Korrekt anslutning av handdukshandtaget

Badrum - ett rum där en hög temperatur krävs. För det första är känslorna så bekväma, och för det andra kommer varm luft snabbt att utföra överfuktighet efter att ha duschat eller badat. Uppvärmning i badrummet görs inte ofta - inte accepterat. Ett vanligare sätt är att installera en handdukstork, som vi kommer att prata om ytterligare. Att alla fungerade utan problem, det är nödvändigt att välja rätt krets för anslutning, dessutom är det korrekt realiserat. Och i allt måste du ta itu med dig själv. När allt kommer omkring, även om du inte gör allt själv, måste du titta på rörmokaren. Endast på detta sätt kan du vara säker på att du lämnar en normalt fungerande torkmaskin. 

För att säkerställa att allt inte bara såg bra ut, utan också fungerat utan problem, är det nödvändigt att korrekt lägga ut vadderingen

För att säkerställa att allt inte bara såg bra ut, utan också fungerat utan problem, är det nödvändigt att korrekt lägga ut vadderingen

Vilka konstruktioner är

Handdukstorkar har olika former. Med sitt val guidas människor enbart genom estetik, vilket inte helt är motiverat. Dessa enheter fungerar normalt med bra vattencirkulation, men inte alla modeller ger sådan cirkulation. Med vissa tar det lång tid att hitta rätt anslutningssystem, annars vägrar de bara att arbeta.

Så, alla handduksvärmare kan delas in i fyra grupper:

 • U-formad eller U-formad. De enklaste modellerna, den elementära anslutningen (lateral). Helst, om du byter ut den gamla, hittar du en modell med samma interaxialavstånd. Då, om du har tur, kan du inte ens omarbeta felen.
 • En stege. Moderna mönster med ett antal korsband. Också ett bra alternativ när det gäller hydraulik. Anslutningen kan vara lägre, lateral eller diagonal. Men det är valt inte godtyckligt, men enligt de villkor som ställs (från där matningen, läget i förhållande till stigaren).
 • Snake. En annan klassisk modell med sidoanslutning. Installation av en handduksstork av denna typ, som regel, uppvisar inga problem.

  Typer av handduksstorkar

  Typer av handduksstorkar

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 2