Top 10 dyreste og eksklusive bade i verden

Top 10 dyreste og eksklusive bade i verden

Til registrering af eksklusive badeværelser bruger du unikke designermodeller af sanitetsartikler fra førende modehuse. Exclusivity af modeller er bestemt af deres form, fremstillingsmateriale og selve tendensen. Hvis de gyldne toiletskåle er kitsch og ikke længere er relevante, så bad eller toiletter, strækket med Swarovski sten, skaller af onyx eller rock krystal med original belysning - det er det, der kan betragtes som de nyeste modetrends.

Skobad

Badekar i form af en skal

Bad af usædvanlig form

Den eneste af sin art

Der er badekar, der er oprettet i en enkelt kopi. De er utroligt smukke og fantastiske.

The Great Queen of Lee

pris dette mesterværk er $ 1.700.000, fordi dette bad er den eneste i sin art.

Teamet af designere ledet af Simon Krapf arbejdede på sin oprettelse i mere end 6 måneder. Badekaret er lavet i form af en indonesisk kano fra et ti-tons stykke af et meget sjældent fossiliseret træ Caijou, som i mere end en million år ligger i den indonesiske vulkanes frosne magma og har medicinske egenskaber.

At lave et bad medicinske krystaller, ædelsten og metaller blev brugt, hvilket signifikant påvirket produktets pris. Badet har en dårlig varmeledningsevne på grund af sten af ​​vulkansk oprindelse, så varmt vand ikke afkøles i lang tid.

VVS-udstyr er kun udstyret med moderne elektronik: fjernbetjening, akustiske højttalere, baggrundsbelysning og temperaturjustering og indbygget computer.

Bad Queen Lee

Malachit - Baldi

Prisen på Baldi malachitbadet er 222 tusind dollars. Det blev oprettet i Italien af ​​den berømte designer Luca Bojola. Han gjorde det i form af en båd, hvilket giver den originalitet. Badet er lavet af en sjælden sten - turkis malakit, og dens majestæt understreges af luksuriøse ben, der er dækket af 24 karat guld. Dette bad ser majestætiske og rige ud, og er også en farverig påmindelse om renæssancens luksus. Specielt for hende blev der skabt et spejl af marmorsten.

Malachit bad Baldi

Amethyst - Baldi

Omkostningerne ved et ametystbad fra Paolo Baldi er $ 121.200. Dette mesterværk er lavet af solid ametyst, dets prydede ben er dækket af 24 karat guld. Natursten mønster er simpelthen fascinerende. For at supplere kompositionen har mastrene udviklet en speciel indbygget dispenser til flydende sæbe, et glas og en sæbe skål, der er lavet af samme materiale.

Ametyst bad Paolo Baldi

Red Diamond

Omkostningerne ved et lyst rødt bad er $ 47.200. Dets skaber er Puglielli Aldo, der producerede dette produkt til Watergames Technologies. Bath Red Diamond er en ægte skabelse af kunst, for ved første øjekast kan du ikke straks sige, at badet ligger foran os.

Bad Red Diamond

Den har to 42-tommers tv-skærme, der er vandtætte og trækkes tilbage ved hjælp af roterende mekanismer. Badeværelset er også udstyret med flerfarvet belysning, hydromassage, aeromassage og andre moderne funktioner, der hviler og slapper af. Holderen til champagne er dekoreret med Swarovski krystaller.

Badet har 18 karat guldnuggets vægt på 42 gram. Dens størrelse giver dig mulighed for at tage vandprocedurer sammen.

Bad usædvanlig Red Diamond - holder til champagne Swarovski

Bad usædvanlig Red Diamond - hydromassage

usædvanligt bad Red Diamond - TV

En anden 6 bade i top 10 bedste

Ud over de fire bad, vi har undersøgt, er der seks mere, der med rette er bedst placeret.

guld

Denne unikke skabelse koster $ 987.000, fordi at skabe det brugte ægte guld.

Bad blev brugt som en fascinerende attraktion i det japanske hotel "Kominato". Det blev installeret på tiende sal, hvor der altid var en pålidelig vagt, og besøgende på den var kun tilladt i to eller tre timer om dagen. Men selv et højt beskyttelsesniveau forhindrede ikke de ubudne i at stjæle badet og forsvinde i 2007. Denne forbrydelse kunne ikke løses.

Golden bad

Af stenkrystal - Baldi

Dette italienske kunstværk koster $ 790 310, fordi der i verden kun er tre sådanne unikke bade. Disse produkter blev oprettet til det italienske firma Baldi, der beskæftiger sig med interiører. Den italienske designer Luca Bojola brugte ti toner af sjældne stenkrystal til at skabe hvert bad. Det ser naturligt ud takket være de upolerede dele. To bade har allerede fundet deres heldige købere, og det tredje mesterværk i dag er sat til salg i British Harrods. I 2008 blev det første rockkrystalbad købt af den russiske oligark, og det andet produkt blev købt af den sekulære løverinde af Britain Tamara Ecclestone i 2011.

Bad af krystal

Serenity

Dens omkostninger er $ 76.658, fordi i verden er der kun tolv sådanne produkter. Det unikke Serenity-bad ligner et luksuriøst middelalderligt slot, som ligger på en massiv søjle. Dens dybde er 0,4 meter, og den samlede højde er 0,6 meter. Et bronzebad med elementer af sølv og guld er dekoreret på ydersiden med en original tegning med en fugl.

Bad Serenity

Kobber - Kallista Archeo

Omkostningerne er $ 67.557. Det blev lavet for hånd af højt kvalificerede herrer, der var involveret i genoprettelsen af ​​Frihedsgudinden i USA.

Kobberbadet imponerer med sin elegante form, originalets stil.

Dens dimensioner er 1,5 til 0,75 meter, så alle kan tage et bad i den. Der lægges særlig vægt på håndbruser, fordi den har gravering af en søstjerner på den.

Callistus bad

diamant

Det er nødvendigt at betale 39.000 amerikanske dollars, at blive en glad ejer af et diamantbad. Designer Loti Garner arbejdede på oprettelsen af ​​dette produkt i mere end tre år, fordi dekorationen blev brugt omkring 45 tusind Swarovski krystaller. Støbejernsben passer perfekt til badets fantastiske billede og fungerer også som en sikker forankring.

Diamond usædvanligt bad

Diamantbad

usædvanligt diamant bad

Glas - Le Cob

Vægtløshed, stil og originalitet giver det indre glasbad. Læs om dem i vores artikel.

For at købe et bad af glas, skal du betale 34.000 dollars, men dette produkt er pengene værd. Badet har virkning som uendelig påfyldning.

Bad Le Cob

Vandet fra det overfyldte bad springer ned i vandfaldet på gruslaget, hvilket skaber støj fra en ægte bjergflod. Dette design giver dig mulighed for at slappe af og mentalt flytte til det støjende vandfald. Glasbadet er ikke beregnet til hygiejneprocedurer, men snarere til afslapning og afslapning. På grund af sin lille størrelse kan den installeres i mellemstore badeværelser.

Stilfuld accenter

For at skabe et hyggeligt og originalt interiør i badeværelset, fokuserer mange på badet. Det kan blive centrum for rummet, og alle de øvrige detaljer i designet vil fremhæve sin stil. For nylig er listen over producenter af sanitetsartikler samt sortiment af produkter blevet udvidet betydeligt.

Designer bad af den oprindelige form

Bad med foring

Masters of sanitary equipment gør rigtige mirakler, mens du bruger almindeligt støbejern eller akryl.

En bred vifte af former er simpelthen fascinerende: rektangulær, asymmetrisk, rund, oval, firkantet og endda sådan, som ikke kan kaldes en geometrisk beskrivelse. For eksempel et bad i form af en elegant tøffel eller havstingray, som spredte sine vinger.

Fantasier fra italienske designere har simpelthen ikke grænser. Hvert år vises nye originale former for elite bade i designerkataloger, som blot fascinerer med deres usædvanlige form, farve og dekorative løsninger og teknisk udstyr.

Sort bad

Et særligt sted er besat af støbejernsbade, der på trods af det massive udseende ser meget elegant ud. Forestil dig et luksuriøst bad på løvebenene. Ethvert badeværelse har en utrolig farve. Det er selvfølgelig værd at overveje badeværelsens dimensioner. Men for små badeværelser er der spændende muligheder for hjørne eller rektangulære bade.

I dag er badet ikke kun et sted for vandprocedurer, det bruges til hvile og afslapning. Der er et stort udvalg af farve løsninger til badet for at skabe et visst humør under badet. Sort, rød, terracotta, blå, brun og mange andre farve løsninger bruges til at skabe bade, fordi der ikke er nogen begrænsninger.

Farvebad bruges til at skabe accent. Så det røde bad ser meget lyst og stilfuldt ud.

Bad er en integreret udsmykning af ethvert interiør på badeværelset. For eksempel er et glasbad meget ekstravagant og originalt, fordi en almindelig person ikke er vant til sådan nysgerrighed.

Glasbad med hydromassage

Den seneste nyhed er et træbadekar, der erobrer sin luksus. Hvad kan jeg sige om et bad af rock krystal. Du kan kun drømme om et sådant kunstværk.

Badekar af træ

Eksklusivt bad

Bad fra en natursten

Hvert badeværelse kan blive elegant og luksuriøst, hvis du bruger dyre VVS. Den eneste regel er, at du ikke behøver at fokusere på flere emner på én gang, det er bedre at udpege et produkt og under det at designe alle andre elementer og indvendige detaljer på badeværelset. Rummets centrum kan laves et bad og ud fra sin stil, dekorere resten af ​​interiøret.

Bad i form af en blomst

Du kan installere et luksuriøst restaureret bad af støbejern i midten af ​​badeværelset eller bruge en speciel podium. Meget lækkert ser et bad af glas eller onyx, som kan suppleres med vandfaldsmixere med belysning, hvilket vil understrege materialets skønhed.

Restaureret bad

Til fremstilling af elite sanitetsartikler anvendes kun dyre materialer af høj kvalitet og manuel arbejde. Masters bruger keramik, natursten, glas, metal og andre materialer til at skabe dyre bade.

En af verdens førende i at skabe elite bade er Italien. Designere belyser de oprindelige ideer ved hjælp af nye teknologier til fremstilling af sanitetsartikler. Italienske bade kendetegnes af en særlig elegance og charme. Meget dygtige herrer gør alt hygiejneudstyr kun af dyre materialer af høj kvalitet.

Bad fra en natursten

Glas bad

Bad Yin Yang

Til dekoration, brug ofte guldblad og guld, sjældne træarter, naturlæder og håndmalede til at skabe rigtige mesterværker, der er værdige konger. For en bestemt vvs-stil er det nødvendigt at dekorere hele badeværelset, herunder hylder, frysere, lamper, væg-, lofts- og gulvbelægningsmaterialer - alt skal understrege den valgte stil og harmonisere indbyrdes.

Installation af dyre sanitetsartikler kan kun betragtes af fagfolk på deres område med stor erfaring. Elite VVS kan kaldes dyre design bad modeller, forgyldte vandhaner eller onyx håndvaske.

Til luksusvarer kan kun tilskrives VVS-udstyr, som er unikt og produceres i meget begrænsede mængder eller i en enkelt variant.

Forgyldt mixer

Bath båd

Bad med Swarovski krystaller

Vi råder dig til at læse vores artikel om usædvanlige bade. Mands fantasi er ubegrænset, og det bekræftes i vores artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 18