Sort og hvidt badeværelse: et spektakulært spil af kontraster

Sort og hvidt badeværelse: et spektakulært spil af kontraster

I det indre af badeværelset skal du tage højde for mange nuancer. Af den måde, hvorpå den vil blive udført, inden hvilke materialer til færdiggørelse af vægpaneler, loft og gulve er bedre at bruge. Det er selvfølgelig meget vigtigt, i hvilke nuancer bliver der skabt et badeværelse.

Traditionelt er disse værelser lavet i pastellfarver, men ikke mindre harmonisk og praktisk i dette interiør vil være en sort og hvid farvepalet. Det lægger ikke kun vægt på elegance og elegance i din smag, men hjælper også med at genskabe en moderne og ikke-standardiseret løsning til dit badeværelse.

Elegant sort og hvidt badeværelse

Game of contrasts

Hvis du bruger en kombination af diametralt modstående farver i indretningen og gør specielle accent på kontraster, kan du få en meget praktisk og effektiv løsning til dit badeværelse.

Badeværelse design i sort og hvid med gule accenter

Med brug af sort / hvid kombinationer i badeværelset design, er der skabt elegant og elegant interiør, som har en vis afslappende effekt. Det er i dette rum, at vi begynder og slutter vores dag, så manglen på en overflod af lyse farver vil hjælpe med at fokusere på din indre verden og strømline dine tanker.

Eksempel på et sort-hvidt badeværelse

Hvis du vil se overhovedet af sort i designet, læs vores artikel om det sorte badeværelse.

Sort-hvide farver er altid rimelige at bruge i badeværelset. De vil dekorere ethvert interiør, uanset størrelsen, men glem ikke nogle nuancer i at bruge disse nuancer. Lad os tale om dem mere detaljeret.

Sort og hvidt badeværelse

Lille værelse

For ikke at reducere rummet af et allerede lille rum i udformningen af ​​vægpaneler, gulve og loft, er det bedst at bruge hvid farve. På grund af dette bliver værelset visuelt mere frit og lyst.

Den visuelle effekt af et højt loft kan skabes ved at lægge fliserne i lodrette strimler. I dette tilfælde kan fliserne være nogen.

Sort og hvid strimmel på badeværelset

Det er nødvendigt at tage hensyn til et øjeblik, at spejlet skal placeres således, at strimlerne af sort (hvis de anvendes i designet) eller en helt sort væg ikke falder ind i dens refleksion. Ellers vil vi opnå effekten af ​​at indsnævre rummet.

For et gulvbelægning er det muligt at anvende simple geometriske elementer og kun til at dekorere en hvid flise med et tæppe af sort farve, som positivt vil fremhæve en designidee. Mere vindende vil selvfølgelig være gulvet, hvilket simulerer sort / hvid-celler i skakbrættet. I dette tilfælde kan flisen lægges enten direkte eller diagonalt.

Gulv i badeværelset i form af et skakbræt

Sæt ikke en sort strimmel langs alle væggene, fordi Rummængden vil straks falde. I denne stil vil hvidhvid VVS i rektangulær form se godt ud.

Interiør af et sort-hvidt badeværelse

En anden teknik, som visuelt udvider rummet, er at lave modsatte vægge i kontrastfarver (de tværgående vægge er hvide, og de langsgående vægge er sorte).

Sort og hvidt badeværelse: sort med et mønster og hvide vægge

I et sådant interiør er det tilladt at anvende specialklistermærker til fliser, hvilket vil gøre det muligt at fortynde nogle få kedelige og dystre klassiske nuancer. Du kan også tilføje et par farver accenter til interiøret, for eksempel håndklæder og tekstiler med lyse farver (rød, gul, orange eller grøn). Meget god i dette interiør passer ind i blomster.

Lev blomster i et sort og hvidt badeværelse

Rummeligt værelse

For badeværelser med imponerende størrelser giver skabelsen af ​​et fantasyinteriør ikke vanskeligheder, og det bliver simpelthen formaliseret i en klassisk sort / hvid version. Det sort / hvide farveskema vil ideelt set se på et rummeligt værelse, og der er utallige muligheder for udformningen af ​​et sådant værelse.

Sorte vægge i badeværelset

Mønstre i sort og hvid

En interessant beslutning om at dekorere væggene vil være udsmykningen af ​​tre af dem i sort og kun klokken 1 i hvid. Samtidig kan væggen, der er modsat døren, indrettes med blomstermønster med specielle dekaler eller en passende flise.

Loftet i sådanne lokaler er bedst venstre hvidt, men gulvbelægningen er sort. Det er også hensigtsmæssigt at bruge talrige sort / hvide tegninger af gulvbelægningens ornament. Til udformning af kantsten anbefales det at bruge sorte, sølvfarvede, grå flise nuancer. Det er meget interessant at se på inddragelsen af ​​en sådan flise i lægningen af ​​vægpaneler.

Fremragende i det sorte og hvide interiør i dette rum vil se snehvid tæppe med en lang lur. Det er også tilladt ikke at bruge måtter overhovedet og lade muligheden for belysningsanordninger afspejle den glatte overflade af flisen. Vasken kan laves sort eller vælge en mælkeagtig skygge.

