Veggdekorasjon på badet: gammelt og nytt materiale

Når du skal reparere badet, for å oppnå et godt resultat, er det nødvendig å velge de riktige materialene og vurdere arbeidets omfang, hvor mye tid det kreves. I artikkelen vil vi vurdere ulike varianter av etterbehandling på badet ved hjelp av tradisjonelle og uvanlige materialer. 

Måter å nivåere veggene

Nesten alle mulighetene for å fullføre badet inkluderer pre-leveling veggene. Det er to måter - med gips og gipsplater. Plastering er en lengre og dyrere prosess, men tar opp mindre plass - når gips er fylt, fylles de eksisterende uregelmessighetene. Juster veggene på badet med gipsplater kan være raskt og vil koste det i en mindre mengde. Og dette er et pluss. Men samtidig må hver "vegg" forlate minst 6 cm (5 cm profil + 1,2 cm tykkelse GVL). Og dette er en solid minus, spesielt i små bad. En annen ting: å feste på veggene av gipsplater tungt utstyr eller utstyr kan bare gis forhåndsinstallasjon av boliglån - en trebjelke eller stålstrimler festet til veggen. Og dette - ekstra kostnader og vanskeligheter.

Veggene på badet er utjevnet med gips på beacons

Veggene på badet er utjevnet med gips på de installerte beacons

Uansett hvilken metode for utjevning av vegger og tak på badet du velger, er det nødvendig å ta hensyn til høy luftfuktighet i dette rommet. Derfor er alle materialer fuktresistente:

 • Gipset er valgt på grunnlag av sement. Du kan bruke gips, men det er angitt at det kan brukes i våtrom. Det ville være bra om sammensetningen også var antibakterielle komponenter - mot utvikling av sopp og mugg.
 • Hvis du velger muligheten til å nivellere vegger med GKL, er den tatt fuktsikker, rammen er laget av galvanisert profil. Ved tømming velges spesielle komposisjoner for rom med høy luftfuktighet.

  Gipsplankjustering (GCR) er raskere

  Gipsplankjustering (GCR) er raskere

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  69 − = 68