Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπιντέ;

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπιντέ;

Παρά το γεγονός ότι το μπιντέ εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά μας, η ηλικία αυτού του υγειονομικού εξοπλισμού είναι πάνω από 400 χρόνια.

Ο πρόγονος θεωρείται Γαλλία, το οποίο ήταν διάσημο για τις ερωτικές του περιπέτειες. Οι Γάλλοι, αφού πήγαν στην τουαλέτα, πήραν για υγιεινές διαδικασίες, έτσι ώστε οι οικείες θέσεις τους ήταν πάντα καθαρά.

Το Bidet είναι νεροχύτης με αναμικτήρα για να διατηρεί την καθαρότητα του πρωκτού και των γεννητικών οργάνων. Αυτή είναι μια απαραίτητη συσκευή για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και των κρίσιμων ημερών.

Το μπιντέ μπορεί να είναι εξοπλισμένο με σύστημα στεγνώματος.

Bidets

Καλύμματα Bidet

Bidets

Κανόνες λειτουργίας

  • Πριν προχωρήσετε σε διαδικασίες υγιεινής, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την κεφαλή και τη θερμοκρασία του νερού. Διαφορετικά, μπορείτε να εκτοξεύσετε ή και χειρότερα, να κάψετε τα ευαίσθητα μέρη σας.
  • Εάν είναι επιθυμητό και απαραίτητο, χρησιμοποιήστε υγρό σαπούνι και χαρτοπετσέτες. Το σαπούνι εφαρμόζεται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και ξεπλένεται με ένα ρεύμα νερού. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνωτήρα μαλλιών (εάν υπάρχει) ή μια πετσέτα.
  • Δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης ενός υδραυλικού για αυτό το θέμα. Τα πάντα υπαγορεύουν τη μορφή του μπιντέ.

Bidet - αυτό δεν είναι καθόλου η τουαλέτα. Με τη βοήθειά του, εκτελούνται μόνο εκχυλίσματα.

Κανόνες για τη χρήση μπιντέ

Κανόνες λειτουργίας του μπιντέ

Μη παραδοσιακή χρήση μπιντέ

Παρά το γεγονός ότι το μπιντέ έχει σχεδιαστεί για την υγιεινή των οικείων χώρων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπως διαφορετικά.

Ένα μικρό παιδί, μερικές φορές, είναι δύσκολο να φτάσετε στο νεροχύτη για να πλύνετε τις λαβές ή τα πόδια. Σε αυτή την περίπτωση, το μπιντέ μπορεί να γίνει εναλλακτική λύση επειδή ο σχεδιασμός δεν είναι υψηλός. Τα άτομα με αναπηρίες θα είναι επίσης σε θέση να αντιμετωπίσουν εύκολα αυτό το έργο χρησιμοποιώντας ένα μπιντέ.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να ξεπλύνετε και να απολυμάνετε προσεκτικά τη συσκευή.

Μη παραδοσιακή χρήση μπιντέ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1