Regler og tips til design

Til badeværelset i sort og hvid var harmonisk og elegant, det er værd at huske nogle regler:

  • I et lille badeværelse skal der nødvendigvis være en tilstrækkelig stor mængde lys, i store rum må det lyse nogle områder mere dæmpet.
  • Forholdet mellem disse to farver afhænger direkte af rummets størrelse. I et lille badeværelse bør hvide nuancer dominere, og i et rummeligt badeværelse er det muligt at bruge flere sorte accenter.
  • Glem ikke at placere spejle korrekt - i deres refleksion bør der ikke være sorte lodrette striber eller vægge.
  • Kompetent brug fliser med udsmykning, for ikke at overbelaste rummet.
  • Ved hjælp af lyse tekstiler kan du fortynde den sorte og hvide palette.
  • Undgå unødvendig udsmykning for at opnå den bedste effekt.
Placering af spejle i et badeværelse med sort farve

Design af et sort og hvidt badeværelse

Måder at lægge sorte og hvide fliser på, kombinerer

klassisk

En klassisk kombination, når du lægger fliser, er en kombination af sort og hvid nuancer. For at opnå et harmonisk interiør er det ikke nødvendigt at sprede store overflader med disse nuancer. Således kan du lave et forklæde på skallen, men ikke dekorere hele væggen med et skak ornament. Det er bedre at gøre en del af væggens overflader rent hvid, og andre - sort.

En god mulighed ville også være en lodret eller vandret opdeling af væggene i faste områder. Det er nødvendigt at undgå skift af farver på alle fly.

Vandrette sorte fliser på badeværelset

I forskudt rækkefølge

Den vekslende kombination af to-tone fliser vil se meget godt ud på gulvet, men der er også nogle funktioner her. Brug ikke et stort format flise på toilettet, fordi og uden det ser miniaturrummet endnu mindre ud. Fliser af lille størrelse vil se mere spektakulære ud.

Den forskudte sorte flise

Hvis du lægger fliser i striber, kan du opnå forskellige visuelle effekter. For eksempel kan læggestrimler på bredden gøre pladsen bredere, og hvis de er lagt ud langs længden henholdsvis længere.

For at tilføje plads til lydstyrken lægges strimlerne diagonalt.

Skak ordre på badeværelset

sildeben

Der er en anden mulighed for at lægge fliser af kontrastfarver, som vil skjule manglen på volumen eller planlægningsfejlen - "sildben". Det er også værd at bemærke, at der vil blive skabt en mindre skarp kontrast, hvis du i stedet for en ren hvid skygge bruger en cremet. Denne udsmykning gør rummet mere tilbageholdende og blid, og bevarer samtidig belysningen af ​​den førstnævnte.

Stacking af sorte og hvide fliser

Hvis vi planlægger at lægge fliserne på både væggene og gulvet, skal du bruge et andet mønster af lægning på disse overflader. For eksempel er gulvet lagt ud med firkantede fliser i form af rhombusser, og væggene - med rektangulære fliser, efterligner murværk.

Der er mange måder at lægge på. For at lave en tegning af lægningen varieret er nødvendigt for at skabe en visuel skelnen mellem væggene og gulvet. Ellers vil rummet virke mindre behageligt.

belysning

Fremragende vil blive kombineret i en sort og hvid badeværelse krystal og metal dele, så vælg præcis disse armaturer. Det er meget vigtigt, at der er god belysning i det sorte og hvide badeværelse.

Det er også værd at bemærke, at der vil blive skabt en mindre skarp kontrast, hvis du i stedet for en ren hvid skygge bruger en cremet. Denne udsmykning gør rummet mere roligt og blødt og samtidig bevarer belysningen af ​​den førstnævnte.

Belysning i et sort og badeværelse badeværelse

Møbler og VVS

Til hylder, skabe og brusekabiner er det bedst at bruge transparente materialer. Dette vil visuelt bevare nyttig plads.

Møbler i sort og hvid farver vil være meget praktiske. Du skal bare placere det på monofoniske vægge, så der ikke er nogen krusningseffekt.

Husk: Der bør ikke være så meget accenter, ellers kan kontrastspil trætte dig.

Sort møbler med hvidt mønster på badeværelset

For at gøre interiøret mere parade, kan du bruge skabene og toiletbordet, dekoreret med sort og hvidt mønster i form af blonder. I dette tilfælde skal væggene være monofoniske. Som et materiale til en lysekrone er en sort krystal perfekt.

Interiørartikler i sort-hvidt badeværelse

Med hvilket dyr associerer du en sort / hvid kombination. Mest sandsynligt med en zebra?

For at gøre det indre af badeværelset unikt og for at redde det fra det vanlige, vil det hjælpe badet i farven "Zebra.

Bad i sort og hvid farver

Derudover kan du købe et sort badeværelse eller en håndvask. En ikke-standardfarve vil tilføje endnu mere unikhed til interiøret.

Sort vask i et sort og hvidt badeværelse

Meget vellykket i det rummelige rum på badeværelset vil se flotte vaser med blomster, gulvlamper, natborde og toiletbord. Det hele afhænger af dine økonomiske evner og fantasi, som i designet af et sådant rum kan være helt ubegrænset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35