Baderom i hvitt og rødt fargevalg

Baderom i hvitt og rødt fargevalg

Ingen moderne leilighet kan uten bad. Vi tenker ikke på vår eksistens uten denne lille (og i noen og ikke så) hjørnet av hjemmet. Langt fra hver av oss tenker på hvilken fargeløsning å velge for utformingen av badet. Og forgjeves! Med et dyktig utvalg av etterbehandling materialer, en kombinasjon av farger, innredning, kan du gjøre deg selv et koselig sted. En veldig effektiv varinat er et hvitt og rødt bad.

Rød farge i detaljer

En felles mening er meningen om tilstedeværelsen på badet av blå, hvite toner. Men tror du ikke at en slik fargeløsning antyder ideen om et sykehusavdeling? Designere bruker ofte lyse farger når de utvikler sine prosjekter. Og i dette tilfellet er bruken av rød farge veldig passende.

Rød aksent på badet

Rød farge i et hvitt bad

et rødt og hvitt bad

Rød er fargen på energi, dynamikk, utholdenhet. Derfor bruk det i elementene på badet dekor trenger veldig nøye. En masse rød farge gir en følelse av tyngde. Derfor er det viktigste ikke å overdrive det. Og dette gjelder hovedsakelig et lite bad.

Hvis du har et lite bad, bør den røde fargen innføres som et minimum, og fremhever enkelte individuelle detaljer i interiøret: inventar, rørleggerarbeid, gardiner.

Rød i et lite bad

Rød i seg selv er lyse og dominerende. Derfor bør den ikke brukes parallelt med andre lyse farger. Ellers vil det være mangel på stil som sådan og en slags design kaos som ikke vil bringe eieren av et slikt bad noen estetisk nytelse og komfort. Det beste alternativet er et hvitrødt bad med små, svarte aksenter.

Hvitt og rødt bad med svart

Rød farge reduserer visuelt plassen, og når det er veldig mye i interiøret, mister rommet sin følelse av komfort. Prøv å eksperimentere med lyse aksenter. Den røde toppen og matte armaturer vil være et vinn-vinn-alternativ. Du kan kjøpe lyse, lunte terryhåndklær med rød farge, tepper og gardiner med røde toner. Speilet i den hvite rammen vil se fantastisk ut, hvis du legger til rammen noen røde lyspærer.

Tilbehør i det hvite badet

Rød topp på badet

Rød gardin i det hvite badet

Pluss slike eksperimenter er at det ikke vil slå hardt på familiens budsjett. Og hvis du ikke liker tilstedeværelse av rød farge, kan du alltid fjerne den eller erstatte den med den du liker best.

Bruken av røde møbler er også hensiktsmessig på badet, men i dette tilfellet skal fargen være mørk og dyp. Slike møbler skal kombineres med hvitt VVS. Tilbehør av sølvfarger vil legge til raffinement til et slikt interiør.

Røde møbler i et hvitt bad

Vi anbefaler deg å lese vår artikkel: et rødt bad.

I nærvær av hvite møbler, kan VVS brukes rød, opprettholdt i en stil. Sant det er verdt gleden ikke billig, men individuelliteten og luksusen på badet ditt er i dette tilfellet gitt.

Hvis du vil bruke to eller tre farger i designet, er det viktig å holde seg til prosentandelen og dominansen. En farge må nødvendigvis seire, og dette er fra 60% til 80% av den totale fargeansvaret. Ikke kombiner dem i like store mengder. Ellers vil det være en følelse av uorden og kaos.

Tre-farge bad

Når du velger en dominerende, må du bli styrt av temperamentet ditt. Hvit er fargen på ro. Rød er dens komplekse motsatte. Derfor er det viktig å finne en balanse i forholdet mellom dem. Og hvis du er en person som er utsatt for tretthet og stress, er det bedre å bruke den røde fargen minimalt. Deretter får du et bad der du trygt kan hvile etter en hard dags arbeid.

Gulv- og takdesign

Taket og en del av veggene skal være hvit. Hvitt tak legger vekt på høyden, fra det fargede taket er det effekten av kompresjon. Du kan belyse taket med røde lysdioder, og på hvite vegger plasserer du en rød flis per kvadratmeter hvit plass 1 eller 2 fliser. Generelt ser de røde elementene på en hvit bakgrunn veldig bra ut, men de skal ikke være for mye.

Det er også interessant å se på badet i flisene med rød farge, og du kan bruke sine mest forskjellige nyanser: fra mørk rød til lys. Et annet alternativ til å bruke en rød flis er å gå til veggene. Det ser veldig imponerende og uventet ut.

Veggdekorasjon i et hvitt bad

Rødt gulv i hvitt bad

Rødt tak på badet

Introduser nyanser av svart

Legg til glamour og raffinement kan innføringen av svart. Fliser av svart eller rødt kan legges på gulvet.

Godta at en dyktig kombinasjon av rød, svart og hvit, gir plass til et høyt nivå. Men parameteren "kombinasjon" er kanskje bare tilgjengelig for spesialister i dette tilfellet. Å hvile på et bad med en overflod av svart og rødt er usannsynlig å fungere. Generelt er designere kategorisk mot det svarte badet. Men VVS er svart, mange sier: "Ja."

Svart i et hvitt og rødt bad

Murstein dekorasjon

En veldig vakker tekstur er skapt av en rød mur med en svart løsning. Svart og rød bakgrunnsbilder er skyggelagt med hvite marmorfliser.

Fullstendig lage en vegg av rød murstein er ikke verdt det. Det er nok å lage et lite element og interiøret vil spille på en ny måte. Dynamisk på badet ditt kan gi en rød mursteinstrimmel, plassert i en høyde på en meter fra gulvet.

Murvegg i et hvitt bad

Ekspertrådgivning

Siden produsenter tilbyr oss et stort utvalg av røde nyanser, er det veldig viktig å følge følgende regler:

  1. Et rødt og hvitt bad er det beste alternativet. Interiøret ser ikke tungt ut, har å hvile. Du kan legge til denne rødlige og sjokolade toner. De vil legge til den røde fargen på varme og komfort.
  2. Kaldt nyanser av rødt (fargen på tranebær, crimson) krever en kombinasjon med en annen farge, da de innfører et element av dysterhet. Du bør legge til litt hvitt, så vel som grått, som kan være gjengitt i dekorasjonen av kunststein.
  3. Ruby, kirsebær, granateple nyanser kan trygt brukes til å fullføre badet hvitt, holde balansen. Inkluderinger av sølvfarget farge vil gjenopplive interiøret, og det vil leke med nye farger. Høydepunktet er en vakker mosaikk på gulvet.
Hvitt og rødt bad med sølvfliser

Rødt og hvitt bad

Hvit marmorbad

Baderom med rød farge trenger spesiell belysning. Lyset skal ikke være for lyst og komme fra et enkelt punkt. Mye bedre hvis badet ikke er en, men flere belysningsenheter. En lyskilde vil ødelegge alt du skapte med slik kjærlighet. Å, det er naturen av rødt.

Alternativer for å dekorere vegger med fliser, tapeter og mosaikk

Ved utformingen av vegger bruker ofte veggmalerier av rød farge eller mosaikk.

Mosaic rød på badet

For å lage en slags panel (hvis størrelsen på badet tillater) kan du bruke vanntett tapeter av de mest utrolige teksturer og tegninger.

Blanke skinnende elementer påvirker heller ikke designen. Det viktigste - ikke bli båret av dem. Alt er bra i moderasjon. Og hvis du holder seg til dette, vil reglene få et stilig og originalt design ved utkjørselen.

Rød med hvitt bad

Tile for et rødt og hvitt bad

Rød og hvit tapet på badet

Den røde farge, det ser ut til å være, er ikke ment å bringe en person i hvilemodus, men bruk av det i moderasjon vil føre til en effekt som er motsatt til den allment aksepterte.

Dekorasjonen av et bad og et bad i et rødt og hvitt fargevalg er en vanskelig oppgave. Det krever flittig og grundig utvalg av alle elementer i innredningen. Men samtidig vil din innsats bli sjenerøst belønnet: Du vil ha et lite mesterverk laget av dine egne hender hjemme, hvor mye arbeid, kjærlighet og flid ble investert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 9