Vælg en badeværelse mixer med en tud

Vælg en badeværelse mixer med en tud

Blenderen er længe blevet en uundværlig egenskab af det moderne liv. Uden denne nyttige enhed er det svært at forestille sig ikke kun badeværelset, men også køkkenet. Hvis der er vandforsyning i rummet, så kan du ikke undvære en mixer. Til en badeværelse mixer med en tud - den mest populære løsning.

Det er nødvendigt for et behageligt liv, da det giver os mulighed for at opnå den nødvendige vandtemperatur. Gennem vandrør er der vand eller brændende koldt, eller tæt på temperaturen på kogende vand. Med en mixer blandes vandet fra rørene i forskellige proportioner, og vi kan sikkert vaske eller vaske opvasken uden at risikere forbrænding eller frostskader.

Golden Bath Vandhane

Godbidder

Blandere kommer i tre typer:

  • med et brusebad hovedet,
  • med en tud,
  • Kombineret, hvor der er et brusehoved og tud.

Blandere, der kun er udstyret med et brusebad, findes normalt kun i offentlige brusere, og de to sidste typer af blandere kan findes overalt. Mixerens tud har flere forskellige navne. Nogle kalder det "gander", andre - "tryk" og stadig andre - "næse". Det er et tyndt metalrør, hvorfra vand strømmer.

Hovedformålet med tuden er at danne og lede en vandstrøm.

Til fremstilling af spild, som for andre dele af blanderne, anvendes hovedsagelig messing, som derefter påføres dekorative belægninger, som bestemmer produktets farve. Til køkkenvaske, håndvaske og badekar skal du vælge en mixer af forskellige former og størrelser.

Mixer med vandfaldstud

Mixer uden tud

Ikke-roterende mixer

Langt spil

En mixer med en lang tud er den mest populære model. Det er efterspurgt, fordi den lange tud gør det muligt at foretage nødvendige manipulationer i vasken uden at hælde rundt med vand. En anden fordel ved mixeren med en lang tud er, at den umiddelbart kan bruges til to VVS-armaturer. Dette billede er kendt for alle uden undtagelse: I de nærliggende badeværelser i "Khrusjtsjov" bygningen var der et håndvask og et bad ved siden af ​​hinanden. Over badeværelset hang en lang krøbet vandhane, der skal vendes, afhængigt af om du vil vaske dine hænder eller fylde karret med vand.

Mixer med drejeskive

Drejningstuden er meget praktisk at bruge i køkkenet. Om nødvendigt kan dysen på blanderen vendes til siden for at gøre plads til opvasken. En drejeblander er også normalt installeret, hvis køkkenvask med to skåle er installeret i køkkenet. Udover et sådant design er det ikke meget plads, det er meget vigtigt i forhold til pladsunderskud.

Ulempen ved designet er følgende: Mixerudløbet svinges frem og tilbage meget ofte og bryder hurtigt ned, selvom det er et produkt af høj kvalitet.

En buet lang næse kan bringe vintage noter til indretningen af ​​badeværelset, især med den passende dekorative belægning. Hvis du vil oprette en retro-terrier, så støt den vintage tud med smukke ventiler og et gammelt brusebad hoved.

Retro badeværelse vandhane

kort

Blandere med en kort tud optrådte på markedet relativt nylig. Dette er en opfindelse af økonomiske europæere, der forsøger at minimere ressourceforbruget på alle mulige måder. En kort tud hjælper faktisk med at spare vandforbrug, men denne besparelse vil være ret ubetydelig. Eksperter siger blandt andet, at en kort tud hjælper med at regulere vandtemperaturen hurtigere. Sandt nok er forskellen her kun en brøkdel af et sekund.

Mixer med en kort tud

En kort tud skaber en stærk og jævn strøm af vand, hvilket minimerer spredning. Det er normalt installeret over en lille håndvask på toilettet eller over badeværelset. I sidstnævnte tilfælde er det også udstyret med et brusehoved.

Ikke-roterende kortudløber

Den største fordel ved en kort tud er, at det tager meget mindre plads end en lang, så det er simpelthen uerstatteligt i små badeværelser hvor hver centimeter ledig plads er i kontoen.

Mands ønske om at spare plads kender ingen grænser, så for nylig i butikkerne syntes der blæser med en kort tud, som installeres direkte på badets side. Dette design blev hurtigt populært på grund af sin ergonomi.

Mortise mixer giver dig ikke kun mulighed for at frigøre plads på væggen. Med det kan du fylde badekaret hurtigere.

Juster hovedet og skift vandets temperatur, mens du er i badekarret, det er meget mere praktisk, hvis du monterer en mixer til badets side.

Kort tud på siden af ​​badekarret

Tudens form

Afhængigt af tudens form kan de vandhaner, der er tilgængelige på sanitetsvaremarkedet, opdeles i to store grupper. Den første gruppe omfatter blandere med en klassisk tud og de andre kaskadeblandere.

Klassiske spild Der er én ting til fælles: De alle repræsenterer formen på et rør - kort eller lang, lige eller buet.

