Italienske bad - uklanderlig stil og utmerket kvalitet | asiaoss.info

Italienske bad – uklanderlig stil og utmerket kvalitet

Italienske bad - uklanderlig stil og utmerket kvalitet

utvalg

Det sier seg selv, fra hvor godt vi velger et bad, vil vi føle oss så komfortable i det. Valget bør tas seriøst, slik at du senere ikke opplever skuffelse i oppkjøpet. Produsenter tilbyr et stort utvalg av former og materialer som badene er laget av. Alle kan velge noe for sin sjel, men ofte kan man "gå seg vill" i denne variasjonen.

Det italienske badet

Hva skal du se etter når du velger et bad i Italia:

 • Materiale av produksjon. Det kan være et bad av støpejern, akryl, stål, tre, marmor, glass. Derfor må du selv klart definere hva du vil se på badet ditt. Når du velger, må du ta hensyn til egenskapene til materialet, dets termiske ledningsevne. På hvordan du velger et bad, kan du lese i en annen vår artikkel.
 • Skjemaer og størrelser. Det er ikke overflødig å konsultere en salgskonsulent. Han vil nøyaktig gi en beskrivelse av produktet du liker, eller han vil gi råd om noe.

Fortsett, hold deg til det gylne middelet: Ta en mening om en spesialist og dine behov. Og nå litt mer detaljert på hvert av utvalgskriteriene.

Italiensk bad med belysning

Moderne italiensk-laget antikk-stil bad

Bad Italia

Ledende merker

I det italienske badmarkedet er det mange merker verdt oppmerksomhet.

La oss dvele på hovedmerkene:

 • albatros;
 • Teuco;
 • jacuzzi;
 • Antonio Lupi;
 • Castalia;
 • BelBagno;
 • Gruppo Treesse.

Vakkert italiensk bad

Albatros

Dette merket er blant de tre ledende italienske produsentene av hydro-massage akryl badekar, spa bassenger, dusj hytter og stativer.

Historien om merkevaren begynte i 1982. I dag er merket en del av den store europeiske bedriften Gertina Holding Grup.

Det grunnleggende konseptet av merkevaren - Maksimal avslapning og positive følelser som vann gir oss.

Bad Albatros

Varemerket inneholder rundt 700 modeller.

Selskapet utviklet et innovativt materiale - WhiVe (White Velvet). Det er hypoallergent, perfekt rengjort, har høy motstand mot slitematerialer, ultrafiolette stråler og høy fargestabilitet. Selskapet tilbyr badmodeller for enhver smak: fra standard til designer.

Enhver modell av bad kan utstyres med:

 • boblebad systemer;
 • Aeromassage (Airpool);
 • ionisering;
 • avløpssystem;
 • selvrensende;
 • bakgrunnsbelyst.

Dimensjonene på boblebadet ble undersøkt av oss i en annen artikkel.

Bad fra merkevaren Albatros

Asymmetrisk bad fra Albatros merkevare

Bad Albatros

Det selvrensende systemet (Clean Professional System) gjør det mulig å rengjøre og desinfisere badet grundig og drenne vannet.

Det automatiserte dreneringsoverløpssystemet (Aqua Sense) forhindrer overløp av badekaret og gjenoppretter eller drenerer automatisk vannet.

Albatros badekaret blir en ekte dekorasjon for bad. Selskapets prispolitikk er lojalt og fokusert på maksimal orientering til kundens behov og ønsker.

Spesiell kjærlighet til kunder kan nyte SPA-bassengene.

Spa Svømmebasseng Albatros

Teuco Guzzini

Historien om Teuco Guzzini-merket begynte på syttitallet av forrige århundre. I løpet av sin virksomhet gjennomfører selskapet kontinuerlig forskning innen materialvitenskap, teknologiforbedring og innføring av innovasjoner i batchproduksjon.

Badekar av dette merket preges av en rekke former, høy kvalitet og maksimal komfort.

Patentert av firmaets akrylmateriale Duralight Den har høy styrke, utmerket utseende og gir gode taktile følelser til brukeren av produktet.

Hydromassasje bad dekorert med wenge tre

Bad funksjoner Teuco Guzzini:

 • usynlige hydromassasjedyser (Hydroline), som er bygd inn i hullene og ikke stikker ut over overflaten av badekaret. Dette er en spesiell stolthet i selskapet;
 • Hydrosilensystemet gir maksimal komfort når du bruker boblebadet, og gir et lavt lydnivå.
 • ultralydsmassasystem Hydrosonic. Denne typen massasje gir jevn subkutan masserende effekt, som gir en god lymfedrenasje, eliminerer cellulitter og bidrar til å redusere muskel tone etter trening.

Produkter fra Teuco Guzzini - det er skjønnhet, komfort og sikkerhet.

Usynlige dyser i Teuco Guzzini badet

Eksklusive modeller av bad kan dekoreres med verdifulle trearter, men selv de enkleste modellene har omtrent tretti varianter av fargekjøp. I tillegg støttes alle bademodeller av andre VVS-produkter og møbler fra samme samling.

For å utvikle utformingen av sanitetsartikler samlinger, tiltrekker selskapet de mest kjente italienske og verdens design studioer og byråer:

 • studio av kunstdesign «Talocci»,
 • arkitektonisk studio «Luca Scacchetti»,
 • Selskapet "Angeletti-Ruzza" og "RonAradStudio"
 • studio "Matteo Nunziati" og selskapet "Wilmotte Associerte S. A.,
 • designer med et verdensomspennende rykte - Massimo Iosa Gini.
Bad fra Teuco merkevare

Hjørnebad Teuco

Teuco badestamp

jacuzzi

Det er verdens ledende produsent av badekar med hydromassasje, spa-bassenger og andre Wellness-design for bad.

Vakkert boblebad

Selskapet har mer enn et århundre historie, er utvikler av det første boblebadsystemet for badekar, og til nå er badene fra dette merket ledende for salg rundt om i verden. Ledende verdens hoteller og spa-sentre bruker boblebadsprodukter for å utstyre bad og avslapningssoner. Ledende vitenskapelige sentre fra forskjellige land utfører forskning for dette selskapet, så boblebad er utstyrt med den nyeste tekniske utviklingen.

Boblebad

Vakkert boblebad

Jacuzzi - bad på rommet

Selskapet har mer enn tre hundre patenter for oppfinnelser innenfor teknologi og materialer.

Av de viktigste teknologiene som brukes av selskapet i masseproduksjon av badekar og svømmebassenger, kan det bemerkes:

 • hydraulisk system for å hindre tilstopping;
 • Innovativt badestyringssystem Aquasystem;
 • hydromassasje shi-a-tsu;
 • motorer av hydromassasystemer, hvor kvaliteten vurderes uovertruffen.

En rekke former, avansert teknisk utstyr, konstant streve for kvalitet og kvalitet, fleksibel prispolitikk er de viktigste fordelene ved boblebadet.

Jacuzzi boblebad

Antonio Lupi

Det italienske merket Antonio Lupi er en symbiose av fantastisk design, laconicisme og naturlige materialer. Av de dusinvis av produktene som tilbys til deg, lærer du alltid badet fra Antonio Lupi. De mest kreative former, ergonomi, en kombinasjon av minimalisme og delikat smak, høyeste kvalitet, gjør bad fra Antonio Lupi - et virkelig kunstverk.

Bad Antonio Lupi

VVS av dette merket er ånden og tradisjonene i Italia, som er gjengitt i et bredt spekter av materialer. Som du allerede visste, blir Antonio Lupi badene ikke bare rørleggerarbeid, men et ekte kunstobjekt på badet. Hovedprinsippet av merkevaren er etableringen av integrerte løsninger.

Samlinger av sanitetsartikler, møbler og tilbehør til bad vil bidra til å skape det indre av drømmene dine. Nylig er mange samlinger opprettet i en symbiose av italienske og japanske designtrender.

Sanitærteknikk Antonio Lupi

Sanitærteknikk med belysning Antonio Lupi

Original VVS Antonio Lupi

Selskapet trekker til samarbeidspartnere med verdensnavn: Frederico Sandri, Domenico de Palo, Carlo Colombo, Oscar Buratti og mange andre. I betraktning at selskapet i begynnelsen av sin virksomhet var engasjert i produksjon av glassprodukter, er glassbad og vasker av dette merket ekte mesterverk.

Bad med foring

Bad fra Antonio Lupi

Bad fra en naturlig stein

Castalia

En av de mest tradisjonelle italienske merkene. Selskapet spesialiserer seg på produksjon av stål- og støpejernsbade.

Castalia støpejernbad med hydromassasje

I 150 år har selskapet produsert støpejernsbad av utmerket kvalitet.

Et karakteristisk trekk ved merkevaren er bruken i produksjon av støpejern og titanbelegg av høy kvalitet.

Slike bad er ikke preget av forfining av skjemaene, men du kan være trygg på kvaliteten, påliteligheten og holdbarheten til produktet.

Praktisk talt alle modeller badekar fremstilt av støpejern, har en sju-lags emaljebelegning og anti-gli overflate gir også høy kvalitet bad tilbehør: håndtere, hode og ben. Bad fra merkevaren Castalia - det er høy kvalitet og funksjonalitet til en fornuftig pris.

BelBagno

En av de mest kjente italienske merkene for produksjon av sanitetsartikler og baderomsmøbler er BelBagno. Produktene til dette selskapet er av høy kvalitet, utsøkte former og rimelig pris.

Støpejern BelBagno

Kataloget med bad fra BelBagno-merke er representert av modeller laget av støpejern og akryl. For fans av retrostil er merket BelBagno en ekte finner. Selskapet produserer et bredt spekter av frittstående badekar, utført i forskjellige stilarter: klassisk, retro, moderne og andre.

Behandlingen av badekar, tilbehør til dem og samlinger av sanitærutstyr stemmer fullt overens med slagordet til merket: "Vakre bad - et vakkert liv."

Bad BelBagno i klassisk stil

Svart BelBagno bad i jugendstil

Perlebad BelBagno

Gruppo Treesse

Grunnleggeren av merket Gruppo Treesse er Franco Merenda. Nesten førti år spesialiserer selskapet seg på utgivelsen av designbad utstyrt med avanserte tekniske enheter.

Bad med hydromassasje Gruppo Treesse

Merket arbeider med ledende designere i Italia og over hele verden: Mark Sadler, Paolo Pare, Patiritsio Batoni, Alessandro Lenard, Anika Elisabetta Lucera og andre.

I produksjon ikke bare standard materialer: støpejern eller akryl, samt uvanlige løsninger - edle tresorter, dyre dekorasjon, maleri og selv Swarovski steiner.

Bad Calypso - Gruppo Treesse

Vakre bad Gruppo Treesse

Bad Calypso fra Gruppo Treesse

I katalogene av merkevaren finner du bad av forskjellige former og størrelser: fra de minste til bassengene. Alle produktene av merkevaren forener den praktfulle designen, detaljens oppmerksomhet og høy kvalitet.

Vakre bad Gruppo Treesse

Teknologien, patentert av selskapet Mytherme System - gjør kvaliteten på vannet på badet nært i kvalitet til det termiske vannet.

Mange modeller av boblebad er utstyrt med skjulte hydromassasjedyser Ghost System.

Også, innovative automatiske dreneringssystemer, som tillater å drenere vann på bare et og et halvt minutt, viste seg å være gode.

Gruppo Treesse-merkevaren er alltid en individuell spesiell håndskrift, som gjennom innretningens gjenstander understreker den delikate smaken og karismaen til eieren.

Bad fra Gruppo Treesse

Svart bad med Swarovski steiner

Bad for to fra Gruppo Treesse - avslapning

Klassisk bad fra Gruppo Treesse

Hjem SPA fra Gruppo Treesse

Bath Gruppo Treesse

Bad fra Gruppo Treesse

Gruppo Treesse - bad

Vakkert bad fra Gruppo Treesse

dimensjoner

Størrelsen på ditt bad er direkte avhengig av opptaket på badet. Enig, hvis ditt bad er ganske lite, så passer et stort badekar bare ikke inn, eller etter installasjonen vil det ikke være rom for andre rørleggerarbeid eller møbler. Derfor kan du velge et bad med ikke-standardstørrelser eller asymmetrisk form.

Ikke glem de fysiske parametrene dine: høyde, vekt. Dette er heller ikke ubetydelig.

Asymmetrisk bad fra Antonio Lupi

En god løsning er et bad som vi tar i en liggende stilling. Denne stillingen sikrer minimal belastning på ryggraden, og dermed får vi maksimal hvile og komfort.

Ethvert bad har en dybdeparameter. Det må også tas hensyn til når du velger et bad. Et dypt bad skaper ulempe når du kommer ut av det. Etter dette vil den optimale dybden være opptil 60 cm.

Mini Gen Y

Bad av standardstørrelser produsert i Italia

Mini-pool fra det italienske selskapet

form

Som nevnt ovenfor tilbyr Italia oss et bredt utvalg av ulike former: rektangulær, oval, rund, med fasade kanter, kombinert med dusjkabinett, utstyrt med hydromassasje, med belysning og mange andre funksjoner.

De kan utstyres med håndtak for enkelhets skyld, ulike enheter i form av stiger og armlener.

Badet kan utformes for to eller tre personer. I alle fall, ikke jage antall alternativer eller tilstedeværelsen av de funksjonene som er sannsynlig at du ikke vil bli brukt. Skaff noe som virkelig gir komfort, bekvemmelighet og hjelp til å slappe av etter en hard dags arbeid.

Ovalt formet badekar

materialer

Tenk på de mest populære materialene som italienske bad er laget av:

 • støpejern;
 • akryl;
 • stål.
Italiensk støpejern

Stålbad laget i Italia

Akrylbad Italia

støpejern

Støpejernbadet er sterkt og holdbart.

Dens viktigste fordel ved at den holder temperaturen på vannet i lang tid. Basert på denne kvaliteten er et slikt bad uunnværlig for de som liker å ligge og suge i varmt vann. Kjøle ned vannet vil være lang. Støpejern bad er veldig stabile. Derfor kan du trygt legge en flis eller fliser. Det blir ingen deformasjon under drift.

Støpejern badekar vakkert

Original støpejern bad med speil mosaikk

Støpejernbad med en liste

I nærvær av slike tilsynelatende fordeler er det også mangler. Det viktigste er vekt. Selv med hensyn til moderne teknologi, vil et slikt bad veie minst 120 kg. Dette er ekstremt ubeleilig for installasjon og installasjon.

Hvis du fortsatt bestemte deg for å kjøpe et bad av støpejern, vær nøye med å vurdere belegget av emalje. Det skal være jevnt og ha en jevn fargedistribusjon. Ulempen med støpejernsstrukturen er at dens former alltid er vanlige og vanlige. Du finner ikke et triangulært eller ovalt støpejernsbad.

Støpejern rødt bad

akryl

Hvis du vil ha et bad av uvanlig form, så velg akryl. Videre er akryl nå i trenden.

Det viktigste du bør være oppmerksom på når du velger et akrylbad, er tykkelsen på akrylplaten. Den optimale versjonen er 5-6 mm, mindre er ikke tillatt. Sjekk etter styrke bad av akryl kan være det samme som vi tester modenheten av vannmelon, det er, banker på den. Lyden må være døve. Det er heller ikke billig å sette et akrylbad av høy kvalitet.

Pluss et slikt bad i termisk ledningsevne. Vannet som helles i badekaret, vil avkjøles til 1 °, etter 30 minutter. Enig, en god indikator.

Akryl badekaret er ganske sterkt, og overflaten er lett å rengjøre og gjenopprette.

Akrylbadprodukter fra Italia

Bad med belysning

Akrylbad

stål

Et annet materiale hvor badene er laget er stål.

Stålbad etter vekt er det enkleste, til kostnaden - det billigste. Dette badet er perfekt for å gi. Det kan enkelt transporteres og installeres.

Stål - materialet er plast, så produsenter tilbyr en overflod av former for sine kunder.

Til tross for fordelene ved disse modellene er det synlige ulemper - dette er dårlig termisk isolasjon. Varmt vann vil avkjøle om noen minutter. Praktisk fravær av lydisolasjon gir også ulempe. Vannet i dette badet er veldig høyt og det irriterer eierne av stålbad. Så, hvis du ikke forveksler de listede ulempene med et stålbad, kan du trygt kjøpe det.

Stål italiensk bad

tre

Materialet til å lage badet kan tjene som et tre. En ganske behagelig følelse oppstår når kroppen og den naturlige komponenten kommer i kontakt. Det er ganske vanskelig å ta vare på slike bad.

Tre badekar

Svart trebad av italiensk opprinnelse

Tre badekar

stein

Ekkoer fra fortiden kan kalles bad laget av stein. De er selvfølgelig ikke laget av et enkelt stykke stein. Moderne teknologi har gjort prosessen mye lettere ved å skifte et akrylbad inn i et slikt mirakel. Marmorbrikker legges til akryl, og resultatet er et svært raffinert og dyrt element i badet interiør. Designere tilbyr et bredt utvalg av fargeløsninger for slike badekar.

Bad av kunstig stein

glass

Glass er et av de ekstravagante materialene. Slike fantastiske produkter i liten mengde, men tilbys av produsenter. Glasset til et slikt bad er ekstraordinært holdbart.

Rødt glassbad Italia

Quaryl

De sjeldneste badene er laget av kvark. Kvarts og akryl i symbiose gir et så uvanlig materiale som absorberte alle de positive øyeblikkene i akrylbadet. Det er vanskelig å finne et slikt bad, men det er mulig.

Boblebad

Bad og mini-bassenger

Nå på toppen av populariteten er italienske bad med funksjon av hydromassasje. Dette er ikke tilfeldig, da massasjeprosedyren alltid har gitt glede og nytte. Når du velger et bad med hydromassasje, starter du selvfølgelig med valget av materialet til fremstilling.

Det perfekte valget i dette tilfellet er akryl badekar.

Vær oppmerksom på:

 • pumpe. Pumpekapasiteten på 1 kW vil takle 250 liter vann, rekruttert inn i badekaret. Følg neste regel: Pumpeffekten er direkte relatert til antall dyser som utfører massasjefunksjonen. Jo flere dyser, jo høyere pumpens kapasitet.
 • plassering av massasjedyser. De må jobbe på alle hoveddelene av kroppen vår.
 • Ethvert bad med hydromassasje har et kontrollpanel. Det kan være både elektronisk og pneumatisk. Den elektroniske konsollen gir selvfølgelig flere muligheter, inkludert moduser, det kan være om lag ti og kraften av vannpåvirkningen på kroppen vår.
Bad med hydromassasjeproduksjon i Italia

Bad med hydromassasje er en oppfinnelse fra Italia. Og navnet det bærer til ære for sin oppfinner: "Jacuzzi". Dette er navnet på en italiensk familie som oppfant og implementerte denne innovasjonen.

Tilstedeværelsen av et slikt bad gir mye nytelse, og ved hjelp av forskjellige aromatiske midler kan du lage på badet ditt en slags mini-salong med SPA-prosedyrer.

Jacuzzi badekar

Jacuzzi fra den siste samlingen

Jacuzzi bygget i wenge

Funksjoner av moderne modeller

Nylig, Italia - er leder blant landene av rørleggerarbeid produsenter. Til denne dagen ser italienerne badet som et helligdom. Derfor blir utviklingen av bad gitt spesiell oppmerksomhet. Og som følge av dette produktet er vakkert, eksklusivt og luksuriøst.

Legg til disse parametrene kvalitet og vi vil få en forklaring på kjærligheten til hele verden i italienske produkter. Du kan trygt si at et bad er forvandlet hvis det inneholder en ånd av Italia.

Grasiøst tilbehør, klassisk stil og form gir en ubeskrivelig følelse av lyshet, komfort og raffinement. Boblebad gir maksimal avslapning. Ferdig bruk av materialer til fremstilling av badekar er en annen grunn til å velge produktene i Italia.

Elegant italiensk bad

Fra budsjett til elite-modeller

Elite modeller av italienske bad er ikke ved et uhell kalt elite. De er utførelsen av luksus. Dette oppnås ved å bruke designere av et bredt utvalg av farger og løsninger.

Tilstedeværelsen av en kreativ tilnærming til utvikling er hovedkomponenten.

Farge er en av de viktige parameterne som brukes på badet. Plukk opp et bad, som passer perfekt inn i interiøret og ikke bryter fargeskjemaet, vil ikke være vanskelig.

En av kjennetegnene til elite italienske bad er den malte ytre kanten. Hva italienere ser ut til å være i rekkefølgen, er kun forståelig for russiske kjøpere som elsker ikke-standardiserte løsninger. For eksempel et bad med lyse og ekstravagante farger.

Funksjonalitet og et elitebad er konsepter som er uatskillelige fra hverandre. For eksempel et bad med en liten dør. En person går inn i et slikt bad, lukker døren og begynner å tegne vann. Veldig praktisk alternativ for personer som er begrenset i bevegelse på grunn av sykdom. Dette badet er ganske dyrt.

Gul designer bad

Naturstein bad fra Antonio Lupi

Designer bad Dune

Og selv om badet i representasjonen av sanne italienere bør være ganske romslig, tar produsentene hensyn til egenskapene til våre boligkvarter. Derfor kan de også tilby små vinkelstrukturer. Faktisk kan hvem som helst finne noe som passer for seg selv og for budsjettet, og å smake, med på sitt bad et stykke Italia.

Bad i italiensk stil

Litt historie

Italia i middelalderen var ikke veldig rent. Folk hadde rett til å vaske bare en gang i måneden. Samtidig var det en ganske klar begrunnelse for ens livsstil, basert på religiøse lokaler. Kirken betraktet synd en hyppig vask av kroppen sin.

Det var en oppfatning at hyppige vannprosedyrer skadet helse og ødela sjelen. De analfabeter og fattige mennesker tvilte ikke på noen måte korrektheten til de kirkelige myndigheternes representanter og gikk skitne og uvaskede i flere måneder.

Konsekvensen av denne livsstilen er ulike epidemier som har hevdet et stort antall menneskeliv. Det er interessant at den gamle perioden var ganske annerledes i denne sammenheng fra middelalderen. La oss huske den romerske imperiens epoke. I hvert hus i den perioden var det et bad. Det kan bli funnet i de rike og de fattiges hjem. La oss huske fra historien de berømte romerske badene og badene.

Romerske badebad

To tusen år senere endret situasjonen til nøyaktig motsatt: hygieneglene ble holdt til et minimum. Og dette var Vatikanets krav. Borgere ble tvunget til å bytte bad på bassenget.

På en fundamental måte endret alt med renessansen. Denne perioden av historie gjenopplivet ikke bare kunst, men igjen returnerte badet sin sanne hensikt. Bath "kjørte" inn i menneskelige hus og styrket sin stilling der. Styrket på en slik måte at det ble gjenstand for tilbedelse. Badet må ha vært i sentrum av den store salen for å markere hva et viktig sted det har i menneskelivet.

Det italienske badet på renessansen

Renessansene skilte den opprinnelige utformingen, som fant manifestasjoner i ulike former. Legg til i dette, og ulike dekorasjoner, stukk og andre måter å forråde originaliteten og skjønnheten til produktet. Bath blir et virkelig kunstverk. Denne skjønnheten og sofistikasjonen, stilen er fullstendig gjengitt av produsenter fra Italia til denne dagen.

Antikk bad

Bad begynnelsen av det 20. århundre

Bad i det 18. århundre

Over tid har italienske produsenter kommet til behovet for å lage massasjedesigner. I begynnelsen var forsøket på å skape hydromassasjebad ikke vellykket. Kanskje skaperne ikke hadde nok erfaring og ferdighet. Deretter blir bad fra Italia utstyrt med hydromassasje, og nå er disse produktene beundret over hele verden, noe som positivt påvirker forbrukernes etterspørsel.

Loading...