Vælg en brusekabine

Ved reparation af badeværelser udskiftes bade ofte med bruserhytter. De optager mindre plads, hvilket giver dig mulighed for at frigøre mere plads til husholdningsapparater, som ofte simpelthen ikke har nogen steder at sætte. For at vælge et bad skal du forstå alle finesser. Kun på denne måde vil du ikke fortryde det valgte valg. 

Nå, de der har både bad og brusebad, men oftere skal vælge en ting

Nå, de der har både bad og brusebad, men oftere skal vælge en ting

Brusekonstruktioner

Brusekabiner er i forskellige konfigurationer - hulrummet er lukket med vægge og tag eller kun med pall og døre. Afhængigt af konfigurationen har de et andet navn:

 • Bruserum. Det er normalt en pall og døre. Døre og vanding kan fastgøres direkte til væggen. Dette er en økonomisk mulighed, men meget lige funktionel og praktisk. Der er muligheder for bruserhjørner med plastikvægge, men i hvert fald er der ikke noget tag. Derfor kaldes sådanne installationer også "åbne brusere".
 • Brusekabine eller brusebad lukket. Dette er et helt isoleret rum - med egne stakke og loft. Sådanne planter har normalt et stort antal af ekstra funktioner, og ud over dem, der er forbundet med vand (forskellige sjæle, vand massage, sauna), kan være en masse andre - indbygget radio, telefon. For det meste er disse ret dyre enheder, selv om der er enkle modeller uden unødvendige "klokker og fløjter."

  Brusekabine åben (til venstre) og lukket (højre) type

  Brusekabine åben (til venstre) og lukket (højre) type

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  66 − 60 =