Lilac bad – uovertruffen komfort og romantikk

Lilac bad - uovertruffen komfort og romantikk

Baderom er et rom som har spesiell betydning i hver av oss. Så snart vi våkner, går vi på toalettet for å rydde oss opp. Etter en hard dags arbeid er det ikke noe mer behagelig enn vannbehandlinger som lar deg slappe av og gjøre deg klar for senga. Gitt badets betydning, er det veldig verdt å velge design og fargepalett. Lilac bad er en av de mest vellykkede løsningene.

Vakre lilla bad

funksjoner

Bruken av denne fargen i interiøret, inkludert på badene, blir stadig mer populær. Dette er ikke overraskende, fordi lilac bidrar til å skape en følelse av uovertruffen komfort, renhet og romantikk. Lilac og nyanser gir deg muligheten til å kvitte seg med negative tanker og slappe av.

Den klassiske lilla fargen inneholder to nyanser: en varm nyanse av lilla og en kald lavendelskygge. Riktig bruk av det i interiøret avhenger av de riktige fargekombinasjonene med andre nyanser.

For å bruke utelukkende lilla farge i et interiør anbefales ikke, da effekten av tyngde er opprettet.

Vakre lilla bad

Psykologisk påvirkning

Lilac farge er veldig allsidig.

Psykologiske studier har vist at den mystiske farge, det bidrar til å øke selvtilliten, men å bruke det i utformingen av leiligheten bør være på minimumsnivå, for ikke å ødelegge utformingen av rommet som helhet.

Lilac nyanser av lilla møtes i ulike stilistiske retninger:

  • klassisk,
  • minimalisme,
  • Retro.

Lilac-lilac bad

Lys lilla bad

Lilac bad med brune møbler

Et spesielt trekk ved denne fargen er at det ikke reduserer rommet visuelt, så det kan brukes til å dekorere små rom.

I tillegg til det faktum at denne fargen øker selvfølelse, har det også en positiv virkning på menneskets nervesystem, forbedrer syn, har en avslappende og beroligende egenskaper.

Kombinasjon med andre farger

Meget gode myke lilla nyanser kombinert med pastellfarger av andre farger (himmel blå, lys grønn, rosa, gul eller grønn).

Lilac og oransje på badet

Lilac bad med gul og grønn

Lilac og beige på badet

Utmerkede kombinasjoner er oppnådd med mørkt gull eller en naturlig skygge av tre. Ugly vil se en fargekombinasjon av lilla og ask-rosa farger, som et resultat av skitne nyanser.

Lilac bad og tremøbler

Kald lavendel nyanser kombinere med golden-honning eller linser nyanser. Dette interiøret er best dekorert med naturlige tekstiler: bomull og sengetøy gardiner, håndklær, capes.

Kombinasjonen av lilla farge med hvite elementer gjør interiøret kulere og roligere.

Utmerket i utformingen av badet vil se en kombinasjon av lilla farge med nyanser av lilla - plomme, lilla, bjørnebær og fuchsia. Som hovedfarge - for dekorasjon av vegger, for eksempel - å bruke lilla nyanser, og bruke violet til å lage lyse aksenter. Denne interiøret har et snev av luksus, så det er tillatt å bruke silke og fløyelstoffer.

Utmerket vil se og en kombinasjon av mild-lilla farge med en rik gul fargetone. Den gule skyggen i dette tilfellet skal imidlertid brukes til å dekorere delene.

Lilla og fiolett i utformingen av badet

Hvit og lilla bad

Beige og lilla bad

Lilac, hvit og rosa på badet

Lilac aksenter på badet

Lilac bad med gullelementer

stiler

Violette nyanser brukes når du dekorerer bad i mange stiler.

klassiker

Det innebærer dekorasjon av naturlige materialer eller deres kvalitetssubstitutter. Denne stilen skiller seg ut for en uovertruffen luksus av dekorasjon. Her er kombinasjoner av milde lilla og pastell nyanser tillatt, som følge av at interiøret får en viss forfining og raffinement.

Den beste måten å bruke innebygde apparater på. For designmiksere, penner og lamper som passer best til bronse eller gull.

Lilac - klassisk stil

øst

Dekorasjonen av rommet i orientalsk stil med bruk av lilla nyanser vil bidra til å legemliggjøre den østlige fargen og elegansen. I dette interiøret blir lilla nyanser som regel kombinert med lyse lilla, skarlagen eller gule blomster.

Passer perfekt til keramiske fliser med tradisjonelle orientalske motiver eller et lyst mosaikkpanel. Preference er bedre å gi silke og fløyel, som vil understreke luksusen og raffinementet av denne stilen.

Lilac Baderom - Oriental Style

minimalisme

For stil minimalisme preget av en liten mengde møbler og dekorelementer i interiøret. Bare nødvendige ting er til stede her. For dekorasjon bruk stål, plast og glass. I lilla interiøret er det ofte en kombinasjon av kald lilla med hvite nyanser eller mettede grønne, blå og gule fargetoner.

Bare en kompetent kombinasjon av lilla farger med andre nyanser gir et harmonisk og uttrykksfulle interiør.

Organiseringen av et slikt rom er imidlertid som regel kun for designere. Profesjonelle vil kunne velge kombinert nyanser og utføre økologisk interiørdesign, med tanke på smakebesøkene til eieren av badet.

Lilac bad - minimalisme

dekorasjon

Utformingen av badet med fokus på servant og lavendel toalettskål vil se veldig imponerende ut. Det viktigste er å gjøre dem perfekt kombinert med andre interiørelementer.

Lilac servant på badet

Lilac aksenter på badet

Lilac Bath

Harmonisk passe inn i et slikt interiør snøhvit bad. Du kan også velge et bad med lilla nyanser av akryl, men du må vite målet slik at interiøret ikke ser vulgært ut.

Vakkert bad i lilla bad

Med hjelp av tilbehør (gardiner, håndklær, toalettsaker), kan du oppnå et harmonisk og koselig interiør.

Tilbehør i lilla bad

Lilac møbler på badet

Lilac møbler på badet

Lilac vask

Tilbehør til lilla bad

Møbler i et lilla bad

flis

Når du velger fliser til lilla badet, er det nødvendig å ta hensyn til at i små rom anbefales det å bruke lysavløp, og i romslige rom anbefales det å bruke lysere utflod.

Spektakulær lilla flis under huden

Perfekt kombinert med lilla skyggen vil være oransje, hvit og svart. De kan dekorere ulike elementer på veggene eller bruke dem som innredning.

Vakre hvite og lilla fliser

En vakker kombinasjon av lilla fliser

Stilig lilla bad

belysning

Lys i lilla badet bør ikke være veldig lyst, tvert imot vil myk belysning legge vekt på interiørets eleganse. På badet, innredet i klassisk ånd, passer krystalllysekronen perfekt. For andre stilistiske løsninger er plassering av flere innfelt belysningsarmaturer eller raffinerte sconces uunnværlig.

Uansett designprosjektet på badet ditt, husk at alt skal være moderat. Ved dette vil du understreke din smak og personlighet.

Vi anbefaler at du leser vår artikkel: lilla bad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35