Top-7 accesorii pentru o seară romantică în baie

Top-7 accesorii pentru o seară romantică în baie

Băile comune sunt foarte romantice. Dar inconvenientele minore destul de enervate și strică plăcerea, mai ales dacă camera este mică. Cum de a organiza apoi o seară romantică în baie, astfel încât să fie amintit doar de cele mai pozitive emoții? Utilizați soluții moderne!

1. Becuri de lumină impermeabile

Lumina slabă creează magia momentului. Dar cu lumânări o mulțime de probleme: sunt periculoase pentru foc, pot ieși, după ce trebuie să îndepărtați ceara topită. Becurile de lumină impermeabile la sublere sau lumanari cu LED sunt un analog modern. Ele pot fi coborâte în apă sau lipite pe perete.

Becuri cu LED-uri în baie

Lumânare LED pentru baie

Becuri cu LED-uri de baie

2. Suporturi pentru pahare

Și ce dată romantică fără vin? În mod constant pentru a ține ochelari în mâini nu este foarte convenabil, și de la o baie pot cădea în apă. În acest moment, ajutați deținătorii de ochelari. Sunt atașați de fraierii pereților sau de baia în sine.

Suporturi de pahare

3. O masă pentru baie

Este bine să ai o gustare pentru vin. Organizați o masă pentru două în baie va ajuta la un consiliu special.

Un raft pentru un pahar de vin în baie

Perdea pentru baie

Rafturi din lemn pentru ochelari în baie

Perioada de valabilitate pentru baie

Se fixează între pereții cada, adesea are găuri sau suporturi pentru ochelari, dar nu se poate organiza o cină completă. Dar puteți pune o farfurie de fructe proaspete sau un fel de fel de mâncare cu snacks-uri.

Tabel pentru o baie

4. Perne de inima

Pentru a fi confortabil în baie, pernele gonflabile sau din plastic sunt pur și simplu necesare. Frații nu-i vor lăsa să alunece, iar forma inimii va adăuga o notă suplimentară compoziției romantice generale.

Perna pentru o baie sub formă de inimă

Perna pentru o baie sub formă de inimă

5. Petale roz

Puteți adăuga spumă de baie aromatică în apă sau puteți organiza o baie cu trandafiri. O soluție excelentă - petale roz de săpun. Spre deosebire de cele reale, se dizolvă complet în apă, umplând camera cu parfum. Și nu trebuie să fie colectate de-a lungul băii, astfel încât acestea să nu marcheze sifonul.

Roz petale de săpun

6. Covoraș din microfibră

Pe un astfel de covor este foarte frumos să ieșiți din baie, absoarbe rapid apa și confortabil pentru picioare. Pentru o întâlnire de dragoste numai sub forma inimii.

Halat de baie romantic în formă de inimă

Baie de baie în formă de inimă

7. Entourage generală

Puteți seta tonul pentru seara, dacă decorați baie cu simbolism de dragoste. De exemplu, atârnați o perdea cu inimi sau vă puteți freca unul cu altul, sub formă de inimă, chiar puteți înlocui temporar cârligele pentru prosoape.

Principalul lucru nu este să exagerăm! Dacă întreaga cameră se transformă într-un roz-roșu cu o abundență de inimi, un om se va simți foarte incomod. Este suficient să adoptăm două sau trei idei din lista noastră și cu inima - nu mai mult de două.

Pulbere sub formă de inimă

Suport pentru prosoape sub formă de inimă

Cortina cu inimile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 42