Πλυντήριο “Μωρό”

Πλυντήριο ρούχων

Το πλυντήριο είναι από καιρό πολύτιμος βοηθός σε κάθε οικοδέσποινα. Ένας από τους τύπους αυτού του εξοπλισμού είναι οι μηχανές τύπου ενεργοποιητή, ο συνηθέστερος εκπρόσωπος του οποίου είναι το μοντέλο "Baby".

Πλυντήριο ρούχων

Πλεονεκτήματα

Μηχανή "Baby" προσελκύει νοικοκυρές:

 • Απλότητα σχεδιασμού.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Ελαφρύ βάρος.
 • Οικονομική εργασία.
 • Γρήγορο πλύσιμο.

Πλεονεκτήματα του πλυντηρίου Baby

Για ένα τέτοιο μηχάνημα δεν χρειάζεται κανένας σωλήνας νερού (το νερό πλημμυρίζεται από την πύλη φόρτωσης στην κορυφή), γι 'αυτό θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια θερινή κατοικία. Επίσης, δεν χρειάζεται να συνδεθεί με τον αποχετευτικό αγωγό, καθώς η αποστράγγιση πραγματοποιείται σε χειροκίνητη λειτουργία.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την νοικοκυρά είναι ότι ολόκληρος ο κύκλος πλύσης σε μια τέτοια γραφομηχανή διαρκεί περίπου 10 λεπτά (1-6 λεπτά για βασικό πλύσιμο, 1-2 λεπτά για ξέπλυμα και 1 λεπτό για χειροκίνητη περιστροφή). Επιπλέον, στο "μωρό" μπορείτε να πλένετε ένα πράγμα με οποιοδήποτε είδος υφάσματος.

Ένα παρόμοιο μοντέλο αγοράζεται συχνά από νέες οικογένειες για έναν ξενώνα ή ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, αφού είναι εύκολο να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία. Επιπλέον, σε ένα τόσο μικρό μηχάνημα μπορείτε να πλένετε γρήγορα τα πράγματα για το παιδί, χωρίς να περιμένετε να φορτωθούν πλήρως τα ρούχα σε ένα συνηθισμένο πλυντήριο.

Πλεονεκτήματα ενός πλυντηρίου

Μειονεκτήματα

 • Η χωρητικότητα του "μωρού" είναι μικρή και ουσιαστικά ανέρχεται σε 2 κιλά ρούχων. Για να πλύνετε με τη βοήθεια μιας τέτοιας συσκευής ένα βαρύ ή μεγάλο μέγεθος δεν θα λειτουργήσει.
 • Η μονάδα είναι αρκετά θορυβώδης.
 • Σε πολλά μοντέλα δεν υπάρχει πίεση, επομένως είναι απαραίτητο να πιέσετε τα ρούχα που πλένονται με το χέρι.

Χαρακτηριστικά συσκευής

Οι μηχανές "Little Baby" είναι πλυντήρια ενεργοποίησης με τον απλούστερο σχεδιασμό, σχεδιασμένα για τον κύριο κύκλο πλυσίματος. Αποτελούνται από δεξαμενή, κινητήρα και μονάδα ελέγχου. Η λειτουργικότητα ορισμένων μηχανών περιλαμβάνει αντίστροφη κίνηση που εμποδίζει την περιστροφή του ρούχου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλύσης. Για τον έλεγχο του πλυσίματος στο "Baby" παρέχεται ένας μηχανικός χρονοδιακόπτης.

Συσκευή πλυντηρίου Baby

Όλα τα μοντέλα περιστρέφονται;

Σε πολλές μηχανές - "Μικρά μωρά" δεν υπάρχουν φυγοκεντρητές, οπότε η περιστροφή σε τέτοιες συσκευές συμβαίνει σε χειροκίνητη λειτουργία.

Ωστόσο, υπάρχουν μοντέλα με δυνατότητα περιστροφής. Σε τέτοιες συσκευές, μετά το πλύσιμο των ρούχων, τα πράγματα βγαίνουν έξω, και το νερό στραγγίζεται, στη συνέχεια τοποθετείται μια φυγόκεντρος στο εσωτερικό της μπανιέρας, πλένονται τα ρούχα και περιστρέφεται.

Πλυντήριο ρούχων Μωρό με λειτουργία περιστροφής

Επίσης, μπορείτε να συναντήσετε ημι-αυτόματο "Baby" με δύο δεξαμενές. Σε ένα, τα ρούχα πλένονται και εκτελείται ένας κύκλος ξεβγάλματος, και στη δεύτερη, όπου τα ρούχα πρέπει να μετατοπιστούν με το χέρι, υπάρχει ένας περιστρεφόμενος φυγόκεντρος.

Πλυντήριο-ημιαυτόματο με δύο δεξαμενές

Τιμοκατάλογος

"Μωρό" μπορεί να ονομαστεί μια αρκετά δημοσιονομική μηχανή, για την οποία πληρώνουν κατά μέσο όρο 1 έως 3 χιλιάδες ρούβλια. Μπορείτε να αγοράσετε μια τέτοια συσκευή τόσο σε καταστήματα υλικού όσο και στο Διαδίκτυο. Επίσης μπορείτε να δείτε τις διαφημίσεις που ψάχνουν για το "Baby", μεταχειρισμένο, τότε στη dacha σας ή ένα νοικιασμένο διαμέρισμα θα είναι μια υπερμεγέθη συσκευή για γρήγορο πλύσιμο κυριολεκτικά για μια δεκάρα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Το πλύσιμο στη γραφομηχανή - το "μωρό" είναι πολύ απλό και για τη λειτουργία της συσκευής απαιτείται μόνο σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο και το νερό.

Είναι απαραίτητο να γεμίσετε τη μηχανή με νερό της σωστής θερμοκρασίας, βυθίστε τα ρούχα μέσα και ενεργοποιήστε τη μηχανή. Αν χρειαστεί να προ-απορροφήσετε τα ρούχα, βάλτε το σε μια δεξαμενή, γεμίστε το με νερό και σκόνη και αφήστε το για λίγο. Για να ξεπλύνετε τα ρούχα πρέπει να γεμίσετε το μηχάνημα με καθαρό νερό.

Δείτε μια μικρή κριτική βίντεο.

Εγκατάσταση

Αποκτήσατε το "Baby" από τη συσκευασία και ελέγξτε εγκαίρως για να εντοπίσετε τα ελαττώματα του εργοστασίου. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το ελαστικό χαλάκι ή τη σχάρα στη θέση που έχει επιλεγεί για τη μηχανή, έτσι ώστε το μηχάνημα να μην κινείται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το κουτάκι "Baby" και συνδέστε το στο δίκτυο.

Εγκατάσταση του πλυντηρίου Baby

Κριτικές

Οι πελάτες λένε για τα πλυντήρια "Malyutka" με διαφορετικούς τρόπους. Αυτή η τεχνική έχει πολλές αρνητικές κριτικές. Ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται ότι διέθρεψαν τα πράγματα σε μια τέτοια μηχανή, άλλοι παραπονούνται για κακή πλύση, μερικοί είναι δυσαρεστημένοι με αδύναμη λειτουργικότητα και οι τέταρτοι είναι θορυβώδης.

Ωστόσο, εκείνοι που χρησιμοποιούν το "Malyutka" σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης και αξιολόγησαν τις αδυναμίες του πριν από την αγορά, παραμένουν ικανοποιημένοι με αυτή την τεχνική.

Συμβουλές και πρόληψη

Για να "Baby" σερβίρεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το μηχάνημα χρειάζεται προσοχή και προσοχή:

 • Όταν αγοράζετε ένα απορρυπαντικό και καθορίζετε τη βέλτιστη δόση του για πλύσιμο, σκεφτείτε τη σκληρότητα του νερού που θα χύσετε στο μηχάνημα. Μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσετε επιπλέον ένα προϊόν που θα μαλακώσει το νερό.
 • Από έξω, σκουπίστε το μηχάνημα με ένα μαλακό πανί που έχει διαβραχεί με μη απορροφητικό απορρυπαντικό χωρίς αλκοόλ.
 • Μετά το πλύσιμο, σκουπίστε τη μονάδα στο εσωτερικό της στεγνή για να αποφύγετε σκουριά, βακτήρια και μούχλα. Για το σκοπό αυτό, το κάλυμμα του "Baby" για λίγο μετά το πλύσιμο θα πρέπει να παραμείνει ανοιχτό.
 • Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγξετε όλες τις τσέπες των ρούχων πριν από το πλύσιμο, έτσι ώστε τα εξωτερικά πράγματα να μην μπορούν να μπουν στη δεξαμενή.
 • Τα κουμπιά και τα "φερμουάρ" στα ρούχα πριν από το πλύσιμο στο "Baby" συνιστώνται στο κουμπί.

Πλυντήριο Baby - όροι χρήσης

Πλυντήριο ρούχων - συστάσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 49