Stiv forbindelse til mixer

Stiv forbindelse til mixer

Et særpræg ved denne forbindelse er den stive fastgørelse af blanderen og rørene. Nogle mestre anser det for mere æstetisk end fleksibelt liner, selv om det mere er et spørgsmål om personlige præferencer og smag.

Godbidder

På de positive sider af den hårdt forbundne forbindelse er:

 • Ser stilfuld nok i forhold til fleksibel;
 • Lang operationel periode, som er omkring 20 år;
 • Høj kvalitet af materialer, der ikke korroderes;
 • Installationen er ret praktisk (selv om den har sine egne nuancer, så det kan ikke kaldes et plus);
 • Produktet er pålideligt;
 • På grund af den glatte overflade er det ikke et problem at holde linerens rene. Snavs på røret akkumuleres ikke;
 • Enheden er ikke bange for termiske og kemiske påvirkninger, det kan modstå højere temperaturer og svingninger end fleksible modstykker.

Fordele ved en stiv forbindelse til en mixer

ulemper

Uanset hvad man kan sige, men der kan ikke være nogen mangel.

Vi bemærkede, at installationen - et kontroversielt problem, fordi det også er værd at tildele minuserne. Det er ret problematisk at udføre det, da du er begrænset til at flytte liner. Faktisk udgør dette en anden ulempe - stationaritet. Produktet bøjes ikke, giver ikke sig selv til selv mindre deformation, hvilket ville muliggøre en mere korrekt, æstetisk installation.

I andre henseender finder selv erfarne specialister ikke alvorlige mangler, som kunne karakteriseres af stiv podvodku.

Ulempen ved den stive forbindelse til blandere

typer

Klassificere typerne af stive podvodki kan baseres på de materialer, hvorfra den er lavet i vores tid. Det er et rør af metal. Dette metal kan igen være:

 • messing;
 • stål;
 • Kobber.

Hvilken mulighed er mere pålidelig - det er op til dig. I mange henseender afhænger det af fabrikanten og hans ansvarsgrad for sine egne produkter. Det vigtigste er, at metallet har antikorrosive egenskaber, og var ikke en billig forfalskning. Desværre bruger nogle firmaer almindeligt sort metal, som til sidst ruster. Og for at skjule denne kendsgerning, dække det med specielle maling og forbindelser. Som et resultat ser rørene ud som stål, kobber eller messing.

Stiv messingføder til mixer

Stiv stålføler til mixer

Stiv kobbertråd til mixer

Tips til valg

Når du vælger en stiv polstring til din mixer, skal du prøve at observere nogle få enkle regler. De er anbefalende i naturen, men de giver dig mulighed for at foretage et rigtigt korrekt køb.

 • Materiale. Undersøg omhyggeligt det materiale, hvorfra linerne er lavet. Faktisk har stål, messing og kobber deres fordele og nogle nuancer, fordi det vigtigste er manglen på forfalskning. Hvis du bliver fortalt, at dette er messing, skal du være sikker på disse ords retfærdighed.
 • Størrelsen. Hårdt rør er problematisk lidt, fordi det kræves i den rigtige størrelse. Tag højde for diameteren af ​​vandrøret og indgangen til blanderen. Nogle huse er udstyret med ikke-standard kommunikation, så før du går i butikken, skal du sørge for at tage målinger.
 • Længde. Et særskilt emne til samtale. Den nederste linje er, at du skal vælge den rigtige længde. Hvis røret er kort, skal du købe en ny eller svejses det manglende element, hvilket er absolut løsningen for det mest ekstreme tilfælde. Hvis røret er langt, kan du ikke installere det helt, da materialet ikke bøjer. Dette er hovedproblemet ved at vælge en stiv kabling.
 • Producent. Nu har markedet dannet sin elite af producenter af sanitetsartikler og sanitetsudstyr. Også i din by er der sikkert en butik, der nyder den største myndighed. Det er ønskeligt at købe produkter fra dem. Både producenten og distributøren er ikke interesseret i at miste troværdighed og kunder. Fordi de forsøger at tilbyde varer af høj kvalitet. Han har brug for dig.
 • Eksterne aspekter. Forsøg at skjule eyeliner fra øjnene, ved at gøre huden, installere badeværelsesmøbler og så videre. Men i nogle situationer forbliver eyelineren synlig, hvilket betyder at du skal være opmærksom på dens design.
 • Prisen. Lad os bare sige en ting - god ledningsføring er ikke værd at øre.

