Decoratieve valse open haard met eigen handen

Je kunt eindeloos naar het vuur kijken, maar zo'n luxe in een gewoon appartement is voor niemand beschikbaar - het is te moeilijk om toestemming te krijgen, en het kost veel geld. Er is een low-budget output - om een ​​imitatie van een open haard te maken. Ze bouwen een portal die eruitziet als een echte, binnenin bevinden zich elektro-apparaten, kaarsen of bio-haarden. Deze gebouwen worden op verschillende manieren genoemd: kunstmatige, decoratieve of valse openhaard. Dit idee is de laatste jaren erg populair geworden - je kunt in een paar dagen zelf een decoratieve open haard maken, je kunt het met een heel klein beetje doen. 

Een van de opties

Een van de opties

Van wat doet de portal

Het is mogelijk om een ​​portal van een valse open haard te maken met welk materiaal dan ook. Inderdaad, van elke - zelfs van de oude kast of tafel. Maar gebruik meestal de volgende materialen:

 • Gipsplaat. Universeel materiaal waaruit u zowel gladde als gebogen oppervlakken kunt maken. Eerst wordt een raamwerk samengesteld uit de profielen, die vervolgens wordt bekleed met hypocarcothon. Falsh open haard van gipsplaat kan worden afgewerkt met tegels voor baksteen, steen, kunt u stopverf en verf. Desgewenst kunt u decoreren met polyurethaan decoratieve elementen. Maar dan moeten de parameters van de portal worden gedaan rekening houdend met deze details.

  Falshkam voor een appartement is gemakkelijker te maken met gipsplaat

  Falshkamin voor een appartement is gemakkelijker te maken met gipskarton

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 4 = 5