A csarnokba szerelt szekrény: a tervezés és a töltés ötlete

A folyosón egy szekrényre vagy egy függesztésre van szükség a ruhák tárolásához. A szokásos szekrény kényelmetlen a lengő ajtók miatt, amelyek megakadályozzák a folyosót, és a ruhadarabokkal ellátott kabátrács távol esik az esztétikailag tetszettől. Mert az elmúlt években egyre nagyobb mértékben helyezték el a szekrényt a folyosón. Ez a fajta bútor lehetővé teszi, hogy racionálisan használja a teljes hasznos kötetet - a polcok, kosarak, akasztók stb. Rovására.

A szerkezetek típusai

A szekrények kupé háromféle. Beépített különbözik, hogy elfoglalják a rést, és nem rendelkeznek saját falak, padló és mennyezet. Hasonló kialakítás készül, és ha lehetséges, hogy a szoba egy részét falról falra elkülönítheti. Ebben az esetben egyszerűen rendelje meg a ház rekeszének homlokzatát (ajtó) görgők és vezetékek rendszerével. Belső helyezze fel a partíciókat, és illessze be / töltse fel a töltést. Néhány előszobában a kupé beépített szekrénye az egykori kamrák helyén készült, egy másik elrendezéssel pedig a végén levágható.

A beépített szekrény egy fülkét vagy egy helyiséget foglal el falról falra

A beépített szekrény egy fülkét vagy egy helyiséget foglal el falról falra

Ha ez nem lehetséges, helyezze be a szekrényt. Ez egy teljes méretű nagyméretű szekrény, hátfalral. oldalfalak, padló és mennyezet. Különböző az ajtók és a töltés kialakításánál. Egy másik különbség - az ilyen típusú tárolórendszerek maguk a mennyezet alatt próbálják megtenni a teljes helyet. Igen, és szervesabbnak tűnik.

Ház szekrény rekesz. Több anyag van, de a funkció ugyanaz

Ház szekrény rekesz. Több anyag van, de a funkció ugyanaz

A következő nézet a folyosó rekeszének sarokszekrénye. Általában kicsi méretűek, kényelmesek, mivel lehetővé teszik, hogy a sarkon lévő területet használja, amelyet más módon nehezen lehet használni. A nagy szögszerkezetekben nehéz felvenni a töltést a sarokban - így kényelmesen használható, jól kell kipróbálni.

Egy csarnok sarokszekrényének egyik változata egy csarnokban - két ajtó között

Egy csarnok sarokszekrényének egyik változata egy csarnokban - két ajtó között

Radiális szekrények a rekeszben. Különbözőek abban, hogy nem egységes és ívelt arcrészük van. Az oldalfalak is lekerekíthetők. Az ilyen bútorok tisztán egyediek és nagyon jól néz ki, de többet költ.

A radiális szekrények rendkívülinek tűnnek

A radiális szekrények érdekesnek tűnnek

Röviden szól a coupé szekrények, és hogyan illeszkednek a folyosókba és a folyosókba. Találja meg a legjobb típust egyszerűen - meg kell néznie a tervet, és nézze meg, hol lehet az elméleti ilyen bútorok illeszkedni. Ezután értékelje, hogy pontosan ez a helyzet, és ne felejtse el figyelembe venni a következő ajtó nyitási irányát. Szükség esetén a zsanérok kicserélésével felülmúlják őket.

méretek

A rekesz legkisebb szekrényei két ajtón helyezkednek el, és szélessége 1-1,5 m. A szekrény maximális hosszát az ajtók száma korlátozza. A maximális értéket 5-re állítjuk. Meg kell jegyezni, hogy a padlón egy meglehetősen széles, öt "sínes" profil van felszerelve, amely az ajtóhoz rögzített hengereket görgeti. Hasonló profil van a mennyezethez rögzítve.

A rekesz mélysége bármilyen lehet, de a szabvány 45 cm és 60 cm, a megrendelés 400 mm és 700 mm között van. A szekrénytartó magassága a mennyezet alatt lehet. Általában 2000 mm és 2700 mm között vannak.

töltelék

Miután meghatározták a rekesz szekrény típusát és méreteit, elkezdtek fejleszteni a töltést. Ez a tömés, amely az ajtók mögött található. Mivel a folyosón rendszerint hagyják el a külső ruházatot és cipőt, először is a helyüket veszi alá.

A belső rekesz elrendezése belül: két és három ajtó

A belső rekesz elrendezése belül: két és három ajtó

Felsőruházati ruházati cikkek

Egy kabát és egy másik ruhadarab esetében szükséged lesz egy rekeszre, ahol felakaszthatja a függesztőket. Ha a szekrény szélessége 60 cm vagy annál nagyobb, tegyen egy közönséges keresztlécet, amelyen a vállfák (vállfák) rögzítve vannak. Vállmagasságra vagy kissé magasabbra helyezhető.

Ha a mélység megfelelően van beállítva, a kereszttartók

Ha a mélység megfelelően van beállítva, a kereszttartók

45 cm-es vagy annál kisebb szekrényszélességgel, visszahúzható kialakításra van szükség - keresztirányú (elülső) rudak, amelyeken a függesztők párhuzamosan állnak az ajtóhoz, és nem oldalra. Hasonló szerkezetek vannak elhelyezve közvetlenül a fej szintje fölé - így kényelmesebb. Fel kell emelnie a kezét, és fel kell függesztenie a függesztőt. Mert körülbelül ezen a szinten csatlakozik az ezredhez, és már hozzá is tartozik hozzá.

Vállfák első helyén lévő rudak

Vállfák első helyén lévő rudak

Ezeknek a részlegeknek a magassága attól függ, hogy mit kíván tárolni itt. Kabátok, kabátok, szőrmekabátok 130-150 cm-t tesznek ki a tulajdonosok növekedésétől függően. Alatt kabátok, kabátok és egyéb. hasonló ruhák 90-120 cm átmérőjűek.

220 cm-es és nagyobb rekeszmagassággal, egy szekcióban, ha szükséges, két rekeszet helyezhet el akasztókkal ellátott sínekre. A felső nem egy rúd, hanem egy áramszedő. Ez a keresztléc olyan mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy emelje és csökkentsék.

Az áramszedő lehetővé teszi, hogy a helyet a csúcsra használja

Az áramszedő lehetővé teszi, hogy a helyet a csúcsra használja

Mindez lehetővé teszi, hogy kényelmesen és kompakt módon helyezze el a külső ruházatot.

Cipőtárolás

A cipő alatt a ruhaszekrény alsó része kerül kiosztásra. A cipők tárolásához sokkal kényelmesebb a polcokat a faforgácslapból, hanem a hálóból is telepíteni. Először is, az ilyen polcok jobbak a "láthatóság", másrészt nem por és piszok felhalmozódnak, és harmadszor, célszerű cipőt felvenni a sarkára.

Ötletek cipők tárolására a folyosó szekrényrekeszében

Ötletek cipők tárolására a folyosó szekrényrekeszében

A képen látható speciális csúszó rendszer a cipőkhöz. A keskenyebbek, amelyek keskenyebbek, kettőt egy rekeszbe rögzíthet: a jobb és a bal oldali falakon. Nem túl szélesek, és még egy kis távolság is van közöttük.

Rácsok helyett több csövet vagy rudat helyezhet el egymástól rövid távolságra. És a hátsó csőnek kicsit magasabbnak kell lennie.

Egy másik módja a cipőknek a szekrényben való tárolására a folyosón

Egy másik módja a cipőknek a szekrényben való tárolására a folyosón

A cipők rekeszeinek magasságát a szám alapján határozzák meg. Valaki kettő számára elég, de valakinek és ötnek nem lesz elég. Ezenkívül a folyosón lévő szekrény kényelmes, hogy a saját igényeihez igazíthatja a töltést.

Polcok, fiókok

A szerkezet legfelső részén - a mennyezet alatt - készítsen egy kiterjedt osztályt, amely a ritkán használt dolgokat tárolja. Küldhet olyan ruhákat is, amelyek nem viseltek ebben a szezonban. A polc magassága kb. 60 cm, de lásd a körülményeket.

A gardróbszekrény elrendezésének egyik változata a folyosón belül

A gardróbszekrény elrendezésének egyik változata a folyosón belül

A fennmaradó szabad helyet polcok, fiókok vagy drótkosarak töltik. Itt kapható kalapok, táskák, ujjatlan kesztyűk, kesztyűk, sálak stb. Szintén kényelmes egy esernyő-rekesz. Különösen a "cukornád" hosszú esernyőire van szükség. Elosztása tetszőleges - úgy tűnik, hogy Ön kényelmesebb, és tegye meg. A fiókokkal csak egy árnyalat van. A rekeszben, ahol vannak, szűkebbnek kell lennie, mint az ajtó szélessége. Csak ebben az esetben a dobozok ki lesznek húzva.

Porszívó és vasalódeszka

A folyosó szekrényrekeszében elrejtheti a vasalódeszkát és a porszívót. Ezek két olyan eszköz, amelyek nehezen találnak tárhelyet.

A csarnokba szerelt szekrény: egy méretezett terv

A csarnokba szerelt szekrény: egy méretezett terv

Az alábbi ábra helyet biztosít a rendszeres vasalódeszka számára. Ők egyébként be vannak építve, a falhoz való rögzítés rendszerével. De ebben az esetben nem tudod átvinni őket egy másik szobába, és vasalódni kell a folyosón.

A porszívó alatt egyszerűen elosztott egy megfelelő méretű rekesz. Különlegesen tervezhető a meglévő egység számára.

További információ a szekrényszekrények feltöltéséről itt olvasható.

Tervezési és tervezési ötletek

Először beszéljünk arról, hogy mi teszi a szekrények kupéját. Az egész szerkezet egy testre és egy homlokzatra (ajtókra) bontható. A tok laminált forgácslapból vagy MDF-ből készül. A forgácslap változata olcsóbb, de az építmény csak egyenes vonalú - ez az anyag nem hajlik meg, és a gyártás technológiája nem teszi lehetővé görbületes felületek kialakulását. MDF - környezetkímélőbb és drága anyag. Ez az, hogy megformálhatja a lekerekített arcokat.

Az MDF lehetővé teszi, hogy kerek formákat hozzon létre a bútorokhoz. Ezek a szekrények radiálisak

Az MDF lehetővé teszi, hogy kerek formákat hozzon létre a bútorokhoz. Ezek a szekrények radiálisak

A burkolat szekrényeinek homlokzatai vagy ajtói különböző anyagból készülnek, amelyeket keretprofil keretezett. Használják: