Alegeți un mixer în baie

Baie - un complex în ceea ce privește camera de decorare. Selectarea instalațiilor sanitare și a finisării ar trebui să fie atentă și că există mai multe motive. Primul este umiditatea ridicată, contactul frecvent cu apa. Ele cer cerințe privind calitatea. În al doilea rând - totul ar trebui să fie convenabil și funcțional - trebuie să utilizați dispozitivele în fiecare zi și de mai multe ori, astfel încât inconvenientele să umple rapid marginea. Și nu în ultimul rând, vreau ca totul să fie frumos. Toate acestea se aplică tuturor componentelor băii, inclusiv robinete și mixere. Cu privire la modul de a alege un robinet pentru baie și nu regret și va continua să vorbească. 

Astăzi, alegerea robinetelor pentru cadă este foarte largă - diferite tipuri, tipuri, machete și chiar aspect ...

Astăzi, alegerea robinetelor pentru cadă este foarte largă - diferite tipuri, tipuri, machete și chiar aspect ...

Tipuri de baterii pentru baie

În primul rând, să vedem ce difuzează robinetul de la mixere. Și prin faptul că mixerul vă permite să obțineți apă de temperatura dorită. Acest lucru se realizează prin amestecarea fluxurilor de apă rece și caldă care se produc în interiorul dispozitivului. Robinetul vă permite să obțineți apă la temperatura care se află în țevi. Aceasta este diferența.

În continuare, tipurile de mixere. Acestea sunt:

 • Dvuhventilnye. Această opțiune poate fi numită clasic - două cutii de osii cu macara, debitul fiind reglat de numărul de rotații ale supapelor. Pe de o parte, un astfel de dispozitiv face posibilă reglarea mai precisă a temperaturii, pe de altă parte, puțini fani, cum ar fi rotirea supapelor.

  Mixer cu două valve pentru baie - inginerie sanitară clasică

  Mixer cu două valve pentru baie - inginerie sanitară clasică

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  95 − 93 =