Grout til sømme Ceresit fliser

Grout til sømme Ceresit fliser

Ceresit-produkter har stor efterspørgsel i vores land og er derfor tilgængelige i alle bygge- og hardwareforretninger. Ceresit er en producent med mere end hundrede års historie siden slutningen af ​​forrige århundrede, en del af Henkel Corporation. Virksomheden blev verdensberømt takket være den højeste kvalitet af sine produkter og en stor markedsdækning. Blandt andet producerer Ceresit bygningsmixer til fugemasser.

Til dato er der udviklet seks typer af fuger designet til forskellige beklædningsmaterialer og brugsbetingelser. Forstå mangfoldigheden af ​​valg, lære om metoderne til at arbejde med trowels Ceresit, samt få en objektiv udtalelse om produkterne i virksomheden vil hjælpe dig med denne artikel.

Grout Ceresit

fordele

 • Muligheden for at vælge den rigtige type fugemasse fra flere, foreslået af producenten. Til salg er der fuger til keramiske fliser, mosaik, kunststen og andre materialer.
 • Forskellige indlæg kan vælges ikke kun på basis af beklædningsmaterialet, men også under hensyntagen til driftsforholdene. Ceresit producerer for eksempel trowels til værelser med høj luftfugtighed, ydre vægge, svømmebassiner, industrielle lokaler mv.
 • En anden vigtig parameter, der kan bruges ved valg af en fugemasse fra Ceresit, er sømens bredde. Fabrikanten fremstiller trowels til ledd med en bredde på> 5 til 30 mm.
 • Også i producentens rækkevidde er fuger designet direkte til brug ved meget høje eller meget lave temperaturer.
 • En anden utvivlsom fortjeneste af Ceresit grouts er den rige farvepalet. Vælg den rigtige farve til enhver type flise: monokrom, flerfarvet eller dekoreret med et mønster.
 • Masters-finishers noterer sig den gode slidstyrke af Ceresit grouts.

mangler

 • Mange af dem, der brugte Ceresit trowels, bemærkede en funktion: efter tørring ændres materialets farve og undertiden adskiller den sig væsentligt fra den, der er angivet på pakken. Derfor er det bedre at købe fuger i butikken, hvor du kan teste en prøve.
 • Fabrikanten pakker nogle typer Ceresit fugemasse i papirposer. Hvis alle betingelserne for opbevaring og transport er opfyldt, betyder emballagen ikke noget, men sælgere overholder ikke altid disse betingelser. Derfor klager kunderne ofte på, at Ceresit-pakken lækker fugt, hvilket påvirker kvaliteten af ​​produktet negativt.

Ceresite fliser

typer

 • Ceresit CE 33 Super. Den er designet til tætning af led med en bredde på mindre end 0,5 cm. Kan bruges til udvendige vægge. Det er bedst egnet til efterbehandling af toilettet, og køkkenområdet er modstandsdygtigt over for lave temperaturer. Det har antibakterielle og antifungale egenskaber.
 • Ceresit CE 35 Super. Beregnet til at tætne flisefuger, fra 0,4 mm til 1,5 cm. Den har en vandafvisende, tåler sollys og udfældning. Velegnet til brug i svømmebassiner. Denne type fugemasse Ceresit bør vælges, hvis du arbejder med en beklædning lavet af dekorative sten, marmor og andre lignende materialer.
 • Ceresit CE 43 Super Strong. Grout høj styrke designet til tætning sømme flise tykkelser fra 0,4 til 2 cm. Det er egnet til brug i ethvert miljø, fordi det har en vandafvisende og hydrofobe og modstandsdygtig over for sollys, nedbør og temperaturændringer. Denne fugemasse kan bruges til de fleste materialer, undtagen marmor og glaserede fliser.
 • Ceresit CE 40 Aquastatic. Beregnet til at forsegle flisefuger til 1 cm tyk. Den tåler udsættelse for høje og lave temperaturer, og temperaturforskellen, men det anbefales til brug i lokaler med opvarmelige gulve eller udendørs. Det har snavs og vandafvisende egenskaber.
 • Ceresit CS 25. Grout på basis af silikone, designet til at forsegle sammenflettet sømme med en bredde på 0,5 til 3 cm. Ideel til brug på badeværelset, herunder til brusekabinen. Det har gode antifungale egenskaber. Denne fugemasse bør ikke anvendes til beklædning af køkkenområdet.
 • Ceresit CE 79 UltraPox. Epoxy fugemasse, beregnet til tætning af led af enhver bredde. Ligesom alle to-komponent trowelleringsforbindelser er den kendetegnet ved høj modstandsdygtighed mod slid. Kan bruges til udvendige og indvendige vægge. Tolererer godt virkningerne af kemikalier indeholdt i rengøringsprodukter.

Ceresit CE 40

Tag en prøve af flisen med dig for at gøre skyggen af ​​fuger lettere.

Farverne af fuger Ceresite

Tiden for fuldstændig tørring af fugning er som regel ca. 24 timer.

forbrug

Frugtforbruget, uanset fabrikanten, beregnes ved hjælp af en simpel formel:

Formel til beregning af mængden af ​​fugemasse

hvor, A, B, C - længden, bredden og tykkelsen af ​​flisen henholdsvis D - bredden af ​​sømmen.

Frugtforbruget af Ceresit afhænger også af sorten af ​​trowellingblandingen. Så for keramiske fliser af standardstørrelser vil forbruget af forskellige former for fugning Ceresit pr. En kvadratmeter være som følger:

Tile størrelse, cm

5x5

10x10

20x20

50x50

Type fordybning

CE 33 (kg)

0,5

0,4

-

-

CE 35 (kg)

-

-

0,4

1.2

CE 40 (kg)

0,5

0,4

0,5

0,2

CE 43 (kg)

-

-

-

-

CE 79 (kg)

1.3

1,0

1.3

-

CS25 (ml)

25

100

-

-

Instruktioner til brug

Ud over cementmørtel til fliser producerer Ceresit også fuger baseret på epoxyharpikser og silikone. Hvis reglerne for håndtering af almindelig fugl er kendt selv for nybegyndere herrer, så er det ved brug af nye former for fugning kendt, ikke alt.

Grout Ceresite

epoxy

Epoxy fugemasse er meget vigtigt at blande ordentligt. I pakken med epoxykroven fra Ceresit er der to aktive komponenter, som skal kombineres, nøje observere proportionerne. Bland injektionsblandingen med en mikser i høj hastighed.

Det er vigtigt at huske at efter 1,5 timer efter blanding begynder blandingen at hærde, så der skal fremstilles epoxyforing i små portioner.

Sømmene skal fyldes med en regelmæssig gummispatel. Betjening her er det samme som med en cement injektionsmørtel, men det er tid til at fjerne overskydende injektionsmørtel fra flisen. Epoxy injektionsmørtel kan rengøres kun med den særlige svamp opblødt i vand (hvis det er nødvendigt at sikre, at vandet ikke lække til de ubesatte leddene har arbejdet med epoxy injektionsmørtel er kun tilladt på en tør overflade). Når arbejdet er færdigt, skal du rense den "plastiske" belægning, der er tilbage fra flisen fra flisen. Til dette formål fremstilles specielle rengøringsprodukter. Sørg for at købe en af ​​dem, fordi en anden måde at slippe af med spor af epoxy grout er ikke.

Epoxy grout Ceresite

Epoxy grout Ceresite

Silicium

Ceresit silikone fugemasse sælges i patroner, så det kan påføres ved hjælp af en monteringspistol, hvilket forenkler opgaven meget.

 • Inden arbejdet påbegyndes, skal du dække kantens kant med maletape for at beskytte belægningen.
 • Hvis de intertitiske sømme er meget dybe, anbefales det at indsætte en polymerbundt i dem.
 • Nu er du nødt til at forberede patronen: Afskær spidsen på tråden og fastgør spidsen på den. Skær derefter spidsen, så dens diameter matcher sømmenes bredde.
 • Fyld cylinderen med fugemassen i monteringspistolen.
 • Fyld sømme, ikke glem at glatte dem fra tid til anden (dette kan gøres med en finger gennemblødt i sæbevand). Det er vigtigt at have tid til at korrigere sømmen senest 15 minutter efter påføring af fugemasse.
 • Fjern rester af frisk fuger med alkohol eller et opløsningsmiddel. En frossen fuger kan kun forsigtigt skrabes, forsøger ikke at beskadige flisen.

Silikone fugemasse-tætningsmiddel Ceresite

anmeldelser

Siden Ceresit selskabets produkter aktivt bruges ikke kun af master-slagtesvin, men også bare almindelige mennesker, at foretage reparationer i deres lejligheder, i specialiserede fora dedikeret til fremstilling og reparation af konstant at holde diskussioner produkter fra producenten.

De mest almindelige problemer, der opstår i processen med at bruge grouts fra Ceresit:

 • Injektionsblandingen blandes ikke med vand, men samles i klumper. Det skyldes oftest, at mesteren valgte at blande fugen manuelt. Selv med langvarig omrøring kan du ikke opnå det samme resultat som ved brug af en mixer. Grout Ceresit bør kun blandes mekanisk.
 • Farvet injektionsvæske vaskes med vand selv et par dage efter påføring. I instruktionen for farveforstøbning fra Ceresit siges det, at den første kontakt af interlace-leddet med vand er muligt ikke tidligere end 7 dage efter indføring af fugemasse. Derfor skal fugemidlet fra fliserne fjernes meget omhyggeligt, og pas på at ikke sænke sømmen.
 • Farven på fuger fra forskellige pakker kan variere med flere toner. Trowelling blandingen afhænger af mange faktorer. Fabrikanten er opmærksom på denne funktion af sine produkter. Derfor anbefales det at købe hele injektionsmængden fra et parti, hvis en stor mængde arbejde er planlagt. (Batchnummeret er angivet på pakken).

Mosaic - Farver i farver Zherezit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 11