Bellows tik op mixer

Bellows tik op mixer

Balgen draadsnijden is een soort flexibele voering voor de mixer, het is gemakkelijk te buigen en de snede in de sectie zal niet veranderen. Vanwege het gegolfde profiel wordt een goede dwarsstijfheid verschaft. Dit maakt op zijn beurt de kans op hindernissen en schade onmogelijk als u per ongeluk met uw voet op de slang stapt.

Ook merken experts op dat er geen speciaal gereedschap, professionele vaardigheden bij de installatie van golfplaten nodig zijn. Daarom kan de vervanging van het element alleen worden gedaan. Bovendien verdwijnt de behoefte aan een nauwkeurige meting van de lengte van de pijp tot centimeters vanzelf.

voordelen

De keuze voor één of andere podvodki heeft invloed op de voordelen van verschillende soorten producten. Als we het hebben over de balg, zijn de sterke punten als volgt:

 • Het materiaal voor de productie is van hoge kwaliteit roestvrij staal;
 • Het product is niet bang voor de gevolgen van de waterslag;
 • Het ontwerp is betrouwbaar, biedt een lange levensduur;
 • Kan zonder problemen de temperatuur van de omgeving verlagen;
 • Veilig voor de gezondheid, gemaakt van hygiënisch schone materialen;
 • Producten zijn niet onderhevig aan verbranding;
 • Ze kunnen functioneren als de watertemperatuur stijgt tot 250 graden Celsius.

Voordelen van de balgaansluiting voor de mixer

tekortkomingen

Helaas, maar zelfs zo'n leiding als de balg heeft zijn nadelen. De belangrijkste negatieve aspecten van de experts zijn:

 • Er is een gezoem en geluid in de trillingen van de gegolfde buizen;
 • De vibratie neemt alleen toe als meerdere waterverbruikers gelijktijdig worden ingeschakeld.

Het probleem van trillingen verwijderen kan worden gedaan met behulp van een draad met grote diameter. Bovendien zijn gegolfde pijpleidingen, waarvan de huls is gemaakt van kunststof, volledig verstoken van een dergelijk tekort.

Nadelen van de balgverbinding

montage

Om de balg-connector te monteren, zoals we al opmerkten, kunt u dit zelf doen. Volg hiervoor de eenvoudige instructies.

 • Zorg voor een gemakkelijke toegang tot de plaatsen waar de bevestigingsmiddelen worden verstrekt. Indien nodig voert u snel reparaties uit, voert u preventieve maatregelen uit.
 • Inspecteer het product, zorg voor integriteit, geen defecten. Zelfs als je in de winkel een normale podvodku hebt gekocht, tijdens het transport of tijdens opslag, kunnen er problemen ontstaan.
 • Controleer hoe goed de eindfitting is gekrompen. Veel Chinese low-grade producten zien er alleen solide uit, hoewel de kwaliteit in feite veel te wensen overlaat.
 • Lees de installatie-instructies van de verantwoordelijke fabrikanten. U moet ook weten wat de buitendiameter is van de voering, die zich in het paspoort bevindt.
 • Draai de leidingen niet te vast tijdens het installeren en nadat deze is voltooid. Het product moet zo nauwkeurig mogelijk en netjes worden gemonteerd.
 • Nadat u de consistentie van de nieuwe lijn hebt gecontroleerd, draait u het water van de hoofdkleppen uit. Schroef de oude buis los, installeer de gekochte artikelen. Gebruik hiervoor eenvoudigweg een eenvoudige sleutel.
 • Start het systeem. Zorg dat er geen lekken zijn. Hiervoor is het noodzakelijk om het water een tijdje aan te laten staan. In de regel zijn fabriekszegels in staat om de verzegeling af te handelen, maar een extra laag afdichtmiddel heeft nog niemand schade berokkend.
 • Nog een ding - gebruik geen schakelaars op gas. Ze zijn in theorie geschikt voor het monteren van de leidingen, maar ze kunnen de wartelmoeren beschadigen. Het is onwaarschijnlijk dat u de gevolgen van dergelijke problemen wilt elimineren.

De balgaansluiting voor de mixer installeren

Montage balg connector

Tips om te kiezen

Zoals u al wist, zijn balg-aansluitingen een uitstekende oplossing voor sanitair in de badkamer. Hun tekortkomingen kunnen gemakkelijk worden geëlimineerd en sterke punten zorgen voor een betrouwbare en lange service.

Toch is het noodzakelijk om de juiste podvodku te kunnen kiezen. Overweeg verschillende belangrijke punten.

 • Om de mixer aan te sluiten, zijn twee verbindingen nodig. Meestal gaat men in de kit. Ook biedt de fabrikant slechts twee stukken - kort en lang. Als dit allemaal in de doos zit, dan heb je waarschijnlijk te maken met een verantwoordelijk bedrijf en kwaliteitsproducten.
 • Kijk naar de technische documentatie die u bij het product moet verstrekken. Als de binnenste slangen niet van rubber EPDM zijn, neem ze dan niet de moeite waard. De EPDM is bedoeld voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en is daarom bij uitstek geschikt voor huishoudelijk gebruik.
 • Als u niet zeker weet of de voering van hoogwaardig staal is, bewapen uzelf dan met een eenvoudige magneet. De magneet zit vast, dus je hebt te maken met ferro metaal.
 • Lees de etikettering. Voor koud water zijn de leidingen gevlochten met blauwe elementen, voor warm water - met rode. Er zijn universele, maar het is beter om twee gespecialiseerde tegelijk te nemen. Zorg ervoor dat je ze tijdens de installatie niet door elkaar haalt. Anders kunnen er ernstige problemen ontstaan.

Tips voor het kiezen van balgen voor de mixer

problemen

Houd er rekening mee dat er bepaalde problemen zijn die u kunt tegenkomen bij het kopen van balgenzadels voor mixers. Meestal is dit gebaseerd op producten van lage kwaliteit.

Veel fabrikanten proberen de kosten van hun producten te verlagen, wat aan de ene kant positief is voor potentiële consumenten. Een andere vraag is de prijs waarvoor de prijskaartjes worden verlaagd.

Vaker, door de kosten te verlagen en het productieproces te vereenvoudigen. Besparingen op de assemblage leiden tot hetzelfde resultaat - aan de output krijgt u een twijfelachtige kwaliteit. De gevolgen van een dergelijk probleem liggen voor de hand: overstroming van het appartement, dure reparaties, compensatie voor verliezen aan buren die u hebt overstroomd.

Problemen liggen vaak in de schending van dergelijke stadia:

 • Er wordt laagwaardig metaal gebruikt;
 • De mouwen zijn gemaakt van staal van twijfelachtige kwaliteit;
 • Er is een kleine reductie, die moeilijk extern waar te nemen is;
 • Rubber is te dun;
 • De vlecht is goedkoop en daarom van korte duur.

Problemen met de balgverbinding

Om hoogwaardige, betrouwbare balgen voor mengers te maken, heeft u buitengewoon hoogwaardige moderne apparatuur en geavanceerde materialen nodig. Daarom kan het product niet goedkoop zijn.

Zoals de praktijk laat zien, hebben echt waardige balgboeien de volgende kenmerken:

 • De complete set wordt vergezeld door het paspoort met de aanduiding van alle technische kenmerken;
 • De garantieperiode is 24 maanden;
 • De levensduur van de voering is ongeveer 10 jaar.

Karakteristieke kenmerken van deze balgconnector

Het is duidelijk dat de balgen voor mixers de beste in hun bedrijf kunnen worden genoemd. Niettemin, hier moet je voorzichtig zijn in termen van keuze. Er zijn producten van zeer slechte kwaliteit, die niet alleen door uiterlijke kenmerken kunnen worden onderscheiden.

De beste manier om uit de situatie te komen, is om contact op te nemen met de vertrouwde winkels en ook te vertrouwen op producten van betrouwbare fabrikanten die hun sporen in de markt hebben verdiend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 86