Turkis bad

Turkis bad

Å observere det vanlige hverdagen i deres hjem, mange vil ofte lage lyse farger i hvert fall i ett rom, for eksempel et bad. Men hvilke farger å velge? Veldig original vil se turkis ut. Interiøret i denne tonen ser utsøkt og dyrt ut. Det er ganske mildt, lett å oppleve og samtidig forfriskende farge. Det vil tillate deg å nyte vannprosedyrene fullt og ditt bad blir stilig og spektakulær.

Vakkert turkis bad

Psykologisk påvirkning

Ikke alle eier bestemmer seg for å dekorere badet i turkis, forklarer at han er for kald. Faktisk gir kombinasjonen av grønn og blå turkis.

Dens lyse farger er så behagelig for øyet at de ikke irriterer i det hele tatt. Ser på den representerer umiddelbart havet og friskheten, og til og med frihet, hvor fantastisk.

Når det gjelder nyanser, er turkis ganske variert. Vær derfor ikke redd for å bruke den i ditt "renhetens tempel". Takket være denne unike fargen får du en slags fargeterapi. Forskere sier at de er under påvirkning av turkisområdet, forbedrer sinnstilstanden. Kroppen er fylt med energi, det er selvtillit.

bad turkis farge

funksjoner

Faktisk kan denne magiske fargen bli et pryd av noe interiør, du trenger bare å huske sine hovedtrekk.

Turkis kan brukes som hovedbakgrunn i dekorasjonen av rommet. Men husk at dominansen av sine mørke nyanser, visuelt reduserer plassen og lyser tvert imot.

Det er i harmoni med de fleste farger. Til tross for dette refererer det til kaldt skala, noe som betyr at det skal fortynnes med "varmt". Så vil rommet se mye mer behagelig.

Mørk turkis på badet

Baderom i turkis farge

Turkis overflate på badet

Avhengig av belysningen, kan denne fargen se helt annerledes ut. Og med hjelp av etterbehandling av forskjellige teksturer og nyanser av turkis, får du utallige gode dekorative løsninger. Husk at det ikke anbefales å bruke som turkis fargeinnredning som et enkelt element. For et komplett bilde, trenger du tilbehør av samme eller lignende nyanse.

stiler

Tenk på utformingen av badet, du må bestemme stilen. Hver stil har mange positive egenskaper.

Turkis Bad

Art Deco

Elite stil er riktig. Det forutsetter tilstedeværelse av stål, marmor, glass og keramikk, for eksempel i blek turkis. Dens sanne kjennere foretrekker dyre og eksklusive elementer av innredning.

Art Deco stil på badet

retro

Sofistikering og komfort. Malet i turkise møbler - hovedrommet. Hvithet av veggene og støpejernbadet med antikke kraner vil bare understreke turkis.

I stil med retro

Hi-Tek

Bad i stil med Hi-Tak - klarheten i geometriske former. Teknologisk design i alt. Overflod av metall og glass detaljer. Og de turkise veggene vil skape koselighet.

Hi-Tech

Provence

Franske provinsen ... Sjarmen av slitte antikviteter i restrained farger. Som bleknet turkise vegger. Det generelle inntrykket av plage og dugghet. Egnet for de som strever etter komfort og ro i landsbyens liv.

I stil med Provence

moderne

Skjønnhet i detalj og "rene" linjer. Lite møbler og en følelse av frihet i rommet. Dette badet ser lett ut.

Turkis bad i jugendstil

minimalisme

Minimalisme er laconisme, enkelhet og klarhet i former. Lys turkise badvegger og mye diffust, rolig lys. Komplett mangel på dekor og ornamenter. Følelse av luftighet og åpen plass. Passer for elskere av selvbeherskelse og åpne rom.

I stil med minimalisme

øst

Naturmaterialer og mange smykker. Innebygde og originale mønstre, omgitt av turkis farge. Inkarnasjon av åndelig harmoni og fred.

I orientalsk stil

sjø

Sol og varme. Enkelhet og tilgjengelighet, det er ikke noe sted for pretensiøsitet. En rekke havskjell og skjelleskaper gir en følelse av nærhet til havet. Hovedfokus er på turkise nyanser, fra rik tone til myke notater. Det er herlig.

Og hvilken stil vil du velge?

Turkise fliser i marine stil

I den marine stilen

Turkis havsstil bad

Kombinasjon med andre farger

Turkisfargen er god fordi den er universell. Med andre malinger føder han svært originale kombinasjoner. Så, for eksempel, vil den kontrasterende kombinasjonen med brun være spektakulær. En lik andel av disse fargene med tillegg av beige farge, vil gjøre interiøret koselig og hjemmekoselig.

Kombinasjonen av turkis og brun på badet

Turkis er perfekt kombinert med fargene nærmet seg - grønn, blå, blå. Med sistnevnte, for eksempel, kan du få et interessant og ømt, veldig "hav" bad. En slik konsonans kan også være energisk, på grunn av de rike nyanser av disse fargene.

Vakre og hyggelige er samspillet med turkis med en dempet lilla. Dette vil skape en unik entourage. Lyse notater gjør også badet mer dramatisk og til og med variert. Men husk at en stor mengde lilla kan være slitsomt.

Kombinere den "magiske" fargen med beige, den siste tar som bakgrunn. Dette fargeskjemaet er enkelt, for det vil skape en rolig atmosfære.

Turkis med grønn

Turkis på badet med andre blomster

I kombinasjon av turkis med blå

Turkis + lilla

Beige bad med turkis

Turkis Baderom Tile

Turkis passer også bra med nesten alle treets farger. Med tanke på dens lyse nyanser, vil situasjonen bli veldig forsiktig og luftig.

Turkis bad og tregulv

En utsøkt kombinasjon vil resultere i en kombinasjon av grunntonen med grå eller sølv. Vel, hvis de er bleke nok. En slik beroligende og moderat streng harmoni trenger ingen tillegg.

Baderom - turkis med svart

turkis i det grå badet

Baderom - sølv og turkis

Hvis du vil ha eksotisme, ta utgangspunkt i et rikt turkis utvalg. Legg til rød, oransje eller buffy-gul. Jo mer rik nyanser, jo mer originale interiøret.

Turkis rødt bad

Med hvit

Den perfekte kombinasjonen av hvite og turkise farger anses klassisk. Avhengig av proporsjonene mellom disse fargene, kan du få helt forskjellige oppfatninger av rommet. For eksempel, hvis veggene er ferdige hvite, og turkis er en aksent, blir rommet vakkert og selvforsynt.

Hvis det viktigste er den turkise tonen, så vil den hvite rørleggeren på bakgrunnen se veldig imponerende, og understreke dybden av turkis. Et slikt utvalg, skaper en forening av kule og krystallrengjøring på badet.

Hvit bad med turkis aksent

Hvit VVS i et turkis bad

Kombinasjon av turkis med hvit

tilbehør

Turkis bad tilbehør vil gjøre det lyst og gledelig. Møbler, dekor, tepper, håndklær vil skape en atmosfære av mysighet. Men hvis det er for mange i rommet, vil det overordnede bildet vise seg å være motley og påtrengende. Derfor lager vegger, gulv, taknøytral. Dekorative elementer av denne tonen vil ikke forbli ubemerket. De vil oppdatere atmosfæren.

Tilbehør i turkis bad

aksenter i det turkise badet

Når du dekorerer veggene i turkis farge, sørg for at den totale tonaliteten er i balanse. Møbler og tilbehør velger i kontrast til den generelle bakgrunnen. Så vil det se stilig og dynamisk ut.

Og husk, det fargerike badet tillater bare en aksent å dominere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 93