Hvordan velge et kinesisk kvalitetsbad? | asiaoss.info

Hvordan velge et kinesisk kvalitetsbad?

Hvordan velge et kinesisk kvalitetsbad?

I dag er den ledende posisjonen i markedet for sanitetsproduksjon okkupert av Kina. Til tross for at tiden viser en sterk tendens til å flytte kjernevirksomheten de fleste europeiske merkevarer i Kina, betyr det ikke hindre å utvikle i høyt tempo og den kinesiske produksjonen av kommersielle merkevarer. Hovedparten av kinesisk sanitetsutstyr er produsert i Guangdong. Ikke legg deg bak og områdene Fujian og Shanghai. Leveransene av den kinesiske sanitærutstyr gjennomføres nesten over hele verden, er raskt erobre markedet, slik at produksjonen av Europas ledende merkevarer langt bak. Kunder fra hele verden i første omgang tiltrekker seg en rimelig pris, god kvalitet på sanitærmoduler og deres tekniske utstyr. Tenk på de viktigste produsentene av kinesiske bad.

Bad for to laget i Kina

Kinesisk akrylbad med hydromassasje

Rund bad med hydromassasje

mytologi

I de fleste av våre landsmenns sinn er det flere stabile, men roten til de gale myter om den uverdige kvaliteten på kinesisk produksjon. Slik tro utviklet seg tilbake på slutten av nittitallet, da det russiske markedet ble oversvømmet med kinesiske billige forbruksvarer av svært lav kvalitet.

Bad fra Eago merkevare

Men hvis vi analyserer Kinas nåværende handelsforbindelser, vil vi se at Europa, Australia og til og med Amerika, til tross for sine kvalitetsstandarder, nyter å bruke kinesiske produkter. Det viser seg at Kina lenge har etablert produksjon av kjente selskaper, inkludert rørleggerarbeid, som strengt kontrollerer produktene.

Kvaliteten på disse produktene er ikke dårligere enn kvaliteten som produseres i hjemlandet til merkevaren, men kostnaden er halvparten av at mange potensielle kjøpere er en viktig faktor. Tross alt, hvis prioriteten er funksjonalitet, så er det ingen mening å overbetale for populariteten til det europeiske merkevaren.

Ovalt akrylbad

Polygonalt bad fra det kinesiske merket Apollo

Kinesisk-laget badekar i retrostil

Selvfølgelig er det nødvendig å forstå at kvaliteten på bad, ikke bare den kinesiske, avhenger av det spesifikke selskapet for produksjon av sanitetsartikler.

Selv en visuell inspeksjon av badekaret bidrar umiddelbart til å trekke konklusjoner om kvaliteten på produktet:

 • nøye undersøke det,
 • sjekk for holdbarhet,
 • sjekk for giftige lukt.

Et selskap som har lisens vil nødvendigvis gi kjøperen en garanti og vil tilby mulige alternativer for retur eller utveksling.

Bad med glassinnsats og hydromassasje

Produksjonsprinsippet "på kinesisk"

Inntil nå, er det en oppfatning at verken den kinesiske regjeringen heller ikke produsentene selv ikke gjelder med tilbørlig hensyn til opphavsrett, og historiene om de billige kinesiske forfalskninger lenge vært noen overraskelse. Men slike saker er knyttet til det faktum at landets lover ikke pålegge en obligatorisk registrering av produktet av selskapene for å få et varemerke, men garanterer ikke beskyttelse av opphavsrett samtidig. Med den offisielle registreringen av immaterielle rettigheter, garanterer regjeringen fullstendig beskyttelse av produsentens rettigheter.

Mini svømmebasseng av kinesisk opprinnelse

Uvanlig badekar på føttene med hydromassasje

Luksus badekar produsent i Kina

Men nå har situasjonen blitt radikalt endret. Selv om dette mystiske landet med en rik historie og kulturarv fortsatt er et mysterium for mange europeere, endrer den offentlige mening gradvis seg til en positiv.

For øyeblikket er kinesisk produksjon ledende i nesten alle parametere, landets økonomi utvikler seg raskt. Et vesentlig bidrag til utviklingen av produksjonskapasiteten i Kina er laget av Amerika og europeiske land, med egen produksjon i Midtøsten, og investerer millioner av dollar i utviklingen av landet.

Kineserne lærer seg veldig raskt alle vestlige, så de representerer ønskene til den europeiske kjøperen godt.

Kinesisk bad med dusjkabinett

Ledende merker

Vurder de ledende merkene som er i høy etterspørsel.

Appollo

Appollo Company representerer sine produkter på det russiske markedet i mer enn et tiår, har lenge vunnet et verdig sted blant forretningsmessige merker og har jevn popularitet blant befolkningen. Selskapet utvider kontinuerlig sin produksjon og forbedrer sine produkter, og presenterer kontinuerlig for kjøperens ulike nyheter.

Bath Apollo SPA

Akrylbad med hydromassasje Apollo

Kompakt bad for to

Bath asymmetrisk Apollo

Corner Whirlpool Apollo

Badekar skrift frittstående

Coliseum

Handelsmerke Coliseum representerer selskapet Coliseum Bas. I mer enn sju år har det russiske markedet blitt levert med Coliseum-produkter. Hovedaktiviteten til selskapets virksomhet er kvalitetskontroll, tilgjengelighet, moderne design.

Bad COLISEUM

Gemy

Bedrift Gemy Spesialiserer seg på produksjon av boblebad. Selskapet ble grunnlagt i 1990 i industriområdet i Foshan-provinsen. Gemy produserer kun sertifiserte produkter av høy kvalitet akryl, som vellykkes solgt i Europa, Russland, USA og andre land.

Hydromassasjebad med overheaddusj

Triangulært hydromassasjebad

Rektangulært bad med hydromassasje

Asymmetrisk bad Gemi

Ovalt veggmontert bad

Rødt mini svømmebasseng med hydromassasje og belysning

River

Brand River - markedet er kjent siden 2001. Til tross for at dette er et ungt selskap, stiller kvaliteten på flodprodukter ikke spørsmål. Produktene fra dette selskapet er fullt sertifisert, og kvaliteten er fullt ut i samsvar med internasjonale standarder. Selskapet spesialiserer seg på produksjon av dusjhytter, som er laget av miljømaterialer.

Bad fra det kinesiske merket River

Golf

Firma Golf produserer en rekke og populære i verden av sanitære produkter. Men hovedretningen til aktiviteten er produksjon av hydromassasje dusjhytter og spa hytter.

Den siste innovasjonen av selskapet var en fundamentalt ny utvikling. Ingeniørene i selskapet skaper en nyskapende modell som kombinerer en dusjkabinett og en infrarød badstue, som er i stor etterspørsel, ikke bare i Kina, men over hele verden.

Rundt frittliggende bad med hydromassasje

Rektangulært badekar Golf

Ikke-standard bad for to

Badestamp fra Golf merkevare

Bad fra merkevaren Golf

Ovalt bad

Huber

Firma Huber for produksjon av sanitetsartikler ble grunnlagt i 1968. For øyeblikket vil et bredt spekter av produkter fra dette selskapet tilfredsstille etterspørselen fra enhver kjøper. Dusjhytter, bad, hydrosaunas med moderne design og mange nyttige funksjoner er enkle å bruke og holdbare, da de bare er laget av kvalitets og sertifisert materiale.

Dusjkabinetter Huber

Vela

Kinesisk selskap Vela produserer sanitetsartikler av forskjellige typer, men hovedprioriteten er produksjon av dusjkabiner, som i form av kvalitet, funksjonalitet og design, på ingen måte dårligere enn de berømte europeiske merkene.

Bad fra firmaet Vela

fordeler

Det optimale "pris-kvalitet" -forholdet oppnås ved at sertifiserte kinesiske akrylbatterier er laget av kvalitetsstøpt akryl produsert av lokale produsenter.

Sortimentet overrasker selv den mest kresne kjøperen med sin rekke designideer, stiler, størrelser og former. Kinesiske mestere har dristig bruk av sine kreative ideer, og legger særlig vekt på et bredt utvalg av komfortalternativer, uten å glemme billige budsjettmodeller. Det er veldig praktisk i slike modeller å ha mulighet til gradvis å fylle badekaret med alternativer. For eksempel kan du ved å kjøpe det enkleste akrylbadet med minimal teknisk innhold, om nødvendig, enkelt installere tilleggsutstyr.

Mini svømmebasseng av kinesisk opprinnelse

Akryl asymmetrisk badekar Kina

Wooden badekar produksjon i Kina

Stort utvalg - fra mugg til materiale

Valget av et nytt bad er en svært komplisert og plagsom prosess. Hvordan lage det riktige valget, for ikke å angre på det under badets drift?

Først av alt må du bestemme hva du vil se på badet ditt. Det moderne badmarkedet er så mangfoldig at en uforberedt kjøper vil finne det svært vanskelig å navigere.

Bestem volumet av badet, materialet det er laget av, formen og selvfølgelig velg produsenten. Bommens volum varierer vanligvis fra 200 liter (liten) til 250-300 liter (stor). Noen produsenter tilbyr og sessile bad, som inneholder mindre enn 150 liter.

Grunnleggende former og varianter

Moderne bad fra Kina tiltrekker seg kjøpere med et bredt utvalg av former og modifikasjoner av modeller.

De har ikke bare klassiske former, men mange andre alternativer:

 • med armlener;
 • trinn;
 • belysning;
 • boblebad;
 • TV;
 • elektronisk styrt.

Bad av ikke-standardform er vanligvis laget av et slikt universelt materiale som akryl.

Akryl hjørnebad med trapper

Innovativt bad fra KKR merke

Lite badekar

Hvilken form for bad bør foretrekkes, er det nødvendig å bestemme i hvert enkelt tilfelle separat:

 • Bad av klassisk rektangulær form Det vanligste alternativet for standard leiligheter med små bad. Slike bad kan lett legges inn selv i de minste rommene, i tillegg er et klassisk bad den mest økonomiske løsningen.
 • Hjørnebad - Et utmerket kompromiss for de som ønsker å kjøpe et bad med stor kapasitet, men har et lite bad. Denne formen på badet gir deg mulighet til å spare plass, ikke frata deg komfort. Svært ofte hjørnebad fra Kina er dessuten utstyrt med en hydromassasje-funksjon.
 • Bad av ovalt form anta et romslig rom. Slike bad ser dyrt ut og er søkt både langs veggen og i midten av badet. Velge oval bad - det er ganske dyrt, så disse badene er bundet til å være utstyrt med fine ekstra funksjoner, som for eksempel belysning, badekar, og i særlig dyrere modeller - elektronisk styring av alle funksjoner.
 • Bad av rund form kombinere begrepet rikdom og luksus. Tross alt, å installere et slikt bad krever et veldig stort rom. Slike modeller er utstyrt med boblebad, hydromassasje og mange andre tilleggsfunksjoner.
Kinesiske motiver i interiøret på badet

Grunnleggende utvalgskriterier

En viktig faktor i å velge er materialet som badet er laget av:

 • Bad laget av støpejern De er lang levetid, gode anti-korrosjonsegenskaper, de holder varmen godt. Den eneste ulempen - mye vekt, har en positiv side - hundre kilo bad tåler noe.
 • Stålbad Økonomisk alternativ for personer med liten inntekt. De største ulempene ved slike bad er kort levetid, ca. 10 år, sterk lydighet og meget lett vekt, ikke mer enn 25 kg. Også disse badene kjøler veldig raskt. Vanligvis er stål brukt til å gjøre stillesittende bad, som er mest populære blant hotellgjestere, hoteller, leide leiligheter.
 • Badekar av akryl for øyeblikket er det beste alternativet for moderne rørleggerarbeid. Fordelene ved slike badekar er mer enn ulemper. Akryl, som støpejern, holder varmen godt, er ikke utsatt for korrosjon, absorberer ikke kalk og nedbør fra hardt og skittent vann. Skadet ved et uhell kan overflaten på akrylbatteriet enkelt gjenopprettes. Den eneste ulempen ved akrylbadet er at den deformeres ved temperaturer over 80 grader, så du må nekte slike varme bad.
 • Plastbad - En billig erstatning for akrylbad. ABS plast er et sprøtt materiale, levetiden er svært kort, ikke mer enn 5 år, det er nødvendig med hyppige reparasjoner og restaurering. Du finner og kombinerte alternativer - utenfor badekaret er akryl, og innsiden er trimmet med plast. Et slikt bad med god omsorg kan vare litt lenger, men ikke mye.
Bad interiør av Feng Shui

Interiør i orientalsk stil

Så, de grunnleggende kriteriene for å velge et bad, som vil hjelpe deg med å velge det mest optimale kjøpsalternativet.

 • Behovet for å fastslå priskategorien for sanitetsartikler.
 • Valget av materialet fra hvilket badet skal gjøres, ta hensyn til de teknologiske egenskapene, for det første, for eksempel bekvemmelighet, styrke og holdbarhet.
 • Definisjon med dimensjoner, form og tilgjengelighet av tilleggsfunksjoner.
Loading...