Cum de a repara o baie într-un Hrușciov

Reparații - aceasta este, în general, o idee dificilă. În cazul locuințelor de dimensiuni mici, totul este complicat de dimensiuni reduse, iar în casele vechi se adaugă problema rețelelor de inginerie uzate. Înlocuirea lor este, de asemenea, preocuparea proprietarilor, deoarece este posibil să așteptăm mult timp pentru campania de management pentru a le schimba. Aici și repararea băii în Hrușciov începe, de obicei, cu înlocuirea vechilor șanțuri. 

Una dintre variantele a ceea ce se poate întâmpla ca rezultat

Una dintre variantele a ceea ce se poate întâmpla ca rezultat

O caracteristică distinctivă a apartamentelor - Hrușciov - dimensiuni mici ale tuturor camerelor. Baia și toaleta sunt atât de mici încât chiar și un set minim - baie + chiuvetă - devine doar compact. Găsiți un loc pentru instalarea aparatelor de uz casnic - o sarcină dificilă. Cea mai populară soluție este remodelarea lui Hrușciov, care aproape întotdeauna afectează baia și toaleta. Două camere microscopice fac una - o baie combinată. Datorită faptului că partiția este îndepărtată, zona crește cu aproape un metru pătrat, ceea ce este foarte semnificativ în aceste condiții. În unele cazuri, este posibil să se sporească spațiul în detrimentul unui coridor sau al unui cămară apropiat. Această reparație a băii din Hrușciov este mai dificilă din punct de vedere tehnic și este mai dificil să obțineți permisiunea pentru o astfel de modificare, dar totul este posibil.

Ordinea de reparare a băii în Hrușciov

Dacă decideți să facă reparații majore în baie Hrușciov, ordinea lucrărilor va fi aproape identic cu cel cu redezvoltarea fără. La replanificare se adaugă distrugerea partiției, transferul ușii, așezarea unei porți inutile. Mai mult, sub o hârtie de carbon.

În următoarea secvență de lucrări:

 • Îndepărtați toate materialele de finisare. În cazul în care pereții și tavanul curbelor (gradienții mai mari de 3 cm), sau sub tencuiala are un gol (la rapping sunet plictisitoare, există o mișcare sensibilă la presiune) obbivayut și ipsos.
 • Determinați ce fel de instalații sanitare și de uz casnic unde veți sta, elaborați un plan cu respectarea scalei. În plan, trageți sursa de energie electrică, apă, canalizare.
 • Realizați cablajul în baie.
 • Înlocuiți coloanele de alimentare cu apă și canalizare (este necesară coordonarea cu organizația de management). Cel mai adesea, vechile țevi din metal sunt transformate în țevi din material plastic. La înlocuirea conductei de apă folosiți conducte de polietilenă sau polipropilenă.
 • În cazul în care aprovizionarea cu apă și canalizarea sunt ascunse, o mică adâncime a strobelor se face sub ele, deoarece încă mai există tencuială. Dacă nu, conductele de distribuție a apei și conductele de canalizare sunt realizate după finisarea pereților.
 • Umpleți șapa de nivelare. Este posibil să „rostogolească în sus“, de încălzire electrică prin pardoseală (apă în clădiri înalte este permisă numai în cazul în care sistemele individuale de încălzire, iar în cazul în care suprapunerea să reziste la sarcina).
 • Decorarea pereților și tavanelor. Aici secvența de lucrări este diferită - depinde de metoda aleasă de finisare și de instalații sanitare. Dacă toaleta este un tip de consolă, instalarea are loc în acest stadiu. În același timp, faceți o tavă de duș din cărămizi. Atunci când se instalează instalații sanitare standard, se pune la finalizarea lucrărilor de finisare, așa că mai întâi pun în ordine pereții de podea, tavanul.
  • În cazul în care plafonul este vopsit, peretii - sub tigla, au tencuit, plafonul shpaklyuyut, vopsea. După așezarea plăcilor pe pereți, apoi pe podea.
  • În cazul în care plafonul este suspendat (gips-carton, Armstrong, bare de panouri din plastic) sau tensiune, asieta acestuia după finalizarea tuturor lucrărilor, atunci când pereții și podelele sunt gata).

   Aici, dintr-o astfel de stare, începe de obicei repararea băii în Hrușciov

   Aici, dintr-o astfel de stare, începe de obicei repararea băii în Hrușciov

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   + 88 = 95