Rødt bad – et utvalg av lidenskapelige naturer

Rødt bad - et utvalg av lidenskapelige naturer

Morgen begynner ikke med kaffe, morgenen begynner med et besøk på badet. Og på hvilke farger det er innrammet, stammer stemningen til hele dagen i stor grad.

Tradisjonelt er fargeskjemaet på badet designet for å understreke dets renhet. Dermed forekomsten av nyanser av hvitt og lyseblått. Men disse fargene belaster ikke med energi, men beroliger heller. Hvis dette ikke passer deg, er det verdt å prøve å dekorere badet i røde farger.

Psykologisk påvirkning

Rød - fargen på brann, ferie, moro. Farge på mannlig energi Yan og lederskap. Farge av mot og besluttsomhet. Ofte er det valgt av følelsesmessige, selvsikker personer, i stand til rask beslutningsprosess og spontane handlinger.

Rødt og hvitt bad

Hvis du vil ha endringer i ditt personlige liv og fremgang gjennom karrierestigen, er et rødt bad akkurat det du trenger.

kjennetegn

Rød farge er flerfasettert. Spennende nervesystemet, han er i stand til å provosere et bredt spekter av følelser og personlige egenskaper: glede og angst, moro og sinne, makt og opprør, stædighet og lederskap, energi og aggresjon. Det stimulerer appetitten og stimulerer seksuell tiltrekning. I interiøret skaper rød farge en følelse av luksus, velstand, varme.

Rødt bad

Hvitt og rødt bad

Rødt bad med beige

Kontra

Rød farge brukes mye i kromoterapi (fargebehandling). Men som med noen medisiner, bør du være forsiktig med å bruke denne skyggen i interiøret. Det anbefales ikke for personer med lett excitativ psyke, som er overvektige, hypertensive pasienter.

"Overdose" i rød truer irritabilitet, aggressivitet og som et resultat av rask psykomotional tretthet.

Rødt bad

Hvitt og rødt bad

Beige rødt bad

Problemer som du kan støte på

Kanskje, det eneste problemet som kan oppstå når du dekorerer et rødt bad, kan være søket etter sanitærutstyr av riktig farge. Hvis du bare plukker opp et bad eller en dusj, kan det være mye problemer med å finne en rød toalettskål og en vask.

Rødt bad

Anbefalt område på badet

Bruken av rødt i utformingen av badet er begrenset av fantasien og rommet ditt.

Hvis området ikke overstiger 4 m2, da må ideen om å skape et rødt bad bli forlatt. Denne farge vil fylle hele plassen og bare knuse deg, og å bo på et slikt bad vil ikke være en glede, men en byrde. Maksimalt som kan tillates er røde innsatser på en lysfargede flis og noen få røde aksenter: en tannbørste, et håndkle, et teppe.

Jo større arealet på rommet, jo mer rødt kan du bruke i interiøret. Du bør imidlertid unngå total utnyttelse av denne fargen. En hard overdose forvrenger utrykket.

Rødt lite bad

Populære kombinasjoner

Tenk på de mest populære kombinasjonene, som ser veldig imponerende ut.

Med hvit

Klassisk for det røde badet er en tandem av hvitt og rødt. En slik kombinasjon bringer et notat av modernitet og stil, gjør badet attraktivt og lyst. I denne rødhvide gammaen kan man slå på flere måter.

Mange rødt (røde vegger og tak) og hvite rørleggerarbeid

Når du velger denne kombinasjonen, ikke bruk for lyse nyanser av rødt. Hvit VVS, fortynner den røde fargen, vil samtidig gjøre den mer saftig. I tillegg til VVS vil være passende hvit inventar, håndklær, holdere. Denne fargeteknikken er utvilsomt et ungdomsalternativ, når hver dag er en ny seier. Å besøke et slikt bad bidrar til å våkne opp, kostnader med energi og spenning.

Baderom med rød mur

Rødt bad med hvitt VVS

Rødt og svart bad med hvit VVS

Rødt bad

Rødt bad med rosa

Rødt bad og hvite skall

En liten rød (hvit bakgrunn, røde møbler og tilbehør)

Denne kombinasjonen er den mest vellykkede. Den røde fargen fortynner og varmer den kalde steriliteten til den hvite, uten å tøye nervesystemet med overeksponering. En slik fargeløsning gjør interiøret raffinert, fyller med en følelse av lys, skaper en romantisk stemning. Det viktigste er at dette rommet ikke forårsaker "avhengighet" og følelse av hverdagen.

Legg til en rød farge kan ikke bare skyldes møbler og tilbehør. En del av veggen eller noen få lyse striper, flislagt med riktig nyanse, vil bidra til å skape et fargeskema av interiøret og zonere plass.

Røde møbler på badet

Røde møbler - bad

Røde møbler på badet

Røde aksenter (hvit bakgrunn og røde VVS)

Rød VVS på en hvit bakgrunn - en vinn-vinn-kombinasjon. Velger det, ikke skimp på lysstyrken - jo mer juicier den røde, jo mer effektiv blir interiøret ut. Men gjennomføringen av et slikt prosjekt kan ikke være dyrt. Hvis akrylbadet er sammenlignbart i pris til støpejernet, så å finne og kjøpe en rød vask og et toalett er langt fra alle har råd og råd.

Les mer om det røde badet i en annen vår artikkel. Lær mange interessante ting!

Rødt bad på badet

Med hvitt og svart

Sort farge passer perfekt inn i den røde og hvite kombinasjonen i badet interiør. Den lar deg legge til glamour, luksus, alvor og dybde.

Baderom: svart rød og hvit farger

Svart og rødt bad

Rødt bad i kombinasjon med hvitt og svart

Ingen luksus interiør kan gjøre uten svart. Dette er et flott alternativ for et gjestebad.

Men svart farge, som rød, må måles kompetent. Det anbefales ikke å dekorere badet bare i svarte og røde farger. Begge farger er energisk mettet og vil undertrykke psyken til eieren av et slikt bad. Harmonisk er trioen av svarte, røde og hvite nyanser.

Rød fliser

Kompetent bruk av røde fliser i det indre av badet - alltid et vinnende alternativ. Med sin hjelp kan du zonere rommet, "belaste" det med energi og varme og samtidig understreke individualiteten. Utmerket vil se røde fliser med et svart blomstermønster. Legg luksus til interiøret i gullpynt. En rød flis med en tekstur av tre eller lær vil gjøre designet eksklusivt. Produsenter tilbyr samlinger, hvor rød er komplementert av en rekke farger: fra de vanlige hvite og røde skalaene til uvanlige kombinasjoner med grønn og blå. Du kan velge en keramisk flis av hvilken som helst nyanse fra paletten: fra dypt, nær brune toner (bronse, terrakotta), kald fuchsia, cowberry eller bringebær til lyse oransje-røde farger.

Det ser flott kombinasjon av hvite fliser med kontrasterende røde innlegg.

Flere røde fliser har blitt vurdert i en annen vår artikkel. Les og kom opp med dine opprinnelige designløsninger!

Red Bathroom Tile

Hvit fliser med røde innsatser

Red Mosaic

Vin nyanser

Bordeaux rød, Beaujolais, Burgund - disse vin nyanser vil skape en følelse av luksus på badet. Men de ser bra ut i romslige rom, men i små er de deprimerte.

Ikke la vinen dominere. Et unntak kan være et bad i arabisk stil, art deco eller bohemsk stil.

Slike farger er perfekt kombinert med hvitt og beige. Tynn fortynn de indre aksenter av sølv.

Bordmøbler på badet

Vinbad

Bordeaux bad

Bordbad

Beige og maroon bad

Bordbad

Med svarte vintoner må kombineres med forsiktighet. Det er fare for å "knuse" lokalene med en kraftig energi i disse nyanser.

Stiler av design

Fet designløsninger - som for eksempel bruk av rød farge - lar deg selv lage unikt interiør, men ikke glem design stilene. Klassisk, minimalisme, eklektisk, japansk - mer enn 20 stiler. Hver av dem har sine egne kunstneriske teknikker og interiørelementer.

Japansk stil

En av de viktigste betingelsene for utformingen av badet i japansk stil er et separat bad. Til dette formål, en dybde på 81 cm, laget av lerk, seder eller eik.

I følge landets filosofi er badet et sted ikke bare for fysisk rensing, men også for åndelighet.

I interiørdesign er det ønskelig å bruke steiner og bambus. Hovedfargen er varme farger med gule nyanser.

Ofuro på et bad av japansk stil

Moderne japansk stil

Dette er en stil av appeasement. Det er preget av bruk av naturlige materialer og mønstre: løvformede ornamenter, stråmatter, bambusgulv, steiner.

Også japanske symboler og nasjonale ornamenter kan brukes.

Veggene kan dekoreres med malerier med et bilde av kirsebær eller hieroglyf. Men ikke roter interiøret med mange detaljer. Den japanske stilen til en viss grad kan tilskrives minimalisme.

Rødt bad med japansk drage mønster

Badet er rødt

Klassisk stil

Bare et stort nok rom vil tillate deg å dekorere badet i en klassisk stil. Fordi klassikerne er en luksus, og luksus kan ikke huddle på 5 kvadratmeter. Ingen plast i ferdig, bare naturlige materialer: marmor benkeplater, massivt tre fasader, smidde lamper. De glatte linjene av sanitetsutstyr er kombinert med enkelheten til formene for møbler. I nyanser av små aksenter bronse, sølv og gull er velkommen. For all luksus, er den klassiske stilen ganske lakonisk, så ikke kast bort plassen på badet med små interiørdetaljer.

Badet er rødt i klassisk stil

Art Nouveau-stil

Røde møbler på badet i jugendstil

Han er en moderne stil. Dens særegne trekk er fargeplasseringen av lokalene, en kombinasjon av "inkompatible" materialer og kontrasterende nyanser. Teknikken er moderne, svært funksjonell og praktisk. Det er ingen strenge kanoner med dekorasjon, slik at du kan implementere moderne i ethvert rom og med hvilket som helst budsjett.

Rødt bad i jugendstilen

Country stil (rustikk)

Landstilen i dekorasjon tiltrekker enkelhet av skjemaer. Naturlige, myke farger, kunstig alderen møbler fasader, overflod av tre i dekorasjonen og, selvfølgelig, tekstiler med levende farger - dette landet. På et slikt bad kan du glemme den hektiske byen, og som sagt, slapp av din sjel.

Rødt bad

Rødt og hvitt bad i landlig stil

Rødt bad

konklusjon

Utformingen av badet i røde farger er et dristig designstrinn. Denne fargen vil gi energi og lidenskap til livet ditt. Klassisk i å skape et interiør kan kalles en rød og hvit palett. Ønsker du å skape en glamorøs design, legg til svart i disse fargene. Og for å få et notat av luksus i den hvite og røde utformingen kan være ved hjelp av svart og gull. Det viktigste er å observere "dosering" av rød farge.

Vi anbefaler deg å lese: hvitt og rødt bad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1