Top 20 mest usædvanlige og usædvanlige design bade

Top 20 mest usædvanlige og usædvanlige design bade

I den moderne verden af ​​design er der sådanne fagfolk, der kan skabe fra de sædvanlige, alle kendte ting ægte kunst. Vi foreslår at gøre en farverig tur til verden af ​​unikke bade, der inspirerer deres design og multifunktionalitet.

Af træ

Vand og træ i sammenløbet har en særlig livgivende kraft, der er gavnlig for nervesystemet, til helbredelse, for følsom hud og for forkølelse. Derudover, som et træbad perfekt, søde og hyggelige ser i et landsted eller i landet! Hun er i stand til at give et godt humør og støtte hele familiens sundhed. Men dette badeværelse har brug for særlig pleje, specielle vaskemidler og omhyggelig pleje for at undgå revner.

LAGUNA Pearl

Der er mennesker, der især værdsætter alt naturligt, naturligt. Har du nogensinde set et bad af naturligt træ? Træbade LAGUNA Pearl er hovedsagelig lavet af egetræ og valnødtræ. Sådanne badeværdier er værdsat for deres helbredende egenskaber.

Bad LAGUNA Pearl

Badekar af træ

Træbadekar

Bad-båd

Hvor ofte, i en kaotisk byverden, tillader vi os at hvile i roen i naturen? Hvem blandt os mindst en gang om året svømmer på båden, i kontakt med den smukke? Designer Vicky Somers fra Holland, inspireret af en så simpel og beroligende aktivitet som at svømme på en båd, skabte et bad i denne form. Praktisk og romantisk, og egnet til ganske almindelige badeværelser. Nu, hvis du ikke har mulighed for at gå ud i landet, kan du bare gå på dit badeværelse, klatre ind i en båd og svømme så meget som du vil, og udvikle fantasi i komfort og varme.

Bad i form af en båd

calypso

Træ dybe Calypso bade, praktisk og komfortabel skaber følelsen af ​​at du er på en stille ø i havet. Glatte former og stilfuldt design giver æstetisk nydelse.

Bad Calypso

Af akryl

De er meget smukke og alsidige, fordi de passer til indretningen af ​​enhver stil. På badene af akryl, læs i vores anden artikel.

SICIS badesko

Nogle gange kan inspirationskilden stige fra de mest uventede situationer og ting. For eksempel skaber den velkendte firma SICIS bade i form af store sko.

Bad-tøffel

Den ydre finish ser godt ud i form af et glas kalejdoskop fra forskellige mønstre. Et sådant bad vil ikke forlade nogen ligeglade, især kvinder og alle, der elsker den glamourøse stil i mode.

Sicis bad

Skobad

Bad i form af en sko

For dem, der har et stort rummeligt badeværelse, kan en varmt vandfyldt sko overvinde enhver fan af ikke-standardiserede, vane-skiftende løsninger. I et sådant bad kan du uendeligt udvikle din fantasi.

Bad-tøffel

Blanderen, der ligger på skoens hæl, tillader vandet at strømme som om det var et lille vandfald, der falder fra et bjerg. Så hvis du vil drømme, så er det meget nemt at forestille dig selv i en eventyrverden i et sådant tøflerbad.

infinity

Baths "Infiniti" designet til at sikre, at en person kan føle den perfekte komfort og virkelig slappe af efter en dags arbejde. Infiniti kan kaldes et badeværelse 4D.

Infiniti bad - kropsposition

Badekarret er udstyret med en særlig teknik, som kan skabe aromaer, justere vandtemperaturen, vælge den ønskede musik sammen med boblebadekarrene. Badekarets design er så simpelt og elegant, at du simpelthen kan glemme alt i verden.

Bath Infinity - placeringen af ​​kroppen

Infiniti badeværelse - lysdesign

Bath Infinity - rum til aromaterapi

Sorgente

Bath Sorgente ligner en lille sø fra varme kilder, som ligger direkte på gulvet. Badekaret er udstyret med et automatisk vandfilter og en baggrundsbelysning, der kan styres af en fjernbetjening samt en indtrækbar nakkestøtte.

Sorgente Bath

Tetsuya Nakamura

Japan! Et land, hvor alle nyheder er født med en særlig smag og tilgang. Designer Tetsuya Nakamura skabte et luksuriøst bad, der tilsyneladende fløj fra rums animation tegneserie. Et farverigt lille univers på badeværelset vil ikke lade grå hverdage slå på dit hus.

Bad Tetsuya Nakamura

Kos

Kos-badets mysterium skaber speciel belysning, der gør rummet mystisk. Afrundede former og et dybtgående arrangement medfører en følelse af hjemmekomfort.

Kos

Marco Tallarida

Det unikke bad fra designeren Marco Tallarida skabt på konturen af ​​den menneskelige form er praktisk, elegant og ændrer vaner i opfattelsen. Takket være trærammen og glatte linjer tager designet et særligt charme. En speciel nakkestøtte skaber bekvemmelighed, og den unikke idé om formen af ​​menneskekroppen giver dig mulighed for at spare på vand. Dette bad vandt Badeværelse Innovation Awards.

Bad Marco Tallarida

Hærdet glas

Badekar af glas, mærkeligt nok, er meget praktisk og holdbart og miljøvenligt. De skaber indtryk af at forøge rummet og lette indretningen.

Vi råder dig til at læse vores artikel, hvilke detaljer om glasbad.

Lenarda Alessandro

Fantastiske gennemsigtige badeværelser af glas og læder "Milo" fra designeren Alessandro Lenard vil ikke forlade ligeglade amatører af minimalisme. Elegant, med glatte hjørner, det udtrykker en ultramodern stil og er velegnet til et byhus. Badeværelset er udstyret med to interne sæder og et indbygget skab. Et sådant badeværelse kan hjælpe med at lindre den psykiske træthed og spænding af dens subtile, en følelse af enkelhed, åbenhed og elegance.

pænt

Bath Akvarium

For fans af fisk designere har skabt et særligt bad med et indbygget akvarium. I et sådant bad kan du føle enhed med den levende natur og lære at føle sig som en fisk i vandet.

Akvarium bad

LE COB

Kendskaberne til afslapning og naturlige lyde kan nemt blive forelsket i LE COB badet. Badet er designet på en sådan måde, at vandet strømmer ud af det, fusionerer på småsten - småsten, der ligger nedenunder. Den specielle form ligner positionen i hængekøjen. Derfor gør en sådan afslappende behandling i en ubekymret kropsholdning, med lyden af ​​vand, der slår mod småstenene, dette bad særligt attraktivt.

LE COB

Fra sten og beton

Stone skov

Stone Forest producerer dræn og bade i natursten, der skaber et særligt humør, som om du er i bjergene, i dybden af ​​naturen.

Bad fra en sten

Badet i et stenkabad, du kan føle en absolut union med naturen, få virkelig fornøjelse. Især faktisk vil det se på naturen.

Stenbad på gaden

Antonio Lupi

Alle ved, at italienerne elsker nåde, romantik og komfort. Hvis du kan lide at slappe af i varmt vand sammen med en interessant bog, så vil du nyde skabelsen af ​​designer Antonio Lupi - et bad med et indbygget bibliotek. Træhylder og elegant slank stil fremkalder æstetiske sanser og skaber en følelse af hygge. Projektet af den italienske designer har fundet et simpelt navn "Biblio".

Bath Bibliotek

Bad fra Antonio Lupi

Bad fra A. Lupi

Gigi Rossi

Designer Gigi Rossi skaber bade af beton og træ. Formen ligner en inverteret hat, der hviler på en trækasse. Lyse farver, der passer til ethvert farveområde og specielt pynter badeværelset i minimalistisk stil.

Bad Gigi Rossi

Støbejern

Badekar fremstillet af støbejern er kendt for deres holdbarhed og styrke. Derfor er de efterspurgt i den moderne verden. Støbejernsbadet holder temperaturen meget lang. Da støbejern er et meget vanskeligt materiale til forarbejdning, er badene for det meste rektangulære i form.

Anika Elisabetta Luceri

Designer Anika Elisabetta Luceri har opdaget en ny stil med dekoration af badeværelser. Uanset hvad du har lyst på royalty, tag et kig på det luksuriøse hvide bad med afrundede kanter og ædle overflader. Her væves i en enkelt helhed, den klassiske sværhedsgrad og charme af modernitet, der afslører den elegante, storslåede nye stil "New Classic". Badeværelset fra Anika Elisabetta Luceri vil tage et værdigt sted blandt minimalister, takket være kreativitet og enkelhed.

Bad Anika Elisabetta Luceri

Designer bad

«Ny Classic»

Tulipbad

Dette er en slags transformer, der ser virkelig ud innovative og ultramoderne.

skaberen Piotr Pyrtek blev inspireret af skønheden i åbningen af ​​tulipan og besluttede at lave et bad, der ville ligne denne blomst.

Tulipbad

Ud over det oprindelige udseende er det ekstraordinært funktionelt, da det kombinerer:

  • boblebad
  • billig førerhus.

Badet ligner meget tulipanen. Når blomsten er åben, er det et bad med hydromassage og glasvægge, og når lukket - et bad.

I den lukkede lodrette stilling er brusekabinen udstyret med en glasskydedør, som gør det let at komme ind i det.

Tulipbad

Bad-skulptur

Det ligner et kunstværk. Streamline formularer giver en følelse af afslapning. Design, som en blid bølge, omslutter dig og giver dig en følelse af lyksalighed.

Bad, som en skulptur

Bad-skulptur

Bad-hængekøje

Brand Splinter Works har skabt et bad "Vessel" med et design i form af en hængekøje.

Bad-hængekøje

Ved hjælp af stålbøjler fastgøres den til væggene, så gulvet ikke rører. Det er gennem dette, at der opnås ekstern lighed med en ægte hængekøje.

Vandet drænes i det specielt fremstillede hul i gulvet. Badehammockens længde er 2,7 m og kan variere inden for 20 cm.

Aftapning af vand i en bad-hængekøje

Bad-hængekøje på siden

Gulvmixer til rekruttering af vand i et hængekøjebad

Badeskål «Tub-E»

Bad "Tub-E" fra firmaet Wild Terrain Designs ser fantastisk ud. Dens design ligner en slags futuristisk kop, forankret med buer, der efterligner en stige. Generelt ser det ud til at være meget elegant og udsøgt. LED-pærer gennemfører effektivt det usædvanlige design.

Usædvanlig badekar-skål Tub-E

Vi råder dig til at læse om meget dyre bade - du vil lære mange interessante ting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1