάνιο

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας σχετικά με το καφέ-μπεζ μπάνιο.

Πλακάκι

Όταν πηγαίνετε στο κατάστημα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα περισσότερα από τα κεραμίδια που παρουσιάζονται στα καταστήματα είναι κατασκευασμένα σε μπεζ ή καφέ αποχρώσεις. Το μπεζ είναι το ίδιο χρώμα που πάντα θα φανεί ευγενές. Ανάλογα με τις προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα γυαλιστερό ή ματ πλακίδιο, καθώς και να το συνδυάσετε με άλλα υλικά, για παράδειγμα, διακοσμητική πέτρα ή ταπετσαρία.

Όταν επιλέγετε μπεζ πλακάκια για να διακοσμήσετε το πάτωμα ή τους τοίχους στο μπάνιο, πρέπει να παρατηρήσετε αρκετά σημαντικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το εσωτερικό:

  • Μην χρησιμοποιείτε λευκή ενέματα για ραφές, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια σκιά κρέμας ή ελεφαντόδοντο?
  • το κεραμικό μπεζ χρώμα είναι ιδανικό για το πάτωμα, καθώς τα σταγονίδια νερού δεν θα είναι ορατά σε αυτό, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το μπάνιο.
  • για να δημιουργήσετε ένα ψηφιδωτό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διάφορες αποχρώσεις του μπεζ. Εάν τοποθετούνται σε χαοτική τάξη, αυτό θα δώσει μόνο ένα ιδιαίτερο ύφος στο δωμάτιο.
Μπεζ πλακάκια μπάνιου

Αξίζει να θυμηθούμε ότι, όσο μικρότερος είναι ο χώρος του μπάνιου, τόσο περισσότερο πρέπει να καλύπτεται η περιοχή με μπεζ πλακάκια, που θα επεκτείνουν οπτικά τις διαστάσεις του δωματίου.

Χρησιμοποιώντας ψηφιδωτό

Πολύ καλά μείγμα μπεζ με διακοσμητικά μωσαϊκά. Για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους με γυαλιστερά μπεζ πλακάκια και να αραιώσετε με ψηφιδωτά στοιχεία με απαλό πράσινο χρώμα. Αυτή η επιλογή δίνει στο μπάνιο μια αύρα φυσικής φυσικότητας και ζεστασιάς.

Μπάνιο μπεζ τόνους

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το μπάνιο με το πνεύμα της ανατολής, τότε το μωσαϊκό σε ανοιχτό μπεζ χρώμα με τον κοινό μπεζ στιλ θα δημιουργήσει ένα ανατολίτικο στιλ στο μπάνιο.

Για να γεμίσετε το μπάνιο με το φως του ήλιου και τη θερινή θερμότητα, δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα ψηφιδωτό με χρυσαφένια άμμο στο πάτωμα. Αυτό θα μειώσει τη μονοτονία και θα δώσει την εσωτερική υφή και το βάθος.

Μπεζ μωσαϊκό μπάνιου

Διακόσμηση δωματίου

Όταν διακοσμούν τοίχους, δάπεδα και οροφές, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι το μπεζ στιλ στο μπάνιο θα πρέπει να υποστηρίζεται από διακοσμητικά στοιχεία και χρώματα που αρμονικά συμπληρώνουν τις μπεζ αποχρώσεις.

Για παράδειγμα, για μια οροφή, πλαστικά πάνελ σκιάς κρέμας θα ταιριάξουν τέλεια. Αυτή η επιλογή θα είναι υψηλής ποιότητας και πρακτική, καθώς και οικονομικά αποδοτική. Εκτός από αυτήν την επιλογή, είναι δυνατή η τοποθέτηση τεντωμένων οροφών, για παράδειγμα, σκιά του ελεφαντόδοντου με χρυσές εγκλείσεις, οι οποίες, με τον οπίσθιο φωτισμό, θα δημιουργήσουν ένα μαγικό αποτέλεσμα.

Μπεζ μπάνιο με μπεζ οροφή

Για ένα μικρό μπάνιο αξίζει να χρησιμοποιήσετε μια οροφή καθρέφτη, η οποία όχι μόνο θα αυξήσει τον χώρο οπτικά, αλλά και θα αναζωογονήσει και θα διακοσμήσει το εσωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας σχετικά με την οροφή καθρέφτη.

Μια από τις κλασικές επιλογές για διακόσμηση τοίχων είναι μια τέτοια τεχνική - το κάτω μέρος των τοίχων είναι διακοσμημένο με μια σκοτεινή σκιά του μπεζ, και το ελαφρύ μπεζ παραμένει στο ανώτατο όριο. Επίσης αρκετά συχνά υπάρχει η δυνατότητα χρήσης σκούρου μπεζ για το πάτωμα και ανοιχτό μπεζ με σκούρα μπεζ ένθετα για τους τοίχους.

Μπεζ μπάνιο και μωρό

Τα ένθετα μπορούν να γίνουν με τη μορφή κάθετων λωρίδων ή ενός μικρού πλαισίου σε έναν από τους τοίχους του μπάνιου.

Μπεζ μπάνιο με σκοτεινή λωρίδα

Φωτισμός

Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός στο μπάνιο είναι αρκετά φωτεινό, αυτό θα δώσει τον όγκο του δωματίου. Καλύτερα σηκώστε τους βολβούς με ματ διαχύτη, που δεν θα τυφλώνουν τα μάτια σας.

Με τη βοήθεια των λαμπτήρων φωτισμού στην οροφή, μπορείτε εύκολα και εύκολα να κάνετε το μπάνιο πιο ελαφρύ και φωτεινότερο και προσθέστε μια έμφαση, για παράδειγμα, στο μπάνιο ή το νεροχύτη, χρησιμοποιώντας ένα μικρό προβολέα.

Αλλά μην ξεχνάτε ότι σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, η χρήση του εξοπλισμού φωτισμού πρέπει να είναι ασφαλής, επομένως είναι προτιμότερο να επιλέξετε λάμπες χαμηλής τάσης και προστασία από πιθανή διείσδυση νερού.

Μπεζ φωτισμό μπάνιου

Έπιπλα

Στο μπάνιο που γίνεται με μπεζ τόνους, τα έπιπλα από φυσικό ξύλο ή καπλαμά, τόσο σκοτεινά όσο και ανοιχτά, θα δουν πιο οργανικά. Οι πόρτες, σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να γίνουν κρέμες ή λευκές.

Εκτός από τα έπιπλα από ξύλο, τα λευκά έπιπλα θα συνδυαστούν όμορφα με μπεζ χρώμα, ένα τέτοιο εσωτερικό θα μιλήσει για το καλό γούστο του ιδιοκτήτη. Εάν σχεδιάζετε να διακοσμήσετε τους τοίχους ή το πάτωμα με ένα κεραμίδι κάτω από την πέτρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυάλινα ή μεταλλικά έπιπλα, στην περίπτωση αυτή το δωμάτιο θα γίνει σε στιλ υψηλής τεχνολογίας.

Μπεζ μπάνιο με έπιπλα κάτω από το δέντρο

Αξεσουάρ και υδραυλικές εγκαταστάσεις

Η προσθήκη ενός μπάνιου σε μπεζ χρώμα μπορεί να είναι αξεσουάρ, τα οποία πρέπει να επιλέγονται σε λευκούς ή μπεζ τόνους. Προκειμένου να φέρετε ένα κομμάτι φωτεινών τόνων στη μπεζ παλέτα, μπορείτε να παραλάβετε πετσέτες, κουρτίνες για μπανιέρες και άλλα αξεσουάρ σε αρμονικά χρώματα που θα αμβλύνουν τη μονοτονία.

Τα εξαρτήματα, από ξύλο, ταιριάζουν απόλυτα με το μπεζ. Η τελική προφορά του εσωτερικού μπορεί να γίνει με ένα ασυνήθιστο λαμπτήρα ή έναν μεγάλο καθρέφτη σε ένα πανέμορφο πλαίσιο. Οποιοδήποτε χρώμα θα κάνει, αλλά συνιστάται να αποφύγετε τα ανοιχτά κίτρινα αξεσουάρ.

Όσο για την επιλογή των θεμάτων για τις διαδικασίες υγιεινής, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα λευκό μπάνιο, ντους και τουαλέτα, όπως το μπάνιο σε μπεζ αποχρώσεις δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να πειραματιστείτε με το χρώμα των ειδών υγιεινής. Προαιρετικά, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις από τεχνητό ή πραγματικό μάρμαρο μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν το λευκό και ταυτόχρονα θα ταιριάζουν απόλυτα στο μπεζ εσωτερικό.

Μπεζ μπάνιο με λευκά υδραυλικά

Συμβουλές

Με τοίχους μπεζ χρώματος, το ξύλινο δάπεδο θα συνδυάζεται καλά, αλλά, κατά προτίμηση, από τα ξύλα που είναι ανθεκτικά στην υγρασία. Προσθέστε σε αυτό το σχέδιο με μερικά ξύλινα ράφια ή αξεσουάρ από ξύλο.

Μπεζ ξύλινο πάτωμα μπάνιου

Μπεζ μπάνιο με πρωτότυπο καθρέφτη

Μπεζ μπάνιο

Κομψό μπεζ μπάνιο

Ουδέτερο μπεζ μπάνιο

Κομψό μπεζ μπάνιο

Οι αποχρώσεις του μπεζ είναι πολύ συχνά χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό των λουτρών, αλλά, ένα κομψό μπάνιο σε μπεζ χρώμα δεν πρέπει να φαίνεται βαρετό. Για να αποφύγετε τη μονοτονία, πρέπει να τοποθετήσετε σωστά τους τόνους με διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ως το κύριο στοιχείο στο μπάνιο, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα κομψό νεροχύτη στα πόδια χάλυβα και πάνω της να κρεμάσει έναν καθρέφτη σε ένα πλαίσιο από φυσική πέτρα, επένδυση με ψηφιδωτά.

Τα κεραμικά πλακίδια μπορούν να αραιωθούν με διακοσμητικό γύψο, το οποίο θα προσθέσει κομψότητα και μαργαριταρένια λάμψη στο εσωτερικό. Αλλά μην τοποθετείτε το γύψο πολύ κοντά στο νεροχύτη ή το μπάνιο, όπου οι τοίχοι μπορούν να πάρουν νερό.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με υλικά από διαφορετικές υφές που θα βοηθήσει να μετατραπεί το κλασικό εσωτερικό σε μπεζ αποχρώσεις και δίνουν στο μπάνιο μια πρωτότυπη ματιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =