Topp 10 ideer for å skape en atmosfære av avslapning på badet | asiaoss.info

Topp 10 ideer for å skape en atmosfære av avslapning på badet

Topp 10 ideer for å skape en atmosfære av avslapning på badet

Baderom - ikke bare et rom for hygieniske prosedyrer, men også et sted for avslapning. Hvor, hvordan ikke å fjerne den akkumulerte tretthet på badet, bli belastet med livskraft og gjenopprette mental styrke? Og hovedhemmeligheten ligger i etableringen av komfort. Full avslapning kan bare oppnås i et koselig rom fylt med en atmosfære av ro og komfort.

Myk pastell

Pastell nyanser gjør rommet mer lett og mykt. Krem, melkeaktig, blek og rosa farger gir ømhet. Blå, blå, turkise nyanser er forbundet med vann, himmel, sjø. Grønn, mynte og pistachio farger generelt handler på psyken beroligende, slappe av, lindre utmattingen av øynene.

Lyseblå bad

Hvis du bruker flere pastell nyanser samtidig, kan du zonere plass og sette stemningen for det. For eksempel, tapet i en krem ​​og rosa striper, stencil ornamenter eller bare male veggene i forskjellige farger. Det er kontrasterende innlegg av mørkere koselige farger, for eksempel brun.

Pastell nyanser på badet

Lyseblå bad

Koselig beige-brunt bad

Veldig forsiktig bør det være med hvit farge. En ren, hvit farge er ofte forbundet med sterilitet. Dette badet er mer som et sykehusrom, og det gir motsatt effekt. Det vil ikke være mulig å slappe av her helt. Hvis du vil utstyre et rom i hvitt, velger du nyanser av melk, krem, elfenben, etc. Det viktigste er at veggene har en hyggelig pastellskygge, og ikke blindet av deres sterile hvithet.

Stort bad

Serene Gray

Lys grå nyanser ser nøytrale ut. De er kombinert med nesten alle andre farger, ikke irritere, merk ikke. Du kan ikke bruke en, men flere grå nyanser samtidig, som ikke bare kan harmonisere, men også lakonisk kontrast mellom seg selv. Men denne fargepaletten fungerer fint bare i bad med naturlige lyskilder. Når det er vinduer som hopper over dagslys, sollys, slutter rommet å være "grått" og kjedelig.

Gråt bad med vindu

Gråt bad med vindu

Gråt bad med vindu

Hvis du fortynner de grå flekkene eller små flekker av hvitt, vil dette gi romets ro. Hvit kan være striper eller mønstre på veggene, tekstiler, og selve badet kan være hvitt og dermed skille seg ut mot bakgrunnen av gråvegger.

Gråt bad med hvitt og vindu

Sea Breeze

Marin- og kysttemaer for innredning av badet er alltid relevante. Turkis, mynte, blå, lyseblå nyanser og fargen på sjøbølgen danner en slik storhet og dybde av havet. Hvit bad inventar og gardiner er forbundet med seil av skip eller skumbølger.

Og som sluttbelastning - tilbehør knyttet til havet og stranden: skall, store småstein, bilder av måger eller sjøinnbyggere, silhuetter av alger.

Baderom i marine stil

Baderom i marine stil

Baderom i marine stil

Opplev en slik interiør lyse flekker med rød farge. Det kan være tilbehør, krukker, skarpe håndklær etc. Det viktigste er at det skal være lite rødt: separate flekker på den generelle bakgrunnen.

Marine temaer på badet

Personlig plass

Lag ditt eget lille univers, personliggjøre på badet. For å gjøre dette må du ordne ulike ting som enten tilhører deg, eller du identifiserer for eksempel bilder. Disse kan være memorabilia, suvenirer fra turer, steiner fra bunnen av havet eller elva hvor du hvilte, etc. Emnet trenger ikke å være marine eller relatert til reiser.

Båt på badet

Alt dette ligger på smale hengende hyller. Det viktigste å huske er at badet er et område med høy luftfuktighet, og ikke alle gjenstander vil komfortabelt være der.

Bilder på badet

Tilpassing av badet

Garderobe med bilde på badet

Land eller fransk landsby

Myke lilla vegger eller imitertre, varme nyanser, blomstermønster, gjenstander er eldre og smijern - alt dette preger disse stilene.

Gardiner på badet

Interiøret i landet skiller seg ut av deres naturlighet og koselighet. I et slikt rom er det enkelt å koble fra byens støy, raskt tempo og stress. Et hjørne av provinsen i en steinby.

Country stil på badet

Country stil på badet

Stilen er satt av teksturerte vegger med varme nyanser. De kan være monofoniske eller etterligne et naturlig tre, for eksempel hvis det er plastpaneler eller sidespor. Blomsterutskrifter kan dekorere gardiner eller håndklær. Den generelle atmosfæren er også satt av ulike antikviteter, vintage tilbehør, smidde gjenstander og håndtak på møbler, krom kraner og tverrventiler, etc.

Baderom i landlig stil

Takbjelker

Overhaling i dette tilfellet trenger ikke. Det er spesielle dekorative takbjelker med imitertre. På badeværelset er egnede lettvektskonstruksjoner laget av plast. Dessuten, takket være dem, kan du visuelt justere rommet, noe som gjør det bredere på grunn av retningen på bjelkene.

Takbjelker på badet

Takbjelker på badet

Takbjelker på badet

Treet vil gi mykhet og kaloritet. På et slikt bad vil det være lett å slappe av, fordi du vil bli omgitt av naturlige materialer.

Bad med peis og tre

For å gjøre rommet komplett, må du også legge til elementer av tre, smijern og tekstiler til interiøret. Hvis badet har et vindu med en gitter og grillen har et interessant mønster, kan det gjentas ved å bruke et pryd på veggen eller døren til skapet.

Det perfekte tillegget og ferdigstillelsen av designet vil være et luksuriøst trebad eller installasjon av et bad på trebjelker.

Tre badekar

Baderom på trebjelker

Komfortable vegger

Grovhet, uttalt tekstur, skraper og andre lignende elementer gir badet utseendet på et beboelig rom. Det er koselig å være i et slikt rom.

Koselige vegger på badet

For å lage kunstig antikvitet, kan du bruke sidespor med imitertre, teksturerte maling, dekorative gips, spesielle lakklakk.

Koselige vegger på badet

Viskene kan gjøres på følgende måte:

  • Jeg begynte å påføre et grunnlag med maling på veggen.
  • Når det tørker godt, blir toppen påført en, men forskjellig i fargen med 1-2 nyanser.
  • Når dette laget er nesten tørt, gå gjennom de nødvendige stedene med en stiv jernbørste eller finkornet sandpapir. En skarp farge på basislaget vil skape en slitasjeeffekt.
Vegger med virkning fra antikken

Brannkilde

Peisen på badet vil gi en følelse av luksus og ro.

Peis på badet

Peis på badet

Peis på badet

Peis på badet

Peis på badet

Peis på badet

Hvor hyggelig å ta et skumbad til lydene av varme logger.

Peis på badet

Dessverre er det ikke mulig å installere en peis på badet. Så blir den perfekte løsningen lys.

Stearinlys på badet

Stearinlys på badet

Stearinlys på badet

Elementer av spaet

Badet er et ideelt sted for spabehandlinger. Et luksuriøst boblebad, mange terryhåndklær og trebenker vil bidra til å skape et atmosfære spa.

Japansk stil er ideell for å implementere en slik ide.

bad spa

bad spa

Det er interessant å lage et panel og arrangere en stor eller liten foss.

Panel og foss på badet

Radio på badet vil hjelpe deg å slappe av raskere til lydene av favorittmusikken din.

Radio på badet

Andre trivia

Komforten i et hvilket som helst rom består av ulike bagateller. Hovedbetingelsen er at de skal passe pent inn i interiøret.

Når en ting skiller seg ut, er det også å tiltrekke seg oppmerksomhet eller irriterende, det må fjernes eller erstattes. For eksempel, hvis formen på speilet ikke passer inn i designen av rommet eller speilet er bare kjedelig, vil det være irriterende. Du kan erstatte den med en mer egnet en. Noen ganger er det nok bare å oppveie eller omarrangere elementene slik at utseendet på rommet er merkbart forvandlet.

Bad for avslapning

Bad for avslapning

Hvis du ikke vil kaste den bort, eller tenke det er upraktisk, så kan du dekorere motivet. Recolor, bruk et mønster, lim ulike dekorasjoner. For å forstå hvor behagelig det var å være på badet, er det nok å lytte til dine indre følelser.

Loading...