Til bad eller brusebad vælges normalt enten meget korte lige mixere eller alternativt lange med en eller to bøjninger. Sidstnævnte ligner det engelske bogstav S. Men der skal være meget plads over køkkenvasken, så så meget som muligt af retterne kan passe ind i den. Til disse formål er lige eller bøjede L-formede blandere mest egnede.

S-formet tømmerblander

L-formet tåge af mixer

Usædvanlig badeværelse vandhane

Cascade Mixers "Live" hovedsagelig i badeværelserne. Deres væsentligste forskel er i næsten fuldstændig mangel på spild. Mere præcist er der en tud, men dens form er så langt fra traditionel, at vi opfatter det som noget helt andet. Tætningen af ​​en kaskadeblander er sædvanligvis et stort metal- eller plastpanel med en smal spalte, hvorfra vand hældes. Strålen som følge heraf viser sig at være bred og flad, hvilket skaber en vandfaldseffekt. Udstyret med en kaskadeblander, er badet fyldt med vand dobbelt så hurtigt som normalt.

Cascade Mixers

Før du køber, se på, hvordan du reparerer mixeren. Måske vil dette påvirke dit valg.

lufte

På trods af at vores artikel er afsat til blandere med tud til badeværelset, kan vi ikke ignorere modellerne med en udstødningstud, som hovedsagelig anvendes i køkkenet. Et vigtigt træk ved disse blandere er, at tippens spids er forbundet med en lang fleksibel slange, der ligner en bruseslange, som giver dig mulighed for at trække tuden ud af blanderen og nå dem til ethvert sted i vasken. Ekstraktionsblanderen letter i høj grad vaskeprocessen. Med sin hjælp er det meget bekvemt at vaske store potter, bagebræt og pander, vasken selv og også at fylde med vandbeholdere.

Som vi allerede har sagt, findes et sådant vandhaner oftest i køkkenet, men badeværelset kan findes nyttigt for det. For eksempel bruges noget lignende i skønhedssaloner til at vaske dit hoved. Dette er virkelig en god ide, for nogle gange behøver vi bare vaske vores hoved og ikke for at våd hele kroppen, vi vil antage for at vaske hårfarvestoffet og gøre det over en vask med en almindelig tud er meget ubelejligt. I dette tilfælde skal udstødningstuden komme til nytte.

Stretcher udstrømningsmixer

Udtrækstudsblander

Mixer med glidende tud

Blandere med en udstødningstuds kommer ind i tre typer. Nogle blandere i rollen som en indtrækbar dyse er spidsen af ​​tuden, andre - et brusehoved, som er fastgjort til tuden. Endnu andre er en kombineret model: Blanderen og brusehovedet er placeret på vasken adskilt fra hinanden.

Tips til valg

Afslutningsvis lad os opsummere nogle af resultaterne og huske de vigtigste kriterier for at vælge et badeværelse vandhane.

Grundlæggende principper:

  • Hvis du vælger en mixer til et meget lille badeværelse, så er din største bekymring pladsbesparende, og spørgsmål om funktionalitet og æstetik går i baggrunden. Du bør være opmærksom på roterende blandere med en lang tud, som kan betjene både badet og vasken samtidigt.
  • Hvis dit badeværelse er ret rummeligt, og der ikke er behov for at skære ud hver tomme fri plads, så er den tidligere mulighed ikke for dig. Du kan sørge for, at både VVS-inventar er udstyret med blandere.
  • Når du vælger en tud til et bad, skal du altid tage højde for dens gennemstrømning. Det afhænger af diameteren af ​​hullet: Jo større det er, jo hurtigere vil badekaret fylde.
  • For et bad er det bedre at vælge en kort tud, så det giver dig mulighed for at trække vand hurtigere og bruge det mere økonomisk. Men længden af ​​tuden til håndvasken afhænger af vaskens størrelse og til det formål, som det anvendes til. For en lille skal er det bedre at vælge en mindre tud og for en stor en - flere.
  • Dem, der sætter pris på moderne og praktiske løsninger, vil helt sikkert lide en sprøjteblander med en kort tud, som kan installeres på siden af ​​badekar eller vask. Vær opmærksom på cascading modeller - det er ikke kun praktisk, men også meget smukt.
  • Hvis du skal vaske eller vaske noget i badeværelset, eller du ofte farve dit hår, anvende vaskbare masker og balm på dem, så skal du tænke på at købe en mixer med en udstødningstuds. Denne model er meget praktisk, den kan bruges ikke kun i køkkenet, men også på badeværelset, for eksempel til vask af hovedet, som professionelle frisører gør.
  • Når du vælger en mixer med en tud, skal du også overveje stilen på badeværelset. Kortrunde eller rektangulære forkromede blandere er tilbehør af moderne stilarter, men lange, buede messing- eller messingblandere er mere egnede til et klassisk interiør.
Bad mixer i mursten farve

Sort mixer

Forgyldt mixer med tud forgyldt

Bath mixer med udtrækkelig tud

Messingblander

Glas tud af vandfald mixer

Forgyldt retro mixer

Vi råder dig også til at læse tipsene til valg af et badeværelse vandhane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3