Hyppige fejl i reparationen af ​​badeværelset. Hvordan undgår man dem?

Hyppige fejl i reparationen af ​​badeværelset. Hvordan undgår man dem?

Ofte tages der ikke hensyn til nogle tilsyneladende trivielle forhold under reparationsarbejdet, som i fremtiden bliver store problemer. Derfor er det vigtigt ikke kun at beregne reparation, men også omhyggeligt tænke over hver detalje.

Gulvet i badeværelset

Hvis reparation udføres i det gamle hus, er det nødvendigt at tage hensyn til den tilladte belastning på strukturen. For eksempel, hvis gulvene er træ, så Det er umuligt at fjerne logs og fylde alt med et monolitisk lag af beton. Dertil kommer vægten af ​​isoleringen, det varme gulv og fliserne - hele "kagen" kan godt falde sammen på hovedet af naboerne. I dette tilfælde Det anbefales at bruge specialplader til bunden, og udjævningsrøret skal være meget let.

Gulvbelægning i badeværelset

Separat bør overvejes gulvvarme. For det første hans kan ikke stables i lejlighedskomplekser. Nogle snedige og tilslut den til den håndklædetørrer. Som følge heraf beregner trykændringer og værktøjer hurtigt årsagen. Du kan bruge elektrisk gulvvarme, men du skal acceptere de høje omkostninger ved elektricitet. Hvis huset er gammelt nok, og ledningerne ikke har ændret sig i lang tid, så kan netværket af en sådan last simpelthen ikke stå fast. Under alle omstændigheder vil det varme gulv i badeværelset i lejlighedsbygningen kræve demontering, og det er ekstra omkostninger og nye reparationer.

Men der er også den positive side af det varme gulv i badeværelset - ingen grund til at ligge på hele området. Faktum er, at opvarmning under en vaskemaskine og træmøbler er meget uønsket. derfor rør er kun lagt hvor "en mandens fod" vil gå, og det sparer. På forhånd er det derfor nødvendigt at lave tegningen af ​​alt badeværelse under hensyntagen til placeringen af ​​sanitetsartikler og møbler. Sørg for at fotografere placeringen af ​​rørene, før du lægger finishet på!

Sparer på varme gulve på badeværelset

Varme gulve til badeværelset

Og et andet tip - forsøm ikke vandtætningen. Eksperter anbefaler at du sætter det så, at det går til væggene.

loft

Ifølge mange anmeldelser er det mest praktiske loft spænding.

Strek loft til badeværelse

Valg af loft til et badeværelse - strækning eller fra gipsplader

Den bedste badeværelse loftet - anbefalinger fra specialister

Han sparer fra oversvømmelsen, ser smuk ud og kan vaskes. En lille mængde fugt fordamper alene, et stort volumen kan let tømmes ved hjælp af en mester i lofterne.

Strækloft på badeværelset under oversvømmelse

Gipsvæggen tvert imod anbefales ikke. Det ser godt ud, skjuler ujævnheder og kommunikation, men kan ikke lide fugt. Hvis naboerne stærkt oversvømmelse, så gipspladen svulmer. For ham meget god ventilation er nødvendig.

Badeværelsesmure

Den mest praktiske mulighed for gulve og vægge - fliser. I bygningen er der et stort udvalg, men det er ikke så nemt at vælge. På glans og granit kan glide. For grov, tekstureret - dårligt hvidvaskede. På den sorte og lyse er det helt synligt, at pletter og snavs. Hvide fliser og forårsager foreninger med sterilitet og hospitalsrummet.

Ved køb af fliser er det vigtigt at lave en bestand. Hvis der lægges vandrette rækker, så mindst 10% af det samlede volumen, hvis en rhombus - 15%. Det resterende overskud anbefales at opbevares i tilfælde af udskiftning af udskæringsstederne. Og stol ikke på fabrikanten, måler hver flise selv. En sådan lille forskel på 2-4 mm i en stor række med 10-20 fliser vil blive en betydelig.

Den bedste flise til et badeværelse - anbefalinger fra eksperter

Badeværelse fliser

Valg af flise til badeværelse

Den hvide fugning af leddene ser meget flot ud og frisk. men det falder hurtigt og bliver dækket af grimme pletter, hvorfra det er næsten umuligt at slippe af med.

Den bedste fugning af fliser til badefliser - anbefalinger fra specialister

Malede vægge er ikke mindre praktiske. Men i nærheden af ​​omskifterne vil der altid være fingeraftryk, og den tørrede vandspray er tydeligt synlig.

Malede vægge i badeværelset

Vælge en vægbeklædning til badeværelset - fliser eller maling

Ikke særlig godt for væggene i blå, malakit og grå nuancer. For et for let interiør er svært at passe på, fordi det kræver konstant vedligeholdelse af renlighed. Pas på med mørke nuancer. De kan også udvise snavs og pletter godt. Desuden giver de lys på huden og giver det et smertefuldt udseende.

Men sand, beige og pastell nuancer er mere praktiske. God "holder" renheden af ​​fliserne med dekorative pletter. Varme farver skaber en følelse af, at temperaturen inde i rummet er højere end den faktisk er.

Væg farve til badeværelse

Håndklædetørrer

Skynd dig ikke for at slippe af med den klassiske håndklædetørrer. Du kan erstatte den med en anden, for eksempel rustfrit stål eller efterligningsbrons, vælg et andet udseende, men gør det slet ikke rent. Det opvarmer perfekt badeværelset, fremmer hurtig tørring af overflader. Uden det vil rummet være ret køligt, fugtigt, skimmel vil dukke op.

Af samme grund Det anbefales ikke at udskifte det med en elektrisk. Sidstnævnte kræver et betydeligt forbrug af elektricitet, for at redde det bliver nødt til at slukke. Standard håndklædetørrer månedligt er meget billigere end elektrisk.

Håndklæde tørretumbler til badeværelse

Den bedste badehåndklæde - anbefalinger fra eksperter

Valg af håndklædevarmer

Rør og VVS

Bloker ikke rør! Selvom badeværelset er monteret i en fliseboks, er en luge til adgang obligatorisk. Det ser alt pænt og smukt ud, men hvis der er behov for at udskifte røret eller eliminere lækagen, skal alle demonteres. Det er bedre at bruge specialkasser. De er nemme at samle, skjule alle kommunikationer og give hurtig adgang.

Kommunikationsboks på badeværelset

Det anbefales at lave lukedæksler på hængsler. magneter ser interessant ud, men de flyver let af, hvis de bliver rørt. Derudover modstår magneter ikke vægten af ​​fliserne.

Valg af dæksler til lukker i badeværelset

Døre til lukker på bokse i badeværelset

Plastrør har mange fordele, men afløbsrøret er meget støjende. Korrigere denne mangel på isolering. Du kan bare indhente noget og gemme det i en kasse. Bølgepapir samler meget støv og snavs, vaskes dårligt.

Plastrør på badeværelset

Og endnu et vigtigt punkt - jo færre knæ, jo mindre problemer vil være med træsko i fremtiden. Diameterrørene selv skal nødvendigvis svare til afløbshullet og installeres nedad fra hældningen.

Skalinstallationens standardhøjde er designet til personer i middelhøjde. Hvis familien er høj eller omvendt 170 cm eller mindre, så giver det mening at installere en vask i overensstemmelse med væksten.

Den anbefalede højde af installationen af ​​en håndvask i badeværelset er forholdsvis høj

Alle badene har allerede en skråningsvinkel for dræning af vandet, Derfor er det ikke rimeligt at foretage en yderligere bias. Nogle modeller af akryl badekar har sprøde sider, som kræver styrkelse af en ramme. Det er bedre at angive dette øjeblik på en gang inden køb.

At vand ikke akkumuleres ved krydsningerne af badet med væggen, det er bedre at installere en særlig kantsten. Normal silikone beskytter sig godt mod lækager, men det akkumulerer ofte fugt og former for form, og det ser ikke ud som æstetisk tiltalende som en kantsten.

Kvalitativ forsegling af leddene mellem badeværelset og væggene

Og glem ikke om tællerne. Hvis de er under toilettet, bliver de simpelthen ikke forseglede. Det er også en dårlig ide at gemme aflæsningerne under vasken eller badet. Tællerne skal placeres, så det ikke kun er bekvemt at tage aflæsninger, men også udskifte dem om nødvendigt. Den samme regel gælder for ventiler og ventiler.

Belysning og stik

Ofte er en topbelysning ikke nok, især hvis det matte dæk stadig bruges. Yderligere lyskilder anbefales at installeres i nærheden af ​​spejlet og i nærheden af ​​bruser. En fremragende mulighed - et spejl med baggrundsbelysning. Nogle modeller har indbyggede stikkontakter til en hårtørrer. Hvis du ofte bruger denne enhed, er stikkontakten påkrævet.

Det bedste badeværelse spejl - anbefalinger fra specialister

Valg af badeværelse spejl

Spejl til badeværelse med lys

Yderligere stik Du kan få brug for andre enheder, såsom en vaskemaskine. Før du udarbejder netværkslayoutet, er det nødvendigt at lave en plan for placering af sanitetsartikler, møbler og apparater i rummet og allerede på de nødvendige punkter for at installere stikkontakter og kontakter. Det hele Ledningerne udføres, før vægge repareres og fliserne lægges, men ikke efter.

Yderligere afsætningsmuligheder på badeværelset

Sockets i badeværelset

Hvis halogenlampe anvendes, skal transformatoren være sådan, at den samlede lampeffekt i kilowatt er mindre end eller lig med parametrene.

Glem ikke om sikkerhed. Armaturerne skal nødvendigvis være forsynet med en lukket patron, og udtagene har beskyttelsesdæksler.

Hvad fortryder ellers efter reparation?

Du kan stadig fremhæve mindst fem fejl, der gør det muligt at reparere badeværelset.

Manglende opbevaringssystemer

Har du besluttet, hvad og hvor vil du gemme? Designværker ser godt ud i magasiner, men de foreslår sjældent at opbevare klude og husholdningskemikalier. derfor Tilstedeværelsen af ​​hylder, skjulte nicher og specielle badeværelsesmøbler skal iagttages på forhånd, selv på scenen af ​​indretning.

Hvor skal man gemme ting på badeværelset

Opbevaring af ting i badeværelset

Skabe og hylder til opbevaring på badeværelset

Ventilationskanaler

Ved omplanlægning af disse ubehagelige "residues" i den gamle arkitektur nedbrydes de nådesløst. Men de udfører en vigtig funktion af ventilation ikke kun i dette badeværelse, men i hele huset. Derfor, hvis det er muligt, Rør og rengør overhovedet ikke anbefale, eller installer en ekstra hætte.

Ekstra ventilation i badeværelset

Sammenslutning af badeværelser

Denne løsning er fantastisk til at udvide rummet af et lille badeværelse, men meget upraktisk i en stor familie.

Er det værd at kombinere et badeværelse med et badeværelse

Badeværelse med toilet

Badeværelse på badeværelset

Tvunget udkast på badeværelset

Nogle gange nødvendigt, men meget støjende. Hvis denne lyd er irriterende, kan du lave en separat omskifter, så den ikke virker sammen med lyset.

Arrangement i ord

En kontrakt indgået med en entreprenør eller en inviteret mester på papir vil garantere kvaliteten af ​​reparationsarbejdet.

Badeværelsearbejde - hvordan man undgår fejl

Så selv om en simpel kosmetisk reparation af badeværelset viser det sig, kræver så meget opmærksomhed. Vær ikke doven for at udarbejde en detaljeret plan og overvåge alt arbejde. Andres fejl findes for at undgå at gentage dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =