Bordovy bad - harmoni og raffinement | asiaoss.info

Bordovy bad – harmoni og raffinement

Bordovy bad - harmoni og raffinement

Noen ganger når du velger fargen til badetrykket, vil du ikke ha de vanlige og allerede kjedelige kombinasjonene. Hvis du er på jakt etter en vellykket, attraktiv og original farge for badet, tenk på å dekorere rommet i burgunderfarger. Er det verdt å bruke en burgunderfarge i baddesignet? Hvordan vil Claret-badet påvirke stemningen? Hva slags blomsterkammerater er det verdt å legge til burgunder? La oss forstå.

funksjoner

I klaretfargen, toner av brun og rød blanding, som påvirker dens egenskaper:

  • Røde toner regnes som brennende, de er referert til symbolene til liv, kjærlighet, mot, kraft. Den røde skalaen er preget av en spennende effekt.
  • I brun, tvert imot, merk en beroligende effekt. Denne fargen symboliserer tradisjon og selvtillit.

Kombinasjonen av disse fargene i burgunder gir deg mulighet til å legge til interiøret alle fordelene ved rødt, men samtidig unngå den spennende effekten. Et slikt interiør vil være høytidelig og festlig. Det, som rødt, ser spektakulært og luksuriøst ut, men takket være de brune tonene er det mer rolig og moden.

Beige og beige fliser på badet

Bordeaux-farge vil ikke forårsake impulsive handlinger, men vil heller ikke unødvendig slapp av. I et slikt interiør kan du konsentrere tankene dine og øke tonen.

Legg også merke til at burgunder i interiørdesignet er tilskrevet eliten nyanser. I lang tid i deres hjem og klær ble denne skyggen bare brukt av mennesker som hadde makt, og det var forbudt å bruke en slik farge til bare dødelige.

Vinbad med beige

Bordbad

Bordello bad med andre blomster

Psykologisk påvirkning

I burgunderbadet vil du ikke være i stand til å slappe av helt, men du kan samle dine tanker, fordi den psykologiske effekten av denne fargen er ordensbestilling, dannelse av en filosofisk holdning, slippe av med hast og oppstyr i beslutninger og dommer.

Bordo bad - spektakulære fliser

Design tips

Vær oppmerksom på at burgunder kan kalles en ganske variert farge, så vær forsiktig når du bruker den.

Claret fliser på badet

Kombinasjonen med forskjellige nyanser gir en variert visning av burgundertoner:

  • Siden burgunder er referert til i varm skala, så er kombinasjonen med andre varme farger det beste alternativet for å fullføre hvilket som helst rom.
  • Ikke glem at overskytende burgunder kan presse ned og etter hvert irritere. Så, planlegger en burgunder bad interiør, ikke glem moderasjon.
  • Gi et bad i burgunderfarger et estetisk utseende, velg som tilbehør et speil med en vakker ramme, kurvkurver, mykt teppe og håndklær.
  • Å myke burgundertonen av veggene vil hjelpe møbler laget av lys tre.

Spektakulære kombinasjoner

Med hvit

Hvit og bordeaux er perfekt kombinert i alle rom, og spesielt på badet med hvit VVS. Takk til nabolaget med hvitt, vil burgunder se mer munter ut. Snøhvit glansige vegger og et hvitt dusjgardin gir burgunderfinish med et majestetisk og energisk utseende, og fjerner sin "tyngde" og "arroganse".

En av de vellykkede kombinasjonene av disse fargene er tillegg av burgundermarmor hvit. Du kan dekorere rommet med en visuell deling i to deler - en lys burgunderskygge fra under og en lys marmor toppen av veggene. Takket være denne metoden blir takene visuelt høyere.

Hvit marmorbad

Bordovy og beige - bad

Hvit og burgunder på badet

Med brunt

Å legge burgunderbrune er en av de mest populære kombinasjonene. Selv om dette interiøret ser ganske ikke luksuriøst ut, men beskjeden. Den burgunderfinish er egnet for et stort bad, og for et ganske romslig rom. Forresten, er interiøret i burgunderbrune farger ofte brukt til dekorasjon i landsstilen.

Vinbrunt bad

Klaret og brunt bad

Vinbrunt bad

Med beige

Union of burgundy og beige vil gi et mer forsiktig interiør på badet. Harmony vil også se ut som en kombinasjon av bordeaux og terrakotta. Ikke mindre imponerende er maroon badet, med fargen til følgesvennen der melkeaktig vises.

Beige og maroon bad

Beige bad og maroon bad

Burgund og beige

Med andre farger

Kombinasjon "burgunder + svart" vil legge til et snev av alvorlighetsgrad og vise din gode smak. Denne kombinasjonen er veldig fet, så det løser bare elskere av eksperimenter, men sjelden forblir skuffet. I tillegg, ved å bruke disse fargene, gjør du enkelt sonering. Hvis det for et soverom eller stue ikke er mulig å kalle en slik kombinasjon vellykket, så ser den burgunder-svarte finishen på badet veldig bra ut.

Bordeaux vask med hvite møbler

Grå claret på badet

Burgund beige på badet

Bordbad

Beige og maroon bad

Bordbad

Hvis vi snakker om andre mørke nyanser, så med en burgunder er den grønne perfekt kombinert. Siden en slik kombinasjon av mørke toner er referert til som raskt irriterende, anbefales det ikke for rom hvor en person forblir lenge. Så på badet, er denne kombinasjonen ganske passende.

Kompliserer burgunderrosa, Du vil få en varm og mild atmosfære, da de rosa tonene vil myke de mettede bordeaux. Et annet godt tillegg til burgunder vil være sin mildere ferskenfarge. Hvis du vil legge til stramhet i interiøret, kan Claret også suppleres med en lysegrå farge. Men kombinere burgunder og gull eller sølv, vil du gjøre interiøret på badet mer luksuriøst.

Vi anbefaler at du leser vår artikkel: rødt bad.

Loading...