Hogyan kell lefedni a bélést a helyiségben?

Az egyik legnépszerűbb fa dekorációs anyag a bélés. Különböző profilja van, melynek köszönhetően a felület eltérő megjelenést mutat - egy kis falú sima falból, különböző méretű hullámokból. Egyszerűen fából készült falak nem illeszkednek az összes belső térbe, mert gyakran kell festeni a bélést a szobán belül - otthon vagy a házban. 

A bélést különböző színekben lehet festeni

A bélést különböző színekben lehet festeni

Hogyan kell feldolgozni a bélést a ház belsejében?

Általában sokan úgy vélik, hogy a bélés a helyiségben jobb, mint a feldolgozás. Talán így, de nem minden éghajlaton és szobában, sokáig megőrzi eredeti megjelenését. Ha a szellőzés szintje nem kielégítő, a fa kék lehet, ha napsütésben van - sötétszürke lesz.

A kékezéssel csak biológiai eszközökkel lehet harcolni - klórral vagy aktív oxigénnel, majd - biztosan átitatva védőszerekkel, és talán festeni. A szürkés fa egy kicsit könnyebb: a felső réteg őrlésének eltávolítása után ismét gyönyörű színt kapsz, de az ultraibolya védelme nélkül nem tart sokáig. Ezért úgy döntenek, hogy festék a bélés házon belül vagy villa.

Egy másik pont: nem mindenki szereti a fát a belső térben. Csak az, hogy néha fáradt az ember, hogy megnézze. Csak sima színű felületet akarok. Tehát ez is megtörténik, és gyakran. Ebben az esetben keresse meg az átlátszatlan festéket. Válassza ki a kívánt funkció hatásait.

Az átlátszatlan festékek áttetsző filmet adnak

Az átlátszatlan festékek áttetsző filmet adnak

A bélés belső festése átlátszatlan festékekkel is, mert a természetes színű fa nem minden stílusban kompatibilis. És valóban kívánatos lenne néha, és egy faházban, például egy beltéri hi-techban. Ebben az esetben fémdarabokkal vagy gyöngyházzal (pl. Lignovit Platin) készült festék készül.

Valamennyi, a fa védelmére szolgáló vegyület meglehetősen hat fő csoportra osztható:

 1. Védő vegyületek. Vannak kültéri és beltéri munkák. A külső munkákhoz készült kompozíciók magukban foglalják az ultraibolya elleni védelmet is, ami meggátolja vagy lelassítja a fák fényképezésének folyamatát - a színváltozások szürke színben történnek. Tehát, ha szükséged van az impregnálásra a vagonki az erkélyen, és megy a déli vagy a keleti - szüksége van egy kompozíció szabadtéri munkák. csak vegye figyelembe, hogy némelyik rózsaszínű vagy zöld színű festéket festett - ez kémiai reakció eredménye. Óvatosan olvassa el a leírást, mert csak az áttetsző festékkel vagy nagyon sötét színű festékkel lehet festeni a kapott színt.

  Védő impregnálás

  Védő impregnálás

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 7