Feng Shui badeværelse

Feng Shui badeværelse

Energibevægelse i badeværelset kan både forbedre ejernes sundhed og tiltrække penge til huset og forværre sundhedstilstanden og den økonomiske situation. Korrekt korrektion af energistrømme Qi forbedrer atmosfæren i huset væsentligt og etablerer den aktuelle situation. Derfor er det meget vigtigt at organisere et badeværelse på Feng Shui.

Badeværelse med det rigtige design til Feng Shui

Placering af værelset

Den mest foretrukne placering af badeværelset er i nord.

Ekstremt uønsket nær soveværelset eller i midten af ​​huset. Et sådant arrangement vil skræmme væk held i alle spørgsmål.

Af denne grund er et yderst ugunstigt badeværelse i sydøst - et område af rigdom. Penge vil "flyde" ind i røret.

Badeværelse arrangement i retning af siderne af verden

Og hvis hoveddøren er modsat, vil pengene bare gå igennem det. Placeringen af ​​badeværelsesdøren er vigtig. Det er ikke godt, hvis det kan ses fra hoveddøren og fra køkkenet, tk. komfuret er ansvarlig for husstandens sundhed. Juster strømmen ved at placere et træ eller en plante i gryden i korridoren.

Placeringen af ​​badeværelset i huset ved Feng Shui

Døren på badeværelset er feng shui

Kompetent arrangement af genstande i badeværelset af Feng Shui

Hvis badeværelset har en fælles væg med soveværelset, skal sengens hoved ikke være tilstødende til væggen. Ellers vil indtrængningen af ​​negativ energi bidrage til dårlig søvn og dårligt helbred.

Hvis der ikke er mulighed for at gøre en permutation, bør badeværelset hænge et spejl på den mur, så det afspejler toilet og tanken (i tilfælde af fælles badeværelser).

Badeværelse arrangement ved funktion

Ifølge feng shui skal badeværelser og toiletrum være adskilt. Hvis layoutet af lejligheden har et kombineret badeværelse, så inde i opdelingen af ​​VVS partition eller gardin.

Forme af møbler og sanitetsartikler

Symbolet om rigdom, velstand og velstand er et ovalt bad. Denne formular har ikke skarpe hjørner og ligner en mønt. Alternativt kan du sætte et hjørne, men et rundt bad. Hvis du ikke kan slippe af med et rektangulært bad, er det meget lettere at udskifte håndvasken. Vælg en runde eller oval vask.

Vælg farven på VVS-hvid.

Som dekorative elementer til badet og møblerne, såvel som til lænestole og håndtag, er det bedst at bruge metal. Styr bevægelsen af ​​positive energi- og krom- eller nikkelblandere og rør.

Det anbefales at skjule rørene af feng shui. Den nemmeste måde at gøre dette på er med en plastik boks.

Ovalt bad på Feng Shui

Den rigtige form for sanitetsartikler i badeværelset er Feng Shui

Former af VVS i badeværelset af Feng Shui

Ovalt badeværelse i et lille badeværelse af Feng Shui

Lille badeværelse af Feng Shui

Feng Shui badeværelse med bruser

Det er ønskeligt at have på badeværelset af ethvert hængende skab eller arrangør til opbevaring af plejeprodukter og andre ting. Cluttering rummet forhindrer en jævn strøm af positive energistrømme. Jo mindre små ting på åbne overflader, jo bedre.

Opbevaring af tilbehør i badeværelset af Feng Shui

spejle

Da der i små lejligheder er der ingen mulighed for korrekt at placere VVS og møbler, så energistrømmene korrigeres ved hjælp af spejle.

I badeværelset skal to spejle hænge, ​​men så de ikke afspejler hinanden. Det er bedre at placere dem på de nordlige og østlige vægge.

Det er meget vigtigt, at en person ikke vasker sit ansigt, mens han står med ryggen til døren. Men hvis planen ikke tillader at flytte vasken, så bare hænge op på hendes spejl til hoveddøren blev afspejlet i det. En anden kan hænge udenfor døren. Med et ugunstigt arrangement af rummet vil et sådant spejl afspejle negativ energi.

Feng Shui på badeværelset med spejle

Spejle af Feng Shui i badeværelset

Arrangementet af spejle i badeværelset af Feng Shui

lys

Men belysningen i badeværelset skal være lyse!

 • For det første er det praktisk. Ved dårlig belysning er det svært at barbere eller gøre en pæn sminke.
 • For det andet, et lyst lys niveauer balancen af ​​Yin og Yang, stimulerer strømmen af ​​Qi.
Badeværelsesbelysning af Feng Shui

Grundlæggende principper

Ved design af interiøret er det bedst at bruge glatte, skinnende, men ikke spejllignende materialer.

nemlig:

 • fliser,
 • glas,
 • marmor,
 • keramik.

På grund af dette neutraliseres negativ energi i rummet. Men spejleelementerne tværtimod forstærker og sænker energistrømmene.

også sænk bevægelsen af ​​positiv Qi overflod af træ og bløde måtter. For rummelige værelser er deres tilgængelighed tilladt, men for små er det strengt kontraindiceret.

Feng Shui badeværelse i marmor

Flise på badeværelset Feng Shui

Keramiske fliser på badeværelset af Feng Shui

Skarpe hjørner er en kilde til negativ energi. Derfor kan du aldrig blive eller sidde foran en spids vinkel. Og i et lille rum er deres indflydelse endnu stærkere. Derfor Jo mere glatte og afrundede hjørner, jo bedre.

Det er meget vigtigt at overvåge renheden og serviceværdierne for VVS. Den drypende eller lækker vand symboliserer strømmen af ​​dine penge. De resulterende pletter, snavs og plaque akkumulerer i sig selv en negativ.

Som en indvendig løsning er det bedre at bruge alt der er forbundet med vandelementet. Blåblå skala, hvid farve, billeder af undervandsindbyggere og landskaber. Lyse, røde gule nuancer og alt hvad der vedrører elementerne i ilden, er det uacceptabelt at have på badeværelset. Elementerne i vand og ild står i konflikt med hinanden, hvilket forårsager ubalance i energi.

Afrundet VVS og blåblå dekorationselementer i badeværelset af Feng Shui

Halvcirkelformet vask i badeværelset af Feng Shui

Farve skala i badeværelset af Feng Shui

Vi sætter alt på plads

 • Badets bedste beliggenhed er sydvest. Hvis sanitetsenheden er kombineret, skal toilettet placeres så langt som muligt fra det, men på sydsiden.
 • Vi hænger et spejl over vasken. Vælg et spejl med en strømlinet strømlinet form.
 • På væggene hænger vi et hængende skab til husholdningskemikalier og kosmetik uden spejle. Eller vi fjerner arrangøren under vasken.
 • Tøjvaskkurven skal være lys med afrundede hjørner.
Feng Shui i et lille badeværelse

regler

Alle de nævnte principper for feng shui kan generaliseres i reglerne for badeværelset:

 • Trin og tærskler i badeværelset er uønskede.
 • Spejlets overflade skal være flad, det er selv tæt på væggen og har ikke den virkning at forøge eller forvrænge billedet.
 • Brug ikke spejlfliser, dekorative elementer eller døre til skabe. En sådan overflod af små spejle vil ødelægge en persons billede, påvirke hans personlige energi qi negativt.
 • Kategorisk kan du ikke bruge sorte og brune farver i badeværelset. de vil tiltrække negativ energi. Den bedste løsning for interiøret: bløde pastelfarver eller vandet element (blå, blå, grøn) forskellige nuancer og lys træ.
 • Den grønne farve af tekstiler og dekorative elementer i badeværelset vil afbalancere styrken af ​​vandet, der tiltrækker husets velfærd.
 • Jo mindre akutte vinkler, desto bedre.
 • Alle krukker med husholdningskemikalier og kosmetik er skjulte, ubrugte og tomme - kasserede.
Korrekt badeværelse af Feng Shui

Feng Shui på badeværelset

Feng Shui regler på badeværelset

Farveområde af badeværelset af Feng Shui

Feng Shui badeværelse

Feng Shui regler for badeværelset

Det er vigtigt at overvåge renheden af ​​badeværelset. Efter vedtagelsen af ​​procedurer er det vigtigt at skylle VVS. Glem ikke at ventilere, ventilationsgitterene skal være i god stand. Derefter strømmer Qi i badeværelset korrekt, oplader dig med energi og tiltrækker rigdom til huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 14