Alegeți o cabină de duș

Când se repară băile, băile sunt adesea înlocuite cu cabine de duș. Ele ocupă mai puțin spațiu, ceea ce vă permite să eliberați mai mult spațiu pentru aparatele de uz casnic, care de multe ori pur și simplu nu au unde să pună. Pentru a alege un duș, trebuie să înțelegeți toate subtilitățile. Numai în acest fel nu veți regreta alegerea făcută. 

Ei bine, cei care au atât o baie și un duș, dar mai des trebuie să aleagă un lucru

Ei bine, cei care au atât o baie și un duș, dar mai des trebuie să aleagă un lucru

Structuri de duș

Cabinele de duș sunt în configurații diferite - cavitatea este închisă, cu pereți și acoperiș sau doar cu un palet și ușile. În funcție de configurație, au un nume diferit:

 • Cameră de duș. De obicei, acesta este un palet și ușile. Ușile și apa pot fi atașate direct pe perete. Aceasta este o opțiune economică, dar chiar și funcțională și convenabilă. Există opțiuni pentru colțurile de duș cu pereți din plastic, dar, în orice caz, nu există niciun acoperiș. Prin urmare, astfel de instalații sunt numite și "dușuri deschise".
 • Cabină de duș sau cabină de duș închisă. Acesta este un spațiu complet izolat - cu propriile sale stive și tavan. Astfel de instalații au de obicei un număr mare de funcții suplimentare, iar pe lângă cele asociate cu apă (dușuri diferite, masaj cu apă, saună), pot exista multe altele - radio încorporat, telefon. În cea mai mare parte, acestea sunt dispozitive destul de scumpe, deși există modele simple, fără clopote și fluiere inutile.

  Cabina de duș deschis (stânga) și închis (dreapta) tip

  Cabina de duș deschis (stânga) și închis (dreapta) tip

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  71 + = 75