Tips til at vælge en hård strimler til blandere - Sådan vælges hårdt ledninger

montering

Når du ser på rækkefølgen af ​​installationsarbejder, kan du nemt tilslutte den hårde kabler til din mixer.

 • Bestem placeringen for mixeren.
 • Klargør væggen til efterfølgende installation af rør. Markér specielle strimler for at placere rørene. Lav en stroba. Nogle rør kan passere gennem væggen, andre - med depression. Glem ikke, systemet vil have knæ, så bemærk dem på væggen på forhånd.
 • Saml rørene. Overvejende selv erfarne indenlandske mestre overdrager denne opgave til fagfolk. Alligevel glem ikke at skrue den excentriske på dette stadium. Tilbagespolingen er ikke nødvendig endnu.
 • Lås den gamle mixer for at sikre, at systemet er placeret korrekt. Bare rolig, på alle modeller af mixere er der en ensartet afstand mellem landingspunkter.
 • Hvis du forstår, at alt er gjort korrekt og smidigt, fortsæt med at indlejre strob. For at gøre dette har du brug for en cementblanding. Giv også et lag til efterfølgende påføring af efterbehandling materiale (da dette er et badeværelse, de fleste af os bruger keramiske fliser).
 • Når cementblandingen tørrer, kan du fjerne den gamle mixer, installere en ny på sin plads.
 • Det sidste stadium vil være overfladebehandling af vægge og installation af fliser. Sørg for, at alle fastgørelsesdele er stramme, så der ikke er nogen lækage under drift.

Montering af den stive føder til blanderen

Hvordan man sætter i stedet for fleksibel

Du kan sikkert se selv, at fleksibel podvodka er overalt, næsten alle i huset, kontoret og så videre. Monter det nemt, det koster lidt.

Men ved mange mennesker, at det skal ændres hvert 3-5 år?

Dette skyldes det faktum, at foringen er forældet, slangerne indeni er dækket af revner, tætningerne er ude af drift, elasticiteten er brudt. Som et resultat er lækager næsten uundgåelige.

I denne komponent er den stive analog af rørledningen mere pålidelig, der kan fungere ved et højere tryk, og driftstiden er flere gange højere.

Eksperter anbefaler, at når du reparerer badeværelset, er det muligt at inkludere en hård kabling i fremtiden, selvom det nu er planlagt at installere en fleksibel. Stikkontakterne under vasken må ikke være mere end 0,5 m fra blanderen. Hvis denne betingelse ikke overholdes, kan du bruge en alternativ løsning - bølgepap. Men de skal være lavet af rustfrit stål.

Skru alle gamle rør ud, fjern mixeren og udfold hjørneventilerne. Skru røret ind i blanderen og sørg for, at alt passer i størrelse. Hvis ikke, unbend produktet pænt eller marker punkterne for at afskære overskydende elementer.

Når du har skubbet rørene til de korrekte dimensioner, skal du kontrollere akselforholdet og samle systemet. Den første til at fiksere mixeren i vasken, hvorefter kolletterne strammes. Tænd for vandet og sørg for alt fungerer korrekt. Husk også at tjekke systemet for lækage efter et par dage. Hvis der er en dekorativ finish eller møbler, der dækker systemet, skal du ikke installere det endnu. Først når du er klar over, at alt fungerer korrekt, lukker du linjen.

Udskiftning af fleksibel slange til stiv

Sikkerhedsforanstaltninger

Specialister anbefaler brug af en rørbender i færd med at installere en blander med stive rør. Denne enhed gør det muligt at trække rørene uden at bøje dem for meget. Bøjning kan føre til uønskede konsekvenser.

Selvfølgelig er en af ​​de vigtigste forhold for personlig sikkerhed vandblokeringen, inden reparationsarbejdet begynder. Overhold sikkerhedsforskrifter, brug beskyttelsesudstyr, handsker ved arbejde med metal.

Sikkerhedsforanstaltninger for at etablere en stiv ledning til mixeren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =