Apollo – kvalitet kinesisk sanitærutstyr

Apollo - kvalitet kinesisk sanitærutstyr

Selskapet startet sin virksomhet i 1982, men det var ikke før 1996 at det begynte å produsere dusjhytter og annet sanitetsutstyr. På denne tiden har produsenten allerede blitt kjent i markedet for utstyr av hotellkomplekser og restauranter. Utslipp av rørleggerarbeid startet med produksjon av akrylprodukter. Litt senere kom salget de store førerhusene som førte selskapet til suksess.

Merket av merkevaren er at for produksjon av alle varer uten unntak, brukes teknologier utviklet av italienske mestere av deres håndverk. Takket være dette er det mulig å realisere de mest utrolige ideene og bringe dem til kravene i den moderne verden. Design og funksjonalitet av produktene oppdateres årlig.

konkurranseevne

Det andre viktige aspektet er at Apollo-produkter i sammenligning med andre lignende produkter fra andre produsenter kan lede en sunn konkurranse både i retning av differensiering av sortimentet og ved å tilby mer rimelige priser. Dette skyldes at de viktigste produksjonsanleggene er lokalisert i Kina. Samtidig lider kvaliteten på varene på ingen måte på grunn av bruk av verdige materialer og italiensk teknologi. Derfor kan merket skryte av at produktene er i overensstemmelse med europeiske kvalitetsstandarder, spesielt ISO.

Bad Apollo på badet

Egenskaper av sortimentet

Apollo selskapet produserer badekar, dusjkabiner, hydromassasje bokser og bademøbler. Produktene er av høy kvalitet, men samtidig rimelige priser, som de har vokst opp i markedene i CIS-landene og Russland.

Selskapet produserer produkter av tre klasser: økonomi, standard og elite. Derfor er Apollo-produkter tilgjengelige for enhver veske.

Spa Bath Apollo på badet

Alle produkter testes nødvendigvis for å identifisere fabrikkfeil før de går i salg. Hvert produkt inneholder detaljerte instruksjoner, garantier og alt nødvendig tilbehør. Garantiperioden for hvert produkt skal spesifiseres separat.

Alle Apollo-produkter gjennomgår obligatorisk sertifisering for samsvar med sikkerhet og hygiene, noe som tyder på høy kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 72