Hvordan skape hygge og varme på badet? | asiaoss.info

Hvordan skape hygge og varme på badet?

Hvordan skape hygge og varme på badet?

Når du designer et bad, tas mange faktorer i betraktning, og det viktigste er å oppnå komfort og harmoni. På badet bruker vi en betydelig del av vår tid, så det er verdt å ta en ansvarlig holdning til reparasjonen i dette rommet. Ta deg selv i orden eller bare slapp av er alltid hyggeligere i en hyggelig, koselig atmosfære, behagelig for øyet. Det er derfor du bør huske noen regler når du lager et koselig bad.

kriterier

Når du lager et bad, må du først bestemme hvilket mål du vil oppnå, hvilken stil som passer best for deg, og sammenlign deretter alle dine ønsker med funksjonalitet, inkludert alle nødvendige faktorer for et hyggelig tidsfordriv.

To hovedkriterier bør tas i betraktning: praktisk og hygienisk. Sammen med dem i denne listen er vanligvis satt funksjonalitet og estetikk.

Bad med komfort

På mange måter er komforten avhengig av små ting - kvaliteten på belysning, temperatur, farge, materialvalg, antall små deler og mye mer.

Hver liten ting har sitt sted

Det er viktig å distribuere hele rommet på badet på en ordentlig måte, for å utpeke et sted for hvert objekt for å oppnå maksimal komfort. For eksempel, kroker for håndklær er beleilig plassert i en avstand lik den utstrakte armen fra badet og vasken, og småpleieprodukter, for eksempel bomullsskiver - å definere i en dekorativ boks, komplementere interiøret og legge nær speilet.

Komfort og hygge av bad

Funksjonelle bad

Bad med komfort og funksjonalitet

Disse små tingene vil hjelpe deg med å utelukke muligheten for unødvendige bevegelser og vil redusere tiden.

I sin tur vil det være enda mer behagelig og behagelig for deg å være på et slikt bad.

Vi oppvarmer gulvet

En av de viktige kravene er varmen på badet. Spesielt hyggelig når du forlater badet vil være et varmt gulv. I den moderne verden er det mange forskjellige varmeovner, blant annet finner du den rette for deg. I den moderne verden er det mange forskjellige varmeelementer, blant annet er det alltid den rette for deg: mineralull, skum, skum, polyuretanskum.

Bad med oppvarmede gulv

Styrofoam og penoplex

Før isolasjon skal gulvet være vanntett overflaten.

Fuktigheten som faller på veggene, er før eller senere på gulvet, noe som påvirker designen negativt. For å løse dette problemet, er materialene dekket eller dekket av spesielle stoffer.

Polyfoam for badgulv, som isolasjon

Oppvarming av badgulvet med penokleksom

Mineralull

På de behandlede gulvene og materialene blir konstruksjonen av kassen. På toppen av isolasjonsmaterialet, som er festet med en skrape.

Mineral bomullsull for et varmt bad etasje

Sprøyting av polyuretanskum

Husk at gulvet på gulvet på badet ikke bør overstige gulvet i andre rom, i tilfelle oversvømmelse, så lenge som mulig for å forsinke opphopningen av vann på badet.

Det varme gulvet på badet med en spray av polyuretanskum

Elektrisk og vannvarmesystem

Det varme gulvet kan være elektrisk eller vannbasert. På badet anbefaler å montere system med varmt gulv for å unngå tykke lag av en varmeapparat. Det elektriske varme gulvet dannes på grunn av varmekabelen under gulvbelegget, og vannvarmen skyldes at rørene sirkulerer varmt vann. Mellom gulvvarmesystemet og gulvbelegget legges et forsterkende nett. Med et slikt gulv er flis oftest brukt.

Les mer om det varme gulvet på badet i en annen artikkel.

Varmt vannbaserte gulv på badet

Elektriske gulv på badet

Varm gulv under flisene på badet

Farge og tekstur

I små rom er det ekstremt uakseptabelt å bruke mørke og mettede nyanser, noe som gjør dem enda mindre.

Hvis du fortsatt vil bruke mørke farger, så ta med fantasi og slå dem med speil, glanset fliser eller gips.

Veldig koselige bad

Alle andre farger, inkludert pastell, kaffe, krem ​​nyanser, elfenben, karamell, delikat fiolett, lyse lilla, hvite farger passer perfekt inn i et bad, noe som gjør den enda mer koselig og attraktiv.

Bad som et koselig sted for hvile

Vakre bad

Koselig lite bad

Veggteksturens struktur bør være god for å fange lys, For dette formålet kan du bruke en spesiell belysning med spredt lys.

Det viktigste er at når lyset er på, er det ingen følelse av liten plass på grunn av skyggene.

Lite koselige bad

Tekstiler, blomster og annet tilbehør

Den overflod av tekstiler på badet vil skape effekten av mysighet og varme. Det kan være som alle slags håndklær og gardiner på badet, tepper, badekåper og ting.

Komfort og skjønnhet på badet

Komfort av et bad innesluttet i tekstiler

Komfortable bad

I sommerperioden vil de friske friske blomster i gjennomsiktige glassvaser perfekt dekorere.

Skjønnheten i et koselig bad

Du kan også dekorere veggene med komposisjoner av kunstige blomster, velge passende nyanser.

Blomster på badet for å gi koselighet

Små komfortable bad

Blomster og tilbehør på badet

Litt mysterium vil legge til lys i keramiske lysestaker, ordnet i en bestemt rekkefølge. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å bruke dem til deres hensikt, de passer perfekt til interiøret og i slukket form.

Stearinlys og blomster for å dekorere badet interiør

Belysning og aroma

Det ideelle alternativet for et bad er lysintensitetsjusteringsfunksjon, for å gjøre det lyst under forretningssaker, og når du lager et bad - mer dytt, avslappende.

Lyser et koselig bad

Duften av et koselig bad er en av hovedingrediensene.

For å slappe av fra en hard dag på badet, kan du legge til litt hyggelig aromatisk olje. Deres valg er flott - rosa, lavendelolje, vanilje, sandeltre, oransje. For å oppmuntre, kan du kjøpe aromatiske oljer med lukten av gran, eucalyptus eller mynte.

Duftende komposisjoner for baderomskomfort

Koselig bad for nytelse

Beroligende luktene på badet

Bare for å skape en koselig atmosfære kan du bruke andre duftende enheter - duftende stearinlys eller pinner.

Tilbehør som lager et koselig bad

Opprettelse av komfort i et stort rom

Store rom drar nytte av at de har plass til mange møbler og tilbehør. Men denne store størrelsen er også en ulempe i forhold til komfort og komfort. De er vanskelig å oppnå i et stort rom.

For å visuelt redusere rommet, kan du slå design i mørke farger. Dype brune farger og edle vin nyanser indikerer en raffinert smak og er svært populære i moderne design.

Fliser til vegger og gulv kan variere. Elementer av interiøret må understrekes av farge.

Komfort av et stort bad

Store, men komfortable bad

Koselige og veldig vakre bad

Vakkert bad interiør

Baderom med koselige møbler

Baderom laget for komfort

Fotskammel, speilramme og andre elementene kan gjøres i samme stil og farge. En stor plass gjør det mulig å sette mange møbler, Du kan dra nytte av dette og passe inn i interiøret i en stor vakker garderobe eller en pen sofa.

Komfort og komfort i et stort bad

Høye tak er understreket av lamper, senket til gulvet.

Funksjoner av arrangement av et lite bad

I et lite rom er det lurt å bruke hvert centimeter, med tankene å avhende tilbehør.

Vegger er bedre å male i lyse nyanser. Et stort speil opp til gulvet i en vakker ramme passer perfekt og visuelt bidrar til å øke plassen.

Hovedindikatoren for komfort i et lite bad er funksjonalitet.

Lite, men veldig komfortabelt bad

Bare de mest nødvendige elementene skal brukes, som kan brukes med fordel. En spesiell atmosfære vil skape hang på veggene til små fotografier eller malerier, satt inn i samme rammeverk. Komfort vil gi et lyst gardin eller teppe.

Bilder som et lite bad dekorasjon

Det er verdt nøye vurdere valget av materiale, som vil skape størst komfort. Stål og krom tilbehør ser mindre behagelig ut enn tre.

Materialer for komforten av et lite bad

Små og komfortable bad

Koselig og funksjonelt bad

Hvis det er et vindu på badet ditt, ikke skynd deg å maske det, fordi naturlig lys ser veldig fordelaktig ut i et lite rom og gir en viss komfort, hygge og varme.

Vi anbefaler deg å lese: et vakkert bad.

Loading...