Τοίχοι και χωρίσματα από γυψοσανίδες: κάνουμε τον εαυτό μας

Το κύριο καθήκον επισκευής στα περισσότερα σπίτια και διαμερίσματα είναι να φέρει τα τείχη σε κανονική κατάσταση. Πράγματι, πριν από λίγες δεκαετίες, σχεδόν κανένας για τέλεια λείους τοίχους και δεν το σκέφτηκε. Ευθυγραμμίζεται με την αρχή "τουλάχιστον με κάποιο τρόπο". Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση με όλους τους κανόνες: χτυπήστε το παλιό σοβά και γεμίστε εντελώς τους φάρους. Αυτό είναι σωστό και αξιόπιστο. Αλλά μακρύ, βρώμικο, ακριβό. Είναι ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν οι αποκαλούμενες μέθοδοι ξηρού: για να ισιώσετε την επιφάνεια του τοίχου με γυψοσανίδες (GKL). Το δεύτερο καθήκον, το οποίο συχνά πρέπει να λυθεί κατά τη διαδικασία επισκευής: ανάπλαση. Καταργούμε τα παλιά διαμερίσματα, βάζουμε νέα. Νέα εσωτερικά και διακοσμητικά χωρίσματα κατασκευάζονται επίσης με γυψοσανίδες. Πώς να ισιώσετε και να βάλετε τους τοίχους των γυψοσανίδων με τα χέρια σας και να το πείτε στο άρθρο.

Πώς να τοίχους γυψοσανίδας τοίχου

Αρχικά, σκεφτείτε την περίπτωση όταν πρέπει να ευθυγραμμίσετε την επιφάνεια των υπαρχόντων τοίχων. Υπάρχουν τρεις επιλογές για την τοποθέτηση γυψοσανίδας στους τοίχους:

  1. Σε σκελετό από τα προστατευμένα προφίλ. Επιτρέπει την επίτευξη ιδανικής επιφάνειας για κάθε καμπυλότητα. Τα προφίλ συνδέονται με ειδικές κλειδαριές. Από αυτά, συναρμολογούνται οι ορθοστάτες και οι βραχίονες-το εμπρόσθιο μέρος του οποίου βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Δεδομένου ότι το γυψοσανίδας βρίσκεται σε μια αξιοπρεπή απόσταση από τον κύριο τοίχο, οι επικοινωνίες και η καλωδίωση μπορεί να τοποθετηθεί μεταξύ αυτού και του τοίχου. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της επιλογής - η δυνατότητα τοποθέτησης μόνωσης ή ηχομόνωσης. Μείον το πλαίσιο από το προφίλ - χωρίς ένα θερμαντήρα, κάνει πολύ καλά ήχους: εάν χτυπάτε στην επένδυση τοίχου, ο ήχος αποκτάται, όπως σε ένα τύμπανο.

   Πλαίσιο από προφίλ για γυψοσανίδα

   Πλαίσιο από προφίλ για γυψοσανίδα

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   62 − = 54