Bath Bas – een ruime keuze voor elke smaak

Bath Bas - een ruime keuze voor elke smaak

Denk aan de tijden van twee of drie decennia geleden, we kunnen alleen sympathiseren met de eigenaren van standaard en hetzelfde type, als een kopie gemaakt van carbon gietijzeren badkuipen. Tegenwoordig bieden veel bedrijven en fabrikanten uit verschillende landen een enorm assortiment sanitair, verschillende vormen en gemaakt van de meest geavanceerde materialen.

De toonaangevende Russische fabrikant op het gebied van acrylbadkuipen is het bedrijf "Bas" (Bass), dat al vele jaren op de binnenlandse markt actief is.

Bad zonder hoek met hydromassage

species

Als iemand niet geïnteresseerd is om iets in zijn leven te veranderen, kan hij een nieuw, hetzelfde gietijzeren bad plaatsen in plaats van het oude gietijzer. Als u echter kennis maakt met het grootste assortiment basismodi en -soorten, wilt u beslist van de keuze profiteren.

Natuurlijk moet je bij het installeren van een bad goed nadenken over hoeveel je echt kunt toewijzen voor zijn aankoop, wat door alle leden van het gezin als een ideaal wordt gezien. Misschien is het klassiek - rechthoekig en waarschijnlijk zal het handiger zijn om een ​​hoekbad te nemen of zichzelf te plezieren met een asymmetrische vorm van sanitair.

Asymmetrisch capri-bad

En natuurlijk beslist elke koper zelf: om te profiteren van de technische vooruitgang en hydromassageapparatuur in het bad te installeren, wat nuttig is voor de gezondheid, stress en nerveuze spanning. Of misschien gewoon een simpele badkamer, of misschien een douche.

Bas produceert momenteel 11 soorten douchecabines, 18 rechthoekige, 8 asymmetrische en 8 symmetrische modellen van acryl badkuipen. Daarnaast heeft het assortiment doucheafscheidingen en pallets, hydromassage- en aeromassageapparatuur, mixers.

Caribische douchecabine

productie

De belofte van producten van hoge kwaliteit - een combinatie van strikte naleving van technologische processen, geavanceerde apparatuur en de productie van hoogwaardige materialen. Bas Company produceert baden in twee verschillende technologieën. In beide gevallen wordt versterkende technologie gebruikt en worden hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen gebruikt.

De productie maakt gebruik van twee technologieën voor het maken van baden:

  • De acrylbasis is versterkt met polyesterhars en glas.
  • Als een frame, dat extra stevigheid aan het product geeft, wordt een complexe samenstelling met twee componenten gebruikt: een zeer sterk polyurethaanschuim.

In beide gevallen wordt de voorvorm verwarmd door het infrarode stralingsspectrum om de gewenste vorm aan het originele vel te geven. De samenstelling van de materialen is absoluut veilig volgens ecologische en chemische parameters.

voordelen

Acrylbassins zijn goed omdat ze lang en waar dienen. De garantie van Bas op de baden zelf wordt gegeven voor 10 jaar plus permanente onbepaalde garantieservice. Het productiebedrijf ontmoet zijn klant en biedt een breed scala aan producten in zowel vorm als prijs, terwijl het minimumprijzen verzekert. In omstandigheden van de Russische realiteit speelt dit niet de minste rol.

Bad van de Sagra

Alle baden zijn ergonomisch gevormd, speciaal ontworpen voor bochten en functies van het menselijk lichaam, waardoor het proces van het nemen van een bad comfortabel en aangenaam is - bijna dagelijks toegankelijke kleine vakantie. Een geweldige kans om massageapparatuur te integreren in het geïnstalleerde bad, maakt Bas's producten nog functioneler, aantrekkelijker voor klanten en concurrerend.

Hydromassage-uitrusting voor 8 basverstuivers

Extra accessoires voor de baden helpen het bad maximaal uit te rusten en "ottyuningovat", afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Hier kunt u uw verbeelding de vrije loop laten en kranen, hydromassage-jets op verschillende plaatsen in het bad installeren, waar u maar wilt, waardoor het bad origineel en uniek is. Alle producten en accessoires voor hen, geproduceerd door het bedrijf, zijn gecertificeerd.

Let op de nieuwe whirlpoolapparatuur "Flat Brass" van BAS. Decoratieve nozzles op de nozzles van de laatste generatie zijn gemaakt van messing en zijn bedekt met een laag hoogwaardig chroom. Ze zijn platter en steken bijna niet uit boven het badoppervlak, waardoor de procedure voor het nemen van bubbelbaden comfortabeler is.

Cascade-mixer Victoria voor bad Bas

assortiment

Acryl badkuipen

Acryl is een modern composietmateriaal. Zijn warmtegeleidende eigenschappen bieden een geweldige mogelijkheid om een ​​half uur te genieten van de invoering van waterprocedures, terwijl de temperatuur van het verzamelde water gedurende deze tijd vrijwel ongewijzigd zal blijven. In vergelijking met vorige generaties badkuipen hebben de modellen van vandaag een laag gewicht en een hoge mate van sterkte.

Het oppervlak van acrylbaden glijdt niet weg - dit is een belangrijk voordeel, want veiligheid is een van de belangrijkste momenten bij het kiezen van een product. Door de introductie van de nieuwste prestaties op het gebied van wetenschap en technologie, werd het mogelijk om de vormen van badkuipen op grote schaal te diversifiëren, van rechthoekig klassiek tot varianten met meerdere en complexe bochten, tot modellen die de mogelijkheid van meerdere baden in de badkuip suggereren.

Bath Bas Fantasy

Bad Malediven Bas op poten

Zelfs het geluid dat de vorige baden maakte bij het verzamelen van water, werd teruggebracht tot bijna nul, dankzij de speciale vorm van baden en de eigenschappen van de geluidsweringslaag. De beschermende laag van antibacteriële coating aangebracht op het oppervlak van de baden is een extra plus voor de eigenschappen van het product. Vrijwel alle modellen van baden zijn uitgerust met poten voor eenvoudige installatie.

draaikolk

De voordelen van het uitvoeren van waterprocedures worden vermenigvuldigd met de massage, die het proces kan aanvullen.

Waterstralen met hydromassagestralen en luchtstromen van aeromassage zorgen voor een soepele aanpassing van richtingen en kracht om het gewenste resultaat te bereiken: om zich te ontdoen van cellulitis, de bloedsomloop te verbeteren, en daarmee het werk van alle organen van het menselijk lichaam.

Hydromassage kan, net als gewone massage, geen kwaad, als u de eenvoudige regels strikt naleeft. Het watergenezende effect van water plus massage kan de algemene toestand van het lichaam helpen verbeteren, lymfatische drainage normaliseren, stressbestendigheid verhogen. Het belangrijkste kenmerk van Bas-baden is de mogelijkheid om een ​​product te kopen met een kant-en-klaar ingebouwd hydromassage-apparaat of om een ​​reeds aangeschafte badkuip uit te rusten met een extra multifunctioneel hydromassage-apparaat.

Badkamer met hydromassage Bas

Chromotherapie in Bath Bas

Bubbelbad Bas

Optionele accessoires

Natuurlijk zullen, na het installeren van het bad, weinig mensen de laatste extra details van de gemaakte foto niet willen plaatsen. Het zijn deze accenten zal kussen onder zijn hoofd, planken, handgrepen, hangers, kranen, rolluiken, zoals het prachtige glas in lood, comfortabel verwijderbare benen, licht knop en andere kleine dingen die zijn mooi en functioneel complement de badkuip. Vormen, soorten, kleuren van een breed scala aan accessoires voor elke smaak en budget, maar ze zijn goed gemaakt, in overeenstemming met de huidige trends en mode worden gecombineerd in stijl, kleur en textuur naar de badkamer.

Bath Indica van het bedrijf Bas

Prijslijst

Het bedrijf produceert baden voor elk budget.

Op dit moment is de meest betaalbare optie een rechthoekig acryl bad Bass Cameron van 120x70 cm, waarvan de prijs in de regel ongeveer 10 duizend roebel is.

Met de extra functies hydromassage en aeromassage neemt de prijs soms toe.

Acrylbad Bas Cameron

Het vrij populaire Bass Basin hoekbad kost afhankelijk van de beschikbaarheid van hydromassage en andere functies. Het basismodel van een acrylbad zonder hydromassage kost ongeveer 16 duizend roebel.

Acrylbad Bas lagune

Als er extra functies en accessoires zijn (hydromassage- en aeromass-stralen, Shiatsu-massage, wervelkolomsproeiers en een scherm aan de voorkant), zal de prijs rond de 70 duizend zijn.

Maar de prijs is sterk afhankelijk van het type hydromassagestralen: in de duurste apparatuur kost een bad met de andere genoemde functies ongeveer 140 duizend roebel.

Hot tub Bas lagune

Regels voor gebruik en verzorging

Zoals elk product, zijn de Bas-bekkens onderworpen aan een eenvoudige maar aanbevolen zorg. In detail worden deze aanbevelingen gegeven in de instructies, maar in principe kunnen ze worden geformuleerd in de volgende punten:

  • Veeg het oppervlak van het bad af met een zachte doek, papier of een geweven doek.
  • Voor het polijsten van het bad kunt u milde reinigingsmiddelen gebruiken. Het is belangrijk om het gebruik van schurende stoffen en harde materialen die het product kunnen beschadigen, evenals oplosmiddelen en sterke chemische verbindingen uit te sluiten.
  • Voordat u het bubbelbad inschakelt, moet u er ook voor zorgen dat het bad gevuld is met water.
Bad gevuld met water

En nog een paar regels: als er duidelijke twijfels zijn over uw gezondheid, voor het geval dat, raadpleeg dan een arts, misschien zijn er contra-indicaties voor u. En natuurlijk, neem geen bad in een staat van intoxicatie. Dit kan onveilig zijn.

Het hoofdfilter voor waterzuivering

De installatie van filters verlengt ook de levensduur en kwaliteit van de geselecteerde badkamer. In dit geval wordt het aanbevolen om eens per jaar preventieve reiniging van hydromassage-apparatuur uit te voeren, die slechts 15-20 minuten duurt. Wanneer deze eenvoudige voorwaarden worden vervuld, zal het bad tientallen jaren dienst doen en vreugde en gezondheid brengen.

Hoekbad Bas Modena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 89