Topp 10 dyraste och exklusiva bad i världen

Topp 10 dyraste och exklusiva bad i världen

För exklusiva badrumsinteriörer med hjälp av unik design modell VVS från ledande modehus. Exklusivitet av modeller bestäms av deras form, tillverkningsmaterial och själva trenden. Om de gyllene skålar - det är kitsch, och är inte längre relevant, bad eller skålar, översållad med Swarovski stenar, onyx sänkor eller bergskristall med original belysning - det är vad som kan betraktas som de senaste modetrenderna.

Sko bad

Badkar i form av ett skal

Bad av ovanlig form

Den enda i sitt slag

Det finns badkar som skapas i en enda kopia. De är otroligt vackra och fantastiska.

Den stora drottningen av Lee

pris detta mästerverk är $ 1,700,000, eftersom det här badet är det enda i sitt slag.

Teamet av designers som leds av Simon Krapf arbetade på att skapa under mer än 6 månader. Bath är i form av en kanot indonesiska tio delar mycket sällsynta förstenat trä Caijou, som låg i en miljon år stelnat magma indonesiska vulkan och har läkande egenskaper.

Att göra ett bad medicinska kristaller, ädelstenar och metaller användes, vilket väsentligt påverkade kostnaden för produkten. Badet har en dålig värmeledningsförmåga på grund av stenar av vulkaniskt ursprung, så varmt vatten kyls inte länge.

VVS-utrustning är utrustad med modern elektronik: fjärrkontroll, akustiska högtalare, bakgrundsbelysning och temperaturjustering och inbyggd dator.

Bad Queen Lee

Malakit - Baldi

Priset på Baldi malakitbadet är 222 tusen dollar. Det skapades i Italien av den kända designer Luca Bojola. Han gjorde det i form av en båt, vilket ger det originalitet. Badet är gjord av en sällsynt sten - turkosmalakit, och dess majestät betonas av lyxiga ben som är täckta med 24 karat guld. Detta bad ser majestätiskt och rikt ut, och är också en färgstark påminnelse om renässansens lyx. Speciellt för henne skapades en spegel av marmorsten.

Malakitbadet Baldi

Ametist - Baldi

Kostnaden för ett ametistbad från Paolo Baldi är 121,200 dollar. Detta mästerverk består av solid ametist, dess prydnadsben är täckta med tjugofyra karat guld. Naturstenmönstret är helt enkelt fascinerande. För att komplettera kompositionen har mästarna utvecklat en special inbyggd dispenser för flytande tvål, ett glas och en tvålfat, som är gjorda av samma material.

Ametystbad Paolo Baldi

Red Diamond

Kostnaden för ett ljust rött bad är $ 47 200. Skaparen är Puglielli Aldo, som producerade denna produkt för Watergames Technologies. Bath Red Diamond är en riktig konstuppbyggnad, för vid första anblicken kan du inte omedelbart säga att badet är framför oss.

Bad Röd Diamant

Den har två 42-tums TV-skärmar som är vattentäta och inleds med rotationsmekanismer. Dessutom är badet utrustat med mångfärgad belysning, hydromassage, aeromassage och andra moderna funktioner som vilar och slappna av. Hållaren för champagne är dekorerad med Swarovski kristaller.

Badet har 18 karat guldnuggor som väger 42 gram. Dess storlek gör att du kan ta vattenprocedurer tillsammans.

Bad ovanlig Red Diamond-hållare för champagne Swarovski

Bad ovanlig Red Diamond - hydromassage

ovanligt bad Red Diamond - TV

Ytterligare 6 bad i topp 10 bästa

Förutom de fyra bad som vi har granskat finns det sex som rättfärdigt rankas bäst.

guld

Den här unika skapelsen kostar $ 987 000, för att skapa den användes äkta guld.

Bad användes som en fascinerande attraktion i det japanska hotellet "Kominato". Det var installerat på tionde våningen, där det alltid fanns ett tillförlitligt vakter, och besökare till det var endast tillåtet för två eller tre timmar om dagen. Men även en hög skyddsnivå hindrade inte inkräktarna från att stjäla badet och försvinna under 2007. Detta brott kunde inte lösas.

Gyllene bad

Av stenkristall - Baldi

Detta italienska konstverk kostar $ 790 310, för i världen finns det bara tre sådana unika bad. Dessa produkter skapades för det italienska företaget Baldi, som handlar om interiörer. Den italienska designern Luca Bojola använde tio toner av sällsynt bergskristall för att skapa varje bad. Det ser naturligt ut tack vare de opolerade delarna. Två bad har redan hittat sina lyckliga köpare, och det tredje mästerverket idag är till försäljning i British Harrods. År 2008 köpte det första bergkristallbadet av den ryska oligarken, och den andra produkten köptes av den sekulära lejoninnehavaren av Storbritannien Tamara Ecclestone 2011.

Bad av bergkristall

Serenity

Dess kostnad är $ 76.658, för i världen finns det bara tolv sådana produkter. Det unika Serenity-badet liknar ett lyxigt medeltida slott, som ligger på en massiv pelare. Dess djup är 0,4 meter och den totala höjden är 0,6 meter. Ett bronsbad med element i silver och guld är dekorerad på utsidan med en originalritning med en fågel.

Bad Serenity

Koppar - Kallista Archeo

Kostnaden är $ 67,557. Den gjordes för hand av högkvalificerade mästare som var engagerade i restaureringen av Frihetsgudinnan i USA.

Kopparbadet imponerar med sin eleganta form, originalets stil.

Dess dimensioner är 1,5 till 0,75 meter, så alla kan ta ett bad i den. Särskild uppmärksamhet ägnas åt handduschen, eftersom den har gravering av en sjöstjärna på den.

Callistus bad

diamant

Det är nödvändigt att betala 39.000 amerikanska dollar, att bli en glad ägare till ett diamantbad. Designer Loti Garner arbetade på skapandet av denna produkt i mer än tre år, för dekorationen användes omkring 45 tusen Swarovski kristaller. Gjutjärnben kompletterar den fantastiska bilden av badet och fungerar också som en säker förankring.

Diamond ovanligt bad

Diamantbad

ovanligt diamantbad

Glas - Le Cob

Viktlöshet, stil och originalitet ger det inre glasbadet. Läs om dem i vår artikel.

För att köpa ett bad av glas måste du betala 34 000 dollar, men den här produkten är värt pengarna. Badet har effekten av oändlig fyllning.

Bad Le Cob

Vattnet från det överflödande badet häller ner vattenfallet på grusskiktet och skapar ljudet från en riktig bergsflod. Denna design gör att du kan koppla av och psykiskt flytta till den högljudda vattenfallet. Glasbadet är inte avsett för hygieniska förfaranden, utan snarare för avkoppling och avkoppling. På grund av sin lilla storlek kan den installeras i badrummen i medelstorlek.

Snygga accenter

För att skapa en mysig och original inredning i badrummet, fokuserar många på badet. Det kan bli mitt i rummet, och alla andra detaljer i designen kommer att betona sin stil. Nyligen har listan över tillverkare av sanitetsartiklar, liksom sortiment av produkter, ökat avsevärt.

Designer bad av den ursprungliga formen

Bad med foder

Masters of sanitary equipment gör riktiga mirakel, medan man använder vanligt gjutjärn eller akryl.

En mängd olika former är helt enkelt fascinerande: rektangulär, asymmetrisk, rund, oval, kvadratisk och även sådan som inte kan kallas en geometrisk beskrivning. Till exempel ett bad i form av en elegant slipper eller sea stingray, som sprider sina vingar.

Fantasier av italienska designers har helt enkelt inga gränser. Varje år visas nya originalformer av elitbad i designerkataloger, som helt enkelt fascinerar med sin ovanliga form, färg och dekorativa lösningar och teknisk utrustning.

Svart bad

En speciell plats är ockuperad av gjutjärnsbad, som trots det massiva utseendet ser väldigt elegant ut. Tänk dig ett lyxigt bad på lejonbenen. Alla badrum kommer att ha en otrolig färg. Naturligtvis är det värt att överväga dimensionerna av badrummet. Men för små badrum finns det spännande alternativ för hörn eller rektangulära bad.

Idag är badet inte bara en plats för vattenprocedurer, det används för vila och avkoppling. Det finns ett stort utbud av färglösningar för badet för att skapa ett visst humör under badet. Svart, röd, terrakotta, blå, brun och många andra färglösningar används för att skapa bad, eftersom det inte finns några begränsningar.

Färgbad används för att skapa en accent. Så det röda badet ser väldigt ljust ut och stiligt.

Bad är en integrerad dekoration av alla inredningar i badrummet. Till exempel är ett glasbad mycket extravagant och original, eftersom en vanlig person inte är van vid sådan nyfikenhet.

Glasbad med hydromassage

Den senaste nyheten är ett träbadkar som övervinner sin lyx. Vad kan jag säga om ett bad av bergkristall. Du kan bara drömma om ett sådant konstverk.

Badkar av trä

Exklusivt bad

Bad från en natursten

Varje badrum kan bli elegant och lyxigt, om du använder dyra VVS. Den enda regeln är att du inte behöver fokusera på flera ämnen samtidigt, det är bättre att utesluta en produkt och under det att utforma alla andra element och inredningsdetaljer på badrummet. Rummets mitt kan bäras och baseras på stilen, dekorera resten av inredningen.

Bad i form av en blomma

Du kan installera ett lyxigt restaurerat bad av gjutjärn i mitten av badrummet eller använda en speciell podium. Mycket delikat ser ett bad av glas eller onyx, som kan kompletteras med vattenfallsmixare med belysning, vilket kommer att betona materialets skönhet.

Restaurerat bad

För tillverkning av elit sanitetsvaror används endast dyra högkvalitativa material och manuellt arbete. Mästare använder keramik, natursten, glas, metall och andra material för att skapa dyra bad.

En av världens ledare för att skapa elitbad är Italien. Designers utgör de ursprungliga idéerna, med hjälp av ny teknik för tillverkning av sanitetsartiklar. Italienska bad kännetecknas av en speciell elegans och charm. Högkvalificerade mästare gör all sanitär utrustning endast av dyra högkvalitativa material.

Bad från en natursten

Glasbad

Bad Yin Yang

För dekoration, använd ofta guldblad och guld, sällsynta trädslag, naturläder och handmålade för att skapa verkliga mästerverk som är värdiga kungar. För en viss stil av VVS, är det nödvändigt att dekorera hela badrummet, inklusive hyllor, skåp, lampor, vägg-, tak- och golvplastmaterial - allt ska betona den valda stilen och harmonisera sig själva.

Installation av dyra sanitetsartiklar kan endast lita på professionella inom sitt område med stor erfarenhet. Elite VVS kan kallas dyra design bad modeller, förgyllda kranar eller onyx tvättställ.

Till lyxvaror kan endast hänföras till VVS-utrustning, som är unik och produceras i mycket begränsade mängder eller i en enda variant.

Förgylld mixer

Bath båt

Bad med Swarovski kristaller

Vi rekommenderar dig att läsa vår artikel om ovanliga bad. Människans fantasi är obegränsad, och detta bekräftas i vår artